Hvordan se NCAA March Madness 2019 på nettet


Målet med denne artikkelen er todelt. Den første er å vise alle den billigste mulige metoden for å se NCAA March Madness i år. Den andre er å vise den beste måten å streame det live mens du er utenfor USA, noe som innebærer bruk av VPN (Virtual Private Network). Så uten videre, la’s scorer begge mål!

Hvordan få den billigste NCAA live-strømmen

Det beste valget for dette året’s Mars-galskap avhenger av antall spill du vil se. Samtidig som CBS All Access dekker de aller fleste, de første fire (19. til 20. mars) krever truTV.

TBS og TNT er et dårlig valg fordi de’er bra bare for perioden første runde, som slutter med Elite åtte

CBS All Access for alle unntatt de fire første spillene

CBS All Access ($ 5,99 / måned) gir deg alle March Madness-spill, spart for de første fire. Hva er mer, bare CBS vil vise Final Four og Championship-spillet, som betyr deg’Jeg trenger sannsynligvis denne kanalen på en eller annen måte.

CBS All Access støtter en rekke enheter:

 • Apple TV
 • Amazon Fire TV
 • Android TV
 • Samsung Smart TV
 • Roku
 • Playstation 4 & Xbox One
 • Chrome

CBS All Access tillater også flere enheter på en konto.

CBS har tilgang til prisplaner

De som er allergiske mot kommersielle pauser og som er interesserte i å laste ned showene eller spille dem uten nett, kan velge en $ 9.99 / måned Kommersiell gratis plan, men vi må advare om at Live TV, inkludert March Madness, fortsatt vil ha dem. I alle fall der’s a 7-dagers gratis prøveperiode periode som skal være nok for deg å se om du trenger å oppgradere planen din. Betalingsmuligheter inkluderer kredittkort, gavekort og PayPal.

Vær oppmerksom på at tilgangen til CBS All Access er begrenset til USA. Hvis du vil kjøpe eller bruke den utenfor landet, trenger du en VPN for å unngå geobegrensning ved å forfalske IP-adressen din. Mer om det i den dedikerte delen nedenfor.

CBS All Access og AT&T WatchTV for alle spill

CBS All Access ($ 5,99) og AT&T WatchTV ($ 15) for alle spill

Den billigste pakken for de største NCAA-fansen er $ 20.99 per måned, men det kan bare være $ 5,99 per måned hvis du’re kunden til AT&T med ubegrenset &MoreSM trådløs plan. Da får du se TV gratis. Denne nye streamingtjenesten inkluderer ikke bare truTV, men også TBS og TV blant 35+ kanalvalg. PÅ&T WatchTV tilbyr også en 7-dagers gratis prøveperiode.

Begrensningene i AT&T WatchTV

 • Geo-begrenset utenfor USA, Puerto Rico og Jomfruøyene
 • Fungerer bare på iOS, Android, Apple TV, Amazon Fire TV og Amazon Fire TV Stick
 • Tillater én enhet per konto
 • Støtter bare Chrome- og Safari-nettlesere

Den første begrensningen kan overvinnes med en VPN som kan skjule din virkelige IP-adresse og få den til å se ut som deg’re koble fra USA. Mer om det - i den dedikerte delen nedenfor.

CBS All Access og Sling Blue begrenset tilbud for alle spill

CBS All Access ($ 5.99) og Sling Blue ($ 15) begrenset tilbud for alle spill

Dette alternativet pleide å være det nest beste for streaming av March Madness i 2019, men en begrenset 40% avslag i tre måneder reduserte kostnadene for Slynge-TV’s Blue plan til $ 15 / måned. Det følger med en 7-dagers gratis prøveperiode og kan avlyses.

Den første fordelen som Sling Blue har over AT&T er det store antallet støttede enheter, og legger til Chromecast, AirTV Player, Xiaomi Mi TV, LG WebOS, Amazon Fire Tablets, Xfinity X1 og Azulle.

Den andre fordelen er antall enheter per konto - Sling Blue tillater tre, mens AT&T WatchTV gir bare en.

Begrensningene til Sling Blue

 • Geo-begrenset utenfor USA
 • doesn’t støtter PlayStation-spillkonsoller

Den første begrensningen kan overvinnes med en VPN som kan skjule din virkelige IP-adresse og få den til å se ut som deg’re koble fra USA. Mer om det - i den dedikerte delen nedenfor.

ESPN-spiller for ikke-amerikanske innbyggere

NCAA erkjente eksistensen av March Madness-fans utenfor USA og Canada og delegerte utenlandske kringkastingsrettigheter til ESPN. Dette betyr at for ca $ 13,5 / måned Du kan se alle spillene utenfor USA. Du kan også se noen spill gratis med en 7-dagers gratis prøveperiode.

Hvis du’hvis du ikke vil strømme NCAA via nettstedet, kan du laste ned en app for Android- og iOS-enheter. AirPlay og ChromeCast støttes også.

ESPN, ESPN3 og ESPN + er ikke tilgjengelig på ESPN-spilleren

Begrensningene til ESPN Player

 • Geo-begrenset for USA og Canada
 • Begrenset enhetsstøtte
 • Betalinger bare via Google Pay og Apple Pay
 • To samtidige tilkoblinger

Selv om vi ikke kan få ESPN til å øke antall samtidige tilkoblinger, Vi kan hjelpe deg med å bruke denne tjenesten i USA eller Canada. Les videre for å lære hvordan.

Streamingtjenester med alle fire nettverk

De fleste sportsinteresserte vet at det er tjenester som kombinerer alle de fire kanalene. Men fordi du bare trenger to i år, der’det er ikke noe poeng i å bruke mer på DirecTV Now, YouTube TV, Hulu med live TV, fuboTV eller PlayStation VUE, som alle koster $ 40-45 / måned. Og det’handler ikke bare om prisen - CBS All Access støtter en mengde enheter, inkludert spillkonsoller og smarte hjemmeenheter.

Hvordan strømme NCAA March Madness live fra utenfor USAs kart

Hvordan streame NCAA March Madness live fra utenfor USA

En VPN kan hjelpe deg med å se NCAA March Madness og registrere deg for Bracket Challenge-spillet i tre scenarier:

 1. Du bor i USA, men kommer ikke til å være i løpet av Mars Madness. Med en VPN vil du kunne koble til streamingplattformen din i stedet for å kjøpe ESPN Player.
 2. Du bor i USA, men vil helst ikke bruke to tjenester for en galskap i mars. Dette krever kjøp av et ESPN Player-abonnement som har alt, men bare tilgjengelig utenfor USA.
 3. Du bor utenfor USA og kan ikke abonnere på CBS, TBS, TNT eller truTV på grunn av geobegrensninger.

Alle tre scenariene inkluderer et av to alternativer:

 1. Du er i USA, men vil gjerne bruke ESPN Player
 2. Du’er utenfor USA, men ønsker å bruke en av USA-bare tjenestene

Og for begge alternativene trenger du en VPN. Les videre for å se hvordan du velger den rette for å streame Mars Madness hvor som helst.

Hvilken VPN er best for å se March Madness 2019 på nettet?

Den første regelen når du velger et VPN for streaming av NCAA-turneringen er å krysse av alle gratis VPN-er. Bortsett fra å ha sikkerhetsproblemer, blir de ofte overfylte, noe som reduserer tilkoblingshastigheten som allerede bremses på grunn av VPN.

Streaming av NCAA i HD krever 5 Mbps

Du kan sjekke tilkoblingshastigheten din med og uten VPN ved å bruke Ookla’s SpeedTest.com-verktøy. Hvis hastigheten din med et VPN er under 5 Mbps, kan du vurdere å bytte til en annen server. Hvis det ikke gjør det’t hjelp, avbryt kontoen din og prøv en annen VPN fra listen nedenfor.

En annen faktor er pengene tilbake-garanti. Hvis du’planlegger ikke å bruke et VPN etter Mars Madness (selv om vi ikke gjør det’t anbefaler at), bør du se etter en VPN som tilbyr en lang nok pengene-tilbake-garanti. Standarden er 30 dager, men det er noen med bare syv eller enda mindre.

Sist men ikke minst er det antall tillatte samtidige tilkoblinger. Mens strømmetjenesten din kan ha ubegrensede enheter per konto, er det det’er ikke tilfelle med de fleste VPN-er, hvor tre er under gjennomsnittet, og seks er bra.

1. ExpressVPN

ExpressVPN-tjenestelogo Besøk ExpressVPN

ExpressVPN regnes som den raskeste tjenesten og en av de to øverste totalt. Hvis du trenger en VPN bare for å streame March Madness, må du ikke tenke lenger og ta den månedlige planen med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti. Tre samtidige tilkoblinger.

2. NordVPN

NordVPN servicelogo Besøk NordVPN

NordVPN er den sikreste tjenesten og den eneste andre konkurrenten for nr. 1. Den har 5500+ servere i 58 land og tillater seks samtidige tilkoblinger. 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

3. Astrill VPN

Astrill VPN servicelogo Besøk AstrillVPN

Astrill er den beste VPN for brukere i Asia, Oceania og land med begrenset tilgang. Den’er også en av de raskeste sammenlagt. doesn’Jeg har en pengene-tilbake-garanti, men gir fem samtidige tilkoblinger.

4. CyberGhost

CyberGhost servicelogo Besøk CyberGhost VPN

CyberGhost VPN betyr gode hastigheter og sikkerhet, men det beste er den slangelange 45-dagers pengene-tilbake-garantien. En annen fordel er den 24-timers gratis prøveperioden som burde være nok til å se om denne VPN-en er riktig for deg. Syv samtidige enheter tillatt.

Til slutt, hvis du’er bare oppe for Final Four og virkelig ikke’t føles som å gi bort kredittkortdetaljer eller annen personlig informasjon, velg en god VPN med en gratis prøveperiode som bør være lang nok til å se de viktigste spillene i NCAA-turneringen.

Hvordan se March Madness online gratis?

Der’det er ingen lovlig måte å se hele March Madness online gratis. Du kan bruke gratis forsøk og tilbakebetalingsgarantier fra hver kringkaster for å få begrenset tilgang, men å glemme å avbryte en avtale vil bety at hele planen går gjennom taket.

NCAA’s March Madness Live nettsted eller app gir en tre timers forhåndsvisning, hvoretter du må logge inn med din betalings-TV-leverandørkonto. CBS gjør det ikke’t krever legitimasjon for betal-TV, slik at du kan streame alle unntatt de første fire spillene gratis. Årsaken til at vi begravde dette alternativet i bunnen av denne artikkelen er at March Madness Live vant’viser CBS-spill på Apple TV, Fire TV, Android TV, Roku og Xbox. Det gjør det også mulig å streame live CBS-spill på en enhet.

NCAA Mars Madness 2019 plan

NCAA Mars Madness 2019 plan

Nedenfor er listen over alle March Madness-spill med kanalene som’Jeg sender dem:

 • 17. mars: Utvalg søndag på CBS
 • 19. - 20. mars: First Four på truTV
 • 21. - 24. mars: Første og andre runde på CBS, TBS, TNT, truTV
 • 28. til 29. mars: Sweet Sixteen på CBS, TBS
 • 30-31 mars: Elite Åtte på CBS, TBS
 • 6. april: Final Four på CBS
 • 8. april: Nasjonalt mesterskapsspill på CBS

NCAA March Madness matchups og spådommer

17. mars vi’Jeg vet hvordan jeg skal fylle brakettene våre for NCAA Bracket Challenge. Vi vil oppdatere denne delen deretter så snart vi vet kampene og når de første resultatene kommer inn.

I mellomtiden kan vi gi våre spådommer om utfallet av turneringen fordi Vegas-oddsen vil bli publisert etter 17. mars.

Det ene kneet kan endre skjebnen til mange, hvis noen for eksempel tar en pil til det. Eller hvis det kommer seg fra forstuingen før marsgalskap og tilfeldigvis tilhører Duke’s Zion Williamson. I det siste scenariet ser vi ikke noe lag som kan slå dem. Ellers er utfordrerne Nord-Carolina, Virginia, Tenessee, Kentucky, Michigan, Michigan State og Gonzaga.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 26 = 29