Dropbox-alternativer: Topp 10 beste skylagringsleverandører for 2020

Dropbox er verden’er den mest populære leverandøren av skylagring. Deres skybaserte servere lar millioner av bedrifter og enkeltpersoner lagre filene eller dokumentene sine i virtuelt minne, noe som gjør dem til tilgjengelig overalt i verden.

Imidlertid er Dropbox ikke’t det eneste skylagringsspillet i byen. Microsoft’s OneDrive og Google Drive er kjente alternativer, mens mange mindre skylagringsapper har dukket opp de siste årene.

Denne bloggen vil diskutere om Dropbox er sikker, mens du foreslår 10 ledende alternativer hvis du trenger et Dropbox-alternativ. På den måten bør du kunne finne et skylagringsalternativ som holder viktige dokumenter trygge og tilgjengelige for alle som trenger dem.

Hold kontroll over sikkerheten din på nettet. Skjerm netttrafikken din fra de nysgjerrige øynene fra hackere, selskaper og myndigheter med en topprangert VPN. Besøk NordVPN


Hvorfor trenger du å bruke et alternativ til Dropbox?

Sikkerhet er den viktigste motivasjonen som får folk til å finne et Dropbox-alternativ.

Men vi’snakker ikke om sårbarhet for IP-adresse “sniffe” her. Dropbox har implementert 256-bit AES-kryptering for alle data som er lagret på deres servere. De bruker også TLS / SSL og 128-bit AES-kryptering for dataoverføring til og fra serverne deres. At’er et anstendig sikkerhetsnivå.

Problemene er mer opptatt av tilgangen Dropbox har til dataene dine.

I 2013 fant forskere at lagringstjenesten hadde åpnet mange .doc-filer etter at de ble lastet opp.

Selskapet har også innført retningslinjer som aktivt forhindrer deling av opphavsrettsbeskyttet materiale - så for å oppnå dette må de ha invasive systemer for å skanne filer.

Dessuten varsleren Edward Snowden flagget lagringsselskapet som usikkert i 2014, råder brukerne til “bli kvitt Dropbox”. For ham var muligheten for samarbeid med offentlige etater en presserende grunn til å finne et sikkert Dropbox-alternativ.

Topp 10 beste Dropbox-alternativer i 2020

Etter å ha kjørt gjennom noen av kriteriene du bør vurdere når du skal finne et alternativ til Dropbox, hva er de beste leverandørene i 2020? Her’er vårt utvalg av de 10 beste lagringsalternativene:

pcloud-logo

1. pCloud

pCloud er sannsynligvis det beste Dropbox-alternativet rundt. Basert i det personlige-gale Sveits, lar de deg “spole” å gjenopprette tapte dokumenter, tillate synkronisering og er optimalisert for samarbeid. Hvis du betaler litt ekstra for pCloud Crypto-tjenesten, du’Du får også bransjeledende sikkerhet. Gratis kontoer inkluderer imidlertid ikke 256-bit AES-kryptering, noe som etterlater data ubeskyttet.

SugarSync-logo

2. SugarSync

SugarSync’s filversjonering og gode synkroniseringssystemer gjør den ideell for komplekse forretningsprosjekter. Påmeldinger får 5 GB gratis lagring i løpet av en 90-dagers gratis prøveperiode, mens tjenesten driver a “null kunnskap” policy, som sikrer at ansatte vant’t kikke inn i dokumenter. Ulempene? Der’er ingen dokumentredaktør, og prisen kan være litt bratt for noen.

SpiderOak-logo

3. SpiderOak

Boosted av Edward Snowden’Godkjennelse, SpiderOak er blant de største skylagringsalternativene. Du kan enkelt synkronisere sikkerhetskopier fra spesifikke harddisker og mapper, mens kryptering fra ende til ende garanterer en sterk grad av sikkerhet. Den’er også null kunnskap - så det’er et flott Dropbox-alternativ for alle som er bekymret for personvern.

boksens logo

4. Boks

Box ble grunnlagt i 2005 og har lenge vært et ekte alternativ til Dropbox, og serverer over halvparten av Fortune 500-selskaper. Takk til nylig “Boksferdigheter” oppdateringer, det’er nå veldig godt tilpasset for å administrere flere filtyper. Sikkerhet er et annet salgsargument, med full hvilekryptering og nøkkelinnpakning - og legger til et nytt lag med sikkerhet for data under transport.

Team Drives logo

5. Team Drive

Team Drive er kanskje det beste Dropbox-alternativet for folk med et budsjett. Påmeldinger får 2 GB gratis lagringsplass, men kan oppgradere til 10 GB ved å anbefale venner til tjenesten, og dette kan utvides til 1 TB relativt billig. Det er ingen redigeringsverktøy, men hvis du trenger en nedstrippet skylagringstjeneste, fungerer det veldig bra.

Cloud me logo

6. CloudMe

CloudMe, som hovedsakelig brukes som sikkerhetskopi for forretningsfiler, oppfyller den funksjonen godt. Basert i personvernbevisst Sverige, har gratisplanen deres 3 GB lagringsplass - men der’er ingen kryptering, så du’Du må kryptere filer selv før du lagrer dem.

amazon sky drive logo

7. Amazon CloudDrive

Amazon’s Dropbox-alternativ er et bra sted å lagre multimediefiler, og den nylige introduksjonen av synkronisering gjør det mye bedre for studenter og forretningsbrukere. Du’Jeg starter med 5 GB gratis lagring (og ubegrenset lagring for bilder), og brukergrensesnittet er ekstremt enkelt å bruke. Men det’er ingen i hvilekryptering, så det er kanskje ikke det sikreste Dropbox-alternativet som er tilgjengelig.

MediaFire-logo

8. MediaFire

Mye mer grunnleggende enn Dropbox, MediaFire don’t tillater synkronisering med lokale stasjonære maskiner, og sikkerhetspolicyene er ganske ugjennomsiktige. Men med 10 GB gratis lagringsplass foran, og lave priser for å gi ekstra plass, er det’er et populært budsjettlagringsalternativ for sky.

Microsoft OneDrive-logo

9. Microsoft OneDrive

OneDrive tilbyr utmerket Microsoft Office-integrasjon (som du’forventer), og det’er utmerket for lagring av alle filtyper - inkludert filmer, bilder og dokumenter. Der’er til og med et Kodi-tillegg som gjør det enkelt å spille av filmer fra OneDrive. Men pass på: Microsoft skanner etter copyright materiale. Verre er at de tilbyr null kryptering for vanlige abonnenter. Så sikkerhet er et stort sviktende.

Google drive-logo

10. Google Drive

Med sin kombinasjon av tekstbehandlings-, regneark- og presentasjonslagerverktøy, Google’s skylagringssystem er fullt av nyttige forretningsfunksjoner. Der’s 15 GB gratis lagringsplass, og live chat-funksjonen er flott for sanntidssamarbeid. AES-256-kryptering er standard, og tofaktorautentisering kan også brukes. Imidlertid dekrypterer og skanner Google dokumenter før de er lagret, noe som kan øke sikkerhetsalarmklokkene. Og de har også total tilgang til innholdet i lagrede dokumenter.

Hvordan finne det beste Dropbox-alternativet

Disse problemene er’t unikt for Dropbox, og å finne et Dropbox-alternativ som er mer privat og pålitelig’t enkelt. Når du søker etter et sikkert Dropbox-alternativ, er det noen ting du må se etter.

for det første, kryptering er viktig. Som vi’sett, Dropbox selv scorer ganske høyt her, og ethvert alternativ til Dropbox bør i det minste samsvare med deres 256-biters kryptering og bruk av TSL / SSL.

To faktorer godkjenningsprosedyrer er også viktig for å sikre at angripere ikke får tilgang til Cloud-kontoer. Og det’er betryggende å se skylagringsselskaper som er åpne om koden de bruker. Jo mer informasjon, jo bedre er en god maksimal å huske.

Et annet referansepunkt for korthet er ISO 27001. Ethvert sikkert Dropbox-alternativ vil ha oppnådd denne sertifiseringen, som gir forsikring om at deres risikostyringspraksis er opp til grunn.

Naturligvis er sikkerhet ikke’t alt. Du’Jeg vil også ha en komplett utvalg av funksjoner som sammenligner med hva Dropbox har å tilby. Så se etter redigering av suiter, fildeling med ett klikk, enkel synkronisering med harddisker, tilbakestillingsfunksjoner for å gå tilbake til tidligere dokumentversjoner, og muligheten til å koble opp flere enheter.

Hvis du’vær bekymret for sikkerhets- eller prisfunksjonene til Dropbox, finn en alternativ leverandør av skylagring og sett tankene i ro. Som vi’sett, det er lignende alternativer fra store navn som Box, Google, Microsoft og Amazon. Valgene våre for det beste Dropbox-alternativet er imidlertid mindre og mer sikkerhetsfokuserte leverandører. Gå for pCloud, SugarSync eller SpiderOak, og filene dine skal være helt sikre.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

65 − 64 =

Adblock
detector