Topp 13 beste Stremio-tillegg i 2020


Hvis du’hvis du leter etter en hjemmemediasenter-app for streaming til TV-en din, kan du det’Det går galt med Stremio. I likhet med de mer populære Kodi og Plex, lar Stremio deg bla gjennom, organisere og caste favoritt TV-seriene og filmene dine med letthet.

På toppen av det har Stremio flere fordeler i forhold til andre mediesentre. For en, det’er designet for å være brukervennlig og superenkelt for alle å bruke - også nybegynnere. Den kjører også tillegg fra eksterne servere, og betyr der’du trenger ikke risikere virus ved å laste ned kode til datamaskinen eller telefonen.

En grunn til at Stremio er så populær, er at den har et veldig bredt spekter av disse tilleggene. Siden det er så mange, kan det selvfølgelig vanskelig å finne de beste å prøve. At’s hvorfor vi’Vi har satt sammen en hendig liste over favorittene våre. Les videre for å finne ut de 13 Stremio-tilleggene for enheten din.

Er det lovlig å bruke Stremio?

Hvis du’er bekymret for om Stremio er lovlig eller ikke, deg’Jeg synes dette er interessant. Bruken av selve mediaspilleren er 100% lovlig. men, arten av medieinnhold du streamer endrer alt.

Risikoen for å streame eller se på copyright materiale er fortsatt høy med Stremio med mindre du bruker en VPN. Vi anbefaler å bruke en VPN for å få tilgang til Stremio for å sikre at din identitet og beliggenhet holdes privat og unngå å komme i varmt vann med lovhåndhevelse eller copyright-troll.

Hvorfor bruke en VPN med Stremio

Hvis du’Når du streamer medieinnhold på Stremio, kan det hende du ser på piratkopiert materiale, spesielt hvis du har det’bruker de uoffisielle Stremio-tilleggene. Som et resultat, du’risikerer du å komme i trøbbel med myndighetene eller til og med bli tiltalt hvis du blir fanget med å bruke Stremio til dette formålet. Heldigvis er det en enkel måte å unngå å bli fanget i det hele tatt: å bruke en VPN.

Hva gjør den? En VPN:

  • Masker din virkelige IP-adresse (og beliggenhet)
  • Krypterer trafikken din

Dette gjør det ekstremt vanskelig for noen, inkludert Internett-leverandøren din, å overvåke aktiviteten din på nettet. Når du bruker en VPN, kobler du til Internett via en ekstern server. Dette omdirigerer all trafikk fra den vanlige lokale internettforbindelsen, og skjuler effektivt all din aktivitet (inkludert din Stremio-bruk) fra internettleverandøren..

På toppen av det, siden VPN-er lar deg koble til nettverk over hele verden, kan de også omgå geo-blokkerende restriksjoner. Hvis for eksempel et av de valgte Stremio-tilleggene dine trenger å koble til en server som’er begrenset til amerikanske innbyggere, alt du trenger å gjøre er å koble til en VPN-server i USA.

NordVPN NordVPN 9.5 / 10Feilfri personvernpraksis, avanserte sikkerhetsfunksjoner og pålitelige muligheter for å fjerne blokkering gjør NordVPN til den ubestridte bransjelederen. Uansett hvilke behov du har, har denne VPN-en du dekket - alt starter fra bare $ 3.49 / måned.

  • Utmerket sikkerhet
  • Flott serverliste
  • Fantastisk for Netflix
  • Bra for å tulle
  • Veldig enkel å bruke
  • Overkommelige priser

De 13 beste Stremio-tilleggene i 2019

1. Netflix

Netflix er et offisielt Stremio-tillegg, og lar deg streame favorittfilmene dine og showene direkte fra plattformen. Imidlertid er Netflix ikke’t gratis, så du’Du må logge inn ved å bruke din eksisterende abonnementskonto eller registrere deg for en ny plan. Siden dette er en offisiell Stremio-addon, kan du forvente at den skal være stabil og fri for noe useriøst eller falsk kode.

2. rykke

Et annet alternativ for ikke-opphavsrettsbeskyttet innhold på Stremio (og det’s ofte oversett) er Twitch. Hvis du’om videospill, har du sannsynligvis allerede vet at Twitch er den største plattformen for streaming av Let’s Spill og annet videospill relatert liveinnhold. Selv om spill ikke er’t din ting, Twitch er også fylt med streamere som kringkaster seg tegning, matlaging og til og med bare snakker.

Igjen, ved å installere Twitch-tillegget for Stremio, får du en enklere måte å bla gjennom og strømme dine favoritt-livestreams uten å måtte bytte app eller bekymre deg for hvordan du skal sende til TV-en din.

3. Youtube

Dette offisielle YouTube-tillegget er funksjonspakket og lar deg glede deg over innhold fra favorittkanalene dine på plattformen uten forstyrrelser fra annonser. Du blir også umiddelbart varslet når disse kanalene laster opp nytt innhold.

4. PirateBay

PirateBay er et tredjeparts Stremio addon som gir deg tilgang til innhold fra torrent-nettstedet. Dette Stremio-tillegget hjelper deg egentlig å hente TV-serier eller filmer fra The Pirate Bay, som er det største torrentarkivet over hele verden.

Den’s anbefales å bruke en VPN for tilgang til PirateBay-tillegget. På denne måten kan du unngå å bli fanget opp i de juridiske kampene knyttet til torrent-copyright-innhold.

5. RARBG

RARBG Stremio-tillegget tilbyr tilgang til gratis filmer og TV-serier direkte fra RARBG-torrentsnettstedet. Dette er en uoffisiell addon, og selv om den gir gratis og nyttig innhold, er mye av det piratkopiert og kan føre deg i juridiske problemer med mindre du’beskytter deg selv med en VPN.

6. PopcornTime

Popcorn Time er fylt med et stort utvalg av filmer og TV-serier. Med et så stort bibliotek som spenner over flere tidsepoker av underholdning, er det’er sannsynlig at du’Jeg finner hva du vil se på Popcorn Time. Flertallet av Popcorn Time’s innhold er tilgjengelig for å streame i HD, og ​​tillegget har et enkelt grensesnitt som’er enkel å bruke og ligner Netflix i design.

Det beste av alt er at Popcorn Time er helt gratis! Bare husk å ha VPN-en tilkoblet når du bruker den til å streame copyright-innhold.

7. Dtube

Dtube er et offisielt Stremio addon som tar sikte på å bli et anstendig alternativ til YouTube og er mye populært for å være desentralisert. Den har sterke lenker til STEEM-blockchain og lar brukerne engasjere seg i videoer og samtidig tjene sin cryptocurrency.

8. WatchHub

Er du registrert på flere strømmetjenester, som HBO, Hulu, Netflix og mer? I så fall kan det være vanskelig å huske hvilken plattform filmen eller TV-serien du ønsket å se på. Heldigvis der’er en enkel løsning på dette problemet når du’bruker Stremio - WatchHub.

Dette tillegget samler katalogene til alle de mest populære underholdningsleverandørene, inkludert Amazon, Google Play og iTunes, så vel som de allerede nevnte. Når du skriver inn navnet på filmen eller TV-serien du ønsker i søkefeltet, vil den vise en liste over alle tjenestene som tilbyr den, sammen med priser for kjøps- og utleieområder.

9. Zooqle

Zooqle er en uoffisiell addon på Stremio som hjelper deg å streame de nyeste filmene, TV-programmene og dokumentarene fra de mest populære torrenting-plattformene som RARBG og YTS. I likhet med Popcorn Time og andre torrent-baserte tillegg, er det viktigste å passe på mens du bruker dette tillegget, alltid å holde VPN-en slått på for å unngå problemer med copyright-troll.

10. OpenSubtitles

Er du tunghørt? Foretrekker du bare å se underholdningsinnholdet ditt med teksting? Uansett kan du finne undertekster for nesten alle TV-serier eller filmer ved å installere OpenSubtitles-tillegget for Stremio. Dette tillegget har en enorm katalog med gratis undertittelfiler som er kompatible med Stremio, inkludert engelsk, koreansk, spansk, fransk og mer.

11. FilmOn

FilmOn er en annen offisiell Stremio-addon som tilbyr gratis tilgang til rundt 600 TV-kanaler og over 40 000 filmer, dokumentarer og TV-serier. Denne plattformen tilbyr en video on demand-tjeneste uten absolutt kostnad, så lenge du’er villig til å se gamle filmer. FilmOn er lovlig å bruke.

12. Juan Carlos

Juan Carlos Stremio-tillegget er samfunnsbasert og leveres av torrent-nettstedet med samme navn. Dette tillegget lar deg streame innhold fra det torrenting nettstedet uten omkostninger. Du bør imidlertid være forsiktig når du får tilgang til dette tillegget ved å bruke en VPN siden torrentnettsteder brukes til å distribuere piratkopiert innhold.

13. Vodo

Er du fan av indiefilmer? Sjekk ut VODO. Dette Stremio-tillegget er det beste stedet å se på den siste og største uavhengige kinoen har å tilby. Denne offisielle appen ble opprettet i samarbeid med Stremio for å promotere uavhengige medier, så det’Det er vel verdt å installere hvis du vil være foran kurven når det gjelder film.

Som en ekstra bonus er VODO helt gratis og gjør det ikke’t inneholder noe piratkopiert innhold.

Siste tanker

Stremio har gjennomgående forblitt et utmerket valg når det gjelder streaming av medieinnhold over hele verden. Ved å installere tilleggene i denne artikkelen, kan du underholde i evigheter. Det vil si hvis du utøver forsiktighet og beskytter deg med en VPN. VPN-er som NordVPN og ExpressVPN er et utmerket valg for streaming via Stremio.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

11 − 5 =