Shellfire VPN -katsaus

Shellfire VPN ei ole mitenkään erityinen, paitsi ilmainen versio ja mukautettu reititin.


Shellfire VPN on palvelu, joka on ollut olemassa jo vuodesta 2002, Internetin alkuvaiheissa ollessa kotitalousasia.

Saksassa toimiva Shellfire VPN tulee vain Five Eyes Allianssiin assosioituneiden maiden ulkoreunalle ja vaatii kirjautumattomuutta, joka ei ole’T ole kiistetty toistaiseksi. siellä’ilmainen versio, joka tarjoaa kaikki premium- ja premium plus -versioiden tietoturvat ja rajoittamattomat tiedot, mutta ei’t auttavat estämään suoratoistosivustojen, kuten Netflix, Hulu ja BBC iPlayer, estämistä.

Kumpi suunnitelma valitset, iso haittapuoli on, että useita yhteyksiä ei ole’t sallittu samanaikaisesti. siellä’Se ei myöskään takaa sen toimivuutta Kiinassa tai muissa rajoitetuissa maissa, ja jotkut palvelimista eivät toimi’t sallivat torrentia.

Viime kädessä ei ole todellisia herättäviä premium-ominaisuuksia; Palvelun tekeminen ehkä hieman kalliimmaksi verrattuna muihin.

Onko Shellfire VPN turvallista käyttää?

Heti lepakosta, Shellfire VPN’Molemmat kotisivunsa ja sovelluksen merkitsevät kirjautumattomuuden käytäntöä.

Saksan laki on tietovalvonnan harmaan alueen välissä’s VPN-palvelun harkinnan mukaan, mitä se haluaa tehdä. Tätä varten se, että Shellfire VPN ei kirjaa liikennettä tai yhteysdataa, on kiitettävä. Tämän sanotun kanssa, siellä’Sillä ei ole verkkosivustolla olevaa tietosuojakäytäntöasiakirjaa, joka herättää kysymyksiä puunkorjuunkäytäntöjen todellisesta totuudesta.

Shellfire käyttää oletuksena OpenVPN-protokollaa, jota monet pitävät yhtenä parhaimmista ja alan standardista. Tämä tarkoittaa myös hyvää salausta: ilmaisella ja Premium-versiolla on vastaavasti AES-128-bittinen ja 192-bittinen suojaus, kun taas Premium Plus -suunnitelma tarjoaa 256-bittisen salauksen, sinun’d on tilattava Premium Plus - joka, vaikka tilataan kahden vuoden välein, maksaa silti hieman yli 5 dollaria kuukaudessa.

Kuitenkin siellä’Sitä ei tapahdu-kytkintä - ja ottaen huomioon, että yhteys putoaa paljon ilmaisversiossa, tämä on huolestuttavaa. Tapa-kytkin lopettaa välittömästi kaiken liikenteen, jos VPN-yhteys katkeaa, mikä estää henkilöllisyytesi vuotamasta.

Nopeus ja suorituskyky

Vaikka suosittelimme OpenVPN-protokollaa turvallisuudelle ja asetimme PPTP: n viimeiseksi, nopeuden suhteen sinun tulisi ottaa neuvo ja toimia päinvastoin..

Kuitenkin Shellfire VPN’Nopeudet jättävät vielä paljon toivomisen varaa. Testaamalla lukuisilla palvelimilla maksullisessa versiossa nopeudet laskivat huomattavasti, laskien vähintään 30% meille lähimmistä palvelimista.

Ilmaisessa versiossa tilanne on jopa heikompi, nopeuden ollessa alle sen, mitä nopeustestaussovelluksen on ladattava.

Kuinka ladata Shellfire VPN

Asennus on melko yksinkertainen ja yksinkertainen. Lataat sovelluksen, saat suojatun aktivointilinkin sähköpostiin ja sinä’re hyvä mennä. siellä’Sillä ei ole paljon vaivaa, johon voit törmätä - verkkosivusto on erittäin intuitiivinen ja muotoiltu paljain luustoin.

Ilmaisessa versiossa, siellä’s 25 sekunnin viive ennen kytkemistä. Tänä aikana se vie lähes koko näytön (etenkin pienellä kannettavalla tietokoneella), kertoo sinulle Premium-suunnitelmista ja niiden ja niiden välisistä eroista’käytät uudelleen.

Sovellukset ja laajennukset

Shellfire on saatavana kaikilla tärkeimmillä alustoilla - Windows, Mac, iOS ja Android. He väittävät, että heidän Mac-sovelluksensa on paljon parempi kuin Windows-sovellus. Jos sinä’Kun olet Mac-käyttäjä ja tunnet merkittävää parannusta, kerro siitä meille kommenttiosassa!

Ellet sinä’Kun taas käytetään VPN: ää reitittimellä, näyttää siltä, ​​ettei ole mitään vaihtoehtoa esimerkiksi Amazon Fire TV: n tai Kodi: n kaltaisille asioille. Shellfire VPN tarjoaa kuitenkin Shellfire VPN Box -reitittimen, jolla on se etu, että se lyö “ei samanaikaisia ​​yhteyksiä.” Se’Se on myös hyvä, jos matkustat paljon.

Käyttöliittymä, etenkin Windowsissa, tuntuu erilaiselta kuin tyylikäs ulkoasu’olemme odottaneet VPN: iä. Matalalla resoluutiolla varustetut sotkuiset laatikot muodostavat suurimman osan näytöstä ja jättävät taakse paljon tyhjää tilaa, jolloin ohjelmisto tuntuu rajoitetummalta kuin se on.

Shellfire VPN Netflixille

Koska jotkut Shellfire’Luotettavat palvelimet ovat Yhdysvalloissa, Netflix USA: n sisällön suoratoisto on erittäin toteutettavissa.

Jopa ilmaisessa versiossa, jonka avulla voit muodostaa yhteyden vain saksalaiseen tai Yhdysvaltojen palvelimeen, pystyimme kiertämään Netflixiä’s VPN-kielto.

Shellfire VPN torrentia varten

Shellfire ei’t mainostaa torrentia prioriteettina missä tahansa heidän verkkosivustossaan tai UKK: ssa.

Silti kokeilu ja erehdys saivat meidät huomaamaan, että vaikka jotkut palvelimet estävät torrentteja, toiset toimivat vain hyvin.

Kuitenkin siitä, että siellä’s vähintään ilmaiseva nopeuden lasku ilmaisessa versiossa, päivittäinen torrenting ei ehkä ole mahdollista, ellet maksa päivitystä Premium Plus -sovellukseen..

Kirjoittamishetkellä Suomi-palvelin oli yksi parhaimmista torrentista, jonka me helposti pystyimme selvittämään ottamalla yhteyttä Shellfire VPN: ään’tuki. Yhteyden ottaminen tukipalveluun ei kuitenkaan ollut’t helpointa kuin se voisi’Olen ollut - lisää tästä alla olevassa osiossa.

Tuki

Tässä voi Shellfire VPN menettää eniten pisteitä. siellä’s on yksinkertainen, vaatimaton lomake verkkosivustolla - ei suoraa keskustelua tai suoraa kontaktia, ja keskimääräinen vastausaika testien aikana (ja kerääminen muiden käyttäjien arvosteluista) näyttää olevan vähintään päivä tai kaksi, vain yksinkertaisiin kyselyihin.

Tässä ovat käytettävissä olevat tukivaihtoehdot:

  • Tukiliput
  • FAQ

Live chat -vaihtoehtoa ei näytä olevan, mutta osoittautuu, että tämä on yksinkertainen yhteyslomake.

Verkkosivun ohjeosasto näyttää myös olevan suunnattu ihmisille, jotka ehkä eivät ole koskaan käyttäneet VPN: tä ennen ja’t tiedä mitä vielä kysyä. Kaikki on yhteenveto, eikä teknisiä yksityiskohtia ole annettu.

(Android-sovelluksessa UKK näyttää näyttävän vain kaksi kysymystä, joista toinen liittyy tietojen kirjaamiseen ja toinen VPN: ään, mikä vaikuttaa vähän merkityksettömältä kun olet’olen jo asentanut yhden).

Bonuspisteitä kuitenkin Shellfire VPN: lle heidän käytäntöjensä avoimuudesta, puutteista ja varmuudesta siitä, että parannuksia tehdään.

hinnoittelu

Hinnasuunnitelmat ovat seuraavat:

  • Vapaa suunnitelma rajoitetuilla ominaisuuksilla
  • 1 kuukauden suunnitelma: 11,95 dollaria
  • Yhden vuoden suunnitelma: 90,95 dollaria (7,58 dollaria / kuukausi)
  • 2 vuoden suunnitelma: 135,95 dollaria (5,66 dollaria / kuukausi)
  • Shellfire Box 1-vuosi (PremiumPlus): 113,95 dollaria (9,50 dollaria / kuukausi)
  • Shellfire Box 2-vuotias (PremiumPlus): 157,95 dollaria (6,58 dollaria / kuukausi)

Shellfire on yksi harvoista VPN-palveluista, joiden avulla voit ostaa 2-vuoden suunnitelman. Maksat 140 dollaria kahden vuoden välein’olet varmistanut mielenrauhan tietämällä, että voitit’t yhtäkkiä osuu hintojen nousuun.

Kuukausimaksu voi olla joko (muutama sentti alle) 12 dollaria, 8 dollaria tai 6 dollaria kuukausittaisen, vuotuisen ja kahden vuoden suunnitelman osalta.

Maksutapoissa on jonkin verran valintaa, kuten PayPal ja jopa pay-per-phone-järjestelmä (yhteisten VISA-, MasterCard-, American Express- ja BitCoin-asetusten lisäksi).

Ne’olet myös enemmän kuin valmis palauttamaan rahasi 14 päivän kuluessa, jos sinä’uudelleen tyytymätön, ei esitetty kysymyksiä. Tämä on hyvä merkki; joka menee pitkälle luottamuksen rakentamiseen, etenkin rahan mukana.

On kuitenkin sanottava, että tämä on kohtuuttoman kallista VPN: lle kohtuuttoman kallista. Vaikka ilmainen versio on melko kunnollinen.

Alarivi

Shellfire VPN on erittäin keskimääräinen, ei erityisen luotettava ja jonkin verran kallis. Ellet sinä’Käytä ilmaista versiota, emme’t suositella sitä.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 48 = 55