7 FlixTor-alternativ som faktiskt fungerar 2020


Senaste uppdatering: 01.02.2020

FlixTor är bra, men det har redan försvunnit en gång. Mellan november 2018 och januari 2019 var webbplatsen nöjd med sin lojala fanbase. Omedelbart en mängd värdelös falska “FlixTors” dyker upp, stjäl personuppgifter, infekterade enheter med skadlig kod och orsakade oändlig frustration.

En överväldigande majoritet av “gratis streaming” webbplatser där ute är värdelösa i bästa fall och farliga i värsta fall. Lyckligtvis finns det legitima FlixTor-alternativ där ute. Vissa av dessa är lika bra eller ännu bättre, beroende på vad du gör’åter letar efter. Vi listar de bästa i den här artikeln.

ExpressVPN ExpressVPN VPNpro-betyg: 9,3 / 10

7 funktionella FlixTor-alternativ

Gratis streamingwebbplatser finns i många former. Vissa inbäddar bara innehåll tillgängligt någon annanstans (som FlixTor), medan andra i huvudsak är BitTorrent-videospelare (som Popcorn Time). Varje typ har sina medfödda risker och fördelar - se till att du känner till dem innan du tittar på bra innehåll.

1. Popcorn Time

Popcorn TV

 • restriktioner: Spelar’t arbetar i Storbritannien
 • Innehåll: Varierad, jämförbar med FlixTor
 • plattformar: Windows, macOS, Android, Linux
 • Risk: Hög
 • Typ: BitTorrent-klient

Popcorn Time är en mycket populär och helt gratis strömningslösning med mycket variation. Men det’skiljer sig från FlixTor på några viktiga sätt. Först av allt, du’Jag måste ladda ner den dedikerade appen för att använda den (tillgänglig för Windows, macOS, Android och Linux). För det andra är att titta på videor på det samma som att torrentera och medför samma risker.

Tjänsten ger tillgång till innehåll från flera stora torrentspårare, vilket innebär att mängden och innehållet är ganska stort. Popcorn Time blir ännu rikare om du lägg till andra trackers manuellt till den.

den’är mycket användarvänlig och kräver minimal ansträngning att använda. Allt du behöver göra är att söka efter showen du vill titta på, välja videokvalitet, välja textningsspråk och du’är bra att gå!

Finns det några nackdelar?

Eftersom Popcorn Time använder BitTorrent-protokollet, vem som helst kan se din IP-adress när du’tittar på videor. Detta innebär att du bör använda det med en VPN - annars kan du få ett besök av polisen. Du’inte bara ladda ner innehåll med Popcorn-tid - du’laddar också upp den, vilket kommer att bromsa din anslutning mer än FlixTor kommer att göra.

2. MoviesJoy

MoviesJoy

 • restriktioner: Ingen
 • Innehåll: Varierad, jämförbar med FlixTor
 • plattformar: Hemsida
 • Risk: Medium
 • Typ: Bäddar in strömmar från andra plattformar

MoviesJoy är ett nästan 1-för-1-alternativ till FlixTor: båda är streaming-plattformar online som bäddar in videor från andra källor (snarare än att fungera som BitTorrent-klienter), och båda är helt gratis att använda. Med filmerJoy you’Jag hittar ett rikt bibliotek med över 10 000 filmer och TV-program, många tillgängliga i HD (eller 720p) och med undertexter.

Om vi ​​jämför det med FlixTor, vi’Jag ser flera skillnader. Till exempel gör MoviesJoy inte’t har en premie, eller “VIP” version. Detta är vanligtvis inte ett bra tecken, men inte i det här fallet: med MoviesJoy kommer din TV-tid inte att avbrytas av irriterande annonser.

MoviesJoy har en snygg och bekväm webbplats där du kan filtrera innehåll efter genre, land, IMDb-betyg och mer.

Finns det några nackdelar?

Medan det’det är sant att annonserna vann’Jag irriterar dig när du strömmar på MoviesJoy, den här plattformen isn’t så integritetsvänlig som FlixTor - den använder vissa icke-påträngande reklammetoder, till exempel popunder-annonstjänsten PopAds. Vissa filmer och TV-program på MoviesJoy har även undertexter du vann’t kunna växla till och från.

3. Projektfri TV

hemsida för projektet gratis tv

 • restriktioner: Ingen
 • Innehåll: Varierad, mindre innehåll än FlixTor
 • plattformar: Hemsida
 • Risk: Medium
 • Typ: Strömma sökmotorn

Ytterligare en helt gratis plattform för online-streaming är Project Free TV - eller så verkar det. I verkligheten är detta mer av en sökmotor som laddar strömmar från “icke-anslutna tredje parter.”

Urvalet är ganska rikt, särskilt om du’letar du efter dagens mer populära program eller filmer. Om det’är något främling dig’du letar efter, då du’det är mer troligt att det lyckas med något av våra 2 bästa val.

Sedan plattformen har inget innehåll på deras servrar och det är inte’t serveras via P2P som Popcorn Time, att använda ProjectFTV är mindre riskabelt.

Finns det några nackdelar?

För det första biblioteket är betydligt mindre än du’Jag kommer att vara van vid FlixTor. För det andra, medan innehållet verkligen är tillgängligt, kan du behöva arbeta lite för att hitta rätt källa. Och längs vägen, Du kan komma att omdirigeras till vissa olämpliga platser, inklusive NSFW. Kort sagt, erfarenheten är inte’t som smidig, och du bör överväga att använda den med ett anti-malware-verktyg samt en annonsblockerare.

4. SubMovies

hemsida för subsmovies

 • restriktioner: Ingen
 • Innehåll: Varierad, jämförbar med FlixTor, men lägre kvalitet
 • plattformar: Hemsida
 • Risk: Medium
 • Typ: Bäddar in strömmar från andra plattformar

Att använda SubsMovies är inte alls lika trevligt som att använda FlixTor, men denna plattform har en specifik styrka - undertexter. Om du (eller din mamma och pappa) letar efter subbed strömmar på andra språk än engelska, det här är din bästa insats. Några av de mer populära filmerna eller TV-programmen ger dig tillgång till dussintals språk, och gränssnittet är superlätt att använda.

De urval av innehåll är mycket rikt och dina strömmar vann’t avbryts av annonser. SubsMovies gör inte heller’t har något innehåll på plats, vilket gör det mycket mindre farligt (copyright-klokt) att använda än en torrent-baserad tjänst.

Finns det några nackdelar?

FlixTor och MoviesJoy har hög standard för innehåll. Som ett resultat, du’det är mindre troligt att du stöter på dåliga bildförhållanden eller lågupplöst videor. SubsMovies isn’t nästan lika flitig.

Även om det inte finns några annonser i mitten av videor, utsätter webbplatsen dig för irriterande och besvärliga former av reklam - första gången du klickar “Spela” kommer oundvikligen att ta dig till någon tredje parts webbplats. Slutligen är videospelaren buggy och där’s inget sätt att synkronisera abonnemangerna om deras timing är avstängd.

5. PopcornFlix

Hemsida till popcornflix

 • restriktioner: Ingen
 • Innehåll: Mycket av ‘80-talet och ‘90-talets innehåll
 • plattformar: Webbplats eller appar för Apple TV, Roku, Amazon, Xbox, iOS och Android
 • Risk: Ingen
 • Typ: Gratis streamingplattform, allt innehåll som är värd av PopcornFlix

Den som saknar filmer och TV-program av ‘80-talet och ‘90s bör prova PopcornFlix - du’Jag hittar många gamla klassiker och B-filmer som bara väntar på att titta på.

PopcornFlix är det enklaste av alla strömningsplattformar på denna lista: allt innehåll är värd på webbplatsen, så allt du behöver göra är att klicka på play. där’ingen inloggning, ingen betalning och absolut inga annonser. Anledningen till att detta är möjligt är att PopcornFlix ägs av den största oberoende distributören av filmer till världsmarknaden - Screen Media Ventures, LLC. Med andra ord med PopcornFlix är helt lagligt.

Innehållet är tillgängligt via webbplatsen, men du kan också komma åt det via en av PopcornFlix-apparna, vilket gör det enklare för dem med TV-apparater eller mobila enheter.

Finns det några nackdelar?

PopcornFlix är inte din plats för nyutgivet innehåll. Även där’är inget bekvämt sätt att filtrera, vilket gör upptäckten lite besvärlig.

6. Sony Crackle

hemsidan för sony crackle

 • restriktioner: Endast i USA och 20 andra platser
 • Innehåll: Varied - Sony, Columbia Pictures, TriStar Pictures och Screen Gems-bibliotek
 • plattformar: Webbplats eller appar för iOS, Android, Android TV, Apple TV, Chromecast, Amazon, Xbox, Playstation 4, Roku och mer
 • Risk: Ingen
 • Typ: Gratis streamingplattform, allt innehåll som värdas av Sony Crackle

Sony Crackle är en av de snabbast växande streamingwebbplatserna i världen. Ägs av Sony Pictures, tjänsten levererar video av högsta kvalitet. Lägg till det a snyggt, lätt att navigera gränssnitt, och det’Det är lätt att se varför människor registrerar sig i tjänsten i stora grupper.

Varje film och TV-program på Sony Crackle är värd på sajten, så du’Jag behöver aldrig byta till en annan webbplats eller server för att njuta av det senaste innehållet.

Eftersom innehållet på Sony Crackle innehåller filmer från några av de största filmstudiorna, du’Jag hittar många klassiker på Crackle-webbplatsen. där’s också ett bra urval av nyligen släppta filmer och några av de senaste TV-serierna - Sony Crackle är inte en enda knep ponny.

Finns det några nackdelar?

Valet faller väl under vad’är tillgängliga från FlixTor och tjänsten - även om den är helt gratis - är endast tillgänglig i 21 länder, med det mest tillgängliga innehållet för amerikanska tittare. Och VPN-användare, naturligtvis. Dessutom du’Jag måste lida några annonser.

7. Tubi TV (tubi)

Tubi TV (tubi) hemsida

 • restriktioner: Endast i USA och Kanada
 • Innehåll: Varied - Paramount Pictures, Metro Goldwyn-Meyer, Lionsgate, Warner Bros., Universella bilderbibliotek och mer
 • plattformar: Webbplats eller appar för iOS, Android, Android TV, Apple TV, Chromecast, Amazon, Xbox, Playstation 4, Roku och mer
 • Risk: Ingen
 • Typ: Gratis streamingplattform, allt innehåll som är värd av Tubi TV

Tubi TV är för närvarande hem till mer än 12 000 filmer och TV-program. Denna kraftfulla tjänst kategoriserar innehåll i genrer för att göra sökningen enkel. Men om du vet namnet på filmen eller visar dig’när du letar efter kan du ange det i sökfältet för omedelbara resultat.

där’är ett trevligt urval av nyligen släppt innehåll tillgängligt på Tubi TV. Men merparten av tillgängliga filmer är minst 10 år gamla. Om du’När du letar efter B-filmer eller klassiker hela tiden har Tubi TV mycket att erbjuda.

Finns det några nackdelar?

Tubi TV är endast tillgängligt för användare i USA och Kanada - användare i andra länder måste lita på en VPN-tjänst.

Varför varje streamer bör överväga att få en VPN-tjänst

Alla typer av streaming kan dra nytta av ett solid VPN-verktyg. Detta gäller särskilt gratis streaming, var säkerhet och anonymitet kan vara ett allvarligt problem. Men även de som använder mainstream-innehållsplattformar kan använda VPN för att få tillgång till mer innehåll eller till och med öka anslutningshastigheterna i vissa fall. Så låt‘se hur en VPN kan gynna dig.

upphovsrättsintrång

Om du använder några av ovanstående streamingplattformar kan du få problem. Till exempel, att använda Popcorn Time är i huvudsak omöjligt utan att läcka din IP-adress och öppna dig för klagomål om upphovsrätt. Beroende på var du är i världen kan detta vara mycket kostsamt.

Även om några av de andra streamingwebbplatserna är mindre farliga (det kan vara svårt för tredje parter att säga exakt vad det är du’gör på en plattform som MoviesJoy), det’är naiv att tänka där’ingen risk.

En VPN kan skydda dig eftersom:

 • Din Internetleverantör kommer bara se dig ansluta till ett VPN, snarare än servern som innehåller upphovsrättsskyddat innehåll
 • Destinationsservern ser bara VPN: s IP-adress, istället för din riktiga
 • De VPN krypterar alla dina data, så ingen från utsidan kan veta vad du’gör igen

På detta sätt kan du vara säker på din säkerhet när du strömmar dina favoritprogram.

Geoblockering

Vissa streamingwebbplatser begränsar vilket innehåll du kan komma åt baserat på din plats. Detta är vanligtvis fallet med helt lagliga annonsfinansierade plattformar, som Sony Crackle och Tubi TV (inte PopcornFlix), liksom premiumplattformar, som Netflix eller Hulu.

Geoblockering

För att undvika dessa begränsningar måste du ändra din virtuella plats, som bestäms av din IP-adress.

Som du redan vet kommer en VPN att låta dig ändra din IP-adress. Dessutom låter du välja vilket land du ansluter till och låser upp innehåll som bara finns i det landet.

Om du väljer en VPN-tjänst med servrar i USA, du’Jag kan få åtkomst till det mesta av det högsta engelska innehållet på internet.

ISP-strypning

Det är ganska vanligt att Internetleverantörer begränsar anslutningshastigheter för vissa typer av trafik. P2P är ett vanligt mål, men så är populära streamingwebbplatser - båda är en stor belastning på ISP-servrar de’d hellre inte ha.

Detta är en orättvis praxis, men en VPN hjälper dig också här: om din ISP inte gör det’t vet vad du’gör du online, kan det’t gör ditt liv svårare.

Att välja rätt VPN

Ditt val av VPN beror på den streamingplattform du’använder du, men du bör alltid tänka på tre faktorer:

 • säkerhet
 • Prestanda
 • Serverlista

Här är tre val som har en bra kombination av dessa egenskaper.

ExpressVPN ExpressVPN VPNpro-betyg: 9,3 / 10

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + = 10