7 FlixTor-alternativer som faktisk fungerer i 2020


Siste oppdatering: 01.02.2020

FlixTor er flott, men den har allerede forsvunnet en gang. Mellom november 2018 og januar 2019 var nettstedet nede i forferdelsen for sin lojale fanbase. Umiddelbart en rekke ubrukelig falske “FlixTors” dukket opp, stjal personopplysninger, infiserte enheter med skadelig programvare og forårsaket uendelig frustrasjon.

Et overveldende flertall av “gratis streaming” nettsteder der ute er i beste fall verdiløse og i verste fall farlige. Heldigvis finnes det legitime FlixTor-alternativer der ute. Noen av disse er like gode eller enda bedre, avhengig av hva du’re leter etter. Vi viser de beste i denne artikkelen.

ExpressVPN ExpressVPN VPNpro-vurdering: 9,3 / 10

7 funksjonelle FlixTor-alternativer

Gratis streaming-nettsteder kommer i mange former. Noen innebærer bare innhold som er tilgjengelig et annet sted (som FlixTor), mens andre egentlig er BitTorrent-videospillere (som Popcorn Time). Hver type har medfødte risikoer og fordeler - sørg for at du kjenner dem før du gleder deg over stort innhold.

1. Popcorn Time

Popcorn TV

 • Begrensninger: doesn’t jobbe i Storbritannia
 • Innhold: Variert, sammenlignbart med FlixTor
 • plattformer: Windows, macOS, Android, Linux
 • Fare: Høy
 • Type: BitTorrent-klient

Popcorn Time er en veldig populær og helt gratis streamingløsning med mye variasjon. Imidlertid, det’er forskjellig fra FlixTor på noen viktige måter. Først av alt, du’Jeg må laste ned den dedikerte appen for å bruke den (tilgjengelig for Windows, macOS, Android og Linux). For det andre er det å se videoer på det samme som å torrentere og bære samme risiko.

Tjenesten gir tilgang til innhold fra flere store torrent trackere, noe som betyr at mangfoldet og volumet av innhold er ganske stort. Popcorn Time blir enda rikere hvis du legge til andre trackere manuelt.

Den’er veldig brukervennlig og krever minimalt med bruk. Alt du trenger å gjøre er å søke etter showet du vil se, velge videokvalitet, velge undertittelspråk og du’det er godt å gå!

Er det noen ulemper?

Siden Popcorn Time bruker BitTorrent-protokollen, hvem som helst kan se IP-adressen din når du’ser på videoer. Dette betyr at du bør bruke den med en VPN - ellers kan du få besøk av politiet. Du’er ikke bare å laste ned innhold med Popcorn tid - deg’laster du også opp den, noe som vil redusere tilkoblingen mer enn FlixTor vil gjøre.

2. MoviesJoy

MoviesJoy

 • Begrensninger: Ingen
 • Innhold: Variert, sammenlignbart med FlixTor
 • plattformer: nettsted
 • Fare: Medium
 • Type: Legger ned strømmer fra andre plattformer

MoviesJoy er et nesten 1-for-1-alternativ til FlixTor: begge er online streamingplattformer som legger inn videoer fra andre kilder (i stedet for å fungere som BitTorrent-klienter), og begge deler er det helt gratis å bruke. Med MoviesJoy you’Jeg vil finne et rikt bibliotek av over 10.000 filmer og TV-serier, mange tilgjengelige i HD (eller 720p) og med undertekster.

Hvis vi sammenligner det med FlixTor, gjør vi det’Jeg vil se flere forskjeller. For eksempel gjør MoviesJoy det ikke’t har en premie, eller “VIP” versjon. Dette er vanligvis ikke et flott tegn, men ikke i dette tilfellet: med MoviesJoy blir TV-tiden din ikke avbrutt av irriterende annonser.

MoviesJoy har et pent og praktisk nettsted der du kan filtrer innhold etter sjanger, land, IMDb-vurdering og mer.

Er det noen ulemper?

Mens det’det er sant at annonsene vant’Jeg irriterer deg når du streamer på MoviesJoy, denne plattformen er n’t så personvernvennlig som FlixTor - den bruker visse ikke-påtrengende annonseringsmetoder, for eksempel popunder-annonse-tjenesten PopAds. Noen filmer og TV-serier på MoviesJoy har også undertittler du vant’t være i stand til å slå av og på.

3. Prosjekt gratis TV

hjemmesiden til prosjekt gratis tv

 • Begrensninger: Ingen
 • Innhold: Variert, mindre innhold enn FlixTor
 • plattformer: nettsted
 • Fare: Medium
 • Type: Stream søkemotor

Enda en helt gratis plattform for online streaming er Project Free TV - eller slik det ser ut til. I virkeligheten er dette mer en søkemotor som laster inn strømmer fra “ikke-tilknyttede tredjeparter.”

Utvalget er ganske rikt, spesielt hvis du’re leter etter de mer populære showene eller filmene om dagen. Hvis det’er noe fremmed for deg’re leter etter, så du’Det er mer sannsynlig at det lykkes med et av våre Topp 2-valg.

Siden plattformen har ikke noe innhold på serverne deres og det er ikke’T serveres via P2P som Popcorn Time, bruker ProjectFTV er mindre risikabelt.

Er det noen ulemper?

For det første: biblioteket er betydelig mindre enn deg’Jeg vil bli vant med FlixTor. For det andre, selv om innholdet absolutt er tilgjengelig, kan det hende du må jobbe litt for å finne den rette kilden. Og underveis, kan du bli omdirigert til noen sted som er ugunstige, inkludert NSFW. Kort sagt, opplevelsen er ikke’t så glatt, og du bør vurdere å bruke den med et anti-malware-verktøy samt en annonseblokker.

4. SubsMovies

hjemmesiden til subsmovies

 • Begrensninger: Ingen
 • Innhold: Variert, sammenlignbart med FlixTor, men lavere kvalitet
 • plattformer: nettsted
 • Fare: Medium
 • Type: Legger ned strømmer fra andre plattformer

Å bruke SubsMovies er på ingen måte så hyggelig som å bruke FlixTor, men denne plattformen har en spesifikk styrke - undertekster. Hvis du (eller moren og faren din) leter etter subbed strømmer på andre språk enn engelsk, dette er det beste alternativet. Noen av de mer populære filmene eller TV-programmene vil gi deg tilgang til dusinvis av språk, og grensesnittet er superenkelt å bruke.

De utvalg av innhold er veldig rikt og dine strømmer vant’t bli avbrutt av annonser. SubsMovies gjør det heller ikke’t har noe innhold på stedet, noe som gjør det mye mindre farlig (copyright-messig) å bruke enn en torrent-basert tjeneste.

Er det noen ulemper?

FlixTor og MoviesJoy har høye standarder for innhold. Som et resultat, du’Det er mindre sannsynlig at du møter dårlige størrelsesforhold eller lavdefinisjonsvideoer. SubsMovies er ikke’t nesten like flittig.

Selv om det ikke er noen annonser i midten av videoer, utsetter nettstedet deg for det irriterende og unødvendige former for reklame - første gang du klikker “Spille” vil uunngåelig ta deg til noen tredjeparts nettsted. Endelig er videospilleren buggy og der’det er ikke mulig å synkronisere abonnentene hvis timingen er av.

5. PopcornFlix

Hjemmesiden til popcornflix

 • Begrensninger: Ingen
 • Innhold: Masse av ‘80-tallet og ‘90-tallets innhold
 • plattformer: Nettsted eller apper for Apple TV, Roku, Amazon, Xbox, iOS og Android
 • Fare: Ingen
 • Type: Gratis streamingplattform, alt innhold som er vert av PopcornFlix

Alle som savner filmer og TV-serier av ‘80-tallet og ‘90-tallet bør prøve PopcornFlix - deg’Jeg finner mange gamle klassikere og B-filmer som bare venter på å bli sett.

PopcornFlix er den mest enkle av alle streamingplattformene på denne listen: alt innhold er vert på nettstedet, så alt du trenger å gjøre er å klikke på play. Der’Ingen innlogging, ingen betaling og absolutt ingen annonser. Årsaken til at dette er mulig er at PopcornFlix eies av den største uavhengige distributøren av film til verdensmarkedet - Screen Media Ventures, LLC. Med andre ord bruk av PopcornFlix er fullt lovlig.

Innholdet er tilgjengelig via nettstedet, men du kan også få tilgang til det gjennom en av PopcornFlix-appene, noe som gjør ting enklere for de som har TV-er eller mobile enheter.

Er det noen ulemper?

PopcornFlix er ikke stedet for nylig utgitt innhold. Også der’det er ingen praktisk måte å filtrere på, noe som gjør oppdagelsen litt vanskelig.

6. Sony Crackle

hjemmesiden til sony crackle

 • Begrensninger: Bare i USA og 20 andre steder
 • Innhold: Variert - Sony, Columbia Pictures, TriStar Pictures og Screen Gems biblioteker
 • plattformer: Nettsted eller apper for iOS, Android, Android TV, Apple TV, Chromecast, Amazon, Xbox, Playstation 4, Roku og mer
 • Fare: Ingen
 • Type: Gratis streamingplattform, alt innhold som er hostet av Sony Crackle

Sony Crackle er et av de raskt voksende streamingnettstedene i verden. Eies av Sony Pictures, tjenesten leverer video av høyeste kvalitet. Legg til det a elegant, lett å navigere grensesnitt, og det’det er lett å se hvorfor folk melder seg til tjenesten i hopetall.

Hver film og TV-serie på Sony Crackle er vert på nettstedet, så du’Jeg trenger aldri å bytte til et annet nettsted eller en server for å glede deg over det nyeste innholdet.

Siden innholdet på Sony Crackle inkluderer filmer fra noen av de største filmstudioene, du’Jeg finner mange klassikere som er omtalt på Crackle-nettstedet. Der’er også et godt utvalg av nylig utgitte filmer og noen av de nyeste TV-seriene. Sony Crackle er ikke en ett-triks ponni.

Er det noen ulemper?

Utvalget kommer godt under hva’er tilgjengelig fra FlixTor og tjenesten - mens den er helt gratis - er bare tilgjengelig i 21 land, med mest mulig innhold tilgjengelig for amerikanske seere. Og VPN-brukere, selvfølgelig. I tillegg du’Jeg må lide noen annonser.

7. Tubi TV (tubi)

Tubi TV (tubi) hjemmeside

 • Begrensninger: Bare i USA og Canada
 • Innhold: Varied - Paramount Pictures, Metro Goldwyn-Meyer, Lionsgate, Warner Bros., Universal bilder biblioteker og mer
 • plattformer: Nettsted eller apper for iOS, Android, Android TV, Apple TV, Chromecast, Amazon, Xbox, Playstation 4, Roku og mer
 • Fare: Ingen
 • Type: Gratis streamingplattform, alt innhold som vert av Tubi TV

Tubi TV er for øyeblikket hjem til mer enn 12 000 filmer og TV-serier. Denne kraftige tjenesten kategoriserer innhold i sjangre for å gjøre det enkelt å søke. Men hvis du vet navnet på filmen eller viser deg det’når du leter etter, kan du legge den inn i søkefeltet for umiddelbare resultater.

Der’er et fint utvalg av nylig utgitt innhold tilgjengelig på Tubi TV. Imidlertid Hovedtyngden av tilgjengelige filmer er minst 10 år gammel. Hvis du’Når du leter etter B-filmer eller klassikere hele tiden, har Tubi TV mye å tilby.

Er det noen ulemper?

Tubi TV er bare tilgjengelig for brukere i USA og Canada - brukere i andre land må stole på en VPN-tjeneste.

Hvorfor hver streamer bør vurdere å skaffe seg en VPN-tjeneste

Alle typer streaming kan dra nytte av et solid VPN-verktøy. Dette gjelder spesielt gratis streaming, hvor sikkerhet og anonymitet kan være en alvorlig bekymring. Selv de som bruker mainstream-innholdsplattformer kan imidlertid bruke VPN-er for å få tilgang til mer innhold eller til og med øke tilkoblingshastigheten i visse tilfeller. Så la‘se hvordan en VPN kan komme deg til gode.

brudd på opphavsretten

Ved å bruke noen av de ovennevnte streamingplattformene kan du få problemer. For eksempel, det er i utgangspunktet umulig å bruke Popcorn Time uten å lekker IP-adressen din og åpne deg for copyright-klager. Avhengig av hvor du er i verden, kan dette være veldig kostbart.

Mens noen av de andre streamingnettstedene er mindre farlige (det kan være vanskelig for tredjepart å si hva det er du’gjør på en plattform som MoviesJoy), det’er naiv å tenke der’ingen risiko.

En VPN kan beskytte deg fordi:

 • Internett-leverandøren din vil bare se deg koble til et VPN, i stedet for at serveren inneholder opphavsrettsbeskyttet innhold
 • Destinasjonsserveren vil bare se VPN IP-adressen, i stedet for din ekte
 • De VPN krypterer alle dataene dine, så ingen utenfra kan vite hva du’gjør igjen

På denne måten kan du være trygg på sikkerheten din når du streamer favorittprogrammene dine.

Geo-blokkering

Noen streamingnettsteder begrenser hvilket innhold du kan få tilgang til, basert på plasseringen din. Dette er vanligvis tilfelle med fullt lovlige ad-finansierte plattformer, som Sony Crackle og Tubi TV (ikke PopcornFlix), så vel som premium-plattformer, som Netflix eller Hulu.

Geo-blokkering

For å unngå disse begrensningene, må du endre det virtuelle stedet ditt, som bestemmes av IP-adressen din.

Vel, som du allerede vet, en VPN lar deg endre IP-adressen din. Dessuten vil den la deg velge hvilket land du kobler gjennom, og låse opp innhold som bare er tilgjengelig i det landet.

Hvis du velger en VPN-tjeneste med servere i USA, vil du’Jeg vil kunne få tilgang til det meste av det høyeste engelske innholdet på internett.

ISP-throttling

Det er ganske vanlig at Internett-leverandører (ISP-er) begrenser tilkoblingshastigheter for visse typer trafikk. P2P er et vanlig mål, men det samme er populære streamingnettsteder - begge deler er en stor belastning på ISP-servere de’d vil helst ikke ha.

Dette er en urettferdig praksis, men en VPN vil hjelpe deg også her: hvis Internett-leverandøren din ikke gjør det’Jeg vet hva du’gjør du online, kan det’t gjøre livet ditt vanskeligere.

Velge riktig VPN

Ditt valg av VPN vil avhenge av streamingplattformen du’bruker du, men du bør alltid vurdere tre faktorer:

 • Sikkerhet
 • Opptreden
 • Serverliste

Her er tre valg som har en god kombinasjon av disse egenskapene.

ExpressVPN ExpressVPN VPNpro-vurdering: 9,3 / 10

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

82 − 81 =