Topp 13 bästa Stremio-tillägg 2020


Om du’om du letar efter en hemmamedia-centerapp för strömning till din TV kan du’Det går fel med Stremio. I likhet med de mer populära Kodi och Plex låter Stremio dig enkelt bläddra, organisera och casta dina favorit-TV-program och filmer..

Dessutom har Stremio flera fördelar jämfört med andra mediecenter. För en, det’är utformade för att vara användarvänliga och superenkla för alla att använda - även nybörjare. Det kör också tillägg från fjärrservrar, vilket betyder där’du behöver inte riskera virus genom att ladda ner kod till din dator eller telefon.

En anledning till att Stremio är så populär är att den har ett mycket brett utbud av dessa tillägg. Eftersom det finns så många kan det naturligtvis svårt att hitta de bästa att prova. Det där’varför vi’Vi har satt upp en praktisk lista över våra favoriter. Läs vidare för att ta reda på de 13 främsta Stremio-tilläggena för din enhet.

Är det lagligt att använda Stremio?

Om du’du är bekymrad över om Stremio är lagligt eller inte, du’Jag tycker att det är intressant. Användningen av själva mediaspelaren är 100% laglig. dock, arten av medieinnehållet du strömmar förändrar allt.

Risken för att strömma eller visa upphovsrättsmaterial är fortfarande hög med Stremio om du inte använder ett VPN. Vi rekommenderar att du använder ett VPN för att komma åt Stremio för att säkerställa att din identitet och plats hålls privat och undvika att komma in i varmt vatten med brottsbekämpning eller copyright-troll.

Varför använda ett VPN med Stremio

Om du’när du strömmar medieinnehåll på Stremio, kanske du tittar på piratkopierat material, särskilt om du’använder de inofficiella Stremio-tillägg. Som ett resultat, du’riskerar du att komma i problem med myndigheterna eller till och med åtalas om du fastnar med Stremio för detta ändamål. Tack och lov finns det ett enkelt sätt att undvika att någonsin fastna alls: att använda ett VPN.

Vad gör det? En VPN:

  • Maskera din riktiga IP-adress (och plats)
  • Krypterar din trafik

Detta gör det extremt svårt för någon, inklusive din Internetleverantör, att övervaka din online-aktivitet. När du använder ett VPN ansluter du till internet via en fjärrserver. Detta omdirigerar all din trafik bort från din vanliga lokala internetuppkoppling och döljer effektivt all din aktivitet (inklusive din Stremio-användning) från din internetleverantör.

Dessutom, eftersom VPN: er låter dig ansluta till nätverk över hela världen, kan de också kringgå geo-blockerande restriktioner. Om till exempel ett av dina valda Stremio-tillägg måste ansluta till en server som’är begränsad till amerikanska invånare, allt du behöver göra är att ansluta till en VPN-server i USA.

NordVPN NordVPN 9.5 / 10Flawless sekretesspraxis, avancerade säkerhetsfunktioner och pålitliga geo-blockering av funktioner gör NordVPN till den obestridda industriledaren. Oavsett vilka behov du har, har du täckt denna VPN - allt från bara $ 3,49 / månad.

  • Utmärkt säkerhet
  • Bra serverlista
  • Fantastiskt för Netflix
  • Bra för strömning
  • Mycket lätt att använda
  • Överkomliga priser

Topp 13 bästa Stremio-tillägg 2019

1. Netflix

Netflix är ett officiellt Stremio-tillägg och låter dig strömma dina favoritfilmer och show direkt från plattformen. Netflix är dock inte’t gratis, så du’Jag måste logga in med ditt befintliga prenumerationskonto eller registrera dig för en ny plan. Eftersom detta är ett officiellt Stremio-tillägg, kan du förvänta dig att det är stabilt och fritt från alla falska eller falska kod.

2. Dra ut

Ett annat alternativ för innehåll som inte är upphovsrättsskyddat på Stremio (och det där’s ofta förbises) är Twitch. Om du’när det gäller videospel, vet du antagligen redan att Twitch är den största plattformen för att strömma Let’s Spelningar och annat videospelrelaterat liveinnehåll. Men även om spel inte är’din sak, Twitch är också fylld med streamers som sänder sig själva att rita, laga mat och till och med bara prata.

Återigen, genom att installera Twitch-tillägget för Stremio, får du ett enklare sätt att bläddra och strömma dina favoritlivsströmmar utan att behöva byta appar eller oroa dig för hur du skickar till din TV.

3. Youtube

Detta officiella YouTube-tillägg är funktionspaket och låter dig njuta av innehåll från dina favoritkanaler på plattformen utan störningar från annonser. Du får också direkt besked när dessa kanaler laddar upp nytt innehåll.

4. PirateBay

PirateBay är ett tredjepartsstremio-tillägg som ger dig tillgång till innehåll från torrentwebbplatsen. Detta Stremio-tillägg hjälper dig väsentligen att hämta TV-program eller filmer från The Pirate Bay, som är det största torrentarkivet i världen.

den’s rekommenderas att använda ett VPN för åtkomst till PirateBay-tillägget. På det här sättet kan du undvika att fastna i de lagliga striderna förknippade med torrentupphovsrättsskyddat innehåll.

5. RARBG

RARBG Stremio addon erbjuder tillgång till gratis filmer och TV-program direkt från RARBG-torrents webbplats. Detta är ett inofficiellt tillägg och även om det tillhandahåller gratis och användbart innehåll, är mycket av det piratkopierat och kan få dig till juridiska problem om du inte’skyddar dig själv med ett VPN.

6. PopcornTime

Popcorn Time är fylld med ett stort urval av filmer och TV-program. Med ett så stort bibliotek som spänner över flera underhållningsperioder, det’det är troligt att du’Jag hittar allt du vill titta på på Popcorn Time. Majoriteten av Popcorn Time’s innehåll är tillgängligt att strömma i HD, och tillägget har ett enkelt gränssnitt som’är lätt att använda och liknar Netflix i design.

Bäst av allt, Popcorn Time är helt gratis! Kom bara ihåg att ha din VPN ansluten när du använder den för att strömma upphovsrättsskyddat innehåll.

7. Dtube

Dtube är ett officiellt Stremio-tillägg som syftar till att bli ett anständigt alternativ till YouTube och är allmänt populärt för att vara decentraliserat. Den har starka länkar till STEEM blockchain och gör att användare kan engagera sig i videor och samtidigt tjäna sin cryptocurrency.

8. WatchHub

Har du registrerat dig för flera strömningstjänster, som HBO, Hulu, Netflix och mer? Om så är fallet, kan det vara svårt att komma ihåg vilken plattform filmen eller TV-serien du ville se på. Tack och lov, där’är en enkel lösning på det här problemet när du’använder Stremio - WatchHub.

Detta tillägg samlar katalogerna för alla de mest populära underhållningsleverantörerna, inklusive Amazon, Google Play och iTunes samt de som redan nämnts. När du skriver namnet på filmen eller TV-serien du vill ha i sökfältet, kommer det att visa en lista över alla tjänster som erbjuder den, tillsammans med priser för köp- och hyresidor.

9. Zooqle

Zooqle är ett inofficiellt tillägg på Stremio som hjälper dig att strömma de senaste filmerna, TV-programmen och dokumentärerna från de mest populära torrenting-plattformarna som RARBG och YTS. Precis som med Popcorn Time och andra torrentbaserade tillägg, är det viktigaste att se upp när du använder detta tillägg alltid att hålla ditt VPN aktiverat för att undvika problem med upphovsrätts-troll.

10. OpenSubtitles

Är du hörselskadad? Föredrar du bara att titta på ditt underhållningsinnehåll med undertexter? Hur som helst kan du hitta undertexter för nästan alla TV-program eller filmer genom att installera OpenSubtitles-tillägget för Stremio. Detta tillägg har en enorm katalog med gratis undertextfiler som är kompatibla med Stremio, inklusive engelska, koreanska, spanska, franska och mer.

11. FilmOn

FilmOn är en annan officiell Stremio-tillägg som erbjuder fri tillgång till cirka 600 TV-kanaler och över 40 000 filmer, dokumentärer och TV-program. Denna plattform erbjuder en video on demand-tjänst till absolut kostnad, så länge du är’är villig att titta på gamla filmer. FilmOn är lagligt att använda.

12. Juan Carlos

Juan Carlos Stremio-tillägget är gemenskapsbaserat och tillhandahålls av torrentwebbplatsen med samma namn. Denna tillägg gör att du kan strömma innehåll från torrenting-webbplatsen utan kostnad. Du bör dock vara försiktig när du öppnar detta tillägg genom att använda ett VPN eftersom torrentwebbplatser används för att distribuera piratkopierat innehåll.

13. Vodo

Är du fan av indiefilmer? Kolla in VODO. Detta Stremio-tillägg är det bästa stället att titta på den senaste och största oberoende biografen har att erbjuda. Denna officiella app skapades i samarbete med Stremio för att marknadsföra oberoende medier, så det’Det är väl värt att installera om du vill vara före kurvan när det gäller film.

Som en extra bonus är VODO helt gratis och gör det inte’t innehåller något piratkopierat innehåll.

Slutgiltiga tankar

Stremio har alltid varit ett utmärkt val när det gäller att strömma toppmedieinnehåll över hela världen. Genom att installera tillägg i den här artikeln kan du hålla dig underhållen i åldrar. Det vill säga om du är försiktig och skyddar dig med ett VPN. VPN som NordVPN och ExpressVPN är ett utmärkt val för strömning via Stremio.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 1 =