De bästa IT- och teknikbaserade April Fool-pojkarna


aprilskämt’s Day har officiellt gått tech. Varje år tar ett växande antal online- eller teknikbaserade prankar över kontoret och till och med hemmet. Som ett resultat är de bästa skratt i dag definitivt att ha nära en dator eller smartphone.

Med de officiella prank-dagarna som vänder mot horisonten tittar vi på något av det ofarliga tekniska kul som du kan ha med dina vänner och nära och kära den 1 april i år.

Bygg dina egna & ldquo; nyheter & rdquo; sida

1. Bygg din egen “Nyheter” sida

Denna prank kan endast göras på en vän eller familjemedlem som du delar en dator med, eller en vän vars dator du har tillgång till. Det finns flera sätt att kopiera en webbsida och till synes redigera den i din webbläsare. Dessa förändringar vann naturligtvis’Det påverkar vad alla andra webbanvändare ser, och de kommer inte att hålla sig på plats när du navigerar från sidan, men du kan säkert göra det som ses på din skärm att se annorlunda ut så länge som ‘sida’ lämnas öppen.

Detta betyder att du kan ta en officiell nyhetssida, till exempel BBC-hemsidan och ändra nyheterna för att säga vad du vill säga. Det finns två huvudsakliga sätt att närma sig detta. Ändra antingen de aktuella nyheterna eller lämna berättelserna på plats men ändra bilderna som följer med dem. Nyhetsartikel om en man arresterad för otillbörlig exponering?

Varför inte ändra mugshot till en bild av din vän’s pappa? Vad sägs om den där din mamma har fångats butikslyft på CCTV? Att bara lägga till en gammal familjebild till en nyhetshistoria kommer att ha önskad effekt.

Plantera en & ldquo; trädgård & rdquo; i ett tangentbord

2. Plantera a “trädgård” i ett tangentbord

Denna mycket utmärkta april 1: a prank tar lite noggrann planering. Du’Jag behöver tillgång till din vän’s tangentbord och lite tid. Börja med att lyfta locket från tangentbordet och fylla mellanrummen mellan tangenterna med fuktigt (men inte vått) silkespapper. Täck sedan vävnaden med cress frön. Som vi alla kommer ihåg från skolprojekt växer cress snabbt och kan börja spira på 24 timmar. Om du planerar detta väl, bör de gröna groddarna börja dyka upp mellan bokstäverna på morgonen på April Fools Day!

Ändra genvägar i iOS-ordboken

3. Ändra genvägar i iOS-ordboken

Om du har tillgång till din vän’s smartphone, detta kan verkligen ha några underbara effekter. Att ändra genvägsinställningarna i iOS kommer att påverka vad som kommer upp i autokorrigering. Gå till inställningar, sedan Allmän, Tangentbord, och Lägg till ny genväg. Härifrån kan du skapa nya genvägar genom att skriva in ord som de regelbundet använder och låtsas som om de är genvägar för andra ord. Ställ till exempel upp LOL som en genväg för “älskare av loafers.” Det betyder att varje mottagare får ett meddelande som säger Lover of Loafers varje gång de skriver LOL.

Du kan göra detta så inverkande som du vill. den’s också möjligt att ändra autokorrigerade ord i Word eller Google Docs.

Byt skärmsläckare till Blue Screen of Death

4. Byt skärmsläckaren till Blue Screen of Death

Vi’alla har drabbats av den så kallade “Blåskärm” (BSOD) innan. den’s den oroande blå skärmen som berättar för oss att något har gått allvarligt fel med vår Windows-dator. Det betyder alltid att ringa IT och få ett irriterat besök från ett av IT-avdelningsteamet. Byt din vän eller medarbetare’s skärmsläckare till en skärmdump av BSOD, betyder varje gång skärmsläckaren startar, “Blåskärm” dyker upp och skickar rädsla av oro genom sina vener tills de naturligtvis rör vid musen.

Blockera webbplatser på ditt VPN

5. Blockera webbplatser på ditt VPN

Om din familj har ett VPN (Virtual Private Network) och du bara råkar vara administratör för ditt nätverk, varför inte blockera dem från deras favoritwebbplatser för dagen. Att blockera tonåringar från Instagram, män från BBC-sport eller din fru från detaljhandelssajter kan alla ha samma lustiga effekt.

Du kan till och med blockera individer för dagen - även om du kanske har några arga tonåringar på händerna.

& Ldquo; Freeze & rdquo; deras skrivbord

6. “Frysa” deras skrivbord

Detta fungerar på både smartphones och datorer. Ta en skärmdump av din vän’s skrivbord när du får chansen och sedan använda den här bilden till genom att göra det till deras nya skrivbordsunderlägg. Detta fungerar bara om du också tar bort deras verkliga genvägar och döljer deras aktivitetsfält. Titta när de försöker träffa applikationer och genvägar som är’t verkligen där.

Till skillnad från ovanstående falska “Blåskärm.” den här tar ett tag att lösa och kan göra för mycket utökad munterhet och förhoppningsvis en uppmaning till IT som kommer att resultera i all slags förlägenhet.

Ändra deras Google-e-postnamn

7. Ändra deras e-postnamn på Google

Ändra namnet som visas när en vän skickar ett e-postmeddelande. Du kan göra detta i Googles e-postinställningar. Gör det dumt, roligt eller helt enkelt upprörande, men kom ihåg att om de använder den här e-postadressen för att skicka allvarliga e-postmeddelanden kan det få katastrofala effekter för dem.

Ändra deras ringsignal

8. Ändra deras ringsignal

den’Det är verkligen lätt att byta en ringsignal, särskilt om du har tid att göra en snabb inspelning och ändra den till något som är riktigt anpassat. Kan du till och med få din vän’mamma att säga deras fulla namn och ladda upp inspelningen till din vän’s telefon?

Ett fullnamn som berättar från sin mamma är mer än troligt att skicka rysningar ner på ryggraden. Om inte… fart ljud någon?

Några fler slingrande idéer

9. Några fler slingrande idéer

Visste du att du också kan ändra inställningarna på en PC-skärm så att allt är upp och ned? Eller att du kan ändra dina musinställningar så att användningen skickar markören loopy?

Alternativt kan du ansluta en USB för en trådlös mus men lämna sin normala mus på vanligt ställe. Se nedfallet när du styr deras markör och de försöker förstå vad som händer.

Prank News

10. Prank nyheter

Om du inte gör det’har tid eller kreativitet att komma med din egen online- eller teknikbaserade prank, hitta bara en bra April Fool’s nyheter och skicka till en vän eller en kär. Varje år varje ansedda nyheter, vare sig det är BBC, de väktare eller den Telegraf, producerar en falsk berättelse som de publicerar bland de riktiga nyheterna.

Om du befinner dig vaken tidigt den 1 april, bör du kunna hitta den och du kanske till och med kan fånga vänner genom att skicka en länk till den innan de’Vi har till och med insett vilken dag det är.

YouTube en old school prank

11. YouTube en old school prank

Om du tror att de bästa prankarna fortfarande är de gamla ... en hink med vatten över en dörr, en tarantula i kexplattan eller mördare clowner som lurar i skuggorna, varför inte filma din prank och ladda upp den till YouTube. Om du behöver inspiration är YouTube redan hem för tusentals utmärkta April Fool Pranks.

Som med alla April Fools pranks, se till att du inte gör det’t riskerar att få dina vänner eller familjemedlemmar i verkliga problem, oavsett om det är’s på jobbet eller till och med med lagen. Så länge du förstår gränserna för vad som är acceptabelt, kan du säkert ha lite kul med några av dessa online- eller tekniska pranks i år istället för mer traditionella April Fool-trick.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 15 = 17