De mest populære Plex-plugins du absolutt trenger


Plex er en mediaserver som lar deg organisere innholdet ditt i et enkelt, attraktivt bibliotek’er tilgjengelig hvor som helst på nettet. Den’er stort sett det perfekte midtpunktet mellom iTunes og Spotify, fordi det lar deg streame innhold fra det biblioteket fra alle enheter der du er’har installert Plex - enten det er på skrivebordet, Android eller iOS. Dette fordi innholdet i biblioteket ditt er synkronisert til din egen plass på Plex-serveren, slik at du kan få tilgang til det når som helst, hvor som helst.

Hvorfor bruke plugins for Plex?

Plex-plugins er viktige tillegg som lar deg tilpasse Plex-appen, samt legge til ekstra funksjoner. Med de riktige Plex-pluginsene kan du utvide mulighetene til standard Plex medieserver for å legge til forskjellige innhold, lage spennende bilder, eksportere biblioteket til andre brukere og mange flere alternativer.

Selvfølgelig, med et så stort antall plugins for Plex, du’Jeg har ofte problemer med å filtrere ut de middelmådige fra de faktisk nyttige plugins. Av den grunn, vi’Vi har gjort vår undersøkelse for å finne deg de 15 Plex-plugins som vil superpower din Plex.

Beskytt dine Plex-plugins med en VPN-tjeneste

Å bruke et VPN (virtuelt privat nettverk) med Plex-plugin-ene har mange fordeler for å forbedre opplevelsen din og holde deg trygg på nettet. En VPN fungerer ved å kryptere dataene dine og skjule IP-adressen din, noe som er bra for å hjelpe deg med å holde deg anonym online, på nettet eller når som helst’er tilkoblet.

Som en del av dette er VPN-er også gode til å komme seg rundt geo-blokker, der bestemte innhold eller kanaler er begrenset basert på hvilken by eller land du er i.

Med en VPN kan du komme deg rundt disse begrensningene effektivt, noe som betyr deg’Du kan bruke Plex-programtilleggene til full effekt med alle alternativene. Vi’har allerede skrevet om de beste VPN-løsningene for Plex, men vi kan trygt si at NordVPN tar kaken på grunn av sin kombinasjon av funksjoner, pris, enkel konfigurering og støtte for Android, iOS, Mac og mer.

NordVPN NordVPN 9.5 / 10Feilfri personvernpraksis, avanserte sikkerhetsfunksjoner og pålitelige muligheter for å fjerne blokkering gjør NordVPN til den ubestridte bransjelederen. Uansett hvilke behov du har, har denne VPN-en du dekket - alt starter fra bare $ 3.49 / måned.

  • Utmerket sikkerhet
  • Flott serverliste
  • Fantastisk for Netflix
  • Bra for å tulle
  • Veldig enkel å bruke
  • Overkommelige priser

Med det i tankene, la’dykke ned i våre beste plugins for Plex-listen du absolutt trenger å installere.

AppStore som ikke støttes

Det første stoppet i din Plex-plugin-reise ville være å få den ikke-støttede App Store-pluginen. I begynnelsen, du’Jeg må laste ned de fleste av programtilleggene dine fra GitHub. Dette er rett og slett ikke’Det er brukervennlig for folk flest, så det første trinnet ditt bør være WebTools - som deretter lar deg få tilgang til den ikke-støttede AppStore (UAS).

Den ikke-støttede AppStore er så meta som plugins får: den’s en plugin som lar deg få flere plugins og depoter, spesielt de uoffisielle. Bedre ennå, det lar deg installere disse programtilleggene lettere enn GitHub tillater. Som navnet antyder, gjør ikke innholdet som vert for UAS’Jeg har offisiell støtte fra Plex, så du burde virkelig ikke kaste bort tid på å installere dette på Plex-klienten.

BitTorrent

Hvis du’Jeg har hengt rundt internett lenge nok til å vite om Plex, du’har sannsynligvis hørt om BitTorrent. Dette er den legendariske P2P / torrenting-protokollen som har tillatt surfere å laste ned lovlig og piratkopiert innhold siden begynnelsen av det tjuende århundre.

Heldigvis har BitTorrent sin egen plugin for Plex. Dette betyr at det store flertallet av innholdet som er tilgjengelig gjennom en hvilken som helst annen BitTorrent-klient, er tilgjengelig for streaming på Plex med denne pluginen. Nok en gang vet de som er kjent med protokollen’s mye innhold, og det er derfor det’er bare tilgjengelig på uoffisielle kanaler.

IceFilms

IceFilms er ganske mye en portal til et stort utvalg av fritt tilgjengelige filmer. Av den grunn har IceFilms møtt mange juridiske problemer de siste årene, mest på grunn av forbindelsene til Kodi. Likevel ser det ut til å ha overlevd disse tilbakeslagene og vil leve å se en annen dag.

Naturligvis IceFilms’ plugin for Plex er en av de bedre uoffisielle plugins, siden den gir tilgang til sin store katalog med lenker til HD-filmstrømmer. Nytt innhold blir lagt til hver dag, og der’er et stort utvalg av morsomme, små B-filmer og Hollywood-blockbusters som vil spille veldig bra til enhver anledning.

Sub-Zero

Sub-Zero er rettet mot mengden av undertekster, og er en Plex-plugin som hjelper deg med å gjøre det’t støter på vanlige problemer med undertekster igjen. Denne pluginen er ganske bra til å sørge for at abonnementopplevelsen din er en flott en.

Ikke bare utvides det på Plex’s bibliotek med middelmådige undertekster, men det samler også undertekster fra de 8 øverste kildene for å skape en best mulig tilnærming av dem. 99% av tiden fungerer det hver gang, noe som er et ganske flott resultat.

Sub-Zero hjelper deg med å løse de irriterende problemene som entusiaster som undertekster ofte får: dårlig stavemåte, rare glitches og subs som ikke er synkronisert med filmen. Hvis dette er noe du ofte opplever - og naturlig hater - anbefaler vi at du får Sub-Zero for Plex.

BringThePopcorn

BringThePopcorn ligner på IceFilms, siden det samler koblinger til streaming av filmer og TV-serier fra hele internett. Den store forskjellen her mellom BringThePopcorn og IceFilms er at BringThePopcorn har en mye større ryggkatalog. Som et resultat er det ikke’t oppdatert med nye tillegg ganske ofte.

Om dette er bra eller dårlig er helt avhengig av dine preferanser. Hvis du’Hvis du er mer interessert i nyere filmer, bør du grøft BringThePopcorn for IceFilms. Fans av eldre filmer kan imidlertid glede seg over den store mengden innhold som er gjort tilgjengelig gjennom BringThePopcorn som ikke er tilgjengelig via hovedkonkurrenten..

Alt dette betyr selvfølgelig at BringThePopcorn befinner seg i det grå området med online-innhold, og vi’d anbefaler igjen å bruke et VPN for den beste beskyttelsen online.

Demokrati nå

Democracy Now er et prisbelønt nyhetsprogram bygd på undersøkende journalistikk og en objektiv tilnærming til rapportering. Når du legger til Democracy Now til Plex, vil det være enklere enn noen gang å innhente hver live overføring av det daglige, timelange programmet.

Mens fans og kritikere vil kalle Democracy Now qiute progressive, avviser skaperne av det begrepet. Imidlertid ser du det, Democracy Now er en fin måte å få den viktige journalistikken og den politiske kommentaren til rett på Plex.

Transmogrify

Transmogrify er en Plex-plugin som viser live Rotten Tomatoes-rangeringer for filmer eller TV-serier. Den gir også lenker til tittelen’s IMDb, TMDb, Letterboxd og Trakt-profiler hvis du vil finne ut mer informasjon. Dermed når du installerer Transmogrify deg’Jeg legger til standard Plex-funksjonene, som bare viser synopsis for hver film eller TV-program.

I tillegg til dette, viser Transmogrify også om du kan se filmen via de nåværende Plex-kanalene eller ikke. Alle disse funksjonene gjør dette til en hendig liten app som effektivt kan effektivisere brukeropplevelsen din.

LiveLeak

LiveLeak er en Plex-plugin som gir mulighet for ufiltrert, usensurert innhold rett fra frontlinjene til store begivenheter over hele verden. Selv om dette er en kjent plattform, er den også en ganske kontroversiell.

LiveLeak fremmer kraften i borgerjournalistikk, som ofte bryter grensene for hva’er tillatt på YouTube. Dette betyr ofte at innholdet du’Jeg vil se på LiveLeak er en usensurert og ofte objektiv tilnærming til nyhetsdekning som ikke-pieviske Plex-brukere kan få tilgang til ved hjelp av LiveLeak-plugin.

webisodes

Webisodes for Plex avrunder nye show fra abonnementene dine på YouTube, Vimeo og Daily Motion til en enkelt kanal. Webisodes fungerer også med Live HLS-feeds og RSS-feeds, så lenge det er lenker til videofilene, eller der’s en eksisterende Plex URL-tjeneste der.

Alt dette gjør Webisodes til et flott alternativ for å sikre at du aldri går glipp av innhold fra noen av disse tre kanalene.

Bibliotekoppdatering

Library Updater hjelper deg med å løse en av de mest irriterende tingene med Plex: den installerer (eller til og med varsler deg om) nye versjoner av aktive plugins aldri automatisk. Det er her Library Updater kommer inn: ikke bare varsler den deg når det er oppdateringer som er klare, pluginen koble deg også direkte til installasjonsprosessen.

Med dette fjerner Library Updater mye av bryet som vanligvis følger med å måtte installere nye Plex-plugins manuelt.

IMDb trailere

En ganske grei Plex-plugin, IMDb Trailers gjør akkurat det du’d tror det ville gjort: det lager et automatisk oppdatert bibliotek med trailere som for øyeblikket er tilgjengelige på IMDb. Siden det populære filmnettstedet er den beste kilden for nye trailere, vil IMDb Trailers bli et praktisk tillegg til din Plex brukeropplevelse.

Kombinert med Transmogrify’s rating evner, du’Jeg vil kunne få full forståelse av nye populære filmer med IMDb Trailers.

Plex-Sync

Plex-Sync er en plugin som lar deg synkronisere innhold fra biblioteket til en annen bruker. En av kjernefunksjonene i Plex er at den gir deg tilgang til innholdsbiblioteket fra alle enheter som har Plex-programvaren. Plex-Sync lar deg utvide denne muligheten til andre brukere så lenge de kan få tilgang til kontoen din.

Enda bedre, Plex-Sync holder seg kunstig langt fra installP2P-territoriet ved å begrense antall brukere Plex-en kan synkronisere til. Så hvis du og kompisene dine vil ha en filmkveld, men kan’t gjør det rundt til hverandre’stedet, har Plex-Sync du dekket.

Tautulli

Tautulli er et praktisk plugin-program for brukere som liker å forstå hva som skjer med Plex-medieserverne. Den lar deg se statistikk om bruk av Plex, i tillegg til å få varsler og andre relaterte funksjoner.

Dette er spesielt nyttig når du’har delt Plex-serveren din med andre og vil forstå hvordan de seerne liker innholdet ditt, hvilket innhold de har’gleder deg over, og å forstå seertidene og annen relatert statistikk.

Tautulli lar deg legge alle dataene inn i nyttige og lettfattelige grafer. Du’Jeg har også muligheten til å motta varsler for viktige hendelser, for eksempel video startet, stoppet, stoppet osv., og kontrollere hvor mange som får tilgang til Plex-serveren..

Plex Export

PlexExport er en Plex-plugin som lager en HTML-fil av alt i biblioteket ditt. Dette vil hjelpe deg å vise frem hvilket innhold du for øyeblikket har i biblioteket ditt, enten for dine egne poster eller å vise det frem til andre.

Mens Tautulli handler om å analysere dataene dine for deg selv, støtter Plex Export å dele en HTML-side med noen uten å kreve tilgang til den opprinnelige Plex-serveren. Med Plex Export, du’Du kan også laste bilder som deg’re bla ned, live filter i hver seksjon og få tilleggsinfo for hvert element.

Full filmer på Reddit

Full Movies on Reddit er en plugin som gir deg tilgang til Reddit’s utvider depot for hele filmer. Å ha en plugin fokusert på dette betyr deg’Jeg kan alltid ha oppdaterte lenker for streaming av filmer. Full Filmer på Reddit sparer deg derfor oppgaven med å søke gjennom plattformen ved å tilby alle de oppdaterte linkene der i Plex-klienten..

Selvfølgelig skal det en selvfølge at bruk av Full Movies på Reddit kan lande deg i litt varmt vann, så vi’d anbefaler å få et VPN først.

Få det beste ut av Plex med disse programtilleggene

Vår liste over de 15 beste Plex-pluginene vil hjelpe deg med å virkelig vise frem funksjonene til den kraftige mediaserveren. Med riktige plugins, du’Jeg kan ikke bare streame favorittinnholdet fra serveren din, men du’Du kan også få livekanaler til å erstatte apper som Sling eller Netflix fullstendig.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

64 − 59 =