FrostVPN-arvostelu

FrostVPN on yksi markkinoiden halvimmista, mutta ei’t napauta ominaisuuksia tai tietoturvaa. FrostVPN voi kilpailla parhaidensa parhaiden kanssa avoimesti politiikastaan.


Tämän FrostVPN-arvion kirjoittamisprosessi on ollut löytämisen ja yllätyksen odysseia. Tavallinen asenne, jota monet meistä perustellusti suhtautuvat ilmaisiin tai kohtuuhintaisiin VPN: iin, on, että niiden on oltava huijausluonteisia - tai tarjottava heikompaa palvelua.

FrostVPN antaa kaikki nämä huolet levätä. Se’Se on hyvä aloitteleville käyttäjille ja asiantuntijoille, ja huolimatta siitä, että ne sijaitsevat Yhdysvalloissa, se ottaa turvallisuuden ja käyttäjien yksityisyyden vakavasti.

Turvallisuus ja yksityisyys

Yhteenvetona, ennen kuin laajennamme, FrostVPN: llä on vankka turvallisuus ja luotettava salaus suojaamaan sinua haitallisilta kokonaisuuksilta (olivatpa ne verkkosivustoja tai hallitusta), jotka seuraavat latauksiasi ja altistavat sinut haavoittuvuudelle.

FrostVPN tarjoaa:

 • WebRTC-vuodonsuojaus
 • OpenVPN-, IPSec- ja PPTP-protokollat
 • DNS- ja IP-vuodonsuojaus
 • Tapa kytkin
 • IP-osoitteen automaattinen vaihtaminen
 • Useita UDP: tä & TCP OpenVPN -portit kaikilla palvelimilla

Eri suojausprotokollat ​​palvelevat eri tarkoituksia, kuten PPTP takaa sinulle’Pysyt aina kytkettynä, vaikka muut yhdyskäytävät putoavat tai jos ne havaitaan tukossa. OpenVPN on voimakkain ja vaikein estää tai hyödyntää raa'an voiman avulla, ja IPSec on suositeltavampi Apple-laitteille.

Tappokytkimen läsnäolo on ilmeinen plus. Kuitenkin’s naamioituna “IP-vuodonsuojaus” kaukana Verkko-välilehdessä ja saatavana vain Windows- ja Mac-työpöytäohjelmissa.

Pitääkö FrostVPN lokit??

FrostVPN erottaa verkkosivustojen lokit ja VPN-lokit.

Käyttäjältä tallennettuja henkilökohtaisia ​​tietoja ei myydä verkkosivustoillaan eikä palvelussa rekisteröidyillä tileillä muutoin kuin valtion tai liittovaltion lakien noudattamiseksi. Tämä ei’t tekevät sinusta täysin nimetöntä, mutta se’s ei ole huono kompromissi.

Yllä oleva on erityisen parempi silloin, kun FrostVPN ei seuraa tai tallenna tai pidä lokien käyttäjää’s Internet-liikennetiedot, kuten mitä he lataavat tai mitä sivustoja he käyvät.

Toisin sanoen, yhteyslokeja pidetään (päivämäärä / aika ja sijainti, jonka joku on yhdistänyt FrostVPN: ään), mutta edes tämä ei ole’t henkilökohtaisesti tunnistettavissa.

Nopeus ja suorituskyky

FrostVPN’Nopeudet riippuvat suuresti siitä, minkä protokollan valitset’käytät, etenkin matkapuhelimissa, joissa FrostVPN ei toimi’t vielä tarjoamaan omaa asiakasta. Protokollien peukalosääntönä PPTP on nopeampi kuin OpenVPN ja UDP on nopeampi kuin TCP OpenVPN: ssä.

Havaitsimme, että sekä latausnopeus että latausnopeus pysyivät suurelta osin ennallaan - yhteysnopeus oli kuitenkin vähän hidas, ja jos se irrotettiin, se’d vie vielä pidempi aika saada yhteys takaisin.

Kanssa 139 palvelinta 40 maassa, kuitenkin siellä’Sillä ei ole todellista riskiä siitä, että liian monet käyttäjät ovat yhteydessä tiettyyn palvelimeen tiettyyn aikaan ja siihen’on myös helppo löytää palvelin, jolla on edullinen viive (kuten vuonna, lähin, koska se luonnollisesti antaisi sinulle parhaat nopeudet). siellä’s jopa sisäänrakennetun nopeusoppaan / testin tarkistaaksesi tämän yksittäisten palvelimien osalta.

Helppokäyttöisyys ja monimuotoinen tuki

Vaikka FrostVPN on tuettu Windowsissa, Apple-laitteissa ja Androidissa, siinä on vain mukautettuja sovelluksia seuraaville:

 • Windows
 • mac

Tarkoittaa, että vain pöytätietokoneet saavat todellisen FrostVPN-asiakkaan. Muiden laitteiden, kuten OpenVPN-mobiilisovelluksen, on määritettävä FrostVPN ja määritettävä manuaalisesti valitsemallaan yhdyskäytäväsovelluksella..

Todellista FrostVPN-asiakasohjelmaa on kuitenkin helppo käyttää ja sillä on yksinkertainen käyttöliittymä, joka näyttää enemmän TV-show-hakkereilta kuin mikään muu, mutta on silti siistit ja helppo navigoida.

Lisäksi verkkosivustolla on kattava oppaita FrostVPN: n konfiguroimiseksi missä haluat (jopa reitittimillä), ja et’Täsmälleen täytyy olla tietotekniikan asiantuntija noudattaaksesi ohjeita, mikä on aina mukavaa.

Netflixin ja muiden suoratoistoalustojen lukituksen poistaminen

Jos sinä’Olen lukenut tätä FrostVPN-arvostelua käänteisessä järjestyksessä jostain syystä (tai jos sinä’olet tietoinen tietoturvaprotokollista), sinä’Luulen jo, että teknisesti FrostVPN: llä on kaikki oikeat asiat paikallaan ollakseen täydellinen Netflixille.

Sellaisena me’olen ilo kertoa siitä, Netflixistä huolimatta’s suuri VPN-kielto käyttäjät voivat silti kiertää Netflix USA: n maantieteellistä rajoitusta (ja Hulu, ja Amazon Fire, ja BBC iPlayer, ja niin edelleen!) FrostVPN: n kautta.

Mikä tärkeintä, me’d suosittele OpenVPN-protokollan suorittamista UDP: n yli nopeuden lisäämiseksi ja tietoturvan lisäämiseksi’aiomme käyttää FrostVPN: ää median suoratoistoon.

P2P ja torrenting

Kun harkitaan VPN-laitetta käytettäväksi torrent-latauksissa, on huomioitava kolme näkökohtaa: ovatko nopeudet hyvät, tarjoavatko ne turvallisen torrentin ja mahdollistavatko P2P-yhteyden ollenkaan?

Suojattu torrentti tarkoittaa usein erityisen suojausominaisuuden, yleensä SOCKS5-välityspalvelimen, sisällyttämistä. Tämä on hyvä VPN: lle, joka on erityisesti omistettu torrentialle.

Vaikka FrostVPN ei’tillä on tämä yksi ominaisuus, se sallii kaiken P2P-liikenteen kaikilla palvelimilla, mikä on valtava plus, koska VPN: t sallivat sen usein vain tietyissä valituissa palvelimissa.

FrostVPN’Suojaus on muuten tarpeeksi hyvä torrentia varten osana jokapäiväistä Internetin käyttöä.

Online-sensuuri Kiinassa ja muualla

Kiina mainitaan usein online-seurannan ja valtion sensuurin synkodina sen regressiivisen Internet-politiikan ja surullisen suuren palomuurin ansiosta.

Kiinan suuri palomuuri menee niin pitkälle, että se ei vain estä verkkosivustoja ja palveluita, mutta jopa itse VPN-verkkoja.

Muut maat - kuten Valkovenäjä tai Lähi-itä - voivat toimia samalla tavalla.

FrostVPN kuitenkin edelleen tiedetään toimivan Kiinassa. Muissa VPN: issä on tätä varten varkaustila, mutta FrostVPN pystyy suorittamaan sen hienosti yksinään.

Asiakaspalvelu

FrostVPN tarjoaa asiakastukea vain tukilippujärjestelmän kautta (sähköpostien kautta). Kuitenkin siellä’s Työtehtävät hajautetaan ja eri tarkoituksiin luodaan erilaisia ​​sähköposteja, jotka varmistavat nopean vastauksen rinnakkaisten toimintojen avulla.

siellä’s erilainen sähköposti- / tukilippujärjestelmä myyntiä, laskutusta, väärinkäyttöä, teknistä tukea ja yleisiä kyselyjä varten. Sähköpostit don’t vasta yli 72 tuntia saadaksesi vastauksen takaisin, mutta tämä (kolme päivää) on edelleen pitkä aika, kun kyse on IT-ongelmista.

Tämä on tietysti verkkosivustolla olevan tietokannan lisäksi, joka on erittäin laaja ja yksityiskohtainen, siihen pisteeseen, että siihen voidaan vastata jopa erityisiin kysymyksiin, ja se on mielestäni enemmän catering kuin tyypillinen UKK-osio..

hinnoittelu

Hinnoittelu on tietysti FrostVPN’vahvin puku.

Voit saada FrostVPN:

 • 5,99 dollaria / kuukausi, maksetaan kuukausittain
 • 3,99 dollaria / kuukausi, maksetaan neljännesvuosittain
 • 2,99 dollaria / kuukausi, maksetaan vuosittain

Ei ole ilmaista kokeiluversiota, mutta siellä on kolmen päivän rahat takaisin -takuu, palautuskäytännössä todetaan, että kyseessä on oltava ensimmäinen lasku yrityksellesi, jonka tililläsi ei ole ylitetty joko 25 Gt: n tai 25: n liittymää. voida’t sanoa oikeudenmukaisempaa.

Kaikki kuin hinnoittelumalli, kaikissa suunnitelmissa on samat ominaisuudet ja tietoturvataso, toisin kuin varaamalla mitään käyttäjille, jotka antavat eniten rahaa.

Voit maksaa vain kahdella tavalla, joko PayPalilla tai luotto- tai pankkikortillasi.

Alarivi

FrostVPN on pätevä ja luotettava palvelu, joka, vaikka sillä ei ole mukautettuja mobiilisovelluksia, on loistava tilaisuus suojata laitteesi ja sen tiedot erittäin alhaisilla ja kohtuuhintaisilla kustannuksilla. Se’d toimivat hyvin aloittelijoille ja asiantuntijoille, joilla ei ole liian monimutkaisia ​​tarpeita, ja jotkut saattavat sanoa, että se on ehdottomasti enemmän arvoa kuin mitä se vaatii sinua maksamaan siitä.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + = 12