IPVanish vs privat internetåtkomst


Översikt

IPVanish och Private Internet Access är båda Topp 10 VPN: er med giltiga argument för och emot dem. Vi ser dem som ganska lika övergripande, men på ingen sätt liknande. Här’s hur de staplar upp.

säkerhet & Anonymitet

I motsats till detta är säkerhetsuppgifterna för IPVanish och privat internetåtkomst jämförbara. Båda har stark kryptering och erbjuder OpenVPN-säkerhetsprotokollet, båda är registrerade i Amerikas förenta stater, som inte är den största vänen till integritet på världsscenen. IPVanish och PIA hävdar båda att de inte har några loggar och båda har testats vid domstol. Det är här vi ser den största skillnaden mellan dessa två VPN: er. Information från IPVanish bidrog till att döma en person i USA, medan information från PIA var värdelös för brottsbekämpning.

Förtroende är en viktig faktor vid utvärdering av säkerhet. där’det är inget sätt att veta vad som händer i dessa VPN-datacentrar, därför är situationer som dessa extremt viktiga. Privat internetåtkomst är den säkrare produkten.

Hastighet & Prestanda

IPVanish är bättre positionerad för hastighet än PIA. Även om de har färre servrar (1 000+ jämfört med 3 000+) är de spridda över mer av världen (60+ länder jämfört med 30+ länder). Detta innebär att IPVanish mer sannolikt kommer att erbjuda en liknande prestanda på olika platser. Dessutom äger och förvaltar IPVanish alla sina servrar, vilket gör att företaget bakom VPN kan optimera och uppnå mer med mindre. Som ett resultat är IPVanish en av de snabbaste VPN: erna på marknaden och PIA är i bästa fall genomsnittligt.

Enkel användning

Dessa två VPN: s appar är mycket olika. Båda är enkla att använda, även om IPVanish gör ett bättre jobb med att förklara sina inställningar. där’s också mer att välja mellan, så vi kan säga att IPVanish ger användaren mer kraft.

När det gäller stöd är vinnaren mycket mer tydlig. IPVanish har en livechattfunktion, medan PIA inte gör det. där’Det finns också många anekdotiska bevis som tyder på att PIA-stöd inte svarar och är benägna att ge standardiserade svar.

den’s 1-1 i IPVanish vs PIA-kampen.

Torrenting och P2P

IPVanish och privat internetuppkoppling är båda fina val för strömning. Du’Jag får mer fart med det förra, men vi skulle känna oss säkrare med det senare.
Som sådan föredrar vi PIA för torrent.

Netflix och Kina

Dessa är områden där inget verktyg är något bra. Netflix har blockerat alla deras amerikanska servrar, så du’Jag måste fortsätta titta.

Beträffande Kina är båda VPN: erna mer eller mindre lika och inget är bra. den’är ett lopp mot regeringen för VPN-leverantörer i Kina. Det finns många olika metoder som den kinesiska regeringen använder för att göra livet svårt. De blockerar server-IP: er, de blockerar DNS-nyckelord, de använder DPI för att döda vissa typer av krypterad trafik, och så vidare. Både IPVanish och privat internetåtkomst har haft problem och båda kommer att fungera sporadiskt. Ingen vinner denna IPVanish vs PIA-runda!

Kompatibilitet

IPVanish och PIA har anpassade appar för alla huvudplattformar (Windows, Mac, iOS, Android, Linux), men IPVanish har dessutom en Router-klient, samt en Windows Phone-app, en Chromebook-app och en Fire TV-app. Det ger kanten i detta område.

Prissättning

Privat internetuppkoppling är en av de billigaste VPN: erna på marknaden’det är ingen tävling här. Du kan få PIA för en månad ($ 6,95), 12 månader ($ 5,99 / månad faktureras var 12: e månad) eller 24 månader ($ 3,33 / månad faktureras var 24: e månad). IPVanish är lite dyrare: 1 månad ($ 10,00), 3 månader ($ 8,99 per månad faktureras var tredje månad) eller 12 månader ($ 6,49 faktureras var 12: e månad).

IPVanish vs privat internetåtkomst - vilket är bättre?

IPVanish VS Private Internet Access-striden slutar och vi är redo att förklara vinnaren.

Båda är giltiga val, men här’s vår ta:

den’är tydligt att IPVanish är den mer polerade produkten. Men vi’är mer benägna att lita på PIA’s respekt för integritet. Också, det’är något billigare. Om du’letar du efter den snabbaste, säkraste VPN - det finns bättre val där ute. Hitta en annan anständig VPN på PIA’s pris kan vara mycket tuffare.

Läs våra fullständiga recensioner:

IPVanish Review

PIA Review

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

79 + = 84