Parhaat VPN: t, joita voit ostaa lahjakortilla


Otatko online-tietoturvasi ja yksityisyytesi vakavasti? No, voit siis sijoittaa VPN-palveluun, joka tarjoaa nimettömän maksun. Miksi? Yksinkertaisesta syystä, että VPN-palveluntarjoajat voivat tallentaa maksutietosi. Ja jos laki pakottaa VPN-yrityksen jakamaan käyttäjätietoja, viranomaiset voisivat käyttää tätä tapaa tunnistaa sinut ja linkittää sinut tiettyyn verkkoliikenteeseen.

Toisin sanoen ostamalla mitään verkossa luotto- tai pankkikortilla tai Paypalilla, teet haavoittuvuuden. Nämä maksutavat eivät ole kaukana nimettömistä ja jäljitettävissä. Itse asiassa päinvastoin. Ne’uudelleen kaikki siitä, että olet tunnistettavissa. Niin miten’kuuluu tämä ääni, kun haluat ostaa VPN: n suojaamaan nimettömääsi? Haistamme tässä ristiriitaa.

Riippumatta siitä, kuinka pieni mahdollisuus on tunnistaa maksutietosi rikostutkinnassa, se’Vielä viisaampaa on ostaa tilaus nimettömästi. Suosittelemme tätä menetelmää toimittajille, aktivisteille, ilmoittajille, hakkereille ja kaikille muille, joiden elämä saattaa olla vaarassa..

Periaatteessa on 3 tuntematonta ostovaihtoehtoa voit harkita:

 • kryptovaluutta: Bitcoin, Ethereum, Dash ja muut
 • Käteinen raha: ostaa boxed-versio vähittäiskaupasta
 • Lahjakortit: ostaa lahjakortti Amazonilta, Walmartilta, Starbucksilta, Targetilta ja niin edelleen

Vaikka yhä useammat VPN-palveluntarjoajat tarjoavat vaihtoehtoisena vaihtoehtona Bitcoin- tai muut salaustekniikat, tämä ei ehkä ole helpoin kaikille. Ja se’Se ei välttämättä ole helpoin tapa, kun haluat ostaa VPN: n lahjana mahdollisimman nimettömästi. Siksi päätimme keskittyä siihen, kuinka ostaa VPN-ohjelmistoja lahjakortilla tai jopa käteisellä.

Ennen kuin paljastamme muutaman VPN-verkon, jonka voit ostaa lahjakorteilla, joko offline- tai online-tilassa, anna’Näet kolikon molemmat puolet.

Lahjakorttimaksun etuja ja haittoja

No, kun luulit löytäneesi täydellisen maksutavan, me’uudelleen täällä kertoaksesi sinulle sen “kaikki, joka kimaltelee’t kultaa.” Mutta sinun pitäisi’olen tottunut siihen. Tässä maailmassa kaikella on kaksoisluonne. Joten siellä’s aina positiivinen ja negatiivinen puoli.

Plussat:

 • Vaivaton: voit ostaa lahjakortteja useasta paikasta käteisellä (tavaratalot ja huoltoasemat).
 • nimettömyys: Lukuun ottamatta pyydettyjä lahjakorttitietoja (kortin numero ja PIN) henkilökohtaisia ​​tietoja ei jaeta.
 • Rahasi ovat turvallisempia: lahjakorteilla on kiinteä summa, joten siellä’Sillä tavalla, palvelu ei voi laskuttaa sinua automaattisesti uusitusta tilauksesta.
 • Itsestäänselvyys: sinun on yksinkertaisesti annettava kortin numero ja PIN-koodi ostaessasi luotettavaa VPN-verkkoa.
 • Niin hyvä kuin käteinen: lahjakortilla maksaminen on kuin menemättä vähittäiskauppaan ja ostaa jotain käteisellä.

Haittoja:

 • Ei automaattista toistuvaa maksua: voi olla vähän haittaa, että toistat aina koko lahjakorttien osto- tai täyttöprosessi.
 • Alueelliset rajoitukset: se’On mahdollista, että valitsemasi VPN-palvelu hyväksyy vain yhdysvaltalaiset lahjakortit tai muut kuin yhdysvaltalaiset tuotemerkit, jotka käyttävät samaa verkkoa. VPN-palvelut eivät välttämättä edes tarjoa tätä menetelmää fyysisen sijaintisi perusteella, ellei sitä ole’s Yhdysvalloissa.
 • Erilainen hinnoittelu: saatat joutua maksamaan hiukan enemmän, kun maksat lahjakortilla.
 • Ei palautusoikeutta: se’On erittäin epätodennäköistä, että VPN-palveluntarjoaja palauttaa koskaan lahjakortit (ja salauksen valuutan). Pidä tämä myös mielessä.

Jos sinä’älä laske kryptovaluutoiksi, lahjakortilla (tai käteisellä) maksaminen voi olla sinulle anonyymein vaihtoehto. Voit myös ostaa VPN: n lahjakortilla offline-tilassa tai verkossa.

Osta VPN lahjakortilla offline-tilassa

Jos saat jouluksi 50 tai 100 dollarin lahjakortin, ostaisitko sen mukana VPN: n, jos tiedät sen olevan mahdollista? Viime kuukausina kourallinen palveluntarjoajia on julkaissut suosituissa vähittäiskauppaketjuissa myytävän vähittäismyyntirasiaversion.

Se’On myös mahdollista, että voitit’t löytää tällaisia ​​tietoja suoraan heidän verkkosivuilta. Lisäksi, jos jotain myydään käteisellä, on mahdollista, että voit ostaa sen myös lahjakorteilla. Joka tapauksessa molemmat menetelmät ovat täysin nimettömiä - henkilökohtaisia ​​tietoja ei jaeta.

Tietysti nimettömyys tulee hintaan: vähittäismyymäläversiot kattavat vain yhden vuoden tilaussuunnitelman. Tämä vaihtoehto saattaa liittyä vain Yhdysvaltoihin, mutta saatat onnekas löytää VPN-postilaatikko myös muista maista.

Tällä hetkellä nämä vähittäiskaupat voivat myydä VPN-pakettiversioita:

 • Amazon
 • Staples
 • Best Buy
 • Office Depot
 • Walmart
 • PCM
 • Kohde
 • paistaa’s Elektroniikka
 • Mikrokeskus

NordVPN

NordVPN-logoEpäilemättä NordVPN on yksi johtavista yrityksistämme. Vaikka tämä VPN-palvelu ei’t tarjoa lahjakorttimaksua vaihtoehtoisena vaihtoehtona verkossa, sinulla on vielä yksi vaihtoehto ostaa se offline-tilassa. Voit tietysti käyttää Bitcoin-, Ethereum- ja Ripple-ohjelmia tilaamiseen ja pysyä nimettömänä koko ajan.

Siitä huolimatta, me’olet huomannut, että voit ostaa NordVPN: n laatikkoversio suosituista vähittäiskaupoista. Tämä tarkoittaa sitä’s mahdollista saada NordVPN käteisellä sekä lahjakortit.

Jos VPN: n ostaminen lahjakortilla verkossa tuntuu sinulle hieman hankalalta, vähittäiskauppaan käyminen voisi olla hyvä vaihtoehto täydelliselle nimettömyyslle. NordVPN-vähittäismyyntirasian tulisi olla saatavana myös Kanadan, Ranskan ja Saksan suurimmissa ketjuissa.

F-Secure Freedome

Parhaat VPN: t, joita voit ostaa lahjakortilla

Tämä on suhteellisen hyvä VPN-palvelu Suomesta. Itse asiassa tämä yritys on todistanut luotettavuutensa verkkoturvallisuusalueella viimeisen 25 vuoden aikana viruksentorjuntaansa ja muihin tuotteisiinsa. Tämän VPN: n maailmanlaajuinen kattavuus ei ole’t liian vaikuttava sen 30 palvelimen kanssa yli 20 maassa.

F-Secure Freedome VPN tarjoaa melko nopeita nopeuksia. Voit käyttää tätä palvelua kaikkiin yleisiin IP-väärentämisiin ja paikkatietojen poistamiseen. Hyvä uutinen on’s melko halpaa myös. Ja se voisi olla saatavana suurimpien myymälöiden vähittäiskauppaversiona. Joko sinulla on lahjakortti tai käteinen, voit vain kävellä kauppaan ja ostaa tämän VPN: n jäljellä.

HMA! Pro VPN

hidemyass-logo

HideMyAss VPN ei ole rehellinen, johon luotamme täysin. Sillä on todistettu yhteistyö ulkomaisten ja kotimaisten viranomaisten kanssa. Tämä VPN-ohjelmisto kuuluu Avast-imperiumiin. Vaikka Tšekin tasavalta ei ole’t välttämättä minkään kansainvälisen valvontayhdistyksen jäsen, HMA! kotipaikka on Iso-Britannia. Nyt se on Five Eyes -maa ja yksi VPN-palvelun huonoimmista lainkäyttöalueista.

Siitä huolimatta, kunhan käytät HMA: ta! laillisiin tarkoituksiin sinulla ei ole mitään pelättävää. Se’On myös tärkeää mainita, että tämä VPN on uskomattoman nopea eikä vain läheisten palvelimien kanssa.

Osta VPN lahjakortilla verkossa

Nimettömyys on avain luotettavalle VPN-palvelulle ja myös omalle suojauksellesi. Ne VPN-verkot, jotka tarjoavat nimettömiä maksutapoja (salausvaluutat ja lahjakortit), osoittavat erityistä huolta turvallisuudesta ja yksityisyydestä.

Joten esitetään nyt lyhyt VPN-luettelo, joka hyväksyy lahjakortit.

TorGuard

Parhaat VPN: t, joita voit ostaa lahjakortillaTämä VPN on yksi suosituimmista kohteista. Kohtuullisille hinnasuunnitelmille saat erinomaisen suojauksen ja online-yksityisyyden pääsyn maantieteellisesti estettyyn sisältöön, torrentiaan, suoratoistoon, verkkopeleihin ja muihin. TorGuard tarjoaa Bitcoin-, Litecoin- ja lahjakorttimaksuja. Näin voit pysyä todella jäljittämättä. Tietenkin, ennen kuin sijoitat rahasi, saatat tietää lisätietoja TorGuard VPN: stä.

Kuinka ostaa TorGuard lahjakortilla

Hankintaprosessi on melko monimutkainen, mutta ei rakettitiede. Kun olet valinnut suunnitelmasi, sinulla on mahdollisuus:

 • ostaa erillisiä IP-, asunto-IP-, suoratoisto-IP- ja urheilu-IP-osoitteita
 • ostaa DDoS-suojattuja IP-osoitteita Kanadaan ja Ranskaan
 • päivitä premium-10 Gbit -verkkoon Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa ja Kanadassa

Viimeinkin kun saavut kassalle, sinä’Sinulla on mahdollisuus valita maksu.

torguard-maksuvaihtoehdot

Valitse Lahjakortti vaihtoehto. Täytä sitten lomake sähköpostiosoitteellasi ja salasanallasi, tarkista “Olen lukenut ja hyväksyn käyttöehdot” -ruutu ja napsauta Tee tilaus. Voit asettaa erillisen “väärennös” sähköpostitili tätä tarkoitusta varten, sinun ei pitäisi’t käytä henkilökohtaista sähköpostiosoitettasi, jos haluat täydellisen nimettömyyden.

Nyt sinä’Sinut ohjataan laskusivulle. Tarkista laskusi tiedot ja napsauta PayGarden-painike siirretään oikealle yläkulmaan seuraavalle sivulle:

TorGuard-lahjakorttivaihto

Etsi lahjakorttimerkki tai tarkista yksi alla olevasta luettelosta. Sinä’Sinut ohjataan automaattisesti Tarkista Balance-näyttö.

TorGuard-lahjakortti -saldo

Kirjoita lahjakorttisi numero ja kortin PIN-koodi, napsauta Tarkista tasapainike. Kun lahjakortti tarkistaa, sinä’olet valmis vahvistamaan maksusi. Että’kaikki mitä tarvitaan TorGuard VPN: n ostamiseen lahjakortilla. Sinun pitäisi saada käyttöoikeustietosi hetkessä, jotta voit ladata, asentaa ja käynnistää VPN: n muutamassa minuutissa.

Yksityinen Internet-yhteys

Vaikka PIA ei todellakaan ole meidän suosikkivalintamme, tällä VPN: llä on silti joitain etuja. Se’Se on erittäin halpaa, sillä on kunnolliset turvatiedot, suhteellisen hyvät nopeudet, ja se voi myös tarjota sinulle pääsyn Netflixiin. Ehdotamme jälleen kerran, että luet lisää Yksityisestä Internet-käytöstä saadaksesi tietää, riittääkö tämä VPN-palvelu tarpeitasi varten.

Kuinka ostaa PIA lahjakortilla

Tämä VPN tarjoaa sinulle useita vaihtoehtoja maksaa nimettömästi. Voit maksaa esimerkiksi Bitcoinilla ja muilla kryptovaluutoilla. Annetaan kuitenkin’Keskitymme lahjakorttimaksuun nyt. Voit valita tämän vaihtoehdon vierittämällä pääsivua tai ostosivua alaspäin, kunnes näet seuraavan osan:

PIA sallii nimettömän maksun lahjakortilla

Klikkaa Hanki VPN-käyttöpainike.

Yksityisen Internet-yhteyden lahjakorttivaihto

Seuraavalla näytöllä sinun on löydettävä tai kirjoitettava lahjakortti tuotemerkki. siellä’Alla on myös joitain tietoja siitä, kuinka lahjakortilla maksaminen toimii. Kerran sinä’olet valinnut tuotemerkin, sinä’Löydät itsesi Tarkista tasapainosivu.

PIA - arcadia-kortin tiedot

Klikkaa Tarkista Balance-painike ja odota, kunnes saat vihreän valon vahvistaaksesi maksusi.

Joten periaatteessa vaiheet ovat samat, kuin mitä TorGuardin tapauksessa näimme. Nyt sinun pitäisi saada kirjautumistietosi PIA-tiliisi, jotta voit asentaa asiakkaasi ja alkaa suojata verkkotoimintaasi.

VPN Rajoittamaton

Ei markkinajohtaja, mutta VPN Unlimited -sovelluksessa on edelleen muutama hyödyllinen ominaisuus. Tämä VPN on melko turvallinen ja keskimääräisellä nopeudella. Periaatteessa voit käyttää sitä kaikkiin perustarpeisiisi, kuten sensuroitujen sivustojen vapauttaminen, IP: n huijaaminen, videoiden suoratoisto, julkisten WiFi-yhteyksien suojaaminen ja online-pelaaminen. Kuten kaksi muuta yllä olevaa VPN: tä, VPN Unlimited tarjoaa myös kaksi jäljittämätöntä maksutapaa: Bitcoin ja lahjakortit. Ennen kuin käytät lahjakorttia tilaamiseen, suosittelemme kuitenkin lukemaan koko VPN Unlimited -katsauksen.

Kuinka ostaa VPN Unlimited lahjakortilla

Tämän palvelun avulla voit maksaa yli 100 suositulla lahjakortilla, kuten Adidas, Home Depot, Nike, Starbucks, Target ja Walmart. Tätä vaihtoehtoa ei kuitenkaan voida tarjota sinulle, jos fyysinen sijaintisi ei ole Yhdysvalloissa. Joten voit halutessasi ostaa toisen VPN: n ostaaksesi VPN Unlimited -sovelluksen lahjakortilla. Kaikki parempia ilmaisia ​​VPN-verkkoja todennäköisesti tekee.

VPN Rajoittamaton lahjakortti on yksi maksutavoista

Valita Muut menetelmät jatkaa.

Seuraavaksi sinun on joko kirjauduttava sisään tai kirjauduttava sisään VPN Unlimited -tiliisi. Voit jälleen käyttää kertaluonteista, ts. Kertakäyttöistä sähköpostitiliä. Sinä’Tarvitsen sitä vastaanottaaksesi valtakirjatiedot tai mahdolliset ohjeet, jotka saatat tarvita VPN: n käytön aloittamiseksi. Toisin sanoen don’t käyttää henkilökohtaista tiliäsi.

Kun olet kirjautunut sisään, sinä’Näet käytettävissä olevat maksutavat. Ja joukossa lahjakorttivaihtoehdot:

VPN Rajoittamaton muut maksutavat

Valitse haluamasi tyyppinen lahjakortti ja napsauta Ostaa. Lahjakorttivaihtoehdosta riippuen’olet valinnut sinä’Lähetetään seuraavalle näytölle vastaavasti:

Rajoittamaton VPN-lahjakorttiosto

tai:

Rajoittamaton VPN-lahjakorttivaihtoehto

Kun olet valinnut lahjakortti, kirjoita korttisi numero ja PIN-koodi. Paina sitten -painiketta Maksa nyt -painike, lunastaa todistuksen ja sinä’re hyvä mennä. Nyt voit ladata VPN Unlimited -sovelluksen ja kirjautua tilillesi pysyäksesi nimettömänä verkossa.

Me’Pidämme silmämme auki enemmän. Jos löydämme muuta kohtuullista VPN-palvelua, joka tarjoaa lahjakortti- tai käteismaksun, me’Päivitän tämän sivun.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

71 − 66 =