ZPN VPN -katsaus

ZPN VPN kuvaa itseään luotettavana, nopeana ja ilmaisena VPN: nä. Valitettavasti vain viimeinen väite on totta, ja ne yli 8 miljoonaa käyttäjää eivät ehkä tiedä sitä vielä.


Tämä ZPN VPN -katsaus hajottaa tämän palvelun perusominaisuudet ja arvioi, onko se’se kannattaa käyttää senttiäkään siihen. Niille, jotka don’Koska haluat vierittää alaspäin, suosittelemme ennaltaehkäisevän parempien VPN-palvelujen etsimistä.

Turvallisuus ja yksityisyys

ZPN VPN käyttää armeijan luokan AES-256-salausta, mutta protokollan valinta voisi olla parempi. Se tukee OpenVPN ja L2TP / IPSec, joka on vähemmän turvallinen kuin IKEv2 / IPSec. Windows- ja Android-käyttäjät voivat valita harvemman SSL VPN- ja merkkituotteen AntiDPI-protokollan, jota käytetään syvän pakettivalvonnan estämiseen esimerkiksi Kiinassa..

Tapa kytkin ei ole’t mainittu ZPN VPN: ssä’verkkosivuilla. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että sitä ei ole, mikä osoittautuu totta totta asennettuaan asiakkaan, joka käyttää myös DNS- ja IPv6-vuodonsuojausta. Mutta tappikytkin on oletuksena kytketty pois päältä ja sen merkitys ei ole’t selitetty vähemmän kokeneille käyttäjille.

Entä ZPN VPN’maine? Meille vuoden 2017 näkeminen kotisivulla’Alatunniste on aina huolestuttava, etenkin kun verkkosivusto itse näyttää huonommalta kuin vuonna 2014. Blogiosion tarkistaminen oli huono idea, koska olimme alttiina viimeisimmälle maaliskuun 2016 viestille. Heidän sosiaalisen median läsnäolollaan on viime vuonna suljettu Google+ ja Twitter, jossa on viimeisin 26 soittoa vuonna 2015. Myös AdChoices-bannereiden lisääminen, jotka seuraavat jokaista askeltasi, herättää kulmakarva.

Sitten tulee tietoa yrityksestä Vostok Soft FZC sijaitsee Arabiemiirikunnissa, jossa VPN-verkot on kielletty yksityishenkilöiltä ja hallitus suodattaa verkkoa.

Kirjaako ZPN VPN tietosi?

ZPN VPN’s Palvelun ehdot ja tietosuojakäytäntö ovat yksi tiivisimmistä sinulle’Tulen koskaan kohtaamaan. Entisen mukaan, käyttäjän toiminta ei ole’t kirjautunut lukuun ottamatta ilmaisen tilin kaistanleveyslaskelmaa. Mutta toinen asia toteaa tämän “ZPN ei aseta kaistanleveyteen tai tiedonkäyttöön rajaa käyttäjää kohti, mutta palvelun käyttöön kohdistuu oikeudenmukaista käyttöä.” Tämä on ristiriidassa aiemman lausunnon kanssa, koska jos premium-käyttäjän kaistanleveyttä ei tarkkailla, ei pitäisi olla mitään keinoa määrittää ns. “oikeudenmukainen käyttö.” Viimeinen termi selitetään “olennaisesti liiallinen kaistanleveys, joka ylittää käyttäjän keskimääräisen kaistanleveyden käytön,” mikä herättää edelleen epäilyksiä premium-käyttäjän kaistanleveyden seurannasta.

Käyttöehtojen mukaisesti, tietoja ei anneta kolmansille osapuolille ellei sitä’s tuomioistuimen määräämä pyyntö. Mutta tietosuojakäytäntö ei ole niin tarkka, ja sen sanamuoto on “lainvalvontaviranomaiset, joilla on asianmukaiset asiakirjat ja paperityöt.”

Ainoa tiedot, joita ZPN VPN väittää keräävänsä ja tallentavansa, on sähköpostiosoitteesi, ilman nimeä, IP-osoitetta, puhelinnumeroa tai muita henkilökohtaisia ​​tietoja.

Tietojen jakaminen ja paljastaminen on toinen kyseenalainen kohta: “ZPN ei jaa, myy tai vuokraa henkilökohtaisia ​​tietojasi sidosyritysten tai muiden ihmisten kanssa.” Luimme sen nimellä “tytäryhtiöt saattavat ostaa tai vuokrata henkilökohtaisia ​​tietojasi.” Myöhemmin nämä tytäryhtiöt nimettiin “luotetut kumppanit.”

Nopeus ja suorituskyky

ZPN VPN tarjoaa 926 palvelinta 36 maassa - liian vähän maailmanlaajuiseen palveluun. Ilmainen versio saa rajoitetun valikoiman Ranskassa, Alankomaissa, Saksassa, Yhdysvalloissa, Kanadassa, Italiassa ja Yhdistyneessä kuningaskunnassa, mikä antaa käyttäjille pettymys muualla kuin Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa.

valitettavasti, nopeustulokset olivat alle keskimääräisen testauspaikastamme Euroopassa. Me’ve kokenut 70%: n alennuksen palvelimista Saksassa ja Isossa-Britanniassa, mikä heikkeni 80%: iin Yhdysvaltojen itärannikolla. Mitään kauempana ei voinut’t kiipeä yli 10 Mbit / s.

Sovellukset ja tuki

Windows-, Mac-, Linux-, Android- ja iOS-sovelluksissa on sovelluksia, ja siellä’s myös valmiiksi määritetty reititin, nimeltään ZPN Box, joka voi suojata wifi-yhteytesi tarvitsematta asentaa VPN: ää jokaiseen laitteeseen. Se ei’Näyttää siltä, ​​että ZPN VPN saa pian selaimen laajennuksia tai tukea muille laitteille.

Asiakas nimeltä ZPN Connect on kaunis käyttäjäystävällinen, tarjoamalla selityksiä kaikille asetuksille, jotka voidaan jättää, kun ne tallennetaan tappauskytkimelle. Kokeneet käyttäjät ovat tervetulleita säätämään yhdyskäytäväasetuksia, VPN- ja IP-protokollia ja portteja.

Ns. 24/7 asiakastukeen voidaan ottaa yhteyttä sähköpostitse tai luomalla lippu. Valitettavasti siellä’Sillä ei ole aikataulua vastaukselle, jotta saatat tarvita kärsivällisyyttä.

Suunnitelmat ja hinnoittelu

ZPN VPN tarjoaa ilmaisen version jolla on kaistanleveysraja, mutta 10 Gt / kuukausi on jotain, jonka kanssa voit elää, jos sinä olet’et ole suoratoistossa ja torrentissa, mikä on rajoitettu ilmaisella tilillä. Nopeus ja yhteysprioriteetti ovat myös rajoitetut.

Maksetut suunnitelmat on jaettu mobiili- ja premium-järjestelmiin. Ero niiden välillä on samanaikaisten yhteyksien lukumäärä - yksi Mobilelle ja viisi Premiumille. Myös, Matkaviestinsuunnitelmilla on 50 Gt / kk kaistanleveysraja.

Voit valita a Kuukausi-, neljännesvuosittaiset tai vuosittaiset tilaukset. Matkapuhelinten hinnat eroavat vain hiukan, 2,99 dollarista kuukaudessa 1,99 dollariin kuukaudessa yhden vuoden ajan. Premium-suunnitelma maksaa 9,99 dollaria kuukaudessa tai 5,99 dollaria kuukaudessa vuodessa. Kun otetaan huomioon, että suurin osa meistä käyttää ainakin kahta laitetta, muun kuin Premium-vaihtoehdon valitseminen tekisi vain jollekin lyhytnäköiselle kuin sarvikuono. Ja 9,99 dollaria / kuukausi voi saada paljon paremman VPN-palvelun.

7 päivän rahat takaisin -takuu on melko lyhyt, ja palvelun peruuttaminen voidaan tehdä vain ottamalla yhteyttä asiakastukeen. Vaikka sen väitetään olevan 24/7, me’d Suosittelemme, että et jätä sitä viime hetkeen, jotta se ei latautuisi. Vaikka UKK mainitsee, että palautus voidaan myöntää vielä seitsemän päivän kuluttua ostosta.

Maksutapoja ovat PayPal ja Bitcoin, joten ollessani siellä’Sillä ei ole mitään mahdollisuutta käyttää luottokorttia, sillä anonyymin vaihtoehdon antaminen salauksen valuutoissa on paljon parempi vaihtoehto.

Torrenting ja streaming

ZPN VPN sallii torrentin ja selventää edelleen tietosuojakäytännössä tätä “tekijänoikeuksien alaisten materiaalien / torrentien jakaminen palvelimillamme” on OK. Mutta P2P-liikenne on sallittua vain premium-käyttäjille ja vain muutamalla palvelimella Euroopassa, Afrikassa ja Aasiassa, jättäen Amerikan omilleen.

Verkkosivusto väittää, että ZPN VPN vapauttaa Netflixin, Hulun, BBC iPlayerin ja muut suoratoistoalustat. Valitettavasti se’kaukana todellisuudesta. Sillä aikaa meillä oli menestys BBC iPlayerin kanssa, Netflix-kirjastot Iso-Britanniassa, Yhdysvalloissa ja Hollannissa pysyivät suljettuina.

Alarivi

ZPN VPN’Paras ominaisuus on ilmainen versio, joka sallii 10 Gt / kk. Keskimääräistä pienempien nopeuksien takia streaming ja torrenting ovat ongelmallisia jopa Premium-version kanssa. Siksi se’on vaikea suositella tätä palvelua muulle kuin IP-osoitteesi piilottamiselle, jota hyvä proxy voi tehdä sinulle.

Meillä on turvapaikka’t kokeili ZPN VPN: ää Kiinassa, ja on todennäköistä, että se toimii siellä. Muutoin ei ole mitään järkeä kehittää AntiDPI-protokollaa Kiinan käyttäjille. Mutta heidän vanhentuneen verkkosivustonsa eivät anna mitään valoa, kun tarkalleen tämä sovellus on päivitetty. Siksi Kiinan takana olevat’s Suuren palomuurin tulisi mieluummin tarkastella Kiinan parhaita VPN: iä.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 56 = 65