Steganos Online Shield VPN -katsaus


Yleiskatsaus

Steganos Online Shield on vuonna 2012 perustettu online-tietosuojapalvelu, jonka on perustanut Steganos - tunnettu saksalainen ohjelmistokehittäjä, joka on toiminut vuodesta 1996.

Jatka koko Steganos VPN -katsauksen lukemista, kun annamme sinulle alhaisen kuvan siitä, mitä tämä VPN pystyy tarjoamaan ja kuinka se on verrattavissa lukuisiin VPN-palveluihin, joita on saatavilla markkinoilla.

Turvallisuus ja yksityisyys

Steganos sijaitsee Saksassa, joka on ylpeä 14 Eyes-allianssin jäsen. Että’on aina vähemmän kuin täydellinen sijainti VPN-palveluntarjoajalle.

Steganos-verkkosivustolla se mainitsee, että vierailtujen verkkosivustojen suhteen ei pidetä mitään lokia, kun taas lataamastasi sisällöstä ei pidetä kirjaa. Palvelu käyttää myös nykyaikaisia ​​VPN-protokollia, kuten IKEv2 ja OpenVPN, ja jälkimmäinen on erityisesti yksi turvallisimmista käytettävissä olevista protokollista. Yhdistettynä AES-256-bittiseen salaukseen voit olla varma, että tietosi pidetään poissa mahdollisista varkaista.

Verkkotulosbonusominaisuudet ovat myös iso myyntikohta Steganos VPN: lle. Lisäominaisuudet, kuten mainosten esto-ohjelmisto, sosiaalisen seurannan estävä työkalu ja automaattinen evästeiden poisto-ominaisuus, ovat mukana. Jokainen näistä ominaisuuksista yhdistettynä toimii käsi kädessä edellä mainittujen salaus- ja suojausprotokollien kanssa.

On kuitenkin joitain haittapuolia siinä, että on mahdollista DNS-vuotoja, kun suoritimme testejä. Tämä saattaa olla huolestuttava niille, jotka ottavat online-tietosuojaansa vakavasti. Tämän sanottua Steganos VPN ei’t vaadi sähköpostiosoitetta. Se tuottaa vain salanimen käyttäjätunnuksen, joka perustuu tietokoneesi julkiseen avaimeen’s MAC-osoite.

Nopeus ja suorituskyky

Hidastumiset ovat väistämättömiä, kun kyse on VPN: n käytöstä, koska kaiken verkkoliikenteen on ensin läpäistävä VPN: n läpi, jotta voit hyödyntää parannettua yksityisyyttä, jota Steganos pystyy tarjoamaan. Sanoa, että Steganos on hidas, olisi kuitenkin liian vähäistä.

Kokemuksessamme palvelun testaamisessa havaitsimme, että se hidasti huomattavasti yhteyttämme siihen pisteeseen, että se vaikuttaisi negatiivisesti jopa perustyöhön. Joten kun kyse on HD-laadun online-suoratoistosta, vaikeat todennäköisesti etenkin, jos Internet-yhteytesi ei ole’t niin nopeasti aluksi.

Kuinka asentaa Steganos Online Shield VPN

Jos olet Windows-tietokoneen käyttäjä, sinä’Huomaat, että voit ladata ja asentaa sovelluksen helposti viralliselta verkkosivustolta. Samoin voit vain siirtyä Google Play Kauppaan tai Apple App Storeen, jos haluat saada Steganos VPN -sovelluksen käyttöösi mobiililaitteillasi..

Sovellukset ja laajennukset

Tämä VPN toimitetaan alkuperäisen Windows-sovelluksen mukana, joka on yksinkertainen ja helppo nousta ja ajaa. Windows GUI -sovelluksessa on myös yksinkertainen päälle / pois-kytkin, mikä tarkoittaa, että jopa niillä, joilla on rajallinen tekninen tietämys, voi oppia käyttämään palvelua milloin tahansa.

MacOS-käyttäjät ovat kuitenkin erittäin pettyneitä kuullessasi, että et ole’t pystyä käyttämään palvelua kirjoittamishetkellä. Tämä johtuu siitä, että tällä hetkellä ei ole tukea tälle käyttöjärjestelmälle. Saatavilla olevat mobiilisovellukset ovat myös melko huonoja, koska ne eivät ole’t tarjoavat paljon käytettävissä olevien asetusten suhteen.

Lisäksi useiden VPN-palveluiden avulla voit määrittää palvelun reitittimellä. Kuitenkin käy ilmi, että Steganos Online Shield ei’Älä anna sinun tehdä tätä, mikä voi olla erittäin pettymys niille, jotka asuvat suuressa kotitaloudessa tai haluavat suojata useita laitteita toimistoympäristössä.

Steganos VPN: ää määritettäessä aktivointi vaatii lisäkomponenttien asentamisen, mikä tarkoittaa alkuperäistä asennusprosessia, jos se on paljon monimutkaisempaa kuin sen täytyy olla. Tämän jälkeen sen pitäisi olla riittävän yksinkertainen, jotta suurin osa käyttäjistä voi käyttää Steganos VPN: n ominaisuuksia.

Steganos Online Shield VPN Netflixille

Jos toivoit hyödyntävän Steganos Online Shieldiä kiertääksesi Netflixiä’geoestokäytännöt, sinä’Tulen mielelläni, että tämä VPN toimii tehokkaasti tähän tarkoitukseen.

Netflixin yhdysvaltalainen versio on väitetysti maailman runsaimmin saatavilla oleva versio. Joten käyttämällä tätä palvelua, voit hyödyntää laajaa kirjastoa riippumatta siitä, missä olet maailmassa.

Steganos Online Shield VPN torrentia varten

Mainitsimme aiemmin tässä Steganos VPN -katsauksessa, että tiedostonjako ei ole sallittua palvelun kautta millään sen palvelimella. Joten jos etsit VPN: ää, jonka avulla voit ladata torrentteja turvallisesti ja nimettömästi, sinulla ei ole muuta vaihtoehtoa kuin jatkaa toisen VPN-haun etsimistä (kuten parhaita torrenttiluettelon VPN-osoitteita).

Onko Steganos Online Shield VPN hyvä Kiinan käyttäjille?

Kiinassa asuvat huomaavat, että kyseisessä maassa ei ole palvelimia. Tästä syystä voidaan sanoa, että Steganos VPN ei ole’t Viisain valinta käytettäväksi Kiinassa - kansakunta, joka on tunnettu tiukasta asenteestaan ​​Internet-sensuuriin.

Siksi kannattaa tehdä tutkimusta, jotta voit käyttää VPN-verkkoa, jonka on osoitettu toimivan tehokkaasti kiertää Kiinan sisäisiä rajoja.

Tuki

Se’On epätodennäköistä, että tarvitset tukea, jos sinulla on ainakin jonkin verran aiempaa teknistä tietoa. Jos ei, voit käydä virallisella verkkosivustolla hyödyntääksesi tietopohjaa, joka sisältyy useisiin artikkeleihin. Kuitenkin sinä’Tulen huomaamaan, että nämä eivät ole’t niin yksityiskohtainen.

Sinulla on myös yhteystuki virallisella verkkosivustolla olevan verkkolomakkeen kautta, johon voit lisätä useita liitteitä. Pohjimmiltaan tämä auttaa asiakaspalvelua ratkaisemaan ongelmasi paljon helpommin. Heille olisi kuitenkin ollut kiva saada live chat-palvelu, koska siitä on tulossa yhä suositumpaa korkean tehokkuutensa vuoksi. Siksi Steganos VPN: n olisi viisasta seurata esimerkkiä.

hinnoittelu

Aloittamiseksi Steganos Online Shield tarjoaa ilmaisen kokeilujakson. Tämän jälkeen sinun on haettava 49,95 dollaria (4,16 dollaria / kuukausi) vuodessa, mikä sallii viiden laitteen käyttöoikeuden. Tulevina vuosina sinulla on sitten mahdollisuus jatkaa lisenssiä alennetulla hinnalla, joka on 29,95 dollaria. Valittavana on myös lyhytaikaisia ​​suunnitelmia, vaikka tämä selvästi nostaa hintaa jonkin verran.

Voit kokeilla ilmaista versiota. Mutta saat vain 500 MB: n hyvityksen, joka on rajoitus, vaikka harvoillakin verkon käyttäjillä on pian tavoite. Sinun on myös sietävä mainoksia, mikä houkuttelee sinut päivittämään maksulliseen versioon. Jos et kuitenkaan ole millään tavoin tyytymätön, sinulla on mielenrauha 30 päivän rahat takaisin -takuulle, jota arvostetaan aina.

Voit maksaa tilauksestasi vain PayPalilla tai luottokortilla, mikä on pettymys, kun pidät’tillä on mahdollisuus suorittaa maksu anonyymeillä tavoilla, kuten Bitcoin.

Alarivi

Kuten Steganos VPN -katsauksessa on hahmoteltu, Steganos Online Shield ei ole monia syitä’t paras valinta VPN: lle. Siitä huolimatta, että käytettävissä on ilmainen versio, tämä on kaistanleveyden suhteen erittäin rajoitettu. Mutta tosin, tämä antaa sinulle täydellisen mahdollisuuden kokeilla palvelua nähdäksesi, soveltuuko se erityisiin tarpeisiisi.

Toinen haittapuoli on, että MacOS-laitteille ei tällä hetkellä ole tukea. Tämä on hyvin yllättävää, kun otetaan huomioon, että kyseinen käyttöjärjestelmä on yksi yleisimmin käytetyistä ympäri maailmaa. Steganos Online Shield ei varmasti ole’t myös kustannustehokkain vaihtoehto siellä. Erinomaiset tarjoukset todistetuille VPN-verkoille, kuten NordVPN ja CyberGhost VPN, ovat säännöllisesti saatavilla..

Se, että reitittimen tukea ei ole, tarkoittaa myös sitä, että Steganos Online Shieldillä on vielä tekemistä kilpaillakseen joukon muiden markkinoilla olevien VPN-verkkojen kanssa. Huono yleinen nopeus ja suorituskyky vain vaikeuttavat asioita, mikä johtaa siihen johtopäätökseen, että siellä on paljon parempia VPN-pisteitä, joista voit valita.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 8 =