VIP72 VPN-arvostelu

Olisi vaikea löytää huonompaa kauppaa VPN-markkinoilta kuin VIP72.


Yhden VIP72-verkkosivuston katselun tulisi estää ketään käyttämästä tätä jumalatonta VPN / välityspalvelinta. Se näyttää digitaaliselta fossiililta, tarjoaa hyvin vähän tietoa ja esittelee kaiken englanniksi niin rikki, ettei edes MacGyver pystyisi korjaamaan sitä.

vip72 -verkkosivun kirjautumisnäyttö

Palvelu on linkitetty surullisen Bunitu-bottiverkkoon, ja shouldn’kukaan ei voi luottaa. Lue täydellinen VIP72-arvostelu, niin saat lisätietoja, mutta varmista, että annat tälle kovan passin.

Suojausominaisuudet

siellä’Syy uskoa, että VIP72 on haittaohjelmien toimitusmekanismi.

Voit käyttää VIP72: ta kautta Windows OpenVPN -pohjainen asiakas tai SOCKS-asiakasohjelma. Suojaustaso on erittäin epävarma, koska verkkosivustolla ei käytännössä ole mitään tietoa siitä. OpenVPN: tä pidetään yleensä kiinteänä tunnelointiprotokollana, mutta se riippuu sen kanssa käytetystä salaussalastuksesta.

Lisäksi - ja tämä on iso “lisäksi” - siellä’Syy uskoa, että VIP72 on haittaohjelmien toimitusmekanismi. Suositun haittaohjelmien torjuntayrityksen Malwarebytes Labsin vuoden 2015 analyysi paljasti, että VIP72 on vastuussa Bunitu-troijalaisen levittämisestä, joka muuttaa käyttäjiä’ tietokoneet koneiksi bottiverkossa. Tämä voi johtaa sinusta, että sinusta tulee tahaton osallistuja kyberuhkossa tai pahempaa.

Siksi se’Ei ole merkitystä sillä, että VIP72 tarjoaa kaksinkertaisen VPN-ominaisuuden tai että OpenVPN salaa tietosi tehokkaalla AES-256-salauksella - riski ei ole sen arvoinen.

Pitääkö VIP72 VPN lokit??

Meillä ei ole mitään luottamusta verkkosivustolta löydettyihin nollarekisteröintivaatimuksiin.

se on epäselvä mistä maasta VIP72 toimii. Jotkut raportit väittävät, että VIP Technologies on yhdysvaltalainen yritys, mutta verkkosivun kieli (ab) ehdottaa erilaista alkuperää. Sinänsä on vaikea sanoa, mitä lakeja VPN-yrityksen on noudatettava.

Sivustolla on tietosuojakäytäntöasiakirja, mutta se’s erittäin huonosti kirjoitettu ja tietämätön, niin meillä ei ole mitään luottamusta verkkosivustolta löydettyihin nollarekisteröintivaatimuksiin.

Nopeus ja suorituskyky

VIP72 väittää olevan (SOCKS) IP-osoitteita saatavana 178 maassa, jotka ehdottaa, että he luottavat suuresti virtuaalipalvelimiin kuin todellisiin paljaan metallin palvelimiin. Samanaikaisesti niiden OpenVPN-palvelimet näyttävät sijaitsevan Latviassa, Saksassa, Sveitsissä, Alankomaissa, Ruotsissa, Yhdysvalloissa, Malesiassa, Panamassa, Tšekin tasavallassa ja Luxemburgissa. Tämä viittaa siihen, että nopeudet kärsivät todennäköisesti Aasiassa sekä Australiassa ja Afrikassa.

Uudelleen, emme haluaisi’luota VIP72: een’s lupaukset “hispeed-yhteydet” - etenkin kun on olemassa kokeiltuja nopeita VPN-palveluita, kuten Surfshark tai ExpressVPN.

Helppokäyttöisyys ja monimuotoinen tuki

VIP72: lla on vain yksi mukautettu asiakas, joka on tarkoitettu:

  • Windows

Sivuston mukaan voit käyttää VIP72: ta myös macOS-, Linux- ja BSD-tiedostoissa WINE: n kautta, mikä on ohjelmistotyyppi, joka sallii Windows-sovellusten suorittamisen muissa käyttöjärjestelmissä. Tämä on kauhea ratkaisu jos’uudelleen ole Windows-käyttäjä.

Entä helppokäyttöisyys sitten? Sovelluksen ruutukaappauksissa näkyy hyvin vanhentunut ja intuitiivisen näköinen ohjelma. Tätä pahentaa se, että VIP72: llä on kauhea asiakastuki eikä siinä ole mitään oppaita tai UKK: ta.

Netflixin ja muiden suoratoistoalustojen lukituksen poistaminen

On ilmoitettu, että VIP72 pystyy poistamaan Netflixin eston, mutta näillä ei näytä olevan todisteita tämän tueksi. Sanomme tämän: paljon edistyneemmät VPN-palvelut kuin VIP72 ovat luopuneet Netflixin tukemisesta streaming-jättiläisen takia’s vankka palvelimen estäminen. Vaikuttaa epätodennäköiseltä, että tämä hämärä VPN vie sinut kaikkialle, niin lähellä Netflix USA: n mukavaa sisältöä.

Vaikka uskomme kyseenalaiset raportit, VIP72 on todella kallista ja Netflix-pääsyyn on olemassa paljon parempia (ja halvempia) VPN-osoitteita.

P2P ja torrenting

Raporttien mukaan, VIP72 VPN sallii P2P (BitTorrent) -liikenteen kaikilla palvelimilla paitsi Yhdysvalloissa sijaitsevilla palvelimilla. Tämä on hyvä alku, mutta kaikki kaatuu, kun ajatellaan, että palvelu tarjoaa vähän suojaa IP-osoitevuotoilta johtuen käyttöjärjestelmän haavoittuvuuksista tai yksinkertaisesti VPN-yhteyden katkeamisesta (VIP72: lla ei ole tappikytkintä).

VIP72 SOCKS -välityspalvelin voidaan asettaa torrenting-asiakastasolle, mikä voisi korjata tietoturvariskit. Loppujen lopuksi me’uudelleen pakko palata tosiasiaan, että siellä’s Ei ole mitään syytä valita tätä huonoa ja kallista työkalua, kun siellä on halvempia ja parempia vaihtoehtoja.

Online-sensuuri Kiinassa ja muualla

Don’t käytä VIP72: tä Kiinassa tai muissa maissa, joissa VPN: n käyttö on rajoitettu.

Don’t käytä VIP72: tä Kiinassa tai muissa maissa, joissa VPN: n käyttö on rajoitettu. Tällä työkalulla on heikot suojausominaisuudet ja epäselvä tietosuojakäytäntö, joka voi olla vaarallinen - varsinkin jos sinä’uudelleen toimittajana, poliittisena aktivistina tai muussa arkaluontoisessa toiminnassa.

Puhuessaan erityisesti Kiinasta, emme myöskään haluaisi’t suosittele VIP72 VPN: tä, koska:

  • Sillä on muutama palvelinpaikka Aasiassa (nopeus voi olla huono)
  • Sillä on ei varkainprotokollaa, mikä saattaa tehdä sen kyvystä ohittaa sensuuri Kiinassa epäluotettaviksi

Asiakaspalvelu

Vielä yksi VIP72 VPN: n kaatuminen on, että heidän asiakastukensa on melko olematonta. Käytettävissä olevat yhteysvaihtoehdot ovat:

  • Sähköposti
  • ICQ (muistatko ICQ?)

Sähköpostituki on saatavana vain tilaajille, ja verkkosivustolla ei ole nolla omaehtoisia resursseja. Missä hyvät VPN-verkot tarjoavat usein kysyttyjä kysymyksiä ja oppaita, VIP72: lla on vain tietämätöntä pilaamista.

hinnoittelu

Haastaja VPN-markkinoiden pahimpaan kauppaan.

VIP72: n hinta olisi kohtuuton edes premium-VPN-palveluille (mitä se varmasti ole’t). Tässä ovat hinnasuunnitelmat:

  • Yhden laitteen viikon suunnitelma: $ 9,00
  • 1 kuukauden suunnitelma: $ 25.01
  • Yhden vuoden suunnitelma: 265 dollaria ($ 22 / kuukausi)

VIP72: llä on vain kaksi lunastusominaisuutta hinnoitteluosastolla: kirjautumisprosessi ei toimi’t vaadi henkilökohtaisia ​​tietoja ja voit maksaa Bitcoinissa.

Muuta kuin me’d sanovat, että tämä on haastaja VPN-markkinoiden pahimpaan kauppaan.

Alarivi

VIP72 VPN -arvioinnissamme on varma johtopäätös: don’t ostaa sitä missään olosuhteissa. Tämä on yksi varjoisimmista työkaluista, ja hinta on järjetön. Sen sijaan mene eteenpäin ja hemmottele itseäsi jollain näistä premium-VPN-palveluista.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

84 − 76 =