Liberty Shield VPN -katsaus


Liberty Shield VPN (aikaisemmin nimellä UK Proxy Server) on palvelu, joka tarjoaa tukea useilla alustoilla ja reitittimillä, piilottamatta mitään ja tarjoamalla 48 tunnin ilmainen kokeiluversio palvelun testaamiseksi itsellesi ennen tilauksen maksamista..

Yksi markkinoiden halvimmista VPN-verkoista, Liberty Shield VPN, antaa sinun estää sivustoja sensuroimista resursseista Netflixiin, samalla kun niitä tukee valitsemasi protokolla..

Voit vaihtaa IP-osoitteiden välillä nopeasti, saada rajoittamatonta tietoa ja asentaa sovelluksen käytännöllisesti katsoen mihin tahansa laitteeseen, mukaan lukien hankkia valmiiksi määritetyt VPN-reitittimet, jotka’Vatkaa kaikki huolet pois.

Palvelimien lukumäärä on kuitenkin alhainen, joten saatat joutua kärsimään latenssiasioista, jos pystyt’t yhteyden jonnekin lähellä sinua. Tämä voi olla vaikeaa, sillä Liberty Shield VPN tarjoaa vaihtoehtona vain yhdeksän maata.

Niiden keskittyessä näyttää siltä, ​​että laatu on enemmän kuin määrä - sen sijaan, että keskityttäisiin investoimaan enemmän kohteisiin, he’Olemme sijoittaneet suurempaan verkostoon tarjoamissaan maissa.

Turvallisuus ja yksityisyys

Tämä VPN-palveluntarjoaja sijaitsee 5 silmän maassa. Erityisesti se’s Skotlannissa Isossa-Britanniassa, jolla on erittäin yksityisyyden kannalta epäystävällinen laki nimeltään Snooper’Peruskirja. Tämän ansiosta se on vähemmän kuin ihanteellinen paikka arkaluontoisten tietojen tallentamiseen.

Liberty Shield VPN tarjoaa perusteellisesti yksityiskohtaisen tietosuojakäytännön, joka ylittää sen, mitä he kirjaavat ja eivät’t loki. Se’tavallisia juttuja, mutta siellä’Se ei ole yleinen kirjautumattomuuskäytäntö, kun yhteyslokit tallennetaan ja käytetään tytäryhtiöiden kanssa.

VPN-verkko on määritetty sallimaan sekä PTTP (oletus) että L2TP (tunnetaan myös nimellä IPSec) -yhteydet. Liberty Shield VPN tukee myös OpenVPN (molemmat UDP / TCP), jotka sinä’d täytyy perustaa itse. Ne tukevat kuitenkin protokollaa, ja saatavilla olevia asennusoppaita on helppo seurata.

Vaikka monet pitävät OpenVPN: ää turvallisimpana ja toisilla on laajalti ilmoitettu tietoturva takaovissa, L2TP / IPSec- ja PPTP-vaihtoehdot tekevät Liberty Shield VPN: stä kannattavan valinnan, jos’uudelleen maassa, joka tunnistaa ja estää tulevat OpenVPN-yhteydet.

Salaus on 256-bittinen, mikä on alan standardi - olet ehkä kuullut siitä, että siihen viitataan “armeijatason”. Tätä varten emme löytäneet mitään WebRTC- tai IPv6-vuotojen tavasta - kuitenkin joillakin palvelimilla havaittiin DNS-reitityksen (ts. DNS-vuodot).

Mitään erityisominaisuuksia - multi-hop, TorN over VPN tai kill-kytkin - puute ovat hieman pettymys, koska näiden sisällyttäminen parantaisi sovelluksen laatua huomattavasti ja vie sen muutaman askeleen asti.

Nopeus ja suorituskyky

Useimpien VPN-verkkojen lataus- / lähetysnopeus laskee huomattavasti, kun yhteys on muodostettu, mikä vaikeuttaa näiden VPN-verkkojen käyttöä streaming-.

Liberty Shield VPN tarjoaa kuitenkin VPN: n lisäksi yksinkertaisen välityspalvelimen - dataa ei ole’t lähetetään suojatun tunnelin kautta, mutta välityspalvelin muuttaa IP-osoitteesi valitsemaasi sijaintiin ja voit selata Internetiä kuormittamattomana nopeutta menettämättä..

Useimmat VPN-yhteydet ottavat nopean yhteyden ja tekevät siitä melkein käyttökelvottoman, puhumattakaan hitaasta. Alkuperäinen nopeutemme ei ollut’Aloitan erittäin nopeasti, ja tulokset olivat rohkeita.

Jotkut VPN-yritykset joko kurottavat ilmaista tietoa tapana estää palvelimien rasitusta tai rohkaisevat ihmisiä päivittämään maksulliseen vaihtoehtoon. Keskiarvomme osoitti, että ainakin Liberty Shield VPN säilyttää 50% alkuperäisestä nopeudesta, jopa ilmaisessa kokeiluyhteydessä.

Koska nopeudet ovat viime kädessä subjektiivinen aihe, kerro meille kommenttiosassa, jos kokemuksesi oli yhtä nopea!

Kuinka ladata ja asentaa Liberty Shield VPN

Vaikka verkkosivustoa on helppo käyttää, Liberty Shield VPN: n asennusprosessi saattaa olla joillekin hämmentävä.

Et voi ladata ohjelmistoa ilman kirjautumista, edes ilmaiseksi kokeiluversiona. Vain napsauttamalla “Hanki VPN,” jopa kirjautumisen jälkeen vie sinut takaisin osto- / kirjautumissivulle myös sisään kirjautumisen jälkeen. Tämä on erittäin turhauttavaa prosessia.

Voit ladata sovelluksen kirjautumalla sisään päästäksesi hallintapaneeliin, josta siirryt Access Details -välilehteen, jonka avulla voit lopulta ladata sovelluksen.

Lataamisen jälkeen asennus on nopeaa, mutta sinun on kirjauduttava sisään sovellukseen myös tilillesi pääsemiseksi.

Monialustainen tuki

Liberty Shield VPN: n avulla voit asentaa VPN: n PS3-, Xbox-, Wii-, Windows-tietokoneisiin ja -puhelimiin, Androidiin, Maciin ja iOS: iin ja myydä jopa valmiiksi määritettyjä reitittimiä, jotka muuttavat koko Internet-yhteytesi VPN: n suojaamana..

Tämä tarkoittaa, että voit käyttää mitä tahansa laitetta, kuten Kodi-laatikkoa tai Amazon Fire TV: tä, ja käyttää Liberty Shield VPN -reitittintä auttaaksesi sinua estämään minkä tahansa’haluan.

Rajapinta on suurelta osin sama kaikilla alustoilla, paitsi jotkut protokollat ​​ovat erilaisia ​​- iPhonet eivät tietenkään salli sovelluksen omaa OpenVPN-yhteyttä ja vaativat erillisen sovelluksen, virallisen OpenVPN-asiakkaan, asentamista ja suorittamista VPN: n kautta.

Liberty Shield VPN Netflixille

Kuten aiemmin mainittiin, Liberty Shield VPN on Yhdistyneen kuningaskunnan välityspalvelimen uudelleenmerkki. Tämä tarkoittaa, että Liberty Shield VPN: ään voi aina luottaa, koska se rajoittaa maantieteellisesti rajoitetun sisällön ja verkkosivustojen lukituksen..

Pystyimme hypätä Ison-Britannian Netflixistä Netflix USA: hon ja takaisin takaisin 15 sekunnin viiveellä yhteyden vaarantamatta HD-laatua.

Suuri nopeus ja salatut yhteydet tekevät Liberty Shield VPN: stä hyvän valinnan liikkua Netflixissä’s välityspalvelinkielto.

Sama voidaan sanoa, kuten edellisessä osassa puhuttiin, Kodista ja muista suoratoistopalveluista (Hulu, Amazon Prime Video ja jopa YouTube).

Liberty Shield VPN torrentia varten

Ainoa ero streaming- ja torrent-lataamiseen tarkoitetun VPN: n välillä on se, sallitaanko P2P-yhteydet palvelimillaan ja piikistävätkö BitTorrent-tiedot.

Kun Liberty Shield VPN avaa koko Internetin, se avaa etsintämaailman torrentille yhdessä sen kanssa. Monissa paikoissa sinä’Löydät tietyt jäljittäjät ja torrent-sivustot kielletyiksi.

Liberty Shield VPN: n avulla voit kiertää molemmat nämä lohkot helposti, melkein kaikilla palvelimilla. Koska Liberty Shield on keskittynyt parantamaan muutaman palvelimensa paremmin sen sijaan, että saataisiin lisää tavoitetta useissa maissa, palvelimet tarjoavat saman toiminnallisuuden.

Onko Liberty Shield VPN hyvä käyttäjille Kiinassa?

Kiina on kuuluisa suuren palomuurinsa ansiosta, missä Internetissä tapahtuu joukko sensuuria ja jopa luvattomat VPN: t ovat kiellettyjä (mikä tekee VPN: n päätarkoituksesta tehottoman)..

Koska Liberty Shield perustettiin pääasiassa helpottamaan maasta lähtevien brittiläisten turistien pääsyä samoihin resursseihin, joita heillä oli kotona, se’s ihanteellinen kiertää sensuuriin onnistuneita hallituksia. Salausmalli on siellä vankka’on vakaa palvelinvalinta, ja nopeudet ovat luotettavia lähes 100-prosenttisesti käytettäessä.

Tietysti sanottuna, jos tavoitteesi ovat poliittinen erimielisyys, saatat paremmin käyttää VPN: ää, joka on nimenomaan omistettu sananvapauden turvaamiselle, kuin yksinkertaisesti verkkosivustojen lukituksen poistaminen.

Tuki

Sillävälin siellä’Suora puhelinlinja, varsinkin jos joudut reitittimen ongelmiin, kokemuksemme valitettavasti sai meihin yhteyttä joihinkin henkilöihin, jotka eivät’t näyttävät olevan kokenut VPN: ien suhteen.

Toisaalta kuitenkin siellä’s lippujärjestelmä, live-chat-vaihtoehdot, asennusoppaat käytännössä kaikille mahdollisille alustoille, laaja UKK- ja blogi-osio sekä fyysinen osoite, joka herättää luottamusta.

hinnoittelu

Sillä mitä se tarjoaa, monet saattavat sanoa, että Liberty Shield VPN on vähän kallis.

Vähiten voit maksaa on 7,58 dollaria / kk vuodessa optio-oikeuden kautta. Jos maksetaan kuukausittain, maksu on 9,09 dollaria. Että’se ei ole niin arvokas kaupasta, ja ottaen huomioon, että voit maksaa vain kahden tyyppisillä luottokorteilla, kaikki edut menevät ikkunasta ulos, kun punnit etuja ja haittoja verrattuna hinnoitteluun ja mahdollisiin rajoituksiin, joita maksutavat esittävät.

Alarivi

Viime kädessä Liberty Shield VPN on turvallinen ja suojattu ohjelmisto, joka tekee mitä haluat, mutta ei ehkä ole paras sinulle, jos’et ole Yhdistyneessä kuningaskunnassa asuva tai heiltä veloitetaan dollareissa (tai muussa valuutassa kuin punta).

Hintalaji on painavampi kuin näytöllä olevat edut, ja epäjohdonmukaisesta turvallisuudesta on joitain huolenaiheita. Se ei ehkä ole kaikille, mutta jos haluat jotain ilman kelloja ja vihelteitä ja varmistaaksesi rajoittamattoman pääsyn suosikki-suoratoistosivustoihisi, Liberty Shield VPN voi olla sinulle yksi.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

91 − = 82