En oversikt over VPN-gjennomgang


Det er et økende behov for å beskytte internettaktiverte enheter på grunn av den økende etterspørselen innen telekommunikasjon. Enkeltpersoner og selskaper henvender seg til VPN-er for online sikkerhet. Heldigvis har flertallet av ansatte i teknisk kunnskapsrike virksomheter innsett viktigheten av rutere av forbrukerklasse i bredbåndstilkoblingen. Disse teknologiene gjør livet enklere da de letter NAT-vennlig VPN-gjennomgang uten nødvendigvis å endre ruterinnstillingene for å lykkes med en sikker VPN-tunnel.

De fleste enheter kobles til World Wide Web gjennom en ruter, som er en NAT (Network Address Translation) -enhet. I utgangspunktet fungerer ikke punkt-til-punkt-tunnelprotokoll og NAT i tandem. Legg merke til at de fleste VPN-tilkoblinger begynner rett bak ruteren, og dermed blir en NAT gjennomkjøring. PPTP-gjennomgang kommer inn slik at et VPN-nettverk kan krysse NAT uten problemer. NAT eller PAT gjør det ikke’t fungerer uten porter. Det er dermed viktig at du lærer funksjonene til NAT og hvordan den er avhengig av porter. Fortsett å lese for å forstå mer om VPN-gateways.

Enkelt sagt er en VPN-gjennomgang en funksjon i en ruter som gjør at enheter i private nettverk kan forankre utgående VPN uten belastning. Denne funksjonen gjelder bare utgående VPN-er i motsetning til innkommende VPN-er. Årsaken til det’er referert til som ‘passere gjennom’ er at den gjennomsyret VPN-trafikk til å krysse ruteren. I dette tilfellet er portene’t påkrevd for å aktivere det da det fungerer automatisk.

VPN-er har forskjellige protokoller, men mange bruker IPsec og PPTP. Så hvis du ser en ruter som påstår å støtte VPN-gjennomgang, kan du være sikker på at den støtter disse to protokollene. I hovedsak kombinerer VPN gjennomføring IPSec og PPTP gjennomstrømning. Det er viktig å merke seg at de to konvensjonene blir håndtert på en annen måte. Opprinnelig gjør ikke VPN-gatewayen det’t støtter VPN-teknologi. På grunn av VPN-ernes kompleksitet, må du slå på passeringsfunksjonen på ruteren din hver gang du vil logge på en VPN gjennom en forretningsnotatbok.

Fungerer gjennomgang på mobiltelefoner?

Gjennom NAT lar rutere datamaskiner og andre dingser dele en internettforbindelse. Dette er praktisk som du ikke gjør’t trenger å konfigurere tilkoblingsinnstillingene på hver enhet du trenger å bruke på kontoret. Du spør deg kanskje, hva er VPN på en telefon (mobil VPN)? Vel, det sikrer ganske enkelt dine online aktiviteter når du bruker en smarttelefon. Kort sagt, VPN-gjennomgang kan også fungere på mobiltelefoner.

Hvordan fungerer passasjen?

Nesten alle rutere bruker NAT-funksjonen. Noen rutere støtter opptil 3 samtidige VPN-tilkoblinger, noe som gjør dem perfekte for lite kontor eller hjemmebruk. Vi har allerede nevnt at PPTP og IPsec VPN ikke kan fungere med NAT. GRE (Generic Routing Encapsulation) er den delen av PPTP som hemmer NAT. VPN-gjennomgang erstatter GRE med en oppgradert GRE som er kompatibel med NAT.

PPTP er avhengig av port 1723, som har TCP-kanalen. Denne kanalen letter kontrollen mens GRE-protokollen hjelper PPTP med å innkapsle informasjon og etablere VPN-tunnelen. Husk at problemet ligger i GRE, som ikke gjør det’t støtter porter i stedet for PPTP selv. Årsaken til at NAT ikke gjør det’Det å jobbe med GRE er at det krever en tilkobling som bruker et portnummer og en IP-adresse, noe som GRE mangler. PPTP-gjennomgang adresserer dette gapet.

Standard GRE vs Forbedret GRE

Det er forskjellige forskjeller mellom de to GRE-ene, men det viktigste konseptet er samtale-ID. Når en PPTP-klient prøver å koble seg til internett, genererer de en spesiell samtale-ID og legger den inn i en modifisert topptekst. Samtale-ID-en identifiserer en PPTP-klient tilknyttet en NAT. En ikke-standard ruter må bytte fra port til Call ID når PPTP-trafikken nærmer seg.

Kan du deaktivere VPN-gjennomgang?

Små kontor- og hjemmenettverksgatewayenheter bruker VPN-gjennomgang ikke som termineringspunkt for en VPN, men en passiv enhet som lar VPN-datapakker krysse en brannmur. Ulike protokoller er nødvendige for å gjennomsyre VPN-trafikk med hensyn til typen VPN som er tilgjengelig. For IPsec kreves UDP (User Datagram Protocol) på port 500 for IKE og port 4500 for NAT-kryss. Denne funksjonen kan deaktiveres i konfigurasjonsmenyen.

Hva er fordeler og ulemper med å deaktivere VPN-gjennomstrømning?

Deaktivering av VPN Passthrough forbedrer din online sikkerhet da den blokkerer åpne kommunikasjonsporter på brannmuren, som vil være tilgjengelig og åpen for alle. På den dårlige siden er det ikke mulig å bruke en VPN-forbindelse fordi de nødvendige portene er stengt ved NAT-brannmuren. Hvis du mest er avhengig av VPN for ditt kontor eller hjemmenettverk, må disse portene alltid være åpne.

Men hvis du ikke gjør det’Hvis du trenger en VPN, kan du deaktivere gjennomstrømningsfunksjonen på ruteren. Som standard blokkeres alle protokoller og porter, men du kan alltid åpne dem om nødvendig. Ved å deaktivere VPN-gjennomgang hindrer du L2P2-, IPSec- og PPTP-protokollene fra å passere over ruteren din’s brannmur. Du trenger ganske enkelt å gå til innstillingene og velge “deaktiver” og lagre endringene.

Hvordan konfigurere en ruter for å aktivere VPN-gjennomgang

 • Koble først til et lokalt nettverk gjennom favorittleseren din
 • Skriv inn IP-adressen, som er levert av administrasjonsprogrammet til ruteren din i URL-linjen
 • Du blir bedt om å oppgi administrator-ID og passord
 • Gå til sikkerhetskonfigurasjonsinnstillingene og velg alternativet som aktiverer PPTP-gjennomgang
 • Gå til portvideresendingsalternativene og aktiver PPTP på port 1723. Dette avhenger av rutere produsenten
 • Gå tilbake til Windows-tasten for å søke etter VPN i søkefeltet
 • Åpne innstillingene og velg Konfigurer VPN-tilkobling
 • Skriv inn IP-adressen til VPN i feltet som heter Internett-adresse
 • Skriv inn VPN-navnet i Destinasjonsnavn felt
 • Merk av for Husk legitimasjonsbeskrivelsen boksen og opprett en VPN
 • Fra Networks , klikk på VPN og Koble
 • Etter å ha oppgitt brukernavn og passord, kan du vurdere det som gjort

Hvordan kan du være sikker på at VPN-gjennomgang fungerer?

Hvis du ikke er sikker på det’har aktivert gjennomgangsfunksjonen på ruteren din, begynn med å sjekke om ruteren har innstillinger for IPsec eller PPTP gjennomstrømning. Gå deretter til ruteportalen din og velg Sikkerhet fane. Klikk på VPN gjennomgang underfane. Sørge for at IPsec (50, 21/500), L2TP (1701) og PPTP (1723) porter er åpne. Hvis du fortsatt kan’t koble til et VPN, kontakt VPN-leverandøren din for mer informasjon om programvarekonfigurasjonene.

Den eneste måten å lage en utgående VPN-tilkobling er ved å bruke en ruter med PPTP- eller IPSec-gjennomstrømningsfunksjonen. Ved å bruke trinn-for-trinn-guiden som er gitt ovenfor, kan du være sikker på at funksjonen fungerer på nettverket ditt. Ved å kryptere trafikken som flyter mellom datamaskinen og nettverket ditt, sørger VPN at den private informasjonen din forblir anonym og vanskelig å avskjære. På den måten kan ingen snooper se hva du gjør på nettet.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 55 = 60