Hur man tittar på NCAA March Madness 2019 online


Målet med denna artikel är tvåfaldigt. Den första är att visa alla den billigaste möjliga metoden för att titta på NCAA March Madness i år. Den andra är att visa det bästa sättet att strömma det live utanför USA, vilket innebär att använda ett VPN (Virtual Private Network). Så utan vidare, låt’s gör båda målen!

Hur man får den billigaste NCAA live stream

Det bästa valet för detta år’s March Madness beror på antalet spel du vill titta på. Medan CBS All Access täcker de allra flesta, de första fyra (19-20 mars) kräver truTV.

TBS och TNT är ett dåligt val eftersom de’är bra bara under perioden för första omgången, som slutar med Elite åtta

CBS All Access för alla utom de första fyra spelen

CBS All Access ($ 5,99 / månad) ger dig alla March Madness-spel spara för de första fyra. Vad är mer, Endast CBS visar Final Four och Championship-spelet, vilket betyder dig’Jag behöver förmodligen den här kanalen på ett eller annat sätt.

CBS All Access stöder ett antal enheter:

 • Apple TV
 • Amazon Fire TV
 • Android TV
 • Samsung Smart TV
 • Roku
 • Playstation 4 & Xbox ett
 • Chromecast

CBS All Access tillåter också flera enheter på ett konto.

CBS alla planer för åtkomstprissättning

De som är allergiska mot kommersiella pauser och som är angelägna om att ladda ner programmen eller spela dem offline kan välja en $ 9,99 / månad kommersiell fri plan, men vi måste varna för att Live TV, inklusive March Madness, fortfarande kommer att ha dem. I alla fall där’s a 7-dagars gratisversion period som borde räcka för dig att se om du behöver uppgradera din plan. Betalningsalternativ inkluderar kreditkort, presentkort och PayPal.

Var medveten om att tillgången till CBS All Access är begränsat till USA. Om du vill köpa eller använda den utanför landet, behöver du ett VPN för att undvika geobegränsningar genom att förfalska din IP-adress. Mer om det i det avsedda avsnittet nedan.

CBS All Access och AT&T WatchTV för alla spel

CBS All Access ($ 5,99) och AT&T WatchTV ($ 15) för alla spel

Det billigaste paketet för de största NCAA-fansen är $ 20.99 / månad, men det kan bara vara $ 5,99 / månad om du’är kunden hos AT&T med det obegränsade &MoreSM trådlös plan. Då får du titta på TV gratis. Denna nya streamingtjänst inkluderar inte bara truTV, utan också TBS och TV bland 35+ kanalval. PÅ&T WatchTV erbjuder också en 7-dagars gratisversion.

Begränsningarna av AT&T WatchTV

 • Geobegränsad utanför USA, Puerto Rico och Jungfruöarna
 • Fungerar endast på iOS, Android, Apple TV, Amazon Fire TV och Amazon Fire TV Stick
 • Tillåter en enhet per konto
 • Stöder endast webbläsare Chrome och Safari

Den första begränsningen kan övervinnas med en VPN som kan dölja din riktiga IP-adress och få den att se ut som du’åter ansluter från USA. Mer om det - i det avsedda avsnittet nedan.

CBS All Access och Sling Blue begränsat erbjudande för alla spel

CBS All Access ($ 5.99) och Sling Blue ($ 15) begränsat erbjudande för alla spel

Det här alternativet var tidigare det näst bästa för streaming av Madness Madness 2019, men en begränsad 40% rabatt på tre månader minskade kostnaden för Sling-TV’s Blue planerar att $ 15 / månad. Det kommer med en 7-dagars gratisversion och kan avbrytas.

Den första fördelen som Sling Blue har över AT&T är det stora antalet enheter som stöds och lägger till Chromecast, AirTV Player, Xiaomi Mi TV, LG WebOS, Amazon Fire Tablets, Xfinity X1 och Azulle.

Den andra fördelen är antalet enheter per konto - Sling Blue tillåter tre, medan AT&T WatchTV ger bara en.

Begränsningarna av Sling Blue

 • Geo-begränsad utanför USA
 • Spelar’t stöder PlayStation-spelkonsoler

Den första begränsningen kan övervinnas med en VPN som kan dölja din riktiga IP-adress och få den att se ut som du’åter ansluter från USA. Mer om det - i det avsedda avsnittet nedan.

ESPN-spelare för icke-amerikanska invånare

NCAA erkände förekomsten av March Madness-fans utanför USA och Kanada och delegerade utländska sändningsrättigheter till ESPN. Detta betyder att för ungefär $ 13,5 / månad du kan se alla spel utanför USA. Du kan också se några spel gratis med en 7-dagars gratisversion.

Om du’kommer inte att strömma NCAA via webbplatsen, du kan ladda ner en app för Android- och iOS-enheter. AirPlay och ChromeCast stöds också.

ESPN, ESPN3 och ESPN + är inte tillgängliga på ESPN-spelaren

ESPN-spelarens begränsningar

 • Geo-begränsad för USA och Kanada
 • Begränsat enhetsstöd
 • Betalningar endast via Google Pay och Apple Pay
 • Två samtidiga anslutningar

Vi kan inte göra ESPN att öka antalet samtidiga anslutningar, Vi kan hjälpa dig att använda den här tjänsten i USA eller Kanada. Läs vidare för att lära dig hur.

Streamingtjänster med alla fyra nätverk

De flesta sportfans vet att det finns tjänster som kombinerar alla fyra kanaler. Men för att du bara behöver två i år, där’är det ingen mening med att spendera mer på DirecTV Now, YouTube TV, Hulu med live-TV, fuboTV eller PlayStation VUE, som alla kostar $ 40-45 / månad. Och det’handlar inte bara om priset - CBS All Access stöder en mängd enheter, inklusive spelkonsoler och smarta hem enheter.

Hur man strömmar NCAA March Madness live utanför USA: s MAP

Hur man strömmar NCAA March Madness live utanför USA

En VPN kan hjälpa dig att titta på NCAA March Madness och registrerar dig för Bracket Challenge-spelet i tre scenarier:

 1. Du bor i USA men kommer inte att vara i närheten under marsgalen. Med ett VPN kommer du att kunna ansluta till din streamingplattform istället för att köpa ESPN Player.
 2. Du bor i USA, men vill hellre inte använda två tjänster för en marsgalness. Detta kräver att man köper ett ESPN Player-prenumeration som har allt men bara finns utanför USA.
 3. Du bor utanför USA och kan inte prenumerera på CBS, TBS, TNT eller truTV på grund av geobegränsningar.

Alla tre scenarier inkluderar en av två alternativ:

 1. Du är i USA men vill använda ESPN Player
 2. Du’är utanför USA men vill använda en av USA-tjänsterna

Och för båda alternativen behöver du en VPN. Läs vidare för att se hur du väljer den rätta för att strömma marsgalskap var som helst.

Vilket VPN är bäst för att titta på March Madness 2019 online?

Den första regeln när du väljer ett VPN för att streama NCAA-turneringen är att korsa bort alla gratis VPN: er. Bortsett från att ha säkerhetsproblem, blir de ofta överfulla, vilket minskar anslutningshastigheten som redan saktar på grund av VPN.

Streaming av NCAA i HD kräver 5 Mbps

Du kan kontrollera din anslutningshastighet med och utan VPN med hjälp av Ookla’s SpeedTest.com-verktyg. Om din hastighet med ett VPN är under 5 Mbps kan du överväga att byta till en annan server. Om det inte gör det’t hjälp, avbryt ditt konto och prova ett annat VPN från listan nedan.

En annan faktor är Pengar tillbaka garanti. Om du’planerar inte att använda ett VPN efter March Madness (även om vi inte gör det’t rekommenderar att), bör du leta efter ett VPN som erbjuder en tillräckligt lång tillbaka-garanti. Standarden är 30 dagar, men det finns några med bara sju eller ännu mindre.

Sist men inte minst är det antalet tillåtna samtidiga anslutningar. Medan din strömningstjänst kan ha obegränsade enheter tillåtna per konto, det’är inte fallet med de flesta VPN, där tre är under genomsnittet och sex är bra.

1. ExpressVPN

ExpressVPN-tjänstlogotyp Besök ExpressVPN

ExpressVPN anses vara den snabbaste tjänsten och en av de två övergripande. Om du behöver en VPN bara för att streama March Madness, tänk inte längre och ta den månatliga planen med en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti. Tre samtidiga anslutningar.

2. NordVPN

NordVPN servicelogotyp Besök NordVPN

NordVPN är den säkraste tjänsten och den enda andra konkurrenten för plats 1. Den har 5500+ servrar i 58 länder och tillåter sex samtidiga anslutningar. 30-dagars återbetalningsgaranti.

3. Astrill VPN

Astrill VPN-tjänstlogotyp Besök AstrillVPN

Astrill är den bästa VPN för användare i Asien, Oceanien och länder med begränsad tillgång till internet. den’är också en av de snabbaste övergripande. Spelar’t har en pengar-tillbaka-garanti, men ger fem samtidiga anslutningar.

4. CyberGhost

CyberGhost-servicelogotyp Besök CyberGhost VPN

CyberGhost VPN betyder bra hastigheter och säkerhet, men det bästa är den orolånga 45-dagars pengarna-tillbaka-garanti. En annan fördel är den 24-timmars kostnadsfria testversionen som borde vara tillräckligt för att se om denna VPN är rätt för dig. Sju samtidiga enheter tillåtna.

Slutligen, om du’återigen bara för Final Four och verkligen inte’t känns som att ge bort dina kreditkortsuppgifter eller annan personlig information, välj en bra VPN med en gratis provperiod som borde vara tillräckligt lång för att se de viktigaste spelen i NCAA-turneringen.

Hur man tittar på March Madness online gratis?

där’är inget lagligt sätt att se hela March Madness online gratis. Du kan använda de kostnadsfria försöken och återbetalningsgarantierna för varje programföretag för att få begränsad tillgång, men att glömma att avbryta en affär skulle innebära att hela planen går igenom taket.

NCAA’s March Madness Live-webbplats eller -app ger en tre timmars förhandsvisning, varefter du måste logga in med ditt betal-TV-leverantörskonto. CBS gör det inte’t kräver betal-TV-intyg, så att du kan strömma alla utom de fyra första spelen gratis. Anledningen till att vi begravde detta alternativ längst ner i denna artikel är att March Madness Live vann’visar CBS-spel på Apple TV, Fire TV, Android TV, Roku och Xbox. Det tillåter också att streama live-spel från CBS på en enhet.

NCAA mars Madness 2019 schema

NCAA mars Madness 2019 schema

Under är listan över alla March Madness-spel med kanalerna som’Jag sänder dem:

 • 17 mars: Urvalssöndag på CBS
 • 19-20 mars: Första fyra på truTV
 • 21-24 mars: Första och andra omgången på CBS, TBS, TNT, truTV
 • 28-29 mars: Sweet Sixteen på CBS, TBS
 • 30-31 mars: Elite åtta på CBS, TBS
 • 6 april: Final Four på CBS
 • 8 april: Nationellt mästerskapsspel på CBS

NCAA Mars Madness matchningar och förutsägelser

Den 17 mars vi’Jag vet hur jag fyller våra parenteser för NCAA Bracket Challenge. Vi kommer att uppdatera detta avsnitt i enlighet med det så snart vi vet matchningarna och när de första resultaten kommer in.

Under tiden kan vi ge våra förutsägelser om utfallet av turneringen eftersom Vegas odds kommer att publiceras efter 17 mars.

Ett knä kan förändra många öde, om någon till exempel tar en pil till det. Eller om det återhämtar sig från förorening före mars galenskap och råkar tillhöra hertigen’s William Williamson. I det senare scenariot ser vi inget lag som kunde slå dem. Annars är utmanarna North Carolina, Virginia, Tenessee, Kentucky, Michigan, Michigan State och Gonzaga.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

96 − 90 =