VeePN-arvostelu

VeePN tekee salaisuudelle ja palvelinnumeroille hyvin muutamia vääriä virheitä nopeuteen ja läpinäkyvyyteen, mutta alhaisilla hinnoilla se voi silti kiinnittää VPN-käyttäjien huomion..


VPN-verkkojen maailmassa tuntuu joskus siltä, ​​että uusi operaattori perustaa yrityksiä joka viikko. Mutta tämän jatkuvan toiminnan likainen salaisuus on yksinkertainen: hyvin harvat tarjoajat mittaavat missä se todella laskee: nopeuden, turvallisuuden ja vastineen rahalle-suhteen.

VeePN on yksi viimeisimmistä markkinoille tulijoista, mutta se’joudut työskentelemään kovasti vakiintuneiden nimien syrjäyttämiseksi. Joten miten se maksaa?

Kuten VeePN-katsauksessamme esitetään, yritys saa paljon oikeutta:

 • 10 samanaikaista yhteyttä
 • Yli 2500 palvelinta
 • 256-bittinen salaus
 • Rajoittamaton liikenne
 • “Nolla loki” takeita

Nämä näyttävät täyttävän suurimman osan erinomaisen VPN: n kriteereistä. Kuitenkin siellä’VPN-arvoja arvioitaessa on aina tarpeen käydä konepellin alla. Joten anna’s likaistamme kätemme ja selvitämme, ovatko nämä väitteet pinossa.

Turvallisuus ja yksityisyys

VeePN tarjoaa kunnollisen valikoiman suojausominaisuuksia, joten se’S ehdottomasti ole poissa juoksemasta heti. Itse asiassa tilaajat nauttivat seuraavista turvallisuuteen liittyvistä eduista:

 • 256-bittinen “pankkiluokka” salaus
 • Useita protokollia
 • Tapa kytkin
 • Automaattinen julkisen Wi-Fi-tietoturva
 • DNS-vuodonsuojaus

Tappokytkin, joka sisältyy sovelluksen jokaiseen versioon. Tämä varmistaa, että VPN katkaisee yhteyden automaattisesti suojauksen katkeamisesta. Kun vastaanotat torrentin lataamisen tai suoratoiston Netflixiltä, ​​tämä voi tehdä eron turvallisen suoratoiston ja havaitsemisen välillä.

Ilman vankkaa DNS-vuodonsuojausta käyttäjät jättävät verkkoselaintotapansa melkein täysin paljaiksi. Se’On hienoa nähdä, että VeePN ei’t olla yhteydessä ulkoisiin DNS-palveluntarjoajiin ja tuo kaiken taloon. Että’se on iso plus nimettömyys.

Tunnelointiprotokollaosastolla VeePN huolehtii OpenVPN: stä, IKEv2: stä ja erityisvaihtoehdoista, joissa on merkintä VeePN Smart TCP ja VeePN Smart UDP..

Mitä sitten’puuttuuko tästä kuvasta? Mahdollisesti melko paljon. siellä’s ei mainintaa DoubleVPN: stä, mikä olisi tervetullutta. Tämä piilottaa sen, että käyttäjillä on VPN-yhteys, joten se voi olla kätevä tapa kiertää geosuodattimia.

DNS-vuodonsuojausmateriaali on hienoa, mutta siellä’s ei mainintaa IPv6- tai WebRTS-vuodoista, VeePN-paketti ei’t mukana ei ole haittaohjelmien torjuntaa’s ei mainita “multi-hop” tai TOR-optimointi. Joten vaikka kiinteän lähtötason VPN: n rakennuspalikat ovat täällä, muutama suojausominaisuus puuttuu, jotka estävät VeePN: n pääsyä eliittiin. Siitä huolimatta’s ei ole huono suorituskyky.

Pitääkö VeePN lokia??

VeePN väittää toimivansa a “Ei lokikäytäntöä”, ja että yritys tallentaa nolla henkilökohtaista tietoa. VPN: n mukaan’verkkosivustollaan, se ei kerää: selaustietoja, tietoja latauksista ja jakamisista, IP-tietoja, DNS-tietoja tai metatietoja siitä, mitä laitteita käytetään.

Katsokaa yritystä’s Tietosuojakäytäntö viittaa siihen, että hakkuut ovat kaukana pahimmasta rikoksentekijästä. Mutta on joitain pätevyyksiä. Ensinnäkin käyttäjien on lähetettävä “Voimassa oleva sähköpostiosoite,” mikä ei ole’t aina vaatimus. VeePN myös myöntää keräävänsä joukkotietoja siitä, kuinka paljon tietoja käyttäjät kuluttavat. Nämä eivät kuitenkaan ole’t valtavia asioita.

Kaiken kaikkiaan VeePN näyttää tarjoavan vahvoja yksityisyyden suojaa ja kirjautumisen estäviä käytäntöjä. Käyttäjät, jotka etsivät kohtuuhintaista VPN-tietosuojatietoa, voivat tehdä paljon huonommin.

Yksi viimeinen kohta on kuitenkin otettava esiin. VeePN ISN’t erittäin avoin siitä, missä se sijaitsee. Oikeastaan ​​katselimme pitkää ja kovaa koko verkkosivustolta ja tulimme täysin tyhjiksi. Voimme löytää vain kolmannen osapuolen ilmoituksen CrunchBase-palvelussa, jossa kotimaata kutsuttiin Panamaksi.

Tämä on iso juttu, koska VPN-verkkojen sijainti voi vaikuttaa niiden tietoturvaan huomattavasti. Jos VeePN sijaitsee Kiinassa, voit olla varma, että se’Ei ole turvallisinta ympäristössä (sama pätee muutoin Yhdysvaltoihin sijoittautuneille toimittajille). Ja jos pystyt’Älä kerro mitään VPN: n sijainnista, ole erityisen varovainen. Olettaen, että VeePN on panamalainen yritys, se’s hyvä merkki. Panama on 14 silmän valvontaverkkojen ulkopuolella, ja suhtautuu vakavasti yksityisyyteen.

Nopeus ja suorituskyky

VeePN lupaa “rajoittamaton liikenne ja kaistanleveys,” mutta tämä ei’t tarkoittaa, että sen nopeudet ovat tähtikuvioisia. Itse asiassa yritys ei’t etualan nopeus lainkaan sen markkinointimateriaaleissa, mikä saattaa asettaa hälytyskellot soimaan skeptisten ostajien kanssa.

VeePN-verkkosivuston tukitietokanta ei ole’t tässäkin rohkaiseva. Yhdessä ilmoituksessa se väittää sen “yhteysnopeutesi voi kasvaa vain VeePN: n käytön aikana”, mikä on läpinäkyvää väärien tietojen esittämistä. Joissain tapauksissa VPN: t voivat neutraloida Internet-palveluntarjoajan kuristusta ja nostaa nopeutta. Mutta rehelliset tarjoajat olisivat selviä, että yleensä jonkinlainen nopeuden vähentäminen on välttämätöntä.

Todellinen maailmanopeus testissämme ei ollut’t merkittäviä, mutta heillä ei ollut merkitystä’t katastrofi. Yhdysvaltain testauksissamme keksimme noin nopeuden 60 - 70 Mbit / s, ja ulkomaiset palvelimet pyrkivät arvioimaan noin 40-50 Mbit / s.

Kun tarkastelimme syvemmälle, runsaasti vähemmän palveltujen alueiden palvelimia tarjosi jalankulkijoiden nopeuksia. Joten vaikka VeePN tarjoaa laajan palvelinverkon, näyttää siltä, ​​että monet todellisista palvelimista ovat melko hitaita.

Tutustu nopeimpien VPN-luetteloomme

Palvelimen kattavuus

Palvelimien lukumäärässä VeePN toimii suhteellisen hyvin. Otsikko yli 2500 palvelinta on vaikuttava, ja oikealle ylöspäin NordVPN: n tai ExpressVPN: n kanssa. Mutta nämä palvelimet eivät ole’t jakautuvat tasaisesti ympäri maailmaa. Tosiasiallisesti on 50 sijaintia 42 maassa - tarkoittaa, että maailman suurilla palasilla ei ole kattavuutta, kun taas jotkut paikat saavat väitetysti liikaa.

Yli 2200 palvelimien kokonaismäärästä löytyy Euroopasta ja Yhdysvalloista. Se kertoo kaiken mitä sinun tarvitsee tietää siitä, sopivatko VeePN Aasian, Afrikan, Australian vai Etelä-Amerikan käyttäjille.

Myös VeePN lupaa 99,9% käyttöaika, mikä on (epäilyttävästi) hyvä. VeePN ei kuitenkaan ole’t selvää näiden palvelimien hallinnasta. Ihannetapauksessa VPN: t hallitsisivat omia palvelinasalkkujaan ja varmistaisivat niiden asianmukaisen suojauksen ja ylläpidon. VeePN ei’t, ilmoita vain, että yritys on “sijoittaminen palvelimiin”. Tämä voi tarkoittaa tilan vuokraamista kolmansille osapuolille tai erikoiskapasiteetin ostamista. Se’s erittäin epäselvä.

Helppokäyttöisyys ja monimuotoinen tuki

VeePN-käyttäjät voivat ladata sovellusversioita seuraaville alustoille:

 • Windows PC
 • Mac käyttöjärjestelmä
 • iOS
 • Android
 • Linux
 • Kromi
 • Firefox
 • Ooppera
 • reitittimet

Tämä näyttää sydämeltä ja sopii erinomaisesti kotitalouksiin, joissa on useita älypuhelimia ja tietokoneita. Ja niin voi olla. Kokeilimme palvelua Macille, Windows-versiolle ja Android-mobiilisovellukselle. Kaikki osoittautuivat hyvin suunniteltuina, yksinkertaisin ja helppokäyttöisinä. Entry level -käyttäjät voittivat’t kohtaamaan mitään demonia täällä.

Rekisteröinti on nopeaa ja helppoa, eikä yllätyksiä ollut. Eikä yllätyksiä ollut, kun käynnistimme sovellukset. Se’s tavallinen poraus palvelimen sijainnin valitsemiseksi ja painalliseksi “kytkeä.”

Käyttäessämme palvelua PC: lle tai Macille, olisimme toivoneet vielä muutamia lisävaihtoehtoja puolella. Käyttäjät voivat esimerkiksi vaihtaa protokollia ja DNS-suojausta, mutta siellä’S ei automaattista palvelinvalintaa - jotain kaikkein hyvimmistä VPN-verkoista on itsestään selvää. Meillä oli tosiasiallisesti muutamia ongelmia löytää palvelimia, joilla on paras latausnopeus, kuten asiakas ei tee’t toimittaa nämä tiedot helposti sulatettavassa muodossa. Että’Se ei ole loistava aloittelijoille, mutta ei’t tehdä sovelluksesta käyttökelvoton.

Lisäksi saattaa olla parasta ladata kannettavien tai puhelimien asiakassovelluksia reitittimen asennuksen luomisen sijasta.

VeePN-verkkosivusto tarjoaa erittäin luonnoksia reitittimen asennuksista.

Tämä on tärkeä kysymys, koska reitittimet voivat olla turvallisin ja nopein vaihtoehto pienille yrityksille ja kotitalouksille, ja se’s ei ole (vielä) käyttökelpoinen vaihtoehto tässä.

Netflixin ja muiden suoratoistoalustojen lukituksen poistaminen

Asioiden edessä VeePN: n pitäisi toimia hyvin. Yhtiö lupaa tarjota käyttäjille mahdollisuuden “käyttää mitä tahansa sisältöä mistä tahansa sijainnista maailmassa,” jonka loogisesti pitäisi sisältää Netflix-elokuvat.

Todellisuudessa suoratoistokokemuksemme oli hyvin sekalainen.

Kun tutkit tätä VeePN-arvostelua, se ei ollut’t vaikea käyttää BBC iPlayeria ja nähdä YouTube-materiaalia, johon yleensä sovellettaisiin maantieteellisiä rajoituksia. Tämä herätti toivoa, että VeePN kiertäisi järjestelmiä muilla premium-sisällöntuottajilla.

Ei sellaista onnea. Yrittäminen käyttää brittiläistä Netflix-sisältöä ei ollut käynnistynyt, vaikka kokeillut erilaisia ​​palvelimia ja huolehtinut DNS-asetuksista. Joten jos käyttäjät haluavat maksimoida televisio-ohjelmavaihtoehtojensa, he saattavat haluta etsiä muualta.

Lisäksi VeePN ei ole’t päätti palvella suurten suoratoistolaitteiden, kuten Roku tai Amazon Firestick, käyttäjiä. siellä’Sillä ei ole suosittujen työkalujen erikoisasiakasta, ei opetusohjelmia VeePN: n käyttämisestä Kodin kanssa, eikä yleensä ole paljon toivoa maksimoida Amazon Fire -käyttövaihtoehtojasi..

Näistä syistä se’ei VPN, jota voimme suositella viihdefaneille, mikä on sääli.

P2P ja torrenting

Torrenting- ja P2P-lataukset ovat alueita, joilla vakavat käyttäjät haluavat vesitiiviän suojauksen jokaiselle lataukselle. Jälleen kerran’Se ei oikeastaan ​​ole jotain mitä voimme vaatia VeePN: ltä. Plussapuolella VPN ei sisällä lataamista tai nopeusrajoituksia. Että’s merkittävä bonus, kun lataat laatikkosarjoja, pelejä tai musiikkia. Myös VPN sallii P2P-lataukset kaikilla palvelimillaan, jota harva kilpailija voi löytää.

Toisaalta tappokytkin ei ole’t niin luotettava kuin se voisi olla, mikä herättää turvallisuuskysymyksiä. siellä’s ei myöskään SOCKS5-toimintoa, mikä auttaa lisäämään P2P-yhteyden nopeutta varmistaen samalla turvallisen torrentin.

Onnistuimme perustamaan muutaman testivirran onnistuneesti, ja toisinaan nopeudet olivat’t liian huono. Mutta heillä ei ollut’t riitä VeePN: n kiitosta’s P2P-suorituskyky ja parempia vaihtoehtoja on saatavana.

Online-sensuuri Kiinassa ja muualla

Kummallista, VeePN ei’t mainitsee sen sensuurin vastaisen toiminnan markkinointikirjallisuudessaan. Että’outoa, koska VPN: t yleensä käyttävät tätä kykyä esimerkkiään sosiaalisesta tarkoituksestaan ​​(ja ovat lisäksi erittäin hyödyllinen lisä ihmisille, jotka asuvat esimerkiksi Saudi-Arabiassa tai Kiinassa)..

VeePN: n tarjoaman 256-bittisen salauksen ja DNS / IP-vuodonsuojauksen tulisi olla sopusoinnussa Ison palomuurin ja muiden turvajärjestelmien kanssa. Emme voineet’t tarkista tämä suoraan, ja kiinalaisilta käyttäjiltä on hyvin vähän raportteja siitä, että he luottavat VeePN: ään pysyäkseen nimettömänä. Teoriassa ne, jotka surffailevat verkossa, pitäisi olla hyvin suojattuja, mutta siellä’s epäilyksen tilaa täällä.

Asiakaspalvelu

Tuki ei todellakaan ole alue, jolla VeePN loistaa. Yhtiö tarjoaa asiakkaille seuraavat vaihtoehdot:

 • Tietopohja
 • UKK-oppaat
 • Live chat
 • Viserrys
 • Sähköposti

Että’s se. siellä’Sillä ei ole suoraa puhelinnumeroa eikä postiosoitetta. Live-keskustelu ei ole luotettava, ja käyttäjät huomaavat usein, että asiakaspalvelun henkilökunta on “poissa.” Ja tietokanta on hyvin perustaso, heikkolaatuisilla opasteilla ja alueilla (kuten reitittimen kokoonpano), joilla oppaista puuttuu vakavasti. Myös Twitter-syötettä päivitetään harvoin, mikä ei ole koskaan hyvä merkki.

Jos käyttäjät ovat valmiita jatkamaan live-chatin tai sähköpostin avulla, niin’on mahdollista aloittaa vuoropuhelu VeePN: n kanssa, joten tukivaihtoehtoja on. Mutta koko paketista puuttuu toivottavan sisällön sujuvuus ja taso.

hinnoittelu

siellä’s ei ilmaista kokeilua VeePN: n kanssa. Sen sijaan yhtiö tarjoaa yhden jäsentason seuraavilla hintapisteillä:

 • 1 kuukausi hintaan 10,99 dollaria
 • Yksi vuosi 5,83 dollaria / kuukausi
 • 5 vuotta 1,67 dollaria / kuukausi

Kuten näette, se’s hintojen jyrkkä lasku, kun sopimuskaudet kasvavat. Viisi vuotta on erittäin pitkä VPN-maksuaika, ja 1,67 dollaria / kuukausi on todellakin erittäin halpaa (vaikkakin NordVPN’Pitkäaikaiset paketit ovat suhteellisen lähellä). Ongelmana on, kuka voi taata, että VeePN toimii viiden vuoden kuluttua?

Maksutavat ovat erilaisia, mukaan lukien Visa, MasterCard, American Express, PayPal, Paymentwall-lompakot ja salausvaluutat kuten BitCoin. Joten nimettömiä maksuja on saatavana - jota arvostamme.

Asiakkaat hyötyvät myös a 30 päivän rahat takaisin takuu. Tämä teoriassa antaa ostajille mahdollisuuden kokeilla palvelua yhden kuukauden ajan ja vaatia rahaa takaisin, jos asiat eivät riitä’t treenata. Jos kuitenkin valitset tämän reitin, päätä varhain, koska asiakastuki voi toimia hitaasti käsitelläkseen sopimuksen peruutuksia.

Kaiken kaikkiaan me’d sanovat, että parhaat VeePN-paketit vertaillaan hintojen suhteen erittäin hyvin johtaviin VPN-verkkoihin. Esimerkiksi CyberGhost laskuttaa 12,99 dollaria kuukaudesta, kun taas ExpressVPN’s 1-vuoden paketissa on 8,32 dollarin kuukausimaksu. Joten raakamääräisesti, VeePN on haastaja.

Alarivi

Kun olet punninnut kaikki tuotteen näkökohdat tässä VeePN-katsauksessa, päätöksemme on - ehkä. VeePN: llä on varmasti monia huonompia tarjoajia. Yrityksen tulokset ovat hyvät 256-bittisellä salauksella, palvelinnumeroilla, sovellusvalinnoilla, protokollilla, vuodonsuojauksella ja hinnoittelulla. Mutta se kuuluu pääsyn suoratoistoon, torrentiaan, asiakastukeen ja perustason avoimuuteen.

Epäselvyys VeePN: n sijaintipaikassa on vain merkki siitä, että yritystä ei ole’t ole täysin avoin tarjoamistaan ​​palveluista, ja tämä antaa suuren haitan siihen, kuinka luotettava VeePN on. Mutta se’Se on ehdottomasti vaihtoehto ihmisille, jotka haluavat jotain halpaa, ilman latausrajoituksia ja kunnollisia tietoturvatietoja.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

78 − = 74

map