VPN Unlimited ansluter inte


VPN Unlimited inte ansluter är ett problem som många människor runt om i världen troligen kommer att stöta på vid någon tidpunkt. Medan “stäng av den och sedan på igen” kanske räcker där’s alla chanser att du fortfarande lider av anslutningsfrågor.

Ibland kan orsaken inte vara förankrad i VPN själv utan antingen på din plats eller din ISP. I sådana fall kan det vara en bra idé att testa en liknande VPN, som NordVPN, som kan fungera bra under dessa förhållanden.

Följande artikel kommer att fördjupa djupare i några av de vanliga problemen som hindrar dig att ansluta till VPN Unlimited och vad du kan göra för att lösa dem.

Vanliga problem som kan förhindra VPN: n att ansluta

Här är några av de vanligaste problemen vi’har stött på när VPN: n inte’t ansluta.

Din internetanslutning är nere

Oavsett om det’s i slutet eller ett fel från slutet av din ISP (Internet Service Provider), där’det är en chans att din internetanslutning kan vara orsaken till att VPN Unlimited inte är’t ansluta. För att testa det här kan du bara försöka få tillgång till internet med VPN avstängd.

Om internet fungerar med VPN av, kommer du att veta att det finns ett problem med VPN Unlimited själv. Å andra sidan, om din internetanslutning inte fungerar även med VPN Unlimited avstängd, kan din internetanslutning troligen skylla.

Din valda server är inte’t fungerar korrekt

Med en hel mängd servrar tillgängliga via VPN Unlimited-tjänsten, det’det är säkert att säga att du’har inte kort av alternativ när det gäller att förbättra din integritet och säkerhet online.

Om din internetanslutning fungerar bra medan VPN Unlimited är frånkopplad, kan ditt val av server vara problemet. För att kontrollera om en viss server är nere, väljer du helt enkelt en annan serverplats och detta kan lösa problemet.

Tål inte anslutningen sjunker? Byt till NordVPN - tjänsten med den mest pålitliga serverflottan. Skaffa NordVPN

Protokollet kan vara blockerat

Det vanligaste protokollet som används på VPN Unlimited-servrar är UDP-protokollet. Men problemet är att vissa länder faktiskt blockerar detta protokoll, vilket utgör ett problem om du är en användare av denna VPN-tjänst.

Att ändra protokollet är en av metoderna som du kan försöka få din internetanslutning igen och igång. OpenVPN bör vanligtvis vara din första samtalshavn, eftersom detta vanligtvis är det säkraste protokollet som finns tillgängligt. Om du inte lyckas med detta kan du sedan prova L2TP innan du vidare går till PPTP. Se bara till att använda PPTP som en sista utväg, eftersom säkerhet inte är’t det högsta med detta protokoll jämfört med de andra.

Din brandvägg eller antivirus blockerar anslutningen

Ursprungligen utformad för att blockera moderering av trafik och för tunnlingsändamål kan en brandvägg ofta vara en anledning till att ditt VPN inte fungerar korrekt, eftersom det fungerar på liknande sätt. Därför det’Det är verkligen inte ovanligt att de två kommer i konflikt med varandra.

Du kan kontrollera om din brandvägg eller antivirusprogram är skyldig genom att tillfälligt inaktivera programvaran. Om du inte lyckas med detta, kontrollerar du bara dina inställningar för att se till att VPN Unlimited inte är det’t blockeras av din brandvägg.

Din router blockerar VPN-trafik

Även om din router fungerar helt bra utan att vara ansluten till VPN Unlimited, kanske du tycker att det är’s orsaken till dina anslutningsproblem när du försöker ansluta till en VPN-server. Det beror på att vissa routrar blockerar VPN-trafik om du inte går in i routerinställningarna för att förhindra att detta händer.

Du måste skriva in den relevanta webbadressen för att komma åt dina inställningar och sedan ändra dem i enlighet därmed för att passa när du använder ett VPN. Om du gör exakt det kan dina internetuppkopplingsproblem bara lösas.

Dina kontouppgifter kanske inte är giltiga

Även om du tror att din betalning har gjorts och att din tjänst borde vara igång, kan din kreditkortsbetalning ha avslagits eller försenats, eller kanske skrivs dina referenser felaktigt. I vilket fall som helst kanske dessa problem inte tillåter dig åtkomst till VPN Unlimited-tjänsten, varför du’får ett VPN-anslutningsfel.

Starta om applikationen kan vara en enkel lösning för just detta problem. Om du inte lyckas med detta, var du bara säker på att du har fått ett bekräftelsemail från VPN Unlimited efter att du registrerat dig och gjort din betalning. Du kan sedan vidarebefordra detta till kundsupport om du har problem med att logga in.

Du bör också se till att du använder ett unikt lösenord som du lätt kommer ihåg, antingen manuellt eller med hjälp av ett lösenordshanterare. På så sätt du’Jag vet säkert att du har angett dina referenser korrekt.

Slutsats

Nu när du’har upptäckt några av de vanligaste orsakerna till att du kanske lider av anslutningsfrågor på VPN Unlimited, kommer du förhoppningsvis vara mycket bättre förberedda för att hantera eventuella problem om de skulle uppstå i framtiden.

Men om du’kämpar fortfarande på din strävan att få allt igång, som vanligt, gå vidare till den officiella webbplatsen för att använda kunskapsbasen som innehåller guider, vanliga frågor och mer är ett bra alternativ.

Alternativt kan du komma i kontakt med kundsupportteamet som vi nämnde tidigare. Oavsett vilken väg du tar, du’vara säker på att bara vara några få steg bort från att få ut det mesta av ditt VPN Unlimited-prenumeration igen.

Rekommenderad läsning

VPN Unlimited Review

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 2 =