Hvordan stoppe Kodi-buffer


Kodi er et utrolig verktøy. Det er vertskap for alt fra Hulu og Netflix til BBC iPlayer, og enorme valg av film og live sport. Det er virkelig en viktig underholdningsplattform. Men det’er ikke feilfri.

Et teknisk problem kommer faktisk opp igjen og igjen for Kodi-brukere - bufring. Hvis du’sliter du med å slutte å buffere på Kodi, er denne bloggen noe for deg. Vi’Jeg prøver å forklare årsakene til problemet, og enda viktigere, redegjøre for tre mulige rettelser. Om kort tid vil filmkvelden være tilbake på sporet.

Hva’er den store avtalen med Kodi-buffermessige problemer?

Buffering er en forbannelse for fans av film og TV, og forvandler dramatiske actionscener til et uforståelig rot av synkelyd og uklar, usammenhengende grafikk. Og det’er et mareritt for sportsinteresserte, forårsaker forsinkelser i fotball- og basketballstrømmer, og generelt ødelegger attraksjonen til direktesendinger.

Den’s også noe som har blitt mer vanlig ettersom Kodi-bruken har økt. Kodi er tross alt en streamingplattform, så noe buffering er uunngåelig.

Buffering skjer når videoleverandører overfører deler av innholdet før videospillere begynner å vise dem. Den’er en måte å sikre at brukerne ikke gjør’Jeg trenger ikke å laste ned hele filmer før de kan se dem, og det’er helt avgjørende når du sender web-arrangementer.

Hva forårsaker Kodi-bufringsproblemer?

Så hvor begynner alt å falle fra hverandre? En grunn kan være din grunnleggende nettverkshastighet. Generelt sliter nettverk i gjennomsnitt under 5 Mbps for å håndtere kravene til Kodi-streaming, så hvis det’s tilfelle, du’Jeg vet hvor jeg skal begynne.

Imidlertid kan det også være nettverksproblemer knyttet til strømmenheten eller ruteren din. Og i noen tilfeller kan sikkerhetsapper (eller til og med malware) suge opp ressurser som Kodi krever.

Og dette kan være enormt problematisk for streamere. Hvis dataoverføringen er upålitelig, kan strømmer løpe inn i en murvegg, på hvilket tidspunkt de venter på at bufferen kommer til å fange opp - potensielt forårsake lange forsinkelser. Dette kan noen ganger skje igjen og igjen, ødelegge enhver sjanse for å fange spillet eller nyte filmen din.

Så hvordan kan du takle Kodi-buffring? Det er faktisk en rekke enkle måter å slutte å buffere på Kodi. Hvis man ikke gjør det’t jobbe, eksperimentere med de andre. Du’Jeg vil mer enn sannsynlig finne en løsning på strømningsproblemene dine.

Løsning 1: Kontroller at det er’er ikke et videospillingsproblem

Den første løsningen gjør det faktisk ikke’t håndtere buffring direkte. I stedet kan problemer med å skalere opp lavoppløsningsopptak til høydefinisjonsstrømmer være skylden.

Kodi skalerer video automatisk på denne måten, og den tar opp verdifull båndbredde. Hvis du setter skalering for høyt, kan det ofte bli laggy bekker, og dette blir ofte feil tilskrevet buffring.

Så hvordan kan du endre dette? Den’er faktisk ganske enkel:

  1. Last opp Kodi og naviger til Innstillinger-menyen.
  2. Velg “Spillerinnstillinger” alternativ.
  3. Vipp nederst til venstre “utstyr” ikonet til det vises “Ekspert.” Gå til “videoer” seksjon.
  4. Se nå etter en menyinnstilling som heter “Behandling”, deretter “Aktiver HQ-skalere for skalering ovenfor.”
  5. Dette skal vise en glidende skala. Prøv å toning skalere ned fra 20% til 15% eller 10%. Hvis det jevner ut strømmen din, var sannsynligvis HQ-skalering den skyldige.

Innstillinger for skalering av Kodi-video

Løsning 2: Prøv å endre innstillingene for videokufferen

Hvis det ikke gjør det’t fungerer som en Kodi-bufring-fix, da du’Vi har nesten helt sikkert et bufferproblem på hendene. Men ikke’t frykt, vi’Vi har også et par pålitelige løsninger her.

Det første alternativet er å øke størrelsen på Kodi-videokufferen. Cache-størrelsen bestemmer hvor mye av en video som skal bufres før strømmen begynner. Jo mer du lagrer unna, jo mer spillerom må spilleren løse eventuelle avbrudd før strømmen begynner å bryte opp.

Så vi må utvide Kodi-cachen. Her’en måte å gjøre det på:

1. Det første du må gjøre er å laste ned og installere et program som heter Ares Wizard. Du finner dette via “http://ares-repo.eu/” repo, som du’Jeg må legge til Kodi File Manager.

Gå til innstillingssiden:

Kodi-innstillingsikon

Klikk deretter på Filbehandling:

Kodi filbehandler

Og til slutt videre “Legg til kilde”:

Kodi - legg til kilde

Gi mappen din navn når repoen er lagt til, og husk mappenavnet.

Kodi legg til mediekildenavn

2. Gå til Tilleggssiden, og deretter “Tilleggsleser,” etterfulgt av “Installer fra zip-fil.”

Kodi-installasjon fra zip-fil

3. Åpne mappen du har navngitt tidligere, og velg zip-filen

Kodi - velg zip-fil

4. Når “Tillegg installert” varsel vises, du’står fritt til å åpne Ares Wizard.

Kodi Addons

5. Gå til knappen merket “tweaks”, deretter “Veiviser for avanserte innstillinger.” Trykk så på det blå “neste” -knappen, etterfulgt av “Generer innstillinger.”

6. Velg nå modus 2 (standard bufferingsinnstillinger), og trykk deretter på “Bruk disse innstillingene.”

Kodi-innstillinger

Etter det vil videokufferen din utvides til det optimale bestemt av Ares Wizard (et populært Kodi-innstillingsverktøy). Dette kan være at Kodi-bufferen fikser deg’har trengt det, så prøv noen strømmer.

Men hvis du’Jeg har fortsatt lurt på å stoppe bufferen på Kodi, vi’Jeg må gå lenger. Den’det er på tide å tenke på Internett-leverandøren din.

Løsning 3: Tenk på å legge til VPN-beskyttelse for å løse ISP-problemer

Å øke Kodi-videokufferen gjør ofte susen når du trenger å slutte å buffere på Kodi, men det’er ikke en ufeilbarlig løsning. Ofte vil dømming og frysing komme tilbake med en gang. Så hva gjør du.

I dette tilfellet kan problemet ligge hos Internett-leverandøren din. Internett-leverandører kan fortelle om brukere streamer fra Kodi eller Kodi depoter. Noen ganger legger de begrensninger på disse appene, i håp om at brukere vil redusere dataforbruket. I andre tilfeller betyr juridiske spørsmål at de prøver å holde Kodi utenfor grensene.

I begge tilfeller er svaret på hvordan du slutter å buffere på Kodi, være det samme: installer et virtuelt privat nettverk (VPN).

Med en VPN installert vant internettleverandøren din’t kunne fortelle om du bruker Kodi, så hvis de fungerer “struping” basert på denne informasjonen, vil systemene deres være ineffektive. På toppen av dette bruker VPN-er kryptering og anonymisering av IP-adresser. Så hva du streamer fra Kodi, bør forbli konfidensiell.

Men pass på: ikke alle VPN-er er i stand til å håndtere P2P-nedlastinger, og ikke alle tilbyr ubegrenset båndbredde. Noen er bare treg, og vil tette opp tilkoblingen din, mens andre mislykkes ved å tilby sub-standard kryptering.

Velg leverandøren din nøye fra elite leverandører som NordVPN, ExpressVPN eller CyberGhost. Bare prøv å unngå gratisapper så mye som mulig. For å håndtere ISP-relaterte Kodi-bufferingsproblemer, trenger du vanntett VPN-dekning, og bare de beste leverandørene kan tilby det.

Sjekk vår komplette liste over beste VPN-er for Kodi

Utforsk alle Kodi-bufferefikser for å optimalisere strømmer

Å bruke Kodi er en avveining mellom kvalitet, pålitelighet og valg. Imidlertid, som vi’Det er sett måter å minimere forstyrrelser på. Med disse bufringsløsningene, bør du være i stand til å jevne ut alle strømmer. Og med en VPN ombord, du’Du vil også lage en sikrere, privat måte å glede deg over innholdet du liker.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 3