Bästa VPN för uTorrent

Under det senaste decenniet har torrenting blivit ett av de mest populära sätten att ladda ner filer gratis. Från TV-program och filmer till programvara och appar kan du ladda ner nästan alla filer du har’letar du snabbt och enkelt med en torrentklient som uTorrent.


Naturligtvis ladda ner gratisprogram eller programvara du’d måste normalt betala för intrång i upphovsrätten, vilket strider mot lagen i de flesta länder. Om du fastnar kan du ha mycket problem. Många av idag’Internetleverantörer blockerar till och med åtkomsten till torrentnedladdningssidor helt för att förhindra praxis.

Tack och lov finns det ett sätt att ladda ner via uTorrent utan att upptäckas: att använda ett VPN. VPN ger dig möjligheten att använda internet privat utan att din internetleverantör spårar vilka webbplatser du besöker och vad du laddar ner. Om omdirigera ditt internet via en sekundär server kan de också ge dig tillgång till torrentwebbplatser som din ISP har blockerat. Allmänt är ett VPN viktigt om du planerar att använda uTorrent.

När det gäller att välja rätt VPN för torrent, finns det tre huvudfunktioner att se upp för:

Torrkompatibilitet

Många av idag’s VPN-leverantörer tillåter inte P2P-delning eller nedladdning, så det är’är viktigt att hitta en som’är kompatibel med uTorrent.

Stor integritet och säkerhet

Några av funktionerna att leta efter inkluderar:

  • en ingen loggningspolicy (vilket betyder att VPN inte gör det’t spåra din IP eller aktivitet)
  • en kill switch (som kopplar bort dig från webben om din VPN-anslutning tappar)
  • beläget utanför 5, 9 och 14 Ögonövervakningsallianser (länder som accepterar att spåra internetanvändning och dela denna information med varandra)

Höga hastigheter

Ingen vill vänta dagar på att deras nedladdningar är slut, så se till att ditt VPN har snabba serverhastigheter för snabb torrent igling.

För att göra ditt beslut enklare, vi’Vi har satt upp en lista över de fem bästa VPN: nna för uTorrent nedan

Ingen tid att läsa? Här är våra bästa VPN: er:

#PROVIDERMINIMUM PRISEMIN. pris1. ExpressVPN1.ExpressVPN 8 $ 8.322. NordVPN2.NordVPN 3. $ 3.493. Cyberghost3.CyberGhost ‣ $ 2.754. IPVanish4.IPVanish ‣ $ 6.495. PrivateVPN5.PrivateVPN ‣ $ 3,82

1. ExpressVPN

ExpressVPN-tjänstlogotyp Besök ExpressVPN

Den första VPN på vår lista är en av de mest populära leverantörerna: ExpressVPN. Med torrentkompatibilitet och ett starkt engagemang för integritet är ExpressVPN ett utmärkt val för uTorrent.

ExpressVPN har över 2 000 servrar över 148 serverplatser, och alla dessa platser är kompatibla med P2P-programvara som uTorrent. Det här är bra om du planerar att använda ditt VPN för webbsökning och kringgå geo-blockeringsbegränsningar såväl som torrenting. Utöver det har ExpressVPN alla de sekretessfunktioner du kan önska dig. den’ligger på de brittiska Jungfruöarna (som inte är’Det är en del av 5, 9 eller 14 Eyes), det lovar att inte logga in din känsliga information, och den har en kill-switch. ExpressVPN har till och med militärklass 256-bitars AES-kryptering för att hålla din aktivitet helt dold.

2. NordVPN

NordVPN servicelogotyp Besök NordVPN

En annan populär VPN i dag’s marknad är NordVPN. NordVPN’s huvudsakliga försäljningsstället är dess unika integritetsfunktioner som många andra VPN: er inte’t erbjuda.

Till exempel, till skillnad från andra VPN som har en typ av kill switch, erbjuder NordVPN sina användare två: en du kan använda för att stänga av en specifik app om din VPN-anslutning tappas, och en du kan använda för att stänga av all internetåtkomst. Detta är användbart om du bara behöver använda ditt VPN för att torrentera, inte bläddra. NordVPN har också ett dubbeldataskyddsalternativ som omdirigerar din anslutning via en extra server för ökad sekretess. Detta är dock överdödet för de flesta användare och det bromsar din anslutning.

Den huvudsakliga nackdelen med NordVPN är att torrentering inte är tillåtet på alla deras 5 700 snabba servrar. Å andra sidan har 46 av 60 länder P2P-optimerade servrar, så du borde inte göra det’Jag har mycket besvär med att använda NordVPN med uTorrent.

3. CyberGhost

CyberGhost-servicelogotyp Besök CyberGhost

CyberGhost ligger i Rumänien utanför 5, 9 och 14 Eyes och är en annan stor uTorrent VPN. I synnerhet är CyberGhost perfekt för nybörjare som är oroliga för att få tag på deras första VPN. CyberGhost-programvaran är mycket enkel att installera och använda. Den kan ansluta dig till en P2P-kompatibel server automatiskt och till och med öppna uTorrent för dig en gång’åter ansluten. Dessutom erbjuder CyberGhost alla vanliga sekretessfunktioner du’d behov av torrenting (inklusive en ingen loggningspolicy och kill switch), och vi gjorde inte’t hittar IP- eller DNS-läckor på deras servrar.

Tyvärr finns det ett område där CyberGhost underpresterar jämfört med konkurrenterna: hastighet. Serverhastigheter med CyberGhost är genomsnittliga, vilket betyder dig’d måste vänta mycket längre på att dina torrenter laddas ner än du skulle göra om du använde en annan VPN på den här listan. Om snabb nedladdning är din prioritet kan du ha bättre med ett annat val.

4. IPVanish

IPVanish servicelogotyp Besök IPVanish VPN

Ett område där IPVanish VPN utmärker sig ovanför tävlingen är samtidiga anslutningar - denna leverantör låter dig ansluta en mängd 10 enheter till deras servrar samtidigt med bara ett konto. Detta gör det till det mest kostnadseffektiva alternativet för familjer som vill använda uTorrent (eller bläddra privat och titta på geo-blockerat innehåll) på flera enheter. IPVanish har också över 1 000 höghastighetsservrar i 60 länder, som alla är kompatibla med torrenting. Ännu bättre har IPVanish optimerat sina servrar i länder där regeringen är tolerant när det gäller att torrentera (som Nederländerna), vilket ger dig bättre hastigheter om du ansluter till dessa platser.

På nackdelen är det kanske inte det bästa valet för VPN-nybörjare. Vi fann att deras Windows-programvara är benägna att nätverksproblem, och deras support är mycket långsammare än den 24/7/365 hjälp som annonseras.

5. PrivatVPN

PrivatVPN-tjänstlogotyp Besök PrivateVPN

PrivateVPN är en mindre VPN som’har vuxit i popularitet nyligen. De har ett litet nätverk med 80 servrar i 56 länder, men alla dessa servrar stöder strömning, så du vann’t tycker att du måste byta till olika servrar för olika användningsområden. I synnerhet rekommenderar företaget att du använder deras svenska servrar. Med PrivateVPN kan du också ansluta upp till 6 enheter samtidigt med ett konto.

Listan över nackdelar är dock lite längre än andra VPN. För det första är PrivateVPN baserat i Sverige, som är en del av de 14 Eyes. Deras hastigheter är också’t lika snabbt som andra VPN på den här listan, och vi fann att de var mer inkonsekventa. En annan oro är att PrivateVPN förklarar att de aldrig loggar din datatrafik, men företaget gör det inte’t anger om de loggar annan information som IP-adresser. Sammantaget är denna VPN inte’t dåligt i sig, men det’är inte heller den bästa på listan.

Kortfattat

Nedladdning och överföring av upphovsrättsskyddade filer via uTorrent kan vara riskabelt om du’är exponerad, men en VPN kommer att hålla dig helt dold så att du kan ladda ner säkert utan att spåras. Ovanpå kommer en VPN också att hålla din webbläsningsaktivitet anonym och till och med låta dig få åtkomst till webbplatser som är geo-blockerade i ditt land (t.ex. utländska Netflix).

Samtidigt som alla VPN på vår lista är bra alternativ beroende på dina behov och prioriteringar, är vår bästa rekommendation för bästa uTorrent VPN ExpressVPN. den’är en fantastisk allrounder som erbjuder hög prestanda och hög sekretess.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

53 − = 48