WASEL Pro VPN -katsaus

WASEL Pro VPN on palvelu, jonka tavoitteena on olla todella globaali tarjoamalla laadukasta ja nopeaa pääsyä palvelimilleen ja auttaa ihmisiä estämään sisältöä ja resursseja missä tahansa he ovatkin.


Perustuu Hollantiin (maa, joka’WASEL Pro on osa Nine Eyes -liittoa, joka on omistettu kansalaistensa tietojen keräämiselle ja seurannalle. Näyttää siltä, ​​että WASEL Pro palvelee niiden maiden asukkaita, joissa vallitsee rennosti online-sensuuri..

Hinnat eivät ole’älä järkyttävää, ei huonolla tai hyvällä tavalla, mutta ottaen huomioon heidän melko rento ja epämääräinen tietosuojakäytäntö, et halua’t anteeksi, että he haluavat enemmän turvallisuutta ja mielenrauhaa palvelusta pois.

Turvallisuus ja yksityisyys

WASEL Pro VPN tuo seuraavat suojausominaisuudet taulukkoon.

 • Rikkoutumaton AES-256-bittinen salaus
 • OpenVPN SSH: n kautta
 • Tapa kytkin
 • DNS-vuodonsuojaus
 • ShadowSocks-välityspalvelin kiertää rajoittavan järjestelmän asettamat digitaaliset esteet

Tämä on melko kattava tietoturva- ja yksityisyyspaketti.

WASEL Pro VPN käyttää OpenVPN: tä, tunneloitu SSH: n (suojattu kuori) kautta. Tämä tarkoittaa, että paikassa, jossa OpenVPN-yhteys havaitaan ja kielletään - kuten myös Lähi-idässä, Singaporessa ja Kiinassa tapahtuvista ilmoituksista -, WASEL Pro kulkee suodattimien läpi huomaamatta.

Lisäasetusten avulla voit myös määrittää OpenVPN-ohjaintyypin, porttitilan ja niin edelleen manuaalisesti, mutta tarjoaa myös yleisten kokoonpanojen pudotusvalikon..

WASEL Pro VPN tarjoaa kuitenkin tukea myös L2TP / IPSec: n asentamiseen manuaalisesti, jos sellainen on’s mieltymyksesi. Vaikka se’vähemmän turvallisia kuin OpenVPN-protokolla, iPhonissa on oltava OpenVPN-sovellus asennettuna erikseen, joten L2TP-vaihtoehto saattaa olla hyödyllinen siellä.

Toinen vahva vaihtoehto on ShadowSocks-välityspalvelin. Vaikka se vaatii jonkin verran manuaalista työtä ja jättää tietyt tietosuojakysymykset, se saattaa olla parhaiten soveltuva skenaario joissain paikoissa, joissa sensuuri on huipputasolla.

siellä’s myös itse tap-switch- ja DNS-vuodonsuojausvaihtoehdot yhdessä VPN-kuristussuojauksen kanssa. Nämä ovat hyviä ominaisuuksia, jotka sopivat hyvin WASEL Pron kanssa’Keskitymme siihen, että saada ihmiset pääsemään siihen, mikä oli aikaisemmin mahdotonta päästä vaikeuksiin joutumatta.

Lokiko WASEL Pro VPN tietosi?

Lyhyt vastaus: Kyllä.

Kun olimme yhteydessä WASEL Pro VPN -verkkoon, havaitsimme, että sivustoilla oli vaikea heti heittää IP-osoitepalvelimiemme sijainti, jopa WASEL Pro’oma verkkosivusto. Tämä on hyvä merkki.

WASEL Pro on edelleenkin kysymys’s Tietosuojakäytäntö, joka näyttää olevan ristiriidassa kirjautumattomuuden politiikan kanssa väittämällä, että tietosi voidaan käyttää sinua vastaan, jos laki sitä vaatii; tämä näyttää varmasti tarkoittavan lokien läsnäoloa.

Nopeus ja suorituskyky

WASEL Pro VPN väittää, että niiden VPN: n käyttäminen voi todella lisätä nopeuksia älykkään reitityksen ja OpenVPN LZO -kompression avulla. Löysimme ehdottomasti tämän olevan tilanne..

Mielenkiintoista - ja ehkä yllättävää - Internet-nopeus ei tuskin pudonnut, kun VPN-verkkoon oli kytketty alkuperäisen 8 Mbit / s latausnopeuden ja 0,5 Mbit / s lähetysnopeuden avulla.

Lontoo, Iso-Britannia

 • Lataa: 6 Mbit / s
 • Lataa: 0,5 Mbit / s

WASEL Pro VPN -katsaus

Nopeudella, jonka saimme sen jälkeen, kun WASEL Pro VPN on automaattisesti valinnut palvelimen, voimme sitten käyttää stream korkealaatuisia videoita, ladata torrentteja ja selata vapaasti.

Kaiken kaikkiaan WASEL’Suuri nopeus jätti meidät iloisesti yllättyneeksi.

Helppokäyttöisyys ja monialustainen tuki

WASEL Pro’Yhteensopivustarjoukset ovat melko perustietoja, mutta ne saavat työn aikaan:

 • Windows
 • Mac käyttöjärjestelmä
 • iOS
 • Android

siellä’Sillä ei ole todellista erikoissovellusta, esimerkiksi Kodi tai Amazon Fire TV, eikä reitittimen tukea.

WASEL Pro VPN: n toiminnallisuus ja muotoilu ovat samanlaiset melkein kaikilla sen käyttöympäristöillä, olipa kyseessä sitten Windows, Mac tai Android. Itse VPN-sovellus on melko yksinkertainen ja helppo käyttää.

Netflixin ja muiden viihdealustojen vapauttaminen

Yllätykseemme se kesti vain kaksi yritystä vaihtaa Yhdysvaltojen palvelimia, ja suoratoistimme korkealaatuisesti Netflixissä nopeasti - ehkä jopa hiukan nopeammin kuin omalla yhteydellämme.

Suuri nopeus ja turvallisuus yhdistettynä siihen, että WASEL Pro ei ole’t VPN, joka’Se, että Netflix on kieltänyt VPN: n käytöstä, on vielä lataamisen ja tilaamisen arvoinen.

P2P ja torrenting

Samoin kuin mikä tekee WASEL Pro VPN: stä hyödyllisen Netflixille, mikä tekee WASEL Pro VPN: stä loistavan myös torrentsille.

WASEL Pro VPN ei myöskään tapa välttää ISP-kuristusta’t kieltää P2P- tai BitTorrent-liikenteen mistä tahansa palvelimelta.

Se, että IP-osoitteesi hämärtyy myös nopeasti ja tukevasti, tarkoittaa, että myös torrent-käyttösi on vaikeampi jäljittää sinulle takaisin kolmannen osapuolen toimesta.

Online-sensuuri Kiinassa ja muualla

Kuten aiemmin mainittiin, WASEL Pro VPN keskittyy tarjoamaan rajoittamattoman pääsyn verkkoon paikkoihin, joissa hallitukset ja Internet-palveluntarjoajat ovat salaa ja mustalle listalle monia web-sivustoja ja palveluita. Kiina on yksi näistä maista.

Itse asiassa yksi WASEL Pro VPN: n yhteysvaihtoehdoista on ShadowSocks, välityspalvelin, joka on suunniteltu erityisesti ohittamaan Kiinan viranomaiset.

Se’s ihanteellinen VPN, kuten WASEL Pro VPN, joka on omistettu sellaiselle asialle, erityisesti. Muussa tapauksessa saattaa olla ongelmia, joihin ei ole aiemmin puututtu, ja tekijöitä, joita ei ole otettu huomioon - tässä tapauksessa se maksaa VPN-verkon.

Asiakaspalvelu

WASEL Pro VPN tarjoaa tilaajille seuraavat tukivaihtoehdot:

 • Tietopohja
 • UKK-osio
 • Ohje TeamFinderin kautta
 • 24/7 live chat-tuki

Löydät reaaliaikaisen 24/7 -tukipainikkeen heti heidän verkkosivuiltaan. Voit myös muodostaa yhteyden TeamFinderin kautta epätavallisiin, erityisiin ongelmiin, jotka heidän ryhmänsä ratkaisevat sitten reaaliajassa tai kuulemalla muita.

Yhteytemme eri aikoina meitä kuitenkin käskettiin kopioimaan ja liittämään vastauksia, jotka näyttivät olevan valittu kysymyksen väärinkäsityksen perusteella.

Muutamissa tapauksissa meille ei annettu vastauksia ja kiellettyjä kysymyksiä, mikä ei ole hyvä näkökohta.

Lisäksi verkkosivustossa olevat oppaat ja UKK ovat erittäin tyydyttyneitä hieman merkityksettömistä tiedoista, kun taas itse tuotetta koskevista yksityiskohtaisista tiedoista.

hinnoittelu

Annettu WASEL Pro VPN’ominaisuuksiensa vuoksi on jälleen yllättävää, että sen hinta on mikä se on:

 • Yhden kuukauden suunnitelma 9,99 dollaria
 • Kolmen kuukauden suunnitelma 27,00 dollaria (9,00 dollaria / kuukausi)
 • 6 kuukauden suunnitelma 50,00 dollaria (8,33 dollaria / kuukausi)
 • Yhden vuoden suunnitelma 90,00 dollaria (7,50 dollaria / kuukausi)

Vuotuinen alennus sinänsä ei ole’t hienoa, 10 dollaria on se mitä voit odottaa maksavan VPN: stä, jonka on oltava luotettava pitämällä nopeutesi jatkuvasti ja käytettävyyden korkeana.

Tämän lisäksi WASEL Pro VPN hyväksyy maksut kaikilta tärkeimmiltä pankkikortit, mutta myös kautta Western Union, PayPal, WebMoney, CASHU, OneCard, ja vielä suurempi määrä palveluita, joista voit saada lisätietoja heidän verkkosivujensa kautta.

Alarivi

WASEL Pro VPN ylittää huomattavasti odotukset ja tuo jotain yleisesti hyödyllistä VPN-verkkojen maailmaan keskittyen erityisesti vapaampaan, turvallisempaan Internetiin.

Päivitetyllä tietosuojakäytännöllä ja avoimemmalla toiminnalla WASEL Pro voisi olla yksi parhaimmista.

Toistaiseksi se’s edullinen ratkaisu avaamisen estämiseksi tarvitsemasi lisäys turhautumiseen levyllesi VPN-muodossa, jonka voit’t töihin. WASEL Pro VPN on helppo käyttää, nopea toimia ja kattaa kaikki tarpeesi.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 5