NordVPN introduserer NordVPN Teams – en ny løsning for bedrifter


NordVPN har nettopp kunngjort et nytt produkt som heter NordVPN-lag, en VPN-løsning for bedrifter, frilansere og team. Sammen med NordLocker og NordPass vil dette være selskapet’sin tredje nye sikkerhetsløsning i år, noe som gjør NordVPN til et av de travleste VPN-firmaene i 2019.

Hvorfor NordVPN Teams ble opprettet

I følge NordVPN’s CMO Marty P. Kamden, den opprinnelige NordVPN ble designet for personlig bruk. Etter hvert dikterte det økende antall bedriftskunder behov for en ny tjeneste som ble opprettet spesielt for å imøtekomme deres behov. Det er nesten 15 000 SMB, frivillige organisasjoner og eksterne lag som allerede bruker NordVPN som umiddelbart vil ha fordel av å bytte til NordVPN Teams.

Denne nye VPN-løsningen for brukere lar brukere få tilgang til selskapets ressurser eksternt, jobbe trygt ved å bruke offentlig wifi, tilordne dedikerte inngangsportaler og mer, alt sammen mens de forblir beskyttet med militær kryptering.

Noen vil kanskje tro at NordVPN Teams følger banen til en VPN-virksomhet for gamle skoler som ganske enkelt gir ekstern tilgang til selskapets ressurser. At’det er ikke tilfelle. NordVPN Teams krypterer all trafikk på en bestemt enhet, og betyr der’s mindre rom for sikkerhetsbrudd.

Funksjoner

NordVPN Teams blander noen av de beste funksjonene i B2C-versjonen med nye løsninger som er skreddersydd for å imøtekomme dagens behov’s virksomheter.

Sikkerhet og personvern

NordVPN er kjent som et utmerket verktøy for personvern og anonymitet. NordVPN Teams tar sikte på å holde seg i samme vene, garantere retningslinjer for ikke-logger og krever ingen selskapsinformasjon på kjøpspunktet.

Akkurat som den nåværende tjenesten, vil NordVPN Teams dra nytte av de samme funksjonene som gjorde NordVPN uten tvil til den mest sikre VPN-løsningen på markedet. Disse inkluderer 256-biters kryptering i militær klasse, en Kill Switch, CyberSec, automatisk tilkobling på wifi-nettverk og 24/7 kundestøtte med en dedikert leder for å møte dine behov personlig.

Dette produktet tilbyr også overholdelse av personvernregulering, noe som betyr at trafikken din vil overholde GDPR og HIPPA-forskriften.

Servere og hastighet

NordVPN Teams vil også tilby dedikerte høyhastighetsbedriftsservere, slik at teamene kan bruke statiske IP-er for sikker tilgang til selskapet’s data og geo-blokkerte online tjenester.

Med 5.700+ servere i 60 land til rådighet, er NordVPN Teams klare til å imøtekomme behovene til globale virksomheter spredt over forskjellige kontinenter. Som eier av den største serverflåten i VPN-bransjen, kan denne forretningssikkerhetsløsningen gi gode løfter om pålitelige hastigheter, uansett hvor selskapet ditt ligger.

På grunn av sin evne til å unngå geo-blokkering og endre IP-en din til et av 60 tilgjengelige land, ser denne sikkerhetsløsningen ut til å være en verdifull vurdering for å overvåke internasjonale annonsekampanjer. Enda mer vil det tillate omgåelse av sensur på internett, den store brannmuren inkludert.

Brukervennlighet

Oftere enn ikke et ord “forretnings-IT-løsning” betyr at programvaren vil være tungvint og langt fra brukervennlig. At’Det er ikke tilfelle med NordVPN Teams, da det arver den lette designen til NordVPN. Derfor kan du være sikker på at brukere ikke har noen problemer med å laste ned, installere og bruke tjenesten på hvilken plattform det er, Windows, macOS, Android eller iOS.

Bedrifter vil være i stand til å administrere teammedlemmer, deres tillatelser og standardservere enkelt ved hjelp av et enhetlig kontrollpanel, en av nøkkelfunksjonene som skiller NordVPN Teams fra B2C-forgjengeren. Men mens den er annerledes, vil den beholde de beste kvalitetene til NordVPN.

Den vurderer også en annen sak, som er lisensoverførbarhet. Personellendringer kan forårsake rot når du fjerner og tildeler lisenser på tvers av kontoene. Dette gjør det ikke’Det ser ut til å være et problem for NordVPN Teams brukere.

Priser og planer

Fra det økonomiske synspunktet vil det være mye enklere å administrere en NordVPN Teams-konto på grunn av sentralisert fakturering som tillater betaling i én batch.

Basert på hva vi’Så langt jeg har lært, bør dette være en mer kostnadseffektiv løsning når du kjøper flere VPN-kontoer, som også vil gi avanserte styringsalternativer og dedikert kundestøtte.

Den’det er foreløpig ikke klart hvilke betalingsalternativer som vil være tilgjengelige, men det ser ut til at NordVPN-lag vil godta Visa, Mastercard, Amex og Discover kredittkort.

Tidlig tilgang

Når NordVPN Teams går inn i et lukket betafase, med den opprinnelige offentlige versjonen satt for utgivelse i år, er du allerede tilgjengelig på den offisielle nettsiden. Alt du trenger er en e-postadresse for å motta ytterligere informasjon.

Etterspør et sitat

Du kan allerede be om et pristilbud på hjemmesiden til NordVPN Teams. Minste antall kontoer er 5, uten øvre grense. Basert på alternativene om behovene du kan krysse av for, vil det være visse tilbud for eksterne arbeidere, overvåke og verifisere geografisk målrettet kampanje, i tillegg til den generelle nettverkssikkerheten og personvernet.

Fremtiden til NordVPN

Kunngjøringen av NordVPM Teams betyr at NordVPN beveger seg mot en sikkerhetspakke som vil omfatte en VPN, en passordbehandler og et filkrypteringssystem. Det vil være mulig å kjøpe alle tre i et enestående pakke som vil tilby førsteklasses sikkerhet og personvern.

Anbefalt å lese

NordVPN anmeldelse

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 64 = 74