VPN Obegränsat för torrenting


Det främsta skälet till att använda ett VPN är att ha säkerhet och integritet när du surfar på internet. Men många är inte medvetna om alla säkerhetsproblem som plågar deras enheter när de är anslutna till internet. Av den anledningen kanske de inte använder ett VPN.

Människor hamnar ofta med VPN för ett antal andra ändamål. En av de viktigaste är säker torrenting. Nedladdning av upphovsrättsskyddat innehåll innebär risker, särskilt risken att bli böter för brott mot upphovsrätt.

Varning!

Att spåra utan VPN är problem

Även om torrenting är lagligt i de flesta länder, är det inte att ladda ner copyright-innehåll. Don’t fångas med att göra det - använd ett VPN!

Skaffa VPN Obegränsat nu ▸

Problemet är dock att många VPN helt enkelt inte gör det’t tillåter eller är inte tillräckligt bra för strömning. Vi beslutade att ta en djupgående titt på att använda VPN Unlimited för att torrentera för att se hur det staplar mot andra marknadsledare när det gäller P2P-trafik.

Varför använda ett VPN för att strömma?

Det största skälet att överväga att använda ett VPN för torrent är att alla som laddar ner eller sådd en torrent kan se alla IP: er anslutna till torrenten. På så sätt kan en upphovsrättsägare identifiera dig och lämna in en stämning om du bryter mot upphovsrättslagar.

En VPN raderar problemet genom att dölja din IP-adress bakom en egen. På detta sätt är det helt enkelt omöjligt för någon att spåra din anslutning tillbaka till dig.

En VPN hjälper också till att avblockera torrenter om de blockeras av din Internetleverantör eller nätverksadministratör. Eftersom nätverket bara ser att du är ansluten till en VPN-server i motsats till en torrent, har du obegränsad åtkomst till torrents.

Slutligen kan du också använda ett VPN om din internetleverantör stängs av din anslutning medan du torrent. Om du märker en enorm nedgång i hastigheter när du börjar torrentera kan du använda ett VPN för att kringgå denna begränsning (förutsatt att VPN har goda anslutningshastigheter).

Kan VPN Unlimited torrentfiler?

Många VPN blockerar helt enkelt P2P-trafik för att förhindra hög serverbelastning eller DMCA-förfrågningar. Andra tillåter trafik endast på dedikerade P2P-servrar, medan några få leverantörer tillåter dig att strömma på vilken server du vill.

VPN Unlimited har dedikerade servrar som kan användas för att strömma. Dessa servrar är optimerade för P2P-trafik och är inställda för att säkerställa att du kan få maximal möjlig hastighet när det gäller strömning.

VPN Unlimited har över 700 servrar fördelade över hela världen. Kom dock ihåg att den stora majoriteten av VPN Unlimited torrent-servrar är baserade i USA och Europa. Om du är någon som inte pingar bra till dessa platser finns det en chans att du inte får bra nedladdningshastigheter.

Att bara torrent räcker inte

Bara för att VPN Unlimited kan användas för att torrent betyder det inte att det är en idealisk VPN för torrent. Det finns några nackdelar som problem med sekretesspolicyn och säkerheten. Låta’s titta på det i detalj.

Är VPN Unlimited snabb nog för att torrentera?

VPN: er förväntas inte vara så snabba som en oskyddad anslutning på grund av såväl routing som kryptering. Vi hittade VPN Unlimited’s hastigheter för att vara anständiga. Även om de inte är något speciellt är de mycket bättre än många av de andra VPN-enheter som för närvarande finns på marknaden.

Du kan ta en titt på det här avsnittet i vår VPN Unlimited-granskning för att ta reda på mer om dess prestanda och se riktmärken.

Är VPN Unlimited säkert nog för att strömma?

Detta är en knepig del. När det gäller den tekniska aspekten av säkerhet är VPN Unlimited ganska mycket på nivå med de bästa tillgängliga VPN: erna på marknaden. Den har den nödvändiga krypteringsnivån, bra tunnelprotokoll och fina tilläggsfunktioner (t.ex. DNS-läckskydd) som du behöver för att se till att ingen kan titta på din aktivitet.

Men saker och ting tar en tur till det sämre när du tittar på deras integritetspolicy. VPN Unlimited är en av få VPN-tjänster som inte annonserar sig själv som en loggfri VPN-tjänst, och med goda skäl. Den loggar allt från din IP-adress till ditt enhetsnamn, Wi-Fi-nätverk och webbplats- och appanvändning.

Detta är definitivt inte bra eftersom företag som vill stämma dig kan ganska mycket ställa VPN-leverantören och få all information de behöver om din IP-adress. Den goda nyheten är att de flesta företag som vill lämna in BitTorrent-stämningar vill ha de enkla målen och det här skyddsskiktet bör vara tillräckligt.

VPN Obegränsad jurisdiktion och juridiska frågor

VPN Unlimited är baserat i USA, som är ett av de värsta länderna när det gäller integritet. Detta beror på att Förenta staterna är ett av de grundande länderna bakom de 5 ögonen.

Sammanfattningsvis är 5 Eyes en allians som har medlemsländer som delar information med varandra. Det här betyder att du kan resa mellan gränserna. Kanske viktigare, det betyder också mycket mer data som samlas in av underrättelsetjänster.

Detta är en enorm röd flagga när det gäller integritet. De 5 ögonen borde dock inte’Det kan vara mycket oroande för torrentrar.

Dom

VPN Unlimited är definitivt inte en dålig VPN när det kommer till torrenting. Den har dedikerade servrar som kan strömma effektivt. Det finns vissa problem med tjänsten men inga som borde påverka din säkerhet medan du strömmar.

Om du är en säkerhetsfreak är det bättre att titta på några alternativ, till exempel TorGuard. Våra test indikerar dock att du inte bör ha några problem med att använda VPN Unlimited för att torrentera.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

28 − = 25