Slik ser du NFL-spill online i 2019-2020: en komplett guide


Siste oppdatering: 09.03.2019

Forrige sesong la NFL-myndighetene kravet om at seere på nettet skal logge seg på via abonnementene deres på CBS, Fox, ESPN eller NBC. Dette er gode nyheter for deg som vil se spillene på datamaskiner, nettbrett eller smarttelefon.

Likevel er det ganske komplisert å se The National Football League-spill på nettet. Nedenfor finner du de beste alternativene for å streame NFL sesongen 2019-2020 live online.

Hvordan se NFL-spill online uten å bekymre deg for blackout

VPN aktivert

Hvis blackouter ødelegger fotballserfaringen din, er en god løsning å bruke en NFL Game Pass International-pakke med et virtuelt privat nettverk (VPN). Trikset er å bruke en VPN for å få tilgang til en server der blackouter ikke gjør det’t gjelder. Her’s hvordan det’er gjort:

 1. Last ned en VPN som leverer utmerkede strømningshastigheter og har et bredt utvalg av servere. Selv om vi anbefaler NordVPN, vil omtrent alle leverandører fra elite VPN-listen gjøre det bra.
 2. Opprett VPN-kontoen din og logg deg på. Det kan også være lurt å installere klienter for din smarttelefon eller nettbrett for å gi deg sjansen til å se NFL online, uansett hvor du går.
 3. Velg en NFL Game Pass International-pakke som du liker og bruker VPN-en til å rute dataene dine gjennom en server i det landet. India er et populært sted å kjøpe et pass på grunn av de lave prisene og en fullstendig tidsplan for kamper.
 4. Hvis du kjøper et indisk spillpass, gjør du det ikke’Jeg trenger ikke å bruke en indisk server. I stedet velger du en rask server på et sted der blackouter ikke gjør det’t gjelder. Dataene dine blir dirigert gjennom denne serveren, og så vidt NFL Game Pass-team vet, er du bosatt i samme jurisdiksjon. Så hvis du’har slitt med blackouts i Storbritannia, kan du posere som tysk fan og få full tilgang.

Denne løsningen er spesielt nyttig for de i USA. At’fordi den amerikanske versjonen av Game Pass er sterkt begrenset. Det gjør det ikke’t har noen live feeds, begrenser seg til forsinkede feeds, høydepunkter og lydinnhold. Trikset er å få tilgang til International Game Pass, som bare kan gjøres ved å skjule din amerikanske identitet.

Ikke alle internasjonale spillpass er imidlertid like. Prisen og utvalget av tilgjengelige spill varierer avhengig av hvor du kjøper passet ditt, så sjekk forskjellige alternativer før du kjøper.

Billigste NFL internasjonale spillpass

Her’er listen over de billigste NFL International Game Passes (Pro-versjonen) forskjellige steder. Du kan kjøpe dem hvor som helst ved hjelp av en VPN.

 • India - 124,99 dollar
 • Costa Rica - 124,99 dollar
 • Brasil - 139 dollar
 • Tyrkia - 174,99 dollar
 • Storbritannia - 175 dollar
 • Mexico - 179 dollar
 • Tyskland - 181 dollar
 • Australia - 185 dollar
 • Sør-Afrika - 199 dollar

Beste VPN-er for å se NFL hvor som helst i verden

På grunn av alvorlige geobegrensninger kan det være umulig å se NFL sesong 2019-2020 hvis du havner i et galt land. At’hvorfor bruke noen av disse VPN-tjenestene vil tillate deg å streame NFL-spillene hvor som helst.

1. NordVPN

NordVPN servicelogo Besøk NordVPN

NordVPN har den største serverflåten på markedet. Derfor kan du være trygg på at de over 700 serverne i 60 land lar deg se på NFL-spill hvor som helst.

2. ExpressVPN

ExpressVPN-tjenestelogo Besøk ExpressVPN

ExpressVPN er den raskeste VPN-en av alle, takket være sine 3000+ servere i 90 land. Det er enkelt å streame NFL-spill live online.

Hvordan se NFL på Kodi med ditt Game Pass

hvordan du kan se NFL på Kodi med Game Pass

Hvis du velger å gå gjennom NFL Game Pass Europe eller Asia-ruten, er det’Det er definitivt en god idé å sjekke ut hva Kodi har å tilby. Hvis du er det’Kodi er ikke kjent med denne tjenesten en åpen kildemediespiller som strømmer innhold direkte fra internett til TV-er. Det fungerer via en app som er gratis å laste ned.

Lær hvordan du ser NFL på Kodi isn’t vanskelig. Her’Slik får du spillet på skjermen på få minutter:

 1. Bruk VPN-enheten din til å kjøpe et Game Pass-abonnement som beskrevet ovenfor, og last ned Kodi-klienten.
 2. Når du fyrer opp Kodi, gå til “Add-ons” og velg “Pakkeinstallatør.”
 3. Nå velger du “Installer fra depot” og bla til du finner NFL Game Pass-tillegget.
 4. Velg installasjonsalternativet. Du’Du blir bedt om å oppgi NFL Game Pass Europe-passordet ditt, og etter det’s har gjort tillegget skal installeres på Kodi-klienten.
 5. Du bør motta et varsel som forteller deg at NFL Game Pass er aktivert. For å få tilgang til spill, bare gå til Video Add-Ons-menyen til venstre for Kodi-brukergrensesnittet, og eventuelle pågående kamper bør være tilgjengelige for å se.

Det flotte med Kodi er muligheten til å se NFL på nettet mens du kaster denne strømmen til en standard TV. Husk imidlertid alltid å engasjere VPN for å unngå blackout, da disse fortsatt vil gjelde uansett om du’bruker Kodi eller ikke.

Hvordan se NFL-spill med Kodi gratis

Du kan se alle NFL-spill på Kodi gratis med riktig tillegg. Her er noen av de beste som er dedikert til sport:

 • SportsDevil
 • Supremacy
 • Joker Sports

Dette er tredjeparts tillegg, noe som betyr deg’Jeg må aktivere det “Ukjente kilder” først. Å gjøre det:

 1. Klikk på Kodi-startskjermen innstillinger ikon
 2. Velg System-menyen Systeminnstillinger
 3. Bla ned til Add-ons og slå deretter på Ukjente kilder. Det vises en advarselboks etter å ha kontrollert knappen. Klikk Ja å slå den på

Å bruke tredjeparts Kodi-tillegg er risikabelt hvis du tilfeldigvis strømmer opphavsrettsbeskyttet innhold. Bruk en VPN for å unngå juridiske problemer. Ikke bare vil den skjule IP-adressen din, men du’Du vil også unngå ISP-gasspjeld og geo-blokkering. Vi anbefaler disse tjenestene som er de beste VPN-ene for Kodi.

Slik strømmer du NFL sesongen 2019-2020 på FireTV eller FireStick gratis

Den beste måten å se NFL sesong 2019-2020 på FireTV eller FireStick er med Kodi. Etter å ha installert Kodi, bør du få et av tilleggene nevnt over for å se alle NFL-spill gratis.

Bruk av VPN er nødvendig for å beskytte personvernet ditt når du streamer innhold med tredjeparts tillegg. Følg instruksjonene nedenfor for å installere en av våre anbefalte VPN-er på FireTV eller FireStick:

 • Slik installerer du NordVPN på FireStick eller FireTV
 • Hvordan installere ExpressVPN på FireStick eller FireTV

Andre måter å se NFL-spill på nettet gratis

Selv den billigste Game Pass-pakken tilgjengelig vil koste over $ 100, som ikke er’Det er bra om du bare vil se et par kamper hver sesong (eller bare Super Bowl). Så hva er alternativene for å finne en NFL-live stream gratis?

I dette tilfellet, du’Vi har noen få andre alternativer:

1. Bruk en strømmetjeneste fra smarttelefonettverket

I USA tilbyr noen mobiltelefonselskaper som Verizon Wireless gratis NFL-streaming takket være avtaler med Fox, CBS, NBC og ESPN. I dette tilfellet, hvis du registrerer deg for riktig takst, kan du laste ned streaming-appen deres og se NFL-spill gratis hvor du vil.

Men blackouts vil fortsatt gjelde som vanlig, så en VPN er nødvendig for å unngå dem.

2. Bruk Amazon Prime for å fange spillet

I disse dager er The National Football League ikke’t begrenset til TV eller kabelnettverk på gamle skolen. Amazon har også lagt inn striden, som viser torsdag kveld fotballkamper gratis for alle Amazon Prime-abonnenter.

Så hvis et stort spill dukker opp, kan det å utløse en gratis Prime-prøveperiode være den ideelle måten å se det på.

3. Finn en pålitelig Flash-strøm

Nesten alle spillene i NFL vil bli streamet av et eller annet nettsted, og alt du trenger er en nettleser for å få tilgang til disse innmatingene. Et bra sted å se på er Reddit NFL Streams-nettstedet, med aggregatstrømmer som folk ser på.

Men ikke’Jeg forventer en fantastisk oppløsning og en silkemyk seeropplevelse. Disse bekkene har en tendens til å være litt røffe rundt kantene. Og hvis du bruker dem, må du huske å bruke VPN for å holde identiteten din trygg og lyd.

Hvordan se NFL-spill uten Game Pass

Hvis du er det’er ikke opptatt av å se NFL-spill på anonyme strømmer eller hvis Amazon’s utvalg av kamper isn’t bredt nok, det er andre betalte tjenester å tenke på:

DirecTV-logoDirecTV

DirecTV bærer nå NFL søndagsbillett. Denne tjenesten inkluderer alle TV-er på søndagskamper, uansett hvor seeren befinner seg, noe som gjør det praktisk å komme seg rundt lokale tilknytningsbegrensninger.

Youtube TV-logoYouTube TV

Ikke overraskende har streaming-gigantiske YouTube prøvd å muskulere inn NFL-aksjonen og strømme nesten hele League’s spill (to torsdagskamper skrubbes) for rundt $ 40 per måned.

Hulu-logoHulu

En annen streamingspesialist, Hulu’s LiveTV-tjenesten tilbyr en lignende spredning av kamper som YouTube, til omtrent samme pris

FuboTV-logoFuboTV

FuboTV er en relativt nykommer i streamingscene, og inkluderer alle torsdagskamper, men går glipp av spill som er vist av ESPN, mens alle andre match-ups blir holdt. Den’er litt dyrere også.

SlingTV-logoSlingTV

Denne streaming-TV-oppstarten tilbyr to begrensede pakker (deres blå og oransje planer), og en kjøligere hovedpakke som inneholder hver kamp.

PlayStation Vue-logoPlayStation Vue

PlayStation 4-eiere kan bruke banebrytende konsoll for å streame NFL-kamper, og betale rundt $ 50 per måned for stort sett hvert spill.

Du kan sannsynligvis se et mønster dukke opp her. Disse streamingtjenestene har en tendens til å tilby nesten alle tilgjengelige spill, selv om noen få spill kan gå glipp av her og der.

Det viktigste å huske er at med en NFL Game Pass + VPN-kombinasjon kan du få tilgang til hver fangst og hver omsetning for hver uke i sesongen..

Så hvis du’er en ekte fotballfan, det’det er lurt å finne riktig VPN- og Game Pass-abonnement. På den måten vant du’t savner en ting.

Hva’s avtalen med NFL-strømavbrytelser?

For mange mennesker vil det første alternativet å se fotball være en direktesendt TV-strøm fra leverandører som ESPN, CBS, Fox eller NBC. Og her’s der ting kan bli komplisert.

I årevis styrte blackout-regler hva som kunne vises, og hvor. Fra 1973 til 2014 tvang The National Football League kringkastere til å svart ut spill med lokale lag, med sikte på å maksimere oppmøtet på NFL stadioner.

Hvis et spill ikke var’Ikke utsolgt 72 timer før avspark, ville det ikke’ikke være på TV i nærheten. Dette ble reformert i 2014-15, og siden har NFL operert en “blendingsoppheng.” Men dette kan rulles tilbake når som helst hvis ligaen føler at de fremmøtte lider.

En annen kontroversiell politikk når det gjelder å vise lag utenfor det lokale “hjemmemarked” område. For eksempel gjelder regler som sørger for at lokale lag får vist sine spill i sin helhet. Hvis du’Når du ser på en cliffhanger mellom San Diego og 49ers i Green Bay, kan du gå glipp av de siste 5 minuttene av kampen hvis det overstyrer og Packers er planlagt til neste TV-spor. Og det lokale nettverket vil alltid vise lokallaget, potensielt å forlate fans av lag utenfor området de lever uten hell.

Blackout gjelder også nyere innovasjoner som NFL Game Pass - en streamingpakke tilgjengelig for fans lokalisert utenfor USA som lar fans se NFL live i HD. I teorien. I praksis svarte til og med Game Pass de to spillene som ble vist i Storbritannia av Sky Sports, og sendte levende opptak 24 timer senere.

Når systemer som dette er på plass, kan det være vondt å se NFL på nettet, og det kan være tøft å følge din favorittfranchise. Heldigvis finnes det måter rundt dette, og de gjør det ikke’t krever dyptgående teknisk kunnskap.

Bli kjent med NFL’s ledende lag

NFL er delt inn i to konferanser, den amerikanske fotballkonferansen (AFC) og den nasjonale fotballkonferansen (NFC). På sin side er begge disse konferansene delt inn i 4 divisjoner, kalt Nord, Sør, Øst og Vest. Her’s hvordan lagene formet seg for sesongen 2018-2019.

For det første AFC øst:AFC East - NFL-lag

AFC vest:AFC West - NFL-lag

AFC Sør:AFC South - NFL-lag

Og AFC Nord:AFC Nord - NFL lag

Og NFC øst:NFC East - NFL-lag

The NFC West:NFC West - NFL-lag

The NFC South:NFC Sør - NFL lag

Og NFC Nord:NFC Nord - NFL lag

Totalt fungerer dette kl 256 vanlige sesongkamper, med hvert lag spiller 16 ganger i løpet av en periode på 17 uker. Etter det kommer etter-sesongen, med wild card-kamper og divisjons-sluttspill, etterfulgt av AFC og NFC Championship-kampene, og deretter Super Bowl selv.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 1 =