Η ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο δεν συνδέεται


Προβλήματα μπορεί να προκύψουν ακόμη και με τα καλύτερα δίκτυα VPN και η ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο (PIA) δεν αποτελεί εξαίρεση. Μερικές φορές, η PIA κέρδισε’t σύνδεση, αφήνοντας τους χρήστες χωρίς προστασία.

Ενώ τα περισσότερα προβλήματα συνδεσιμότητας της PIA μπορούν να επιλυθούν, ορισμένα δίκτυα VPN ταιριάζουν καλύτερα σε ορισμένες χώρες και με ορισμένους παρόχους υπηρεσιών Διαδικτύου. Η χρήση ενός παρόμοιου VPN, όπως του NordVPN, μπορεί μερικές φορές να είναι ο ευκολότερος τρόπος.

Αλλά αν εσύ’να αποφασίσετε να επιλύσετε το πρόβλημα σύνδεσης PIA, αυτές οι απλές λύσεις παρακάτω θα πρέπει να ξεκινήσετε την αντιμετώπιση προβλημάτων. Αφήνω’βλέπετε πώς να το κάνετε αυτό.

Γιατί τα VPNs έχουν μερικές φορές δυσκολία σύνδεσης?

Πρώτα απ 'όλα’είναι σημαντικό να καταλάβετε γιατί τα δίκτυα VPN ενδέχεται να αγωνιστούν για να συνδεθούν. Υπάρχουν πολλοί πιθανοί λόγοι για αυτό, και οποιοσδήποτε (ή περισσότεροι) από αυτούς θα μπορούσε να σας εμποδίσει να συνδεθείτε. Εδώ είναι μερικά από τα πιο συνηθισμένα θέματα που εμείς’θα συναντήσετε όταν χρησιμοποιείτε VPN:

 1. Οι διακομιστές είναι κάτω
  Σε ορισμένες περιπτώσεις, το πρόβλημα βρίσκεται στους διακομιστές του παροχέα σας. Οι τράπεζες διακομιστών εκτελούνται τακτικά εκτός σύνδεσης για συντήρηση και όλα τα μικρά προβλήματα μπορούν να μειώσουν την ταχύτητά τους. Εάν συμβαίνει αυτό, η εναλλαγή σε άλλο διακομιστή θα πρέπει να επιλύσει το πρόβλημα.
 2. Λιμάνια
  Για να συνδεθείτε σε ένα VPN, ο υπολογιστής σας πρέπει να περάσει από μία από τις πολλές θύρες του - και δεν είναι όλα αυτά ικανά να χειρίζονται συνδέσεις VPN. Αυτό θα μπορούσε να είναι το πρόβλημα.
 3. Πρωτόκολλα
  Τα δίκτυα VPN χρησιμοποιούν πρωτόκολλα που είναι σαν εργαλεία για τη δημιουργία ασφαλών σηράγγων μεταξύ του υπολογιστή σας και του ιστού. Αυτά τα πρωτόκολλα μπορεί μερικές φορές να έρχονται σε σύγκρουση με τη σύνδεσή σας στο διαδίκτυο και η εναλλαγή μεταξύ τους μπορεί να φέρει αποτελέσματα (δείτε παρακάτω για να το κάνετε αυτό με την PIA).
 4. Firewalls
  Ενώ η PIA θα πρέπει να συνεργαστεί με τα περισσότερα τείχη προστασίας, αυτά τα εμπόδια μπορούν επίσης να δημιουργήσουν συγκρούσεις. Ενδέχεται να είναι απαραίτητο να απενεργοποιήσετε την προστασία του τείχους προστασίας εάν η ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο εξακολουθεί να αποσυνδέεται.
 5. Antivirus
  Τα πακέτα προστασίας από ιούς, τα οποία σαρώνουν τα εξερχόμενα δεδομένα, ενδέχεται να προκαλέσουν τα ίδια προβλήματα. Αυτό συνήθως επιβραδύνει τη σύνδεσή σας, αλλά μπορεί να είναι η κύρια αιτία της PIA που δεν συνδέεται επίσης. Το VPN αναφέρει ότι έχει μακροχρόνια προβλήματα με προϊόντα από το Kaspersky, οπότε αν χρησιμοποιήσετε τα εργαλεία ελέγχου των ιών, ίσως έχετε τύχη.
 6. Πάρα πολλές συσκευές
  Το PIA επιτρέπει στους χρήστες να συνδέουν έως και 5 συσκευές με ένα τυποποιημένο πακέτο. Αν εσύ’έχετε προσθέσει ένα πάρα πολλά, αυτό μπορεί να κόψει τη σύνδεσή σας. Και εάν η επίτευξη του ορίου σύνδεσης έχει γίνει ένα σταθερό πρόβλημα, σας προτείνουμε να μεταβείτε στο Surfshark VPN που προσφέρει απεριόριστες ταυτόχρονες συνδέσεις.
 7. Δρομολογητές
  Η PIA έχει προβλήματα με τους δρομολογητές που δεν έχουν’t χαρακτηριστικό “διάτρηση οπών,” οπότε ίσως αξίζει επίσης να επικοινωνήσετε με τον κατασκευαστή του δρομολογητή σας για να ελέγξετε αν πρόκειται για πρόβλημα με το υλικό σας. Μια άλλη επιλογή είναι η επιλογή ExpressVPN, η οποία θεωρείται ως το καλύτερο VPN για κάθε δρομολογητή.

Δεν μπορείτε να σταματήσετε τις συνδέσεις; Μεταβείτε στο NordVPN - η υπηρεσία με το πιο αξιόπιστο στόλο εξυπηρετητών. Αποκτήστε το NordVPN

Ορισμένα δίκτυα VPN θα επιβάλλουν επίσης περιορισμούς εύρους ζώνης για χρήστες μεγάλων δεδομένων. Ωστόσο, αυτό δεν συμβαίνει’t υποτίθεται ότι είναι ένα πρόβλημα με την PIA, που λέει ότι δεν επιβάλλει όρια.

Η ιδιωτική πρόσβαση στο Internet κέρδισε’t connect: τι να κάνετε?

Αν η PIA κέρδισε’t σύνδεση, αυτό’ο χρόνος για την επίλυση προβλημάτων και έχετε αρκετούς τρόπους να το κάνετε. Κανένα από αυτά δεν είναι ιδιαίτερα περίπλοκο και εκεί’υπάρχει μια καλή πιθανότητα ότι μία από αυτές θα δώσει μια λύση.

Αλλάξτε τις θύρες σύνδεσης που χρησιμοποιούνται από την PIA

Όπως σημειώθηκε παραπάνω, η θύρα που χρησιμοποιείτε για να συνδεθείτε στον ιστό μπορεί να είναι ένας λόγος για τον οποίο η ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο συνεχίζει να αποσυνδέεται. Εδώ’s πώς να αλλάξετε τη θύρα σε δευτερόλεπτα:

 1. Βεβαιωθείτε ότι είστε’απολύτως αποσυνδεδεμένο από την PIA’s διακομιστές
 2. Φορτώστε την εφαρμογή πελάτη Private Internet Access
 3. Μεταβείτε στο μενού Σύνθετες ρυθμίσεις
 4. Στη δεξιά πλευρά, εσύ’Θα δείτε ένα παράθυρο με την ένδειξη Σύνδεση. Οι ρυθμίσεις εδώ σας επιτρέπουν να αλλάξετε το πρωτόκολλο και τις θύρες που χρησιμοποιείτε

Το’είναι σημαντικό να εισαγάγετε τους σωστούς συνδυασμούς πρωτοκόλλων και θυρών. Μερικοί συνδυασμοί για να δοκιμάσετε περιλαμβάνουν:

 • Πρωτόκολλο UDP και θύρες: 9201, 8080 ή 53
 • Πρωτόκολλο TCP και θύρες: 80, 110 ή 443

Οταν εσύ’έχετε εισάγει κάποιο από αυτά τα combos, εισάγετε την εφαρμογή PIA και προσπαθήστε να συνδεθείτε ως συνήθως. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι οι ανησυχίες σας σχετικά με τη σύνδεση PIA δεν έχουν εξαφανιστεί.

Δοκιμάστε να ορίσετε με μη αυτόματο τρόπο τις ρυθμίσεις DNS

Εάν μπορείτε να συνδεθείτε σε διακομιστές PIA, αλλά μπορείτε’t να περιηγηθείτε στον ιστό, το DNS θα μπορούσε να είναι ο λόγος για τον οποίο κέρδισε η PIA’t σύνδεση. Το PIA σάς επιτρέπει να αντιστοιχίσετε τις πληροφορίες DNS με μη αυτόματο τρόπο και αυτό συνήθως λειτουργεί γύρω από προβλήματα σύνδεσης στο διαδίκτυο:

 1. Αποσυνδεθείτε από το VPN
 2. Μεταβείτε στο μενού ρυθμίσεων και εναλλαγή Προστασία διαρροής DNS έτσι ώστε η προστασία να είναι απενεργοποιημένη. Βεβαιωθείτε ότι έχετε αποθηκεύσει τις ρυθμίσεις σε αυτό το στάδιο
 3. Μεταβείτε στο μενού Έναρξη των Windows και πληκτρολογήστε “ncpa.cpl” στο κιβώτιο εκτέλεσης
 4. Εσείς’Θα δείτε τώρα ένα Σύνδεση δικτύουs κουτί. Μεταβείτε στις ρυθμίσεις για το προσαρμογέα ethernet ή wi-fi
 5. Προχωρήστε στο Ιδιότητες για τον προσαρμογέα
 6. Επιλέγω “TCP / IP (v4)” ως πρωτόκολλο, και βεβαιωθείτε ότι έχετε την επιλογή Αποκτήστε αυτόματα μια διεύθυνση IP σημαία
 7. Στο πλαίσιο για τον κύριο διακομιστή DNS, πληκτρολογήστε “209.222.18.222”
 8. Για το εναλλακτικό DNS, πληκτρολογήστε “209.222.18.218”
 9. Τώρα, μεταβείτε στην καρτέλα ιδιοτήτων για τον προσαρμογέα TAP (ο οποίος βρίσκεται επίσης στις ιδιότητες δικτύου
 10. Επιλέξτε TCP / IP (v4) όπως παραπάνω και πληκτρολογήστε τις ίδιες πληροφορίες DNS
 11. Κλείστε την εφαρμογή και επανεκκινήστε το σύστημά σας. Όταν φορτώνετε το PIA και το πρόγραμμα περιήγησής σας, μπορεί να διαπιστώσετε ότι τα ζητήματα σύνδεσης έχουν επιλυθεί

Μεταβείτε στην εφαρμογή OpenVPN

Το OpenVPN είναι το προεπιλεγμένο πρωτόκολλο που χρησιμοποιείται από την PIA, αλλά μπορείτε επίσης να συνδεθείτε στο δίκτυο χρησιμοποιώντας μία από τις εφαρμογές OpenVPN ανοιχτού κώδικα. Έτσι, αν βρείτε Private Internet Access δεν συνδέεται, αυτό’αξίζει να δοκιμάσετε το OpenVPN.

 1. Προχωρήστε στην τοποθεσία web OpenVPN και κάντε λήψη του προγράμματος εγκατάστασης OpenVPN
 2. Ανοίξτε το αρχείο OpenVPN κάνοντας δεξί κλικ και επιλέγοντας Εκτελέστε ως διαχειριστής
 3. Όταν ολοκληρωθεί η εγκατάσταση, πραγματοποιήστε λήψη των αρχείων ρυθμίσεων PIA OpenVPN
 4. Εξαγάγετε το αρχείο στο φάκελο OpenVPN Config
 5. Ανοίξτε την εφαρμογή OpenVPN, επιλέξτε ένα διακομιστή και εισαγάγετε τα διαπιστευτήρια του χρήστη PIA

Ταξινόμηση συνδέσεων με την PIA και απολαύστε απόλυτη ασφάλεια

Το PIA είναι ένα ελίτ VPN και θα πρέπει να λειτουργεί με σχεδόν οποιαδήποτε ρύθμιση, συμπεριλαμβανομένων των συσκευών Mac, Android και iOS - καθώς και των Windows. Οι λύσεις που συζητήθηκαν εδώ μπορούν συχνά να δώσουν λύση, αλλά αν δεν είναι’t, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα υποστήριξης της PIA.

Δυστυχώς, η PIA εξακολουθεί να μην έχει’να προσφέρουμε μια ζωντανή συνομιλία, για να μην αναφέρουμε κάτι τέτοιο’s 24/7. Δεδομένου ότι πιο συχνά από το να μην λαμβάνετε βοήθεια αποδεικνύεται πιο καρποφόρα από το να προσπαθείτε να καταλάβετε τα πράγματα μόνοι σας, σας συμβουλεύουμε να σκεφτείτε ένα VPN που έχει μεγάλη 24/7 υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας, δηλαδή το NordVPN.

Προτείνεται ότι:

Ιδιωτική κριτική πρόσβασης στο Internet

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

64 − = 55