Topp 4 beste alternativer til Google Maps


Google Maps har endret måten vi tenker på reiser. For første gang har vi fått tilgang til et globalt atlas med bilder på gatenivå og informasjon om virksomheter - med tillegg til detaljerte veibeskrivelser og anmeldelser. Men til tross for dette, kan det faktisk være gode grunner til å finne et alternativ til Google Maps.

Google Maps er ikke fra problemer med brukervennlighet til hastighet og store spørsmålstegn om sikkerhet’t perfekt. Så la’kjører gjennom noen av de viktigste kritikkene fra naysayers, før vi anbefaler favorittalternativene våre til Google Maps.

Hold kontroll over sikkerheten din på nettet. Skjerm netttrafikken din fra de nysgjerrige øynene fra hackere, selskaper og myndigheter med en topprangert VPN. Besøk NordVPN

De 4 beste alternativene til Google Maps

Når du setter sammen disse grunnene, er det det’er åpenbart at der’det er en sak å gjøre for å velge et Google Maps-alternativ. Men en sann konkurrent har vært treg med å ankomme.

De tekniske problemene med å kartlegge jorden nøyaktig, og integrere kartene med GPS-teknologi eller webinnhold, er’t-mindre. At’hvorfor Google for øyeblikket er konge for kartleggingsverdenen.

Men den gode nyheten er at alternativer kommer, og noen er ganske imponerende. La’s sjekk ut noen som er på vei i riktig retning.

1. Apple Maps

Apple MapsDet åpenbare alternativet er å plukke opp en iPhone og starte opp Apple Maps. eple’s Google Maps-alternativ har eksistert siden 2012, da det erstattet Google direkte’s versjon på Apple-enheter.

Imidlertid var det de første årene’Det er enkelt, med mange kritikere som hevder at veibeskrivelsene var’t nøyaktig. Likevel var 3D Flyover Mode ganske ryddig.

Ting har forbedret seg siden 2017, med nøyaktige kart og mange funksjoner. For eksempel synkroniserer Apple Maps med sykkeldelingsordninger som Santander i London, noe som gjør det enkelt å se byen med pedalkraft. Og en stor oppdatering er i horisonten, og bringer Apple’visuelle detaljer på linje med Google.

2. MapQuest

  • nedlasting MapQuest for Android eller iOS

Topp 4 beste alternativer til Google MapsDet amerikanske selskapet MapQuest har eksistert siden 1960-tallet og har gjort en vellykket overgang til nettet. I årevis tilbød den en enkel måte å bestille atlas fra forskjellige byer og regioner, mens den manglet en dynamisk funksjon i Google Maps-stil.

Imidlertid tilbyr MapQuest nå mye mer. Den’er en spesielt god app for å finne veibeskrivelser på lang avstand, få opp flere ruter veldig raskt og presentere dem i SatNav-vennlig format.

Videre kan du planlegge ruten rundt spisesteder, kaffehus, og - viktigst for bilistene - bensinstasjoner. Så det kan være det beste alternativet til Google Maps hvis du’re dro på en biltur.

3. OS-kart

  • nedlasting OS-kart for Android eller iOS

OS-kartOrdnance Survey er Storbritannia’sin offisielle kartleggingstjeneste og produserer en anerkjent serie med utbrettbare kart som dekker hele landet. Imidlertid er færre mennesker klar over hva digitale apper kan gjøre - og de er faktisk ganske kraftige.

Hvis du’når du besøker en nasjonalpark for å sykle eller vandre ferie, vil ingen app være bedre egnet til å følge gangstier eller klatre i fjellet. Du kan hente frem zoombare versjoner av OS Landranger-kart, legge over foreslåtte ruter, plukke ut parkeringsplasser og puber, og også få opp vakre 3D-bilder av terrenget.

Den’er ikke det beste alternativet til Google Maps for å navigere i byer, men det’er morsomt å bruke og perfekt for utendørsaktiviteter.

4. Waze

  • nedlasting Waze for Android eller iOS

WazeWaze, som sannsynligvis er det beste mobilvennlige alternativet til Google Maps, forbedrer seg raskt og supersnabb. Den’er også ganske annerledes enn Google’s app i måten informasjon samles på.

Med Waze genererer samfunnet det brukerne ser. Data fra sanntids reisende mates inn i øyeblikkelig trafikkoppdateringer, info om politiets veisperringer eller veianlegg.

Til og med kartene er samfunnsredigerte - noe som teoretisk gjør dem mye mer dynamiske enn de sakte skiftende, men stodgy kartene som tilbys av Google.

Selv om appen er fantastisk, kjennes den litt som en pågående jobb, men Waze finner veien, og den lover godt. Så det fortjener definitivt et sted på listen vår.

Hva’er problemet med Google Maps? Grunner til å tenke på å endre

Mange mennesker vil bli litt overrasket over muligheten for å bytte til et Google Maps-alternativ. At’er forståelig. I over et tiår har Maps forankret seg i kulturen vår som kart-appen og har hatt godt av å være en del av Google-universet som vi alle ser ut til å stole på.

Imidlertid er det noen ting som brukere må tenke på før de ber om deres neste sett med veibeskrivelse.

  • Kart har blitt involvert i sporing av smarttelefoner - personvern er et stort spørsmål når det gjelder Google Maps. I 2018 ble det rapportert at Google bruker kartleggingsappen sin for å spore mobiltelefonbrukere uansett hvor de går, til tross for at brukerne valgte personverninnstillinger i Google-konsollen. Bare å åpne Kart fører til at et øyeblikksbilde av din nåværende beliggenhet blir lagret, og hvis du ikke gjør det’Hvis du vil endre innstillingene dine, blir en hel rekke informasjon slettet av Google’s snuskere.
  • Det er n’faktisk ikke så nøyaktig - Hvis du’har noen gang brukt Google Maps for å komme deg rundt i en by du kjenner godt, deg’Jeg har sannsynligvis innsett at det har alvorlige nøyaktighetsproblemer. Når du oppsøker virksomheter til fots, det’Det er ganske vanlig å havne noen hundre meter fra destinasjonen. Dette gjør det ikke’Det ser ut som mye fra et bredere perspektiv, men det betyr noe for dagligdagse brukere som kan dra nytte av et Google Maps-alternativ.
  • Google Maps kan være veldig, veldig trege - På eldre smarttelefoner og dårlige internettforbindelser kan noen ganger å bruke Kart føles som å vasse gjennom treacle. Ved å zoome inn eller ut kan du vente mens grafikk oppdateres til deg’Vi hadde nok, og du bestemmer deg for å be om veibeskrivelse fra en forbipasserende.
  • Du’støtter Google - Mer generelt sett når du bruker Google Maps er du - overraskende - hjelper Google med å styrke bunnlinjen. Hvis du’er en av mange som hater måten Google misbruker data og dominerer den elektroniske verdenen, er det fornuftig å finne det beste alternativet til Google Maps, så snart du kan.
  • Verden er (ikke) flat - endelig (og ikke helt seriøst), i 2018 gjorde Google Maps overgangen til å fremstille verden som en sfære, ikke en flat projeksjon. Så hvis du’er en av de overraskende store antall flat-ørene rundt deg’Jeg må søke et alternativ.
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

11 + = 12