ZoogVPN-arvostelu

Nopea ja turvallinen torrenting käytössä, ZoogVPN saattaa olla hyvä valinta aloittelijoille ja matkailijoille. Aloitti vuonna 2013, se’kasvaa jatkuvasti tapaamaan käyttäjiä’ streaming- ja torrent-tarpeet sekä turvallisuusuhkien ja online-rajoitusten tarkistaminen. Tämä ZoogVPN-arvostelu tuo enemmän tietoa heidän tarjoamistaan, lukuun ottamatta hyviä tietoturvaa, yksityisyyttä ja sovelluksia useille alustoille.


Onko ZoogVPN turvallista käyttää?

ZoogVPN tarjoaa seuraavat suojausominaisuudet:

 • AES 256-bittinen salaus
 • OpenVPN-, IKEv2 / L2TP- ja PPTP-protokollat
 • Tapa kytkin

Vaikka sitä ei ole’t paljon turvallisuusominaisuuksia, ZoogVPN peittää perusteet melko hyvin. Jos haluat perussuojaa - sen pitäisi riittää. Jos tarvitset jotain ylimääräistä, kuten multi-hop, varkainprotokolla tai jaettu tunnelointi, sinä’Minun on etsittävä muualta.

Suoritimme joitain testejä nähdäksemme, onko vuotoja, ja onneksi niitä oli ei DNS / IP-vuotoja lainkaan. Ensisijaisen turvallisuustason saavuttamiseksi ZoogVPN: n VPN-tunneli toimi odotetusti.

Vapaa suunnitelma tarjoaa vain OpenVPN-protokollan, joka on salattu heikomman 128-bittisen salauksen kautta.

Pitääkö ZoogVPN lokia??

ZoogVPN ei’t lokita tietyt käyttäjän toiminnot. Tämä tapahtui, kun he muuttivat sijaintia Mansaarelta Kreikkaan, missä yksityisyyttä koskevat lait ovat lievempiä, vaikka se tallentaa käyttäjän antamat sähköpostiosoitteet ja myös kaistanleveyden käytön. Kaiken kaikkiaan me’d sanovat sen ZoogVPN kirjaa tietoja mutta ei liikaa aiheuttamaan huolta.

Nopeus ja suorituskyky

Pienellä 27 maata kattavalla verkolla se tarjoaa rajoittamattoman kaistanleveyden maksullisille tilaajille. Esitys on kunnollinen, vaikkakin huomaamaton - varmasti riittävä suoratoistoon tai torrentiaan, jos siellä on’s VPN-palvelin lähellä sijaintiasi.

Se’On tärkeää huomata, että suorituskyky voi vaihdella eri tekijöiden perusteella. Siksi suosittelemme kokeilemaan ZoogVPN: ää ja katso kuinka se toimii yhteytesi kanssa.

Helppokäyttöisyys ja monialustainen tuki

Näille alustoille on olemassa ZoogVPN-asiakassovelluksia:

 • Windows
 • Mac käyttöjärjestelmä
 • Android
 • iOS
 • chromebook
 • Amazon FireTV
 • Android TV
 • Karhunvatukka
 • Linux

ZoogVPN tarjoaa myös kokoonpano-oppaita DD-WRT-, Tomato- ja Mikrotik-reitittimille..

Android- ja Windows-sovellukset suorittavat OpenVPN: n oletuksena, kun taas Mac- ja iOS-sovellukset suorittavat IKEv2: n oletusasetuksena. On kuitenkin mahdollista määrittää manuaalisesti muut protokollat, kuten L2TP ja PPTP.

ZoogVPN-sovelluksen asentaminen on erittäin helppoa. Sinun tarvitsee vain ladata asennusohjelma ja käynnistää se. Kun se on asennettu, se aukeaa automaattisesti ja pyytää sinua antamaan ZoogVPN-käyttäjätiedot. Asiakasliittymä on hyvin yksinkertainen ja mutkaton.

Voit napsauttaa vain “Kytkeä” valitaksesi sopivan palvelimen automaattisesti, tai napsauttamalla sovelluksen alaosassa olevaa nuolta nähdäksesi luettelon palvelimista, jotka ovat käytettävissä palvelimen manuaaliseen valitsemiseen..

Asetusvalikko ja käyttöliittymä on asetettu eri tavalla kuin muissa VPN-verkoissa. Se on virkistävän yksinkertainen ja mutkaton ja tarjoaa modernin käyttöliittymän. Useille laitteille on sovelluksia, jotka ovat erittäin helppo navigoida ja vaativat yksinkertaisesti napsauttamaan laitetta, jonka haluat aloittaa.

Netflixin ja muiden suoratoistoalustojen lukituksen poistaminen

ZoogVPN on hyvä sisältötoiveille, jotka haluavat joko tarkistaa verkkosivuston maantieteelliset rajoitukset tai ainakin käyttää sisältöä, jota tyypillisesti ei ole saatavana välityspalvelimien kautta. ZoogVPN’Tavoitteena on varmistaa, että asiakkaat pääsevät turvallisesti ja yksityisesti käyttämään sivustoja, kuten Netflix, Hulu tai Xfinity. Vaikka nämä sivustot yleensä muuttavat suojaustoimenpiteitä, ZoogVPN poistaa silti Netflixin ja muiden suoratoistosivustojen esto.

Nopeus- ja suorituskykytestien perusteella ZoogVPN on osoittautunut toimivaksi tarpeeksi hyvä Netflixille käyttäjille. Joissakin palvelimissa, erityisesti Chicagon palvelimissa, ZoogVPN avasi Netflixin eston ja varmisti IP-osoitteesi turvallisuuden. Toivottavasti he’Lisää vielä muutama palvelin, jotka voivat ohittaa Netflixin’S maantieteelliset rajoitukset.

Netflixin lisäksi ZoogVPN: ää voidaan käyttää sellaisten sivustojen estämiseen, kuten ITV-keskus, Amazon, Hulu ja BBC iPlayer. Jälkimmäiseen pääsee Yhdistyneen kuningaskunnan suoratoistopalvelimilla, jotka on merkitty toistokuvakkeella.

P2P ja torrenting

Torrentia on saatavana ZoogVPN: llä, vaikka tämä näyttääkin riippuvan käyttämästäsi palvelimesta. ZoogVPN: ssä on palvelimen vieressä pieni P2P-kuvake, joka tukee torrentteja saadaksesi selville, mitkä toimivat. ZoogVPn: n kokonaisnopeus on kuitenkin pieni, ja sellaisena se ISN’t suositeltava torrentin käyttäjille.

Sen sijaan tarjoamme valita yhden parhaista VPN-verkoista P2P: lle.

Online-sensuuri Kiinassa ja muualla

Itse ZoogVPN väittää toimivansa käyttäjien puolesta Kiinassa tai millä tahansa erittäin rajoitetulla alueella, mukaan lukien Venäjä ja Yhdistyneet arabiemiirikunnat. Tämä palvelu tarjoaa shadowing ominaisuus tarjota pääsy Kiinassa ja muissa voimakkaasti sensuroiduissa maissa.

Tämä tekee ZoogVPN: stä melko hyvän valinnan sensuurien järjestelmien alaisille käyttäjille.

Asiakaspalvelu

ZoogVPN-verkkosivuston tukiosasta löydät:

 • 24/7 live chat
 • Ohjattu VPN-asennus
 • FAQ
 • voimavarat
 • Sähköpostituki

Äskettäin lisätty 24/7 live chat -vaihtoehto on helposti tavoitettavissa millä tahansa sivulla, jolle olet siirtynyt. Se on nopea ja ystävällinen, antaa kaiken kaikkiaan erittäin ammattimaisen vaikutelman.

hinnoittelu

ZoogVPN tarjoaa ilmaisen suunnitelman, joka on rajoitettu 2 Gt: n tiedonsiirtoon kuukaudessa ja pääsy vain kolmeen palvelimeen, mutta on hyvä pienille selaustarpeille.

Maksettuihin järjestelyihin liittyy vain yksi perussuunnitelma, joka on jaettu kolmeen vaihtelevaan liittymisasteeseen:

 • 8,99 dollaria kuukaudeksi
 • 3,33 dollaria kuukaudessa kuuden kuukauden ajan
 • 1,25 dollaria kuukaudessa kahden vuoden ajan

Maksuissa tilauksissa ne sisältävät viisi samanaikaista yhteyttä, ja tarjota taattu 7 päivän rahat takaisin.

ZoogVPN hyväksyy erityyppisiä maksutapoja, kuten luotto- / maksukortit, JCB, Paymentwall, PayPal, UnionPay ja Bitcoin.

Alarivi

Tämä on edullinen ja helppokäyttöinen VPN aloittelijoille ja paljon matkustaville helpon asennusominaisuuden ansiosta. Se voi poistaa Netflix US: n eston yhdessä muiden geosuojattujen palveluiden kanssa. siellä’se on myös ilmainen suunnitelma, joten tämä työkalu on erittäin kätevä kokeilla ennen ostamista.

Kaiken kaikkiaan huolimatta edistyneiden ominaisuuksien puutteesta, voimme suositella ZoogVPN: tä useisiin käyttötarkoituksiin - selauksen perussuojauksesta aina maantieteelliseen avaamiseen.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 2