ShadeYou VPN -katsaus

Ensinnäkin, tämän VPN: n nopeus on melko kohtuullinen, mikä mahdollistaa nopean yhteyden valitsemiin palvelimiin. Suojaus on hyvä siinä mielessä, että se tarjoaa korkealaatuisen salauksen.


On kuitenkin huomattava, että molemmat suunnitelmat, jotka ovat vakio- ja premium-suunnitelmat, eivät tarjoa yhtä paljon vakuutta. Korkeammin hinnoiteltu palkkiojärjestelmä tarjoaa paremman turvallisuuden. Hieno ominaisuus tässä VPN: ssä on, että saat ilmaisen kokeilujakson yhdeksi päiväksi. Yhtiö tarjoaa asiakkailleen myös 7 päivän palautustakuun.

Tämä VPN tarjoaa pääsyn Netflix USA: lle, NBC: lle ja CBS: lle, mutta ei BBC iPlayerille tai Netflix UK: lle. Torrentin suhteen se on sallittua palvelimilla, jotka sijaitsevat Alankomaissa, Kanadassa, Ruotsissa ja jopa Hongkongissa.

Hyvä uutinen on, että monet ihmiset kokevat, että tämä VPN toimii hyvin Kiinassa ja tarjoaa todella ylimääräisen turvallisuuden asiakkaille, kun he muodostavat yhteyden kiinalaisiin palvelimiin..

Lisäksi monet asiakkaat katsovat, että VPN on helppo asentaa ja että se osoittautuu myös helpoksi käyttää, mikä on hyvä niille, jotka eivät ole tekniikan harrastajia ja jotka pitävät asioiden olevan yksinkertaisia. Huomaa kuitenkin, että sovellus on saatavana vain Windowsille.

Asiakaspalvelu on myös huippuluokkaa auttamassa asiakkaita heidän kysymyksissään ja huolenaiheissaan.

Lisätietoja tästä VPN-palveluntarjoajasta lukemalla ShadeYou VPN-arvostelu.

Onko ShadeYou VPN turvallista käyttää?

Tämä VPN tukee kolmea päätunnelointiprotokollaa, L2TP, PPTP ja OpenVPN, yhdistettynä 256-bittiseen AES-salaukseen ja 2048-bittiseen RSA-salaukseen. Lisäksi Premium-jäsenet saavat päivityksen 4096-bittiseen RSA-salaukseen.

Toinen hyvä asia on tarjottu tappauskytkentäominaisuus, joka säästää tietosi julkisuudesta, jos yhteys putoaa.

Mutta on ilmoitettu, että tavallisen tilauksen lokitiedosto näyttää 1024-bittisen salauksen, vaikka sitä mainostetaankin 2048-bittisellä.

Skotlannissa sijaitsevalla ShadeYou VPN: llä on kirjautumattomuuskäytäntö, mutta ne kuuluvat edelleen 5 Eyes-tiedonjakoverkon lainkäyttövaltaan..

Nopeus ja suorituskyky

Ei voida kiistää, että tämä VPN toimii melko hyvin nopeuden suhteen.

Testit osoittavat noin 100 Mbit / s latausnopeuden ja 50 Mbit / s latausnopeuden. Siten et koe suurta viiveaikaa verrattuna muiden hitaiden VPN-palvelujen käyttöön.

Tietysti, mitä lähempänä olet tiettyä palvelinta, sitä nopeampi nopeus on. Mutta nämä numerot ovat melko lupaavia suoratoistoa ja torrentia.

Pingiaika oli kuitenkin erilainen tarina, kun yhteydenotto Aasian palvelimiin vaatii lähes 300 ms ja Yhdysvaltojen palvelimiin muodostamisen yhteydessä 236 ms.

ShadeYou VPN luettelee yhteydet palvelimiin 12 eri maassa. Ensiluokkaisilla tilaajilla on pääsy 15 palvelinpaikkaan. Vaikka palvelimien määrä on pieni, nopeudet näyttivät olevan riittävän kunnollisia, joten olimme siitä iloisia.

Kuinka ladata ja asentaa ShadeYou VPN

Sinä’Sinun on rekisteröitävä tili, jotta voit ostaa tilauksen.

Kerran’olet valmis, sinä’Pääset sisäänkirjautumisalueelle, jolla voit käyttää latauksia ShadeYou-sovelluksen asentamiseksi.

Tämä sijaitsee verkkosivuston yläosassa valikon yläosassa.

Mutta ota se huomioon’kaikki mitä sisäänkirjautuminen tekee: anna asiakkaiden käyttää latauslinkkiä.

Asiakasaluetta ei ole, kuten monilla muilla VPN-palveluilla.

Sovellukset ja laajennukset

Sinun tulisi olla tietoinen siitä, että ShadeYou VPN -sovellus toimii vain Windowsissa.

Jos sovellusta ei kuitenkaan käytetä, mutta suoraa VPN: ää käytetään, se toimii hyvin Macissa, iOS: ssä, Linuxissa ja myös Androidissa.

Siten tämä antaa asiakkaille hyvät vaihtoehdot valita erilaisia ​​käyttöjärjestelmiä tätä VPN: ää käytettäessä.

Netflix ja torrenting

ShadeYou VPN on hyvä vaihtoehto niille, jotka rakastavat saada laaja valikoima suosikkiohjelmia Netflixissä.

Tämä VPN mahdollistaa hyvän pääsyn Netflixiin (amerikkalainen versio), samoin kuin NBC ja CBS, mutta ei ABC.

Huomaa kuitenkin, että tämä VPN-palvelu ei mahdollista hyvää pääsyä Netflixin brittiversioon, eikä se toiminut BBC iPlayer -sovelluksessa..

Torrentin suhteen asiakkaat saavat harjoittaa torrentia palvelimien kautta, jotka sijaitsevat Hongkongin, Ruotsin, Alankomaiden ja jopa Kanadan alueilla. Kaksi neljästä Yhdysvaltain palvelimesta sallii P2P: n.

Voivatko Kiinan käyttäjät käyttää ShadeYou VPN -sovellusta?

Hämmästyttävää, että tämä VPN todella toimii Kiinassa ainakin toistaiseksi.

Jotkut totesivat, että tietyt Kiinan kaupungit tarjosivat nopeammat yhteydet kuin muualla maassa.

Suojaus on erityisen vahvaa Kiinan käyttäjille, mikä antaa todellisen mielenrauhan asiakkaille, jotka käyttävät tätä VPN: ää, vaikka se ei kuitenkaan käytä’t tarkoittaa VPN: n voittoa’t estää myöhemmin.

Kiinassa käyttäjillä ei ole DNS-vuotoja, jotka osoittavat, että salaus on riittävän vahva. Lisäksi kiinalaiset käyttäjät näyttävät pääsevän helposti suosittuun BBC iPlayeriin suhteellisen helposti ja nopeilla yhteyksillä sekä hyvälaatuisella videolla.

Hinnoittelu ja asiakastuki

Valittavana on kaksi suunnitelmaa. Huomaa, että palkkiojärjestelmä tarjoaa korkeamman tietoturvan.

Vakiosuunnitelma on 2,16 dollaria / kk, mutta voit valita myös 1 kuukauden ja 6 kuukauden keston.

Premium-suunnitelma on 2,33 dollaria / kk, saatavana on myös 1 kuukauden ja 6 kuukauden vaihtoehtoja.

Lisäpalvelut, jotka saat Premium-suunnitelmasta, on, että sen avulla voit muodostaa yhteyden viiteen laitteeseen (Standardi saa 3 laitetta), 25 palvelimeen 15 sijaintipaikassa (Standardi saa 18 palvelinta 12 sijaintipaikkaan) ja etusijalle asiakastukeen..

Voit maksaa tärkeimpien luottokorttien, PayPalin, WebMoneyn ja Bitcoinin kautta.

‘Tuki’ -osiossa ShadeYou’Sivustolla on usein kysyttyjä kysymyksiä, uutisia, palautetta ja käyttöehtoja. Se näyttää myös verkon tilan, antaen käyttäjille päivityksen palvelimen kuormituksista.

Saat apua lähettämällä heille viestin näytön oikeassa alakulmassa olevilla vihreillä palkilla. Et voi kuitenkaan saada välitöntä apua, koska se ei ole live chat-toiminto, vaan kätevämpi tapa lähettää heille sähköpostia.

Lopullinen tuomio

ShadeYou VPN’S salaus on hyvä, mutta koska havaitsimme, että lokitiedosto ilmoittaa ilmoitettua alhaisemman salauksen käytön, suosittelemme epäröi sitä olevan vakaa ja luotettava.

Lisäksi asiakkaat nauttivat hyvästä yhteydestä eivätkä kokeneet palvelimia kaatumasta tai tukkeutumasta liikaa liikennettä.

Tämä VPN sallii torrentin ja P2P-tiedostojen jakamisen. Useat suoratoistosivustot ovat tavoitettavissa myös tämän VPN: n kautta.

On todettava, että kaiken kaikkiaan tämä VPN-palvelu on suhteellisen hyvä hinta-laatusuhde. Se’on liian paha, että heillä on sovellus vain Windows-käyttäjille.

Asiakaspalvelu on rajoitettua, mutta verkkosivustolla on helppo navigoida.

Me’d suosittele sitä, kunhan ne korjaavat tietoturvan salauksen ilmeisen ristiriidan.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

57 − 54 =