Topp IT og teknologibaserte April Fools pranks


Aprilspøk’s Day har offisielt gått teknisk. Hvert år tar en økende rekke online eller teknologibaserte pranks over kontoret og til og med hjemmet. Som et resultat er de beste latterene i disse dager absolutt å være i nærheten av en datamaskin eller smarttelefon.

Med den offisielle håndsdagspromenaden i horisonten, tar vi en titt på noe av den ufarlige teknologiske moroa du kan ha med dine venner og kjære 1. april i år..

Bygg dine egne & ldquo; nyheter & rdquo; side

1. Bygg dine egne “nyheter” side

Denne prank kan bare gjøres på en venn eller familiemedlem som du deler en datamaskin med, eller en venn som datamaskinen du har tilgang til. Det er flere måter du kan kopiere en webside og tilsynelatende redigere den i nettleseren din. Disse endringene vant selvfølgelig’Det kan ikke påvirke hva alle andre nettbrukere ser, og de vil ikke holde seg på plass når du navigerer fra siden, men du kan absolutt få det som blir sett på skjermen til å se annerledes ut så lenge ‘side’ blir stående åpen.

Dette betyr at du kan ta en offisiell nyhetsside, for eksempel BBC-hjemmesiden og endre nyhetene for å si hva du vil ha den til å si. Det er to hovedmåter å tilnærme seg dette. Enten endrer de faktiske nyhetshistoriene eller la historiene være på plass, men endre bildene som følger med dem. Nyhetsartikkel om en mann som ble arrestert for usømmelig eksponering?

Hvorfor ikke endre mugshot til et bilde av vennen din’pappa? Hva med den der moren din har blitt fanget i butikk på CCTV? Bare å legge et hvilket som helst gammelt familiebilde til en nyhetshistorie vil ha ønsket effekt.

Plant en & hdquo; hage & rdquo; i et tastatur

2. Plant a “hage” i et tastatur

Denne meget utmerkede 1. april prank tar litt nøye planlegging. Du’Du trenger tilgang til vennen din’s tastatur og litt tid. Begynn med å løfte dekselet fra tastaturet og fyll mellomrommene mellom tastene med fuktig (men ikke vått) silkepapir. Dekk deretter vevet med karse frø. Som vi alle husker fra skoleprosjekter, vokser karse raskt, og kan begynne å spire på 24 timer. Hvis du planlegger dette godt, bør de grønne spirene begynne å vises mellom bokstavene om morgenen April Fools Day!

Endre snarveier i iOS-ordboken

3. Endre snarveier i iOS-ordboken

Hvis du har tilgang til vennen din’smarttelefonen, dette kan virkelig ha noen morsomme effekter. Endring av snarveiinnstillingene i iOS vil påvirke hva som kommer opp i autokorrektur. Gå til innstillinger, deretter Generell, Tastatur, og Legg til ny snarvei. Herfra kan du lage nye snarveier, ved å legge inn ord som de regelmessig bruker og late som de er snarveier for andre ord. Konfigurer for eksempel LOL som en snarvei for “elsker loafers.” Det betyr at hver gang de skriver LOL, vil mottakeren motta en melding som sier Lover of Loafers.

Du kan gjøre dette så påvirkelig som du vil. Den’s også mulig å endre autokorrekte ord i Word eller Google Docs.

Endre skjermsparer til Blue Screen of Death

4. Endre skjermsparer til Blue Screen of Death

Vi’har alle lidd såkalte “Blue Screen of Death” (BSOD) før. Den’s den bekymringsfulle blå skjermen som forteller oss at noe har gått alvorlig galt med Windows-datamaskinen vår. Det betyr alltid å ringe til IT og motta et irritert besøk fra et av IT-avdelingsgruppene. Bytte venn eller kollega’skjermsparer til skjermbilde av BSOD, vil bety hver gang skjermspareren sparker inn, “Blå skjerm” dukker opp, og sender bekymringsfulle bevegelser gjennom venene deres, helt til de berører musen deres.

Blokker nettsteder på VPN-en

5. Blokker nettsteder på VPN-en

Hvis familien din har et VPN (virtuelt privat nettverk) og du tilfeldigvis er administrator for nettverket ditt, hvorfor ikke blokkere dem fra deres favorittnettsteder for dagen. Blokkering av tenåringer fra Instagram, ektemenn fra BBC sport eller din kone fra butikknettsteder kan alle ha den samme morsomme effekten.

Du kan til og med blokkere enkeltpersoner for dagen - selv om du kan ha noen sinte tenåringer på hendene.

& Ldquo; Freeze-rdquo; skrivebordet

6. “Fryse” skrivebordet

Dette fungerer på både smarttelefoner og PC-er. Ta et skjermbilde av vennen din’skrivebordet når du får sjansen, og bruk dette bildet til å gjøre det til det nye skrivebordsbakgrunnen. Dette fungerer bare hvis du også fjerner de faktiske snarveiene og skjuler oppgavelinjen. Se mens de prøver å treffe på applikasjoner og snarveier som er’t virkelig der.

I motsetning til ovennevnte falske “Blue Screen of Death.” denne tar en stund å løse og kan gi mye utvidet morsomhet og forhåpentligvis en oppfordring til IT som vil resultere i all slags forlegenhet.

Endre Google-e-postnavnet

7. Endre Google-e-postnavnet

Endre navnet som vises når en venn sender en e-post. Du kan gjøre dette i Google-postinnstillingene. Gjør det dumt, morsomt eller ganske opprørende, men husk at hvis de bruker denne e-postadressen til å sende alvorlige e-postmeldinger, kan det ha katastrofale effekter for dem..

Endre ringetone

8. Endre ringetonen deres

Den’det er veldig enkelt å endre en ringetone, spesielt hvis du har tid til å lage en rask innspilling og endre den til noe virkelig tilpasset. Kan du til og med skaffe deg vennen din’mamma for å si sitt fulle navn og laste opp innspillingen til vennen din’telefon?

En full navn som forteller fra moren sin, er mer enn sannsynlig å sende ryster nedover ryggraden. Hvis ikke… fjellet lyder noen?

Noen flere sløyfe ideer

9. Noen få lojale ideer

Visste du at du også kan endre innstillingene på en PC-skjerm, slik at alt er på hodet? Eller at du kan endre musens innstillinger slik at du bruker markøren til å sende markøren?

Alternativt kan du koble til en USB for en trådløs mus, men la den vanlige musen være på vanlig sted. Se nedfallet mens du kontrollerer markøren deres, og de prøver å forstå hva som skjer.

Prank-nyheter

10. Prank-nyheter

Hvis du ikke gjør det’t har tid eller kreativitet til å komme med din egen online eller teknologibaserte prank, så bare finne en god April Fool’s nyhetshistorie og send til en venn eller en kjær. Hvert år hvert anerkjente nyhetssted, det være seg BBC, de Guardian eller Telegraf, produserer en falsk historie som de publiserer blant de virkelige nyhetene.

Hvis du befinner deg våken tidlig 1. april, bør du kunne finne den, og du kan til og med være i stand til å fange venner ved å sende dem en lenke til den før de’Jeg har til og med innsett hvilken dag det er.

YouTube en gammel skole prank

11. YouTube en gammel skole prank

Hvis du tror at de beste prankene fremdeles er de gamle .. en bøtte med vann over en dør, en tarantel i kjeksetinnet eller morderklovner som lurer i skyggen, så hvorfor ikke filme prank og laste den opp til YouTube. Hvis du trenger inspirasjon, er YouTube allerede hjem til tusenvis av utmerkede April Fool Pranks.

Som med alle April Fools pranks, må du være sikker på at du ikke gjør det’t risikerer å få dine venner eller familiemedlemmer til reelle problemer, enten det er’s på jobb eller til og med med loven. Så lenge du forstår grensene for hva som er akseptabelt, kan du absolutt ha det litt gøy med noen av disse online eller tech pranks i år i stedet for mer tradisjonelle April Fool-triks.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 6 = 4