Mikä on IPTV? IPTV selitti


Vuosisadan vaihteessa, sinä’d täytyy suunnata paikalliseen videokauppaan, jos haluat vuokrata tai ostaa kaikkia suosikkielokuvasi ja laatikkosarjoitasi. Mutta verkossa tapahtuvan suoratoiston upea luominen johtuu siitä, että kaikesta on tullut menneisyyteen.

Katsojien käyttäytymisen muutoksen ansiosta tilauspohjaiset palvelut, kuten Netflix ja Amazon Prime Video, ovat ehdottomasti saaneet palkkiot - jokaisella edellä mainitusta yrityksestä on ollut huomattava kasvu viime vuosina. Se ei todellakaan ole’t vaikea ymmärtää miksi, koska ne tarjoavat nopean, helpon ja kätevän tavan katsella kaikkia suosikkielokuvasi ja TV-ohjelmasi yhdellä napin painalluksella. Mitä’s enemmän, et’t edes tarvitse jättää kodin mukavuus!

Tilattavien palvelujen huomattavan kasvun ohella IPTV-palvelujen suosio on lisääntynyt valtavasti. Grand View Researchin suorittamien tutkimusten mukaan markkinat voisivat olla huikeiden 117 miljardin dollarin arvoisia vuoteen 2025 mennessä.

Mutta mikä tekee IPTV: stä niin suositun? Kuinka IPTV toimii? Onko IPTV laillinen? Nämä ovat joitain yleisimmin kysyttyjä kysymyksiä verkossa. Tässä artikkelissa sinä’Löydät vastaukset näihin kysymyksiin ja enemmän.

Mikä on IPTV?

Jos sinä’kun luet tämän artikkelin, olet todennäköisesti sinäkin’uudelleen tiedä mitä IPTV on. Jos se’s sinä, tämä osa kattaa perusteet. IPTV tarkoittaa ‘Internet-yhteystelevisio’. Kaikkia IPTV-televisioita, joista voit valita, on kolme:

  • VOD (Video On Demand) - Netflixin kaltaiset palvelut, joiden avulla voit valita elokuvasi ja katsoa sitä siellä ja sitten.
  • Aikasiirtoinen IPTV - palvelut, kuten ITV Hub ja BBC iPlayer, joiden avulla voit seurata ohjelmia, jotka olet unohtanut koko viikon.
  • Suora IPTV - suoratoistot, joiden avulla voit katsella suoraa TV: tä sen lähetyksen aikana.

Yksi IPTV: n parhaista asioista on, että se tarjoaa kätevän tavan käyttää suosikki-TV-ohjelmasi ja elokuvasi koko joukon käyttöympäristöjä. Tähän kuuluvat Windows, MacOS, Android ja myös laitteet, kuten Amazon Fire TV.

Kuitenkin sinä’Tulemme myös huomaamaan, että IPTV-palvelut toimivat usein huomattavasti vähemmän verrattuna perinteisiin satelliitti- tai kaapeli-TV-paketteihin. Tätä silmällä pitäen on helppo ymmärtää, miksi ne ovat niin suosittuja, kun katsojan käyttäytyminen jatkaa kehitystä.

Seuraava osa antaa tarkemman kuvan siitä, kuinka IPTV toimii. Joten jatka lukemista saadaksesi selville kaiken, mitä sinun on tiedettävä.

Kuinka IPTV toimii?

Erityisesti jos et’niin teknisesti kiinnostunut, saatat vain ihmetellä itseäsi - miten IPTV toimii? Jos se’sinä sinä, sinä’Olen iloinen voidessani tietää, että seuraava kohta syventyy tarkemmin siihen.

IPTV toimii paljon kuin selaaminen Internetissä. Pohjimmiltaan videosisältö siirretään tavanomaisen laajakaistaisen Internet-yhteyden kautta. Tämä tarkoittaa, että et’t tarvitse satelliittiantennia, kattoantennia tai valokuitukaapelia kuten perinteisellä ohjelmoinnilla.

Pyydettävät ja ajallisesti siirretyt IPTV-palvelut ovat usein luotettavampia, koska sisältö on tallennettu palvelimelle ja sinulla on pääsy vain rajoitettuun määrään materiaalia. Vaikka onkin kunnollista Internet-yhteyttä kannattaa aina vähentää suoratoisto-ongelmien todennäköisyyttä.

IPTV-suoratoistojen suhteen on kuitenkin turvallista sanoa, että käyttäjät voivat usein kohdata ongelmia. Erityisesti, jos monet käyttäjät käyttävät samaa virtaa kerralla, tämä voi aiheuttaa rasitusta palvelimelle, jota virta ylläpidetään. Siksi viivästykset ja puskurointi ovat kysymyksiä, joihin käyttäjien on usein puututtava.

Onko IPTV laillinen?

Onko IPTV laillinen? - se’s yksi yleisimmistä kysymyksistä, kun kyse on suoratoistosta verkossa. Mutta kaikki riippuu käyttämäsi sisällön tyypistä. Jos käytät esimerkiksi suoratoistoja, kuten Hulu tai Now TV, nämä ovat virallisia palveluita, joten voitit’Ei tarvitse huolehtia joutumasta vaikeuksiin viranomaisten kanssa.

Kuitenkin selatessasi online-kauppapaikkoja, kuten eBay, on todennäköistä, että törmäät runsaasti IPTV-palveluihin, jotka tarjoavat premium- ja HD-paketteja alennushintaan. Mutta on turvallista sanoa, että suurin osa näistä palveluista ei ole’t laillinen. Tämä johtuu siitä, että IPTV-palveluntarjoajat asettavat usein palvelimia, jotka virtauttavat uudelleen digitaalisia syötteitä, jotka voidaan sitten siirtää eteenpäin
tilaajat.

Ikä vanha sanonta “jos se kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, niin todennäköisesti on” varmasti tulee tänne. Loppujen lopuksi ajatelkaa vain kuinka paljon säästät verrattuna satelliitti- tai kaapeli-TV-paketin hankkimiseen - se’s todennäköisesti valtava ero, eikö niin?

Tarvitsenko VPN: n IPTV: hen?

siellä’s ei “Joo” tai “ei” vastaus tähän kysymykseen, mutta IPTV ja VPN ovat loistavia kumppaneita. Miksi? No, pari syytä:

  • Joillakin IPTV-palveluilla on maantieteellisiä rajoituksia pääsyn rajoittamiseksi tiettyihin maihin (tekijänoikeussopimusten vuoksi). Suosituin esimerkki tästä on Netflix - Yhdysvaltain Netflix-kirjasto on toistaiseksi suurin, joten katsojit ympäri maailmaa odottavat pääsevänsä siihen. Valitettavasti Netflix voitti’älä anna sinun, ja se’s missä VPN-palvelut tulevat kuvaan. VPN antaa sinun muodostaa yhteyden palvelimeen Yhdysvalloissa ja näyttää olevan yhdysvaltalainen käyttäjä, jolloin sinulla on pääsy Netflix USA: hon. Että’Se on vain yksi esimerkki, mutta maantieteelliset rajoitukset ovat yleisiä IPTV-alalla.
  • Toinen syy liittyy laillisuuteen: jotkut IPTV-palvelut antavat käyttäjille pääsyn laittomaan sisältöön. Esimerkki olisi Kodin epäviralliset lisäosat, mutta niitä on paljon. Tässä tapauksessa VPN on hyödyllinen, koska se piilottaa henkilöllisyytesi Internet-palveluntarjoajalta ja antaa sinun välttää sakkoja tai jopa vankila-aikaa..

Joten jos jompikumpi näistä syistä koskee sinua, vastaus kysymykseen “Tarvitsenko VPN: n IPTV: lle?” on kuuluva kyllä. Muuten sinä’olet todennäköisesti hyvin ilman sitä.

johtopäätös

IPTV-palvelujen puhdas käyttömukavuus on todella kiistatonta, ja se’s yksi tärkeimmistä syistä, miksi niiden suosio on kasvanut viimeisen vuosikymmenen aikana. Yhdistettynä siihen, että voit säästää paljon rahaa verrattuna satelliitti- tai kaapeli-TV-paketteihin, se’on helppo nähdä, miksi IPTV-palvelut ovat nousussa.

On kuitenkin syytä ottaa huomioon, että sinun on oltava varovainen käyttäessäsi tiettyjä IPTV-palveluita. Tämä johtuu siitä, että ne tarjoavat pääsyn tekijänoikeuksien alaiseen materiaaliin’d on pääsääntöisesti maksettava palkkio.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

30 − = 22