Oma Expat Network -katsaus


Kun matkoista ja liikkumisvapaudesta on tullut niin yleistä elämäntapaa, My Expat Network pyrkii selvästi tähän väestöryhmään. Sellaisena My Expat Network -katsauksemme tavoitteena on selvittää, täyttääkö se tämän lupauksen.

Palvelua hämmästytti se, että se keskittyy alueiden estämän sisällön virtauttamiseen. Sellaisena My Expat -verkon pitäisi ihannetapauksessa mennä nopeuteen.

Vaikka se’s ehdottomasti VPN, My Expat Network ei’t esittelee itsensä sellaisenaan, vaan pikemminkin välineenä (enimmäkseen) englanninkielisen television katseluun ulkomailla. Palvelulla on kuitenkin joitain ongelmia tällä alalla. Lue lisätietoja.

Onko Expat Network -verkostasi turvallinen käyttää?

Me’ilmoitan uudelleen, että palvelu käyttää AES-256-bittinen salaus käyttäjän yhteyksien suojaamiseksi. Tämä on loistava salaus käytettäessä suurta osaa VPN-teollisuudesta. Expat-verkostoni tukee OpenVPN ja IKEv2 protokollat, jotka ovat kaksi turvallisinta protokollaa tällä hetkellä teollisuudessa.

Valitettavasti hyvät uutiset päättyvät siihen; Oma ulkomaalainen verkko ei ole tappamiskytkintä arsenaalissaan. Tämä tarkoittaa, että VPN-yhteyden menettäminen voi tehdä tietosi epävarmoiksi, mistä tappokytkin yleensä huolehtii.

On myös runsaasti raportteja siitä, että My Expat Network on alttiina IP- ja DNS-vuotoille.

yksityisyys

Expat-verkostoni sijaitsee Hongkongissa, mikä on parempi kuin Yhdysvallat, Kiina tai Venäjä. Siitä huolimatta pidämme tätä hieman huolestuttavana. Vuonna 1997 Yhdistynyt kuningaskunta antoi Hongkongin hallinnan Kiinalle, mikä tarkoittaa, että Kiinan hallitus on vähitellen saamassa määräysvallan alueella.

Tähän sisältyy Kiinan lakien täytäntöönpano Hongkongissa ajan myötä, ja jos tiedät mitään Kiinan nettovapaudesta, sinäkin’Tiedän sen “vapaus” on tuskin sana, jota sinun pitäisi käyttää kuvaamaan sitä. Tämä tarkoittaa, että kuten Kiina, Hongkongissa toimivia VPN-verkkoja valvoo lopulta voimakkaasti.

Tämän jälkeen Oma Expat -verkko tallentaa hyvin vähän tietoa toiminnastasi, joten se ei tekisi sitä’t yleensä olla huolissaan.

Nopeus & Esitys

Ensimmäinen asia, joka sinun pitäisi tietää My Expat Network -verkostosta, on se, että se on suunniteltu ulkomaalaisten televisiolähetyksille. Se tekee VPN: stä’Sopeuttamaton nopeus on pettymys, etenkin kun kilpailevia palveluita on paljon, joiden avulla käyttäjät voivat tehdä saman.

Yksinkertaisesti sanottuna, kun testasimme yhteysnopeuksia My Expat Network -katsaukselle, meillä oli melkein tuskallisen hitaita yhteyksiä, jotka pystyivät vain hallitsemaan YouTube-videoita 480p-muodossa..

Pahemman asteen vuoksi My Expat Network -palvelimella on palvelimia vain 12 maassa, jotka kaikki sijaitsevat Euroopassa, Pohjois-Amerikassa ja Australiassa..

My Expat Network ei estä vain videosisällön estämistä tavallisessa määrityksessä, vaan myös vain 12 maan vapauttamista. Koska Intian, Japanin ja Korean televisiossa on niin suuria faneja, My Expat Network puuttuu todella paljon.

Helppokäyttöisyys & Tuki

siellä’Pieni tuki tarpeeseen My Expat -verkon käytön alkuvaiheissa. Se’yksi nopeimmista laatuaan olevista palveluista asentaa ja määrittää.

Jos tarvitsit tukea, kuitenkin käytettävissä on sähköpostijärjestelmä. Palvelu ei’Minulla ei ole live-chat-tukivaihtoehtoa, mikä on valitettavaa.

My Expat Network -katsausta tutkiessamme muodostuva vaikutelma on, että se ei ole tarkoitettu asiantuntijoille vaan pikemminkin ei-asiantuntijoille.

hinnoittelu

My Expat Network -pakettien hinnoittelu on melko monimutkaista. Tilauksen valitseminen edellyttää, että valitset maan, jonka haluat poistaa esto - me’Käytän Yhdistynyttä kuningaskuntaa esimerkiksi ja sitten haluamaasi laitetta (PC / Mac / Router tai Tablet / Mobile).

Kumman laitteen valitset, Ison-Britannian lukituksen estäjä maksaa 5,00 puntaa kuukaudessa yhden kuukauden pakettina, 4,50 puntaa kuukaudessa kuudeksi kuukaudeksi ja 4,00 puntaa kuukaudessa kaksitoista kuukautta.

Nämä paketit ovat suunnilleen samat kullakin valuutalla; 4,80 € / kk 12 kuukauden tilaukselle eurooppalaisia ​​palvelimia, 5,60 USD / kk Yhdysvaltain palvelimille ja niin edelleen.

Jos kuitenkin haluat käyttää useita yhteyksiä (enintään 5), useita laitteita tai poistaa esto useista maista, sinun on tilattava koko paketti. Tämä maksaa 8,00 puntaa kuukaudessa, yhden kuukauden aikana 7,20 puntaa kuukaudessa ja 6,40 puntaa kuukaudessa kaksitoista.

Lyhyesti sanottuna My Expat Network on kohtuuttoman kallis. Voit saada paljon paremman VPN: n vähemmän.

Oma Expat-verkosto Netflixille

Kuten aiemmin mainitsimme, Oma Expat -verkko on suunniteltu televisiosta suoratoistoa varten. Vaikka My Expat Network -yritys estää Netflixin ja muiden suoratoistoalustojen eston, nopeudet eivät ole suuria eikä myöskään sijaintiluettelo.

Minun Expat-verkostani torrentia varten

Expat Network -verkostossani ei mainita mistään piinaamista missään palvelusehdossaan, mutta se ilmoittaa lyhyesti, että tekijänoikeusloukkaukset ovat täysin sääntöjen vastaisia.

Onko se hyvä Kiinan käyttäjille?

Kun otetaan huomioon edellä mainitut Hongkongia koskevat huolet’asteittainen assimilaatio Kiinan lainkäyttövaltaan, luultavasti ei.

Siitä huolimatta on mahdollista, että se todella toimii käyttäjille, jotka yrittävät ohittaa Kiinan suuren palomuurin. Vaikka se kuitenkin tekisi, maan käyttäjät voisivat käyttää paljon enemmän turvallisuutta ja yksityisyyttä kuin My Expat Network tarjoaa.

sovellukset & laajennukset

Oma Expat -verkkoni on saatavana suhteellisen keskimääräisellä valikoimalla käyttöjärjestelmiä: Windows, macOS, Linux, iOS ja Android. Sitä voidaan käyttää myös reitittimissä, mikä on hieno kattamaan koko kotiverkosi yhdellä painalluksella.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

16 + = 23