3 Best VPN Percuma untuk Kodi pada tahun 2020


Jika anda mahukan VPN percuma untuk Kodi, anda’d lebih baik pastikan ia’s dengan keselamatan dan privasi yang maksimum. Mengapa? Oleh kerana ramai orang menggunakan Kodi untuk mengedarkan media cetak rompak sebagai pengganti untuk mengotorisasi, anda mungkin menarik perhatian dari ISP (Penyedia Perkhidmatan Internet) atau pihak berkuasa. Tetapi walaupun anda hanya cuba menyekat aliran media geo-terhad, anda mungkin mahu kekal tanpa nama sebagai mungkin.

Mendapat terlibat dalam kes pelanggaran hak cipta bukanlah yang anda mahu melainkan anda mempunyai beberapa ribu dolar untuk dibakar. Sesetengah negara agak sukar membajak lanun dan pihak berkuasa mereka’t hanya duduk menunggu sementara pengguna cuba menipu mereka dengan menggunakan VPN.

Jadi, jika anda tidak’t mahu dipertanggungjawabkan untuk trafik internet yang dipersoalkan, anda mesti mengelirukan atau menyulitkannya. Di sinilah VPN yang baik masuk ke dalam gambar, tetapi anda mesti mempunyai satu untuk Kodi yang memberikan anda perlindungan yang paling mungkin untuk tidak dikenali.

Kodi VPN Kodi 3 Terbaik

Tanpa kelebihan lanjut, mari tunjukkan kepada kami 3 perkhidmatan VPN percuma untuk Kodi. Sekali lagi, kami perlu menekankan bahawa perkhidmatan percuma mungkin tidak dapat memberikan anda tahap keselamatan dan privasi yang VPN berbayar dapat. Dengan itu, di sini’s senarai kami pilihan terbaik:

1. Mengganggu VPN

Logo perkhidmatan VPN bertuliskan diri Lawati Windscribe VPN

Seperti halnya Perkhidmatan VPN Terbaik Terbaik, Windscribe VPN telah selesai di atas sekali lagi. Walaupun terdapat beberapa perkhidmatan percuma yang menawarkan jalur lebar tanpa had, perkhidmatan ini adalah salah satu yang paling murah hati dengannya Topi trafik bulanan 10GB, yang boleh anda gunakan melalui melalui 13 pelayannya. Dengan VPcribed Windscribe anda mungkin mempunyai kelajuan yang cukup untuk dapat menikmati aliran muzik atau video. Nampaknya VPN percuma ini menyokong peranti berasaskan Android, termasuk Amazon Fire TV, dan Linux untuk Kodi.

Apa’s lebih, ini adalah salah satu perkhidmatan percuma yang paling selamat juga yang kami berani untuk mengesyorkan sama sekali untuk Kodi. VPcribed VPN mempunyai pemilihan ciri keselamatan dan privasi yang baik, yang membantu ia menuntut VPN percuma terbaik untuk tajuk Kodi untuk sekarang.

2. ProtonVPN

Logo perkhidmatan ProtonVPN Lawati Proton VPN

Walaupun ProtonVPN adalah pendatang baru di arena VPN, ia telah menarik banyak perhatian dengan menyediakan salah satu perkhidmatan percuma yang paling selamat dan swasta. Ketatnya tiada dasar log, perlindungan kebocoran DNS, rangkaian DNS swasta dan suis suis semuanya menyumbang kepada tahap keselamatan dan privasi dalam talian yang tinggi.

Oleh itu, apabila ia datang kepada Kodi, nama yang tidak dikenali anda pasti dijamin dengan ProtonVPN. Satu lagi kelebihan yang hebat adalah bahawa perkhidmatan ini mempunyai lebar jalur bulanan tanpa had. Walau bagaimanapun, kami juga perlu menyebut bahawa kelemahan utama versi VPN percuma ialah hanya tiga pelayan yang boleh diakses.

Ini jelas bermakna kelajuan sambungan anda mungkin berbeza-beza berdasarkan beban pelayan percuma ini. Secara amnya, versi ProtonVPN percuma datang dengan kelajuan yang boleh digunakan tetapi agak perlahan, atau sebaliknya, kelajuan tidak konsisten. Perlu diingat bahawa tidak ada sokongan P2P apabila anda menggunakan VPN ini secara percuma, yang boleh mengehadkan pengalaman Kodi anda. Masih, ia’s patut cuba untuk melihat sama ada anda boleh mendapatkan aliran yang betul pada Kodi.

3. Sembunyikan VPN saya

Sembunyikan logo perkhidmatan VPN Me Lawati Hide.me VPN

Sudah tentu, Cap lalu lintas bulanan 2GB dan 3 pelayan ditawarkan untuk versi percuma yang dimenangi’t mendapatkan terlalu jauh; masih, sekurang-kurangnya boleh cuba streaming dengan Hide Me VPN untuk mengetahui sama ada ia’s perkhidmatan yang akan anda lakukan. Anda boleh mempunyai aplikasi VPN berganda yang dipasang pada peranti anda; jadi, apabila anda 10GB Berlangganan anda akan tamat tempoh dan anda tidak’t mendapat GB tambahan dengan tweeting, hanya beralih ke VPN percuma seperti Hide Me.

Perkhidmatan ini sepatutnya mempunyai kelajuan purata untuk anda menggunakannya dengan Kodi, tetapi ia’s mungkin anda’anda akan mengalami penurunan koneksi sesekali dan penimbangan bergantung pada lokasi anda dan mana dari 3 pelayan yang anda sambungkan.

Kebenaran diberitahu, kami tidak yakin bahawa perkhidmatan ini cukup selamat untuk anda kerana dilaporkan kebocoran DNS dan WebRTC. Sebenarnya, ia’s hampir tidak mungkin untuk menyenaraikan 3 VPN percuma untuk Kodi tanpa sebarang kelemahan kecuali mereka adalah percubaan percuma perkhidmatan VPN premium.

Mengapa Mengelakkan VPN Percuma ini untuk Kodi

Walaupun pengulas lain mungkin agak lemah pada penyedia perkhidmatan VPN tertentu, kami percaya bahawa ketika datang ke VPN dan Kodi, baik tidak cukup baik. Marilah kita membantu anda dengan pencarian anda untuk VPN percuma terbaik untuk Kodi dengan menyenaraikan beberapa pilihan yang kami akan menasihati anda untuk mengelakkan.

Elakkan VPN ini untuk Kodi

  • VPN Hotspot Shield: Ia adalah satu perkara di sana’s topi harian 500MB di trafik internet anda, yang mungkin tidak mencukupi untuk keperluan streaming anda. Kami tertanya-tanya bagaimana VPN percuma yang agak baik ini akhirnya dinyatakan pada halaman yang sama dengan Kodi sejak senarai laman web rasminya sendiri Kodi sebagai platform yang tidak disokong. Seseorang tidak’t buat kerja rumah mereka, kami rasa. Dalam semua keadilan, kami mendapati cara untuk memasang Kodi dengan menggunakan versi retak. Tetapi itu kurang daripada ideal dalam buku kami.
  • VPN TunnelBear: Walaupun VPN ini mungkin mempunyai ciri keselamatan yang kurang atau kurang untuk memastikan anda selamat dari mata yang prying, dengan kekurangannya (500MB sebulan) cap jalur lebar, perkhidmatan ini hampir tidak berguna sebagai VPN percuma untuk Kodi.
  • VPN Betternet: Di manakah kita akan mulakan? Di sana’s sebab yang baik mengapa perkhidmatan ini mendapat 4 pada skor Keselamatan dalam Kajian VPN Betternet kami. Sebagai permulaan, ia berdasarkan di Kanada, negara Mata Lima, Dasar Privasinya agak samar-samar mengenai maklumat peribadi dan bagaimana ia ditangani, ia menunjukkan iklan pihak ketiga yang menjengkelkan dan menyimpan perpustakaan pengesanan, log sambungan, agak lambat dengan hanya beberapa pelayan dan lokasi, dan ia tidak mempunyai suis membunuh. Namun, ia mungkin berakhir sebagai # 2 pada VPN percuma tertentu untuk senarai Kodi.
  • VPN Gate: Selain daripada kelajuan yang menggerunkan yang mungkin anda alami semasa menggunakan VPN ini, yang akan menjadikannya tidak berguna untuk filem streaming melalui Kodi, VPN Gate mungkin keselamatan dan privasi terburuk. Ini bukan kerana ia tidak’t memberikan anda protokol VPN yang betul, tetapi, kerana amalan pembalakannya serta hakikat bahawa semua ribuan pemilik pelayan VPN sukarela individu boleh menyimpan log mereka sendiri mengenai penggunaan dan sambungan anda. Oleh kerana privasi sangat penting dalam hal menggunakan Kodi, kami tidak akan mengesyorkan perkhidmatan sedemikian.
  • CyberGhost VPN: Walaupun CyberGhost adalah salah satu pilihan VPN terbaik kami, ia mempunyai tiada versi percuma. Oleh itu, pastikan anda hanya menyemak senarai dan ulasan terkini semasa mencari VPN percuma untuk Kodi di web.

Kenapa saya memerlukan VPN yang dibayar atau percuma untuk Kodi?

Terdapat soalan penting untuk dijawab: Adakah Kodi sah? Biarkan’s mendapatkan satu perkara lurus. Kodi adalah aplikasi sumber terbuka yang menyokong pelbagai platform. Dengan Kodi, anda boleh mengakses semua jenis perpustakaan media untuk aliran. Sudah tentu, anda perlu mempunyai akaun yang sah seperti Netflix, Hulu, Spotify, dan sebagainya. Pada dasarnya, ia’s pusat media pustaka atau alat main balik media khusus yang mana anda boleh menstrim filem dan muzik di mana sahaja anda berada dan dari banyak sumber kerana add-on pihak ketiga.

Jadi, untuk menjawab soalan anda, ya, Kodi benar-benar sah. Tetapi, pada masa yang sama, ia’s seperti pisau yang boleh anda gunakan untuk memotong bawang anda tetapi anda juga boleh menggunakannya untuk perbuatan jahat. Tetapi, hanya kerana itu’s mungkin untuk menyalahgunakan pisau ia tidak’t bermakna ia dilarang atau dianggap haram, kan? Nah, Polis Metropolitan London mungkin tidak bersetuju dengan yang itu.

Semua dalam semua, ada’tidak ada yang salah atau haram dalam menggunakan Kodi. Apa yang anda gunakan untuk, adalah satu lagi soalan. Jika anda perlu menipu lokasi fizikal anda untuk dapat menstrim video atau muzik tertentu, anda mungkin tidak dapat melakukannya tanpa VPN.

Alternatif VPN Percuma Untuk Kodi

Sekiranya anda mencari VPN yang lebih cepat, selamat, dan tanpa had untuk Kodi, anda boleh menggunakan versi percubaan perkhidmatan VPN premium atau hanya menargetkan jaminan wang balik sebagai pilihan sandaran anda. Sudah tentu, alternatif ini hanya akan berfungsi untuk tempoh masa yang terhad antara 3 hingga 30 hari biasanya. Namun, pengalaman ini harus memberi anda idea dan asas untuk perbandingan sama ada itu’sungguh membelanjakan wang anda pada perkhidmatan premium selepas semua atau tidak.

VPN terbaik untuk Kodi

Dan, jika anda masih ragu-ragu bahawa anda memerlukan VPN untuk Kodi, baca artikel kami mengapa menggunakan Rangkaian Peribadi Maya pada platform Kodi.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 5