De mest populära Plex-plugins som du absolut behöver


Plex är en mediaserver som låter dig organisera ditt innehåll i ett enkelt, attraktivt bibliotek’är tillgängliga var som helst på webben. den’är ganska mycket den perfekta mittpunkten mellan iTunes och Spotify, eftersom det låter dig strömma innehåll från det biblioteket från vilken enhet du än är’har installerat Plex - vare sig det är på skrivbordet, Android eller iOS. Detta beror på att innehållet i ditt bibliotek synkroniseras med ditt eget utrymme på Plex-servern, så att du kan komma åt det när som helst, var som helst.

Varför använda plugins för Plex?

Plex-plugins är viktiga tillägg som gör att du kan anpassa Plex-appen samt lägga till extra funktioner. Med rätt Plex-plugins kan du utöka förmågan hos standard Plex-mediaserver för att lägga till olika innehåll, skapa spännande bilder, exportera ditt bibliotek till andra användare och många fler alternativ.

Naturligtvis med ett så stort antal plugins för Plex, du’Jag har ofta problem med att filtrera bort de mediokra från de faktiskt användbara plugins. Av den anledningen, vi’Vi har gjort vår forskning för att hitta dig de 15 Plex-plugins som kommer att öka din Plex.

Skydda dina Plex-plugins med en VPN-tjänst

Att använda ett VPN (Virtual Private Network) med dina Plex-plugins har en mängd fördelar för att förbättra din upplevelse och hålla dig säker online. En VPN fungerar genom att kryptera dina data och dölja din IP-adress, vilket är bra för att hjälpa dig att hålla dig anonym online, på webben eller när som helst’åter ansluten.

Som en del av detta är VPN också bra på att ta sig runt geo-block, varvid vissa innehåll eller kanaler är begränsade baserat på vilken stad eller land du är i.

Med ett VPN kan du komma runt dessa begränsningar effektivt, vilket betyder att du’Jag kan använda dina Plex-plugins till fullo med alla alternativ. Vi’Vi har redan skrivit om de bästa VPN-lösningarna för Plex, men vi kan säkert säga att NordVPN tar kakan på grund av dess kombination av funktioner, pris, enkel installation och support för Android, iOS, Mac och mer.

NordVPN NordVPN 9.5 / 10Flawless sekretesspraxis, avancerade säkerhetsfunktioner och pålitliga geo-blockering av funktioner gör NordVPN till den obestridda industriledaren. Oavsett vilka behov du har, har du täckt denna VPN - allt från bara $ 3,49 / månad.

  • Utmärkt säkerhet
  • Bra serverlista
  • Fantastiskt för Netflix
  • Bra för strömning
  • Mycket lätt att använda
  • Överkomliga priser

Med det i åtanke, låt’s dyka in i våra bästa plugins för Plex-lista som du absolut behöver installera.

AppStore som inte stöds

Det första stoppet i din Plex-pluginresa skulle vara att få pluginprogrammet App Store som inte stöds. I början, du’Jag måste ladda ner de flesta av dina plugins från GitHub. Detta är helt enkelt inte’Det är det användarvänliga för de flesta, så ditt första steg bör vara WebTools - som sedan ger dig åtkomst till Unsupported AppStore (UAS).

Appstore som inte stöds är lika metat som plugins får: den’s en plugin som gör att du kan få fler plugins och lagrar, särskilt de inofficiella. Ännu bättre gör det att du kan installera de här pluginsna lättare än GitHub tillåter. Som namnet kan antyda gör innehållet som UAS är värd inte’Jag har officiellt stöd från Plex, så du borde verkligen inte slösa tid på att installera detta på din Plex-klient.

BitTorrent

Om du’Jag har länge hängit runt internet för att veta om Plex, du’vi har troligtvis hört talas om BitTorrent. Detta är det legendariska P2P / torrenting-protokollet som har gjort det möjligt för surfare att ladda ner lagligt och piratkopierat innehåll sedan 1900-talets början.

Lyckligtvis har BitTorrent sin egen plugin för Plex. Detta innebär att det stora flertalet av innehållet som är tillgängligt via någon annan BitTorrent-klient är tillgängligt för streaming på Plex med detta plugin. Återigen vet de som är bekanta med protokollet’s mycket innehåll, varför det’är endast tillgängliga på inofficiella kanaler.

IceFilms

IceFilms är ganska mycket en portal till ett stort antal fritt tillgängliga filmer. Av den anledningen har IceFilms stött på många juridiska problem under de senaste åren, främst på grund av dess förbindelser med Kodi. Ändå verkar det ha överlevt dessa bakslag och kommer att leva för att se en annan dag.

Naturligtvis IceFilms’ plugin för Plex är en av de bättre inofficiella plugins eftersom den ger tillgång till sin stora katalog med länkar till HD-filmströmmar. Nytt innehåll läggs till varje dag och där’är ett stort utbud av roliga små B-filmer och Hollywood-blockbuster som kommer att spela mycket bra vid alla tillfällen.

Under noll

Sub-Zero är inriktad på undertexts publiken och är ett Plex-plugin som hjälper dig att göra det’t stöter på vanliga problem med undertexter igen. Denna plugin är ganska bra när det gäller att se till att din subsupplevelse är bra.

Det expanderar inte bara på Plex’s mediokra undertextsbibliotek, men det samlar också undertexter från de 8 bästa källorna för att skapa bästa möjliga tillnärmning av dem. 99% av tiden, det fungerar varje gång, vilket är ett ganska bra resultat.

Sub-Zero hjälper till att lösa de irriterande problem som undertextsentusiaster ofta får: dålig stavning, konstiga glitches och subs som slutar synkronisera med filmen. Om detta är något du ofta upplever - och naturligtvis hatar - rekommenderar vi starkt att du får Sub-Zero för Plex.

BringThePopcorn

BringThePopcorn liknar IceFilms, eftersom det samlar länkar till strömmande filmer och TV-program från hela internet. Den stora skillnaden här mellan BringThePopcorn och IceFilms är att BringThePopcorn har en mycket större bakkatalog. Som ett resultat är det inte’t uppdaterad med nya tillägg ganska så ofta.

Huruvida detta är bra eller dåligt är helt beroende av dina preferenser. Om du’om du är mer intresserad av nyare filmer, bör du dämpa BringThePopcorn för IceFilms. Fans av äldre filmer kan dock glädja sig över den stora mängd innehåll som finns tillgängligt genom BringThePopcorn som inte är tillgängligt via sin huvudkonkurrent.

Naturligtvis betyder allt detta att BringThePopcorn ligger i det grå området med onlineinnehåll, och vi’d rekommenderar ännu en gång att använda ett VPN för bästa skydd online.

Demokrati nu

Democracy Now är en prisbelönt nyhetsshow som bygger på utredande journalistik och en opartisk strategi för rapportering. När du lägger till Democracy Now till Plex kommer det att vara enklare än någonsin att fånga upp varje liveöverföring av det dagliga, timlånga programmet.

Medan fans och kritiker skulle kalla Democracy Now qiute progressive, avvisar skaparna av den termen. Hur du än ser det, Democracy Now är ett bra sätt att få den viktiga journalistiken och den politiska kommentaren rätt till Plex.

Transmogrify

Transmogrify är ett Plex-plugin som visar live Rotten Tomatoes-betyg för filmer eller TV-program. Det ger också länkar till titeln’s IMDb, TMDb, Letterboxd och Trakt-profiler om du vill veta mer information. Således, när du installerar Transmogrify dig’Jag lägger till standardplexfunktionerna, som helt enkelt visar synopsis för varje film eller TV-program.

Förutom detta visar Transmogrify också huruvida du kan se filmen via dina nuvarande Plex-kanaler eller inte. Alla dessa funktioner gör detta till en praktisk liten app som effektivt kan effektivisera din användarupplevelse.

Liveleak

LiveLeak är ett Plex-plugin som möjliggör ofiltrerat, okensurerat innehåll direkt från frontlinjerna för större evenemang över hela världen. Även om detta är en välkänd plattform, är den också en ganska kontroversiell plattform.

LiveLeak främjar medborgarnas journalistik, vilket ofta bryter gränserna för vad’är tillåten på YouTube. Detta innebär ofta att innehållet du’Jag kommer att se på LiveLeak är en okensurerad och ofta opartisk inställning till nyhetstäckning som icke-pimpiga Plex-användare kan komma åt med hjälp av LiveLeak-plugin.

webisodes

Webbplatser för Plex avrundar nya program från dina YouTube-, Vimeo- och Daily Motion-prenumerationer till en enda kanal. Webisoder fungerar också med Live HLS-flöden och RSS-flöden, så länge det finns länkar till videofilerna, eller där’s en befintlig Plex URL-tjänst där.

Allt detta gör Webisodes till ett utmärkt alternativ för att säkerställa att du aldrig missar innehåll från någon av dessa tre kanaler.

Library Updater

Library Updater hjälper till att lösa en av de mest irriterande sakerna med Plex: det installeras aldrig (eller ens meddelar dig om) nya versioner av dina aktiva plugins. Det är här Library Updater kommer in: inte bara meddelar det dig när det finns uppdateringar redo, plugin-programmet länkar dig också direkt till installationsprocessen.

Med detta tar Library Updater mycket av besväret som vanligtvis kommer att behöva installera nya Plex-plugins manuellt.

IMDb Trailers

En ganska enkel Plex-plugin, IMDb Trailers gör exakt vad du gör’d tror det skulle: det skapar ett automatiskt uppdaterat bibliotek med trailers för närvarande tillgängliga på IMDb. Eftersom den populära filmwebbplatsen är den bästa källan för nya trailers, kommer IMDb Trailers att bli ett praktiskt tillägg till din Plex-användarupplevelse.

Kombinerad med Transmogrify’s betyg förmågor, du’Jag kan få full förståelse för nya populära filmer med IMDb Trailers.

Plex-Sync

Plex-Sync är ett plugin som låter dig synkronisera innehåll från ditt bibliotek till en annan användare. En av grundfunktionerna i Plex är att det ger dig tillgång till ditt innehållsbibliotek från alla enheter som har Plex-programvaran. Med Plex-Sync kan du utöka denna möjlighet till andra användare så länge de kan komma åt ditt konto.

Ännu bättre förblir Plex-Sync konstnärligt långt borta från installP2P-territoriet genom att begränsa antalet användare som Plex kan synkronisera till. Så om du och dina kompisar vill ha en filmkväll men kan’t gör det runt varandra’plats, Plex-Sync har du täckt.

Tautulli

Tautulli är ett praktiskt plugin för de användare som gillar att förstå vad som händer med deras Plex-mediaservrar. Det gör att du kan se statistik om Plex-användning, samt få aviseringar och andra relaterade funktioner.

Detta är särskilt användbart för dig’har delat din Plex-server med andra och vill förstå hur de tittarna tycker om ditt innehåll, vilket innehåll de har’åtnjuter, och förstå tittartiderna och annan relaterad statistik.

Med Tautulli kan du lägga all information i användbara och lätta att smälta diagram. Du’Jag har också möjlighet att ta emot aviseringar för viktiga händelser, till exempel video startad, pausad, stoppad, etc. och kontrollera hur många som kommer åt din Plex-server.

Plex Export

PlexExport är ett Plex-plugin som skapar en HTML-fil med allt i ditt bibliotek. Detta hjälper dig att visa upp vilket innehåll du för närvarande har i ditt bibliotek, antingen för dina egna poster eller att visa upp det för andra.

Medan Tautulli handlar om att analysera dina data själv, stöder Plex Export dela en HTML-sida med någon utan att behöva tillgång till den ursprungliga Plex-servern. Med Plex Export, du’Jag kommer också att kunna ladda bilder som du’re-rulla ner, livefilter i varje avsnitt och få ytterligare information för varje artikel.

Hela filmer på Reddit

Full Movies på Reddit är ett plugin som ger dig tillgång till Reddit’s expanderar arkivet för hela filmer. Att ha en plugin fokuserad på detta betyder dig’Jag kan alltid ha uppdaterade länkar för streaming av filmer. Fullfilmer på Reddit sparar dig därför uppgiften att söka igenom plattformen genom att tillhandahålla alla uppdaterade länkar där i Plex-klienten..

Naturligtvis bör det sägas att användning av Full Movies på Reddit kan landa dig i lite varmt vatten, så vi’d rekommenderar att du skaffar ett VPN först.

Få ut det bästa av Plex med dessa plugins

Vår lista med de 15 bästa Plex-pluginsna hjälper dig verkligen visa upp funktionerna på den kraftfulla mediaservern. Med rätt plugins, du’Jag kan inte bara strömma ditt favoritinnehåll från din server utan du’Jag kan också få livekanaler för att helt ersätta appar som Sling eller Netflix.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

15 − = 10