Hvordan oppdager Netflix VPN-tjenester?


Med så mange VPN-tjenesteleverandører der ute, det’Det er klart det må være noen fordeler ved å bruke en, ikke sant? En av disse er muligheten til å omgå den strenge Netflix-deteksjonen for å streame geo-begrensede TV-serier. Men, hvordan oppdager Netflix VPN-tjenester i utgangspunktet? Hvorfor er det et spørsmål?

I utgangspunktet er en VPN brukt til å:

  • Kled forbindelsen din og krypter signalet for å gjøre surfeaktiviteten din anonym;
  • Manipulere IP-adressen din slik at du ser ut til å komme fra et annet land, for ikke å snakke om en annen datamaskin.

Ikke rart hvordan eller hvorfor en VPN-løsning kan brukes til å få tilgang til sensurert og geo-blokkert innhold. Men lykkes de alltid? La’se hva du trenger å vite om VPN-tjenester og Netflix.

Få tilgang til Netflix og strømme innhold utenfor USA

Selskaper som Netflix, Hulu og Pandora har copyright-avtale som forhindrer kringkasting av noe innhold utenfor USA. Derfor kan ikke folk i Storbritannia, Canada, Australia og Sør-Amerika streame Netflix-filmer. De har imidlertid lært å manipulere IP-adresse ved hjelp av en VPN for å tillate videostreaming på Netflix. Dessverre har Netflix utviklet en måte å oppdage VPN-brukere. en API på deres system lar datamaskinen spørre om den virkelige IP-adressen for å hente ISP og plassering umiddelbart.

Brukere fra hele verden vil bruke VPN for å få tilgang til Netflix-innhold fra sine land. For eksempel vil en bruker som er bosatt i Tyskland, men ønsker å se et show bare tilgjengelig i USA, bare kreve å starte opp VPN-programvaren, koble seg til Netflix-nettstedet og se filmer med letthet. Imidlertid har denne metoden sluttet å fungere for de fleste brukere. Men hvorfor? Hvordan oppdager Netflix VPN?

Crackdown på bruk av VPN-er

Hvis du’her er du’har sannsynligvis hørt om Netflix VPN-forbud. Hvis ikke, her er det. Tilbake i 2016 bestemte en stor leverandør av medietjenestene seg for å blokkere eventuelle forsøk på å omgå regionalt låst innhold ved hjelp av en VPN. Naturligvis gjør Netflix VPN-forbud det vanskelig å få tilgang til innholdet fra andre land. Denne avgjørelsen ble sannsynligvis avgjort etter at rettighetshavere presset selskapet. Streaming av en film som ikke er lisensiert i regionen din lar rettighetshaverne ikke betales for seertallet.

Nedbruddet av bruken av VPN-er ble forsterket av det faktum Netflix er ikke bare en innholdsfordeler, men også en innholdsskapere. De siste showene deres som “Oransje er den nye sort”, eller “Korthus” har vokst enormt seertall. Derfor tok selskapet en strengere holdning til personvern- og copyright-lover.

Etter hvert kunngjorde Netflix at de har til hensikt å gi global tilgang til innhold. Det vil si at du kan se på hvilket som helst innhold uansett hvor du er i verden. Denne avgjørelsen vil imidlertid komme etter en lang prosess med forhandlinger med rettighetshavere. Vi’Det er lite sannsynlig at det snart kommer et globalt Netflix-kort.

Så hvordan oppdager Netflix VPN-tjenester?

Brukere som ikke er klar over Netflix VPN-forbudet, kommer til nettstedet, bla gjennom innholdet som vanlig og får videooppdateringer. Likevel kan det hende du vet at Netflix først åpner en nettstedversjon relatert til den virkelige geolokaliseringen av en bruker. For eksempel vil en bruker i Storbritannia se en britisk versjon av Netflix-nettstedet. Når det gjelder å se på videoen, får brukeren imidlertid en proxy-feil. Systemet blokkerer VPN-en din, og det kan du’t se innhold på Netflix!

Hvordan skjer det?

Netflix bruker a sofistikert VPN-deteksjon. Til å begynne med fungerer nettstedet som om det er en versjon av det i ditt land. derav, den’kan lese landskoden til den kommende IP-adressen. Bortsett fra nettstedet, Netflix driver en annen server som er vert for videoinnholdet. En streng protokoll brukes for å bestemme om en bruker opererer med en VPN før han tillater tilgang til serveren med videoinnhold.

Ser nærmere: Delt IP-adresser på VPN-er

Dessverre er det første som VPN-deteksjon ser etter en delt IP-adresse. De fleste VPN-tjenesteleverandører bruker en delt IP-adresse. Så, hvordan oppdager Netflix VPN-tjenester? Systemet merker dusinvis av brukere på samme IP-adresse. Derfor, hvis du’jeg ønsker å omgå dette forbudet, prøv å bruke en individuell IP-adresse. VPN-leverandører kjøper vanligvis IP-adresse i massevis. Derfor er det en hel masse servere under lignende IP-adresser.

Netflix kan oppdage den aktuelle IP-adressen og blokkere den. Dette betyr at selv de brukerne som ikke har det’t bruker en VPN, men hvis ekte geolokering samsvarer med IP-adressen kan blokkeres. Netflix har allerede gjort det vanskelig å bruke en VPN og få tilgang til innhold - selv om du’er du en Netflix-kunde, deg’Vi må ofre personvernet ditt!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 79 = 85