Onko torrenting laiton? Turvallisimmat maat riemuun


Torrentin laittoman tai täydellisen ymmärtäminen auttaa sinua välttämään oikeudellisia ongelmia, jotka johtuvat torrentien käytöstä tiedostojen jakamiseen.

Onko torrenting laiton kaikkialla maailmassa? Tämä on yksi yleisimmin esitetyistä kysymyksistä. Valitettavasti siellä’S ei ole yksinkertaista vastausta tähän kysymykseen. Sen sijaan se riippuu siitä mitä sinä’uudelleen kovaa ja missä maassa asut.

Ensinnäkin itse torrentinointi ei ole laitonta.

Tiedostojen jakaminen vertaisverkko (P2P) -palvelimen välillä on laillista, ja se on aina ollut oikeutesi rajoissa. Mahdollisia ongelmia syntyy, kun jaettavat tiedostot sisältävät tekijänoikeuksin suojattua tietoa, kuten elokuvia ja musiikkia. Täällä piratismi on mukana, ja asiat muuttuvat hieman monimutkaisemmiksi, samoin kuin vastaus kysymykseen “ovat torrentit laittomia vai mitä”.

Ole varma torrentin aikana. Aloita yhdellä parhaista torrentin VPN: isistä: ExpressVPN ▸

Markkinoiden tehokkain VPN kattaa kaikki torrenterit’nopeuden ja turvallisuuden tarpeet.

NordVPN ▸

Ei vain tällä hetkellä nopein VPN, mutta myös sellainen, josta on hienoja tarjouksia käyttäjille.

CyberGhost ▸

Halpa ja käyttäjäystävällinen - CyberGhost tarjoaa loistavan palvelinluettelon ja hyvät P2P-ominaisuudet.

Sana ‘piratismi’ Ensimmäinen syntyi 1700-luvulla. Tekijänoikeuslakien rikkoneista syytettiin piratismilaki. Koska nykyään torjunta on läheisesti toisiinsa liittyvä käsite, ihmiset uskovat usein, että torjunta on myös laitonta. Piratismi on kuitenkin yleensä sitoutunut taloudellisista syistä, ja kun jaat yhden suosikkitiedostoistasi Internetissä, et todennäköisesti tee sitä taloudellisen hyödyn saamiseksi. Mutta anna’s kaivaa tämän kysymyksen “on piinaa laitonta” vähän syvemmälle.

Kuinka torrent turvallisesti

Tietosuojasta on melkein tullut ylellisyyttä eikä jotain, jota sinun tulisi ottaa kevyesti. Useimmat torrentit käyttävät virtuaalisia yksityisiä verkkoja (VPN), jotka piilottavat Internet-toimintonsa Internet-palveluntarjoajaltaan (ISP).

Jos et’Jos haluat, että Internet-palveluntarjoajasi tutkii toimintaasi, sinun tulisi valita VPN, joka soveltuu parhaiten torrentioon.

Sen ei pitäisi kirjata aktiviteettiasi ja myös olla riittävän nopea käsittelemään näitä latauksia.

Onko torrentia sama kuin merirosvoaminen?

Onko torrenting sama kuin merirosvous?

Vastaus on jälleen ‘ei’. Tämä voidaan kehittää käyttämällä ei-teknisiä termejä. Torrentin perusteet voidaan selittää vertaistiedostojen jakamiseen. Näin tapahtuu, kun joku lataa tai lataa tiedoston, johon muut verkon ihmiset, joille viitataan vertaisina, pääsevät käsiksi.

Ei ole laitonta ladata jotain flash-levylle ja jakaa sitä ystävällesi. tämä on pohjimmiltaan mitä piinaaminen on.

Jos kuitenkin jaat Internetistä ladattua tekijänoikeuksilla suojattua materiaalia taloudellisen hyödyn saamiseksi, saatat törmätä lain ongelmiin.

Tämä on ero torrentin ja merirosvouksen välillä. Vaikka jotkut maat ovat lievempiä kuin toiset ja sallivat sekä piinaamisen että merirosvouksen, totuus on se merirosvot ovat aina rypistyneet. Varmista vain, että ymmärrät alueesi tarpeet.

Turvallisimmat maat riemuun

turvallisimmat maat riemuun

Koska digitaalinen tiedostojen jakaminen on ylittänyt perinteisemmät tavat nauttia musiikista, elokuvista ja monista muista viihteistä, torrentien suosio on räjähtää. Se on aiheuttanut ahdistusta teollisuudessa, koska jotkut vanhan koulun sisällön omistajat eivät ole vielä valmiita sopeutumaan uuteen liiketoimintatapaan. On kuitenkin muutamia maita, jotka ottavat käyttöön tai ainakin etsivät toisiaan torrentien käytön suhteen..

Meksiko on sulkenut silmänsä torrentereille

Vaikka Meksikon hallituksella on sääntöjä ja lakeja, jotka kieltävät torrentin, näitä lakeja ei ole vielä pantu täytäntöön. Viimeaikaiset tutkimukset osoittavat sen Yli 90% kaikista Meksikon Internet-käyttäjistä lataa musiikkia torrentin avulla joka päivä. Vaikka piinaajien pidätyksistä ei ole ilmoitettu, se on’On syytä muistaa, että se on teknisesti laiton.

Espanja antaa lain

Oli aika, jolloin laajalti uskottiin, että Espanja leikkasi torrentin avulla tiedostojen lataamista tai jakamista yrittäneiden Internet-yhteyttä..

Tuomioistuimet päättivät vuonna 2006, että niin kauan kuin taloudellisista eduista ei ole hyötyä, espanjalaiset voivat vapaasti nauttia ylellisyydestä ladata ja jakaa tiedostoja laillisesti..

Tämän lisäksi IP-osoitteita voi saada vain lainvalvontaviranomaiset. Espanja näyttää nähneen puiden ja lähinnä metsän laillistettu torrenting kokonaan. He ovat kuitenkin tunnustaneet, että laki tulee kulkemaan tapauksissa, joissa esiintyy piratismia. Niin, voit jakaa niin paljon tietoja kuin haluat, mutta et voi ansaita siitä rahaa. Vaikka vastustusta oli, se on nyt laillinen ja voit torrent niin paljon kuin haluat.

Sveitsit sallivat torrentin

Sveitsien tiedetään olevan liberaalimpia, joten ei pitäisi olla yllättävää, että torjunta on 100% laillista Sveitsissä.

On täysin normaalia ja hyväksyttävää ladata mitä tahansa niin kauan kuin sinä käytä sitä tiukasti henkilökohtaisista syistä. Jos et aio myydä lataamiasi töitä, voit nauttia vapaa-ajan vietävyydestä niin paljon kuin haluat.

Alankomaat jakaa taideteoksia

Alankomaissa on mielenkiintoinen lähestymistapa, mikä tekee siitä vielä vaikeamman ymmärtää, pilaako se laitonta vai ei. Maa päätti anna kenenkään käyttää torrentia jakaa taideteoksia. Ihmisten sallitaan torrentta teoksia henkilökohtaiseen käyttöön (ei henkilökohtaiseen hyötyyn).

Tätä lakia ei kuitenkaan sovelleta muihin asioihin, kuten ohjelmistoihin.

Hollantilaiset saavat lataa taidetta, mutta et jaa sitä. Joten seuraavan kerran kun olet Alankomaissa, muista, että on lainvastaista ladata mitään torrentilla. Mutta voit vain ladata torrentteja muista maista. Aika hämmentävää on tapa, jolla Alankomaiden viranomaiset määrittelivät taiteen. Aren’t elokuvat, musiikki ja kirjat myös taideteoksia?

Onko torrentin laitonta Yhdysvalloissa?

Torrenting Yhdysvalloissa ei ole teknisesti laitonta - ellet lataa tekijänoikeuksien alaista materiaalia- mutta hallitus tekee edelleen parhaansa torjuakseen sen.

Suurin osa Internet-palveluntarjoajista ohjaa verkkoon havaittua torrent-liikennettä.

Toisin sanoen he tekevät lataamisen erittäin hitaasti yrittääkseen estää ihmisiä tekemästä sitä. Voit kiertää tämän käyttämällä hyvää VPN: tä ja muodostamalla yhteyden palvelimiin, jotka ovat Yhdysvaltojen ulkopuolella.

Onko torrentien käyttö turvallista??

Jos otat esimerkkinä Sveitsin, on turvallista sanoa, että voit suurelta osin torrent haluamasi milloin tahansa. Kuitenkin, jos olet muissa edellä mainituissa maissa, turvallisuutesi saattaa olla paljon heikompi. Alankomaissa turvallisuudestasi saattaa tulla ongelma heti, kun jaat jotain; Meksikossa yksityisyyttäsi saattaa vaarantua, ja siitä yksin saattaa tulla ongelma.

Sveitsissä on yksityisyyttä koskevia lakeja, joiden vuoksi kolmansien osapuolten on laitonta vakoilla torrentteja lataavien ihmisten IP-osoitteita. Mutta kaikki meistä eivät ole onnekkaita nauttimaan sellaisista etuisuuksista.

Joten tässä kysymme jälleen itseltämme, onko piinaaminen laiton vai ei, ja tässä on vastaus, josta me kaikki nautimme - se riippuu. Jos haluat pysyä nimettömänä ja suojata yksityisyyttäsi jatkuvasti, sinun tulee harkita investointia virtuaalisen yksityisen verkon käyttöön torrentia varten. Jos teet tämän, olet todennäköisesti estävä tunkeutumisen tai mahdolliset oikeustoimet tekijänoikeuksien alaisen materiaalin jakamisen seurauksena.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 6 =