VPN percuma untuk Windows pada tahun 2020


Semua orang suka barangan percuma, bukan? Siapa yang tidak’Tidak menerima urut percuma atau menggunakan perisian percuma? Walau bagaimanapun, apabila ia berkaitan dengan perkhidmatan Rangkaian Peribadi Maya (VPN), kami menasihatkan anda untuk menginjak dengan teliti kerana ia adalah medan berbahaya yang penuh dengan ranjau darat. Walau bagaimanapun, di sini kami membentangkan VPN Percuma kami untuk senarai Windows.

Tetapi itu’betul-betul kenapa kita ada di sini: Untuk membantu anda mencari jalan keluar dari maze protokol dan ciri-ciri VPN ini supaya anda boleh pergi dengan pilihan yang terbaik untuk privasi anda atau keperluan geo unblocking. “Yang terbaik adalah cukup baik” boleh menjadi slogan kami, kerana kami tidak akan dapat menyelesaikannya.

VPN percuma untuk Windows 7, 8, 8.1 dan 10

Sebelum membentangkan 3 VPN percuma kami untuk Windows 7, 8, 8.1 dan 10, marilah kita mengingatkan anda bahawa perkhidmatan percuma selalu datang dengan kompromi; tahap keselamatan, ciri, bilangan pelayan, kelajuan, atau fleksibiliti mungkin akan terjejas. Secara umum, agak tidak mungkin anda boleh menggunakan VPN percuma untuk mengutuk, Netflix, Hulu serta apa-apa aktiviti yang memerlukan keterlibatan maksimum.

VPN percuma untuk Windows 8, 8.1 dan 10

Ia memerlukan banyak wang untuk mengekalkan rangkaian VPN. Jadi, bagaimana di bumi bolehkah ia bebas? Nah, pembekal perlu membuat cukup banyak wang untuk memastikan perkhidmatan berjalan, kan? Atau, adakah anda berfikir bahawa VPN dan Amal berjalan dengan tangan? Mari kita pecahkan gelembung merah jambu ini di sini, sekarang.

Terokai pilihan berbayar terbaik pada senarai VPN Terbaik kami untuk Windows.

Sama ada’s VPN percuma untuk Windows atau yang dibayar, “ia’semua tentang wang itu”; maaf, Jessie J, Harga Tag anda ain’t akan bergema dengan pasaran VPN.

Inilah sebabnya mengapa anda tidak perlu menggunakan VPN sepenuhnya kerana ia akan menunjukkan kepada anda iklan pihak ketiga yang menjengkelkan (penjejakan amaran cookie!) dan video atau menjual data peribadi yang ia log mengenai anda dan trafik dalam talian anda, apatah lagi kualiti perkhidmatan yang anda dapat.

Apa’Lebih buruk lagi, penggodam, penjenayah siber, dan kerajaan boleh mewujudkan perkhidmatan VPN percuma mereka sendiri untuk menarik pengguna komputer yang tidak curiga ke dalam perangkap pengawasan penuh. Anda’d lebih baik mengelakkan semua yang teduh jika anda bercadang untuk melindungi privasi anda.

Ia’s lebih selamat untuk menggunakan premium percuma, atau kerana ia juga diketahui, perkhidmatan freemium, yang merupakan versi terhad VPN berbayar. Sudah tentu, dalam kes ini, perkhidmatan anda masih terhad dalam cara tertentu (masa, lalu lintas, kelajuan, bilangan lokasi pelayan, dan ciri keselamatan), tetapi anda akan mendapat tahap privasi dalam talian yang terbaik.

Kami menyimpan dua kriteria utama dalam fikiran kami semasa membuat VPN Percuma untuk senarai Windows: Keselamatan dan kegunaan dalam talian anda.

Sejak di sana’tidak ada perbezaan antara VPN untuk Windows 10 ke Windows 7, anda boleh menggunakan klien Windows yang anda muat turun untuk versi Windows OS yang mungkin anda miliki. Nah, jelas bukan Windows XP, walaupun, yang tidak disokong oleh Microsoft lagi. Jika anda mahu menjadi selamat di dunia maya anda, anda’d lebih baik menyimpan semua program anda, termasuk OS anda, terkini.

Biarkan’lihat sekarang apa yang kami berjaya tampil apabila kedudukan VPN percuma untuk Windows.

3 VPN Percuma untuk Windows

Ia’s tidak mudah untuk peringkat VPN percuma kerana jika kita mengubah kriteria kita sedikit, kita boleh berakhir dengan kedudukan yang berbeza atau bahkan perkhidmatan lain mungkin muncul dalam senarai teratas 3. Buat masa sekarang, kami agak pasti tentang dua jawatan pertama, walaupun; Walau bagaimanapun, VPN percuma pingat gangsa untuk Windows 7, 8, 8.1, dan 10 boleh digantikan dengan beberapa pilihan lain. Jadi disini’s apa yang anda boleh melindungi diri anda di lebuh raya maya jika anda tidak’t lihat mengapa anda perlu membelanjakan wang pada perkhidmatan VPN premium baru lagi.

1. ProtonVPN

Logo perkhidmatan ProtonVPN Lawati ProtonVPN

Bagaimana pula dengan VPN percuma untuk Windows yang datang dengan data tanpa had? Ya, tiada had data apapun. Ini adalah salah satu sebab utama yang menjadikan ProtonVPN nombor 1 kami untuk Windows kerana ia juga merupakan pingat emas pemenang emas untuk Android juga. Alasan utama yang lain adalah, tentu saja tahap keselamatan dan privasi dalam talian yang hebat terima kasih kepada ciri-cirinya (mis., suis bunuh) dan penyulitan yang digunakan.

Sudah tentu, ia’tidak semua katil mawar kerana anda hanya boleh menggunakannya 3 pelayan dengan 1 peranti secara percuma dan menggerunkan sebenarnya tidak mungkin tanpa pelayan berdedikasi. Seperti yang telah kita katakan, selalu terdapat batasan, iaitu harga untuk membayar perkhidmatan VPN percuma. Namun, kami percaya bahawa ProtonVPN sememangnya patut dicuba jika anda mahukan perkhidmatan berkualiti terbaik dalam kategori percuma.

2. Mengeset VPN

Logo perkhidmatan VPN bertuliskan diri Lawati Windscribe VPN

Nah, kita boleh’t benar-benar datang dengan VPN percuma untuk ranking Windows tanpa VPcribs Windscribe di suatu tempat di atas. Ia’s biasanya dianggap sebagai kelemahan yang penyedia ini didasarkan pada negara Mata Lima, Kanada, dan kami’juga sangat berhati-hati dengan VPN tersebut, anda perlu tahu bahawa Windscribe muncul untuk mengambilnya tiada dasar log dengan serius. Anda sentiasa perlu membaca Dasar Privasi dengan berhati-hati untuk melihat apa yang sebenarnya log masuk tentang anda dan lalu lintas anda, dan bagaimana log tersebut dikendalikan.

VPcribed VPN mengehadkan data bulanan anda, jadi anda hanya boleh menggunakannya 10GB setiap bulan melalui pembekal ini. Ia pastinya tidak dapat dibandingkan dengan mempunyai jalur lebar yang tidak terhad, tetapi masih cukup untuk keperluan harian anda seperti spoofing IP, membaca dan menonton kandungan web yang terhad geo, atau lebih.

VPN ini juga dilengkapi dengan ciri keselamatan dan privasi yang baik; Walau bagaimanapun, anda mungkin menderita pada kelajuan hadapan.

3. TunnelBear

Logo perkhidmatan TunnelBear Lawati TunnelBear

Pilihan kegemaran banyak pengulas dan kami juga perlu mengakui bahawa TunnelBear adalah sumbangan yang berwarna-warni kepada keseluruhan palet VPN. Ia mempunyai pendekatan gembira dengan UX antara muka yang tulen untuk semua platform utama. Tetapi kelihatan dan kemudahan penggunaan mungkin bukan faktor terpenting apabila memilih VPN percuma untuk Windows 10 atau mana-mana OS Windows yang anda miliki, benar?

Nasib baik, TunnelBear VPN juga menyediakan anda Perlindungan kebocoran IP / DNS melalui suis pembunuhnya (VigilantBear) dan penyimpangan melalui ciri GhostBear. Terdapat dua bidang di mana aplikasi percuma ini berdarah: Its Cap data bulanan 500MB dan kelajuan. Had data bulanan ini boleh diperluaskan dengan 1GB jika anda tweet mengenai syarikat di Twitter, tetapi masih tidak mencukupi untuk streaming video HD yang disekat geo yang disengajakan melainkan jika anda mahu mengehadkan had bulanan anda dalam beberapa jam.

Walau bagaimanapun, jika anda hanya mahu menyahsekat laman web yang ditapis atau terhad untuk membaca kandungan yang tidak tersedia untuk anda di lokasi anda, berasa bebas untuk memberikan TunnelBear mencuba.

6 cara menggunakan VPN Percuma

Kita perlu menekankan bahawa kita bukan peminat percuma apabila ia’s dalam satu ayat dengan VPN kerana tidak mahu dikenali, seperti dalam keselamatan dan privasi dalam talian, sangat penting bagi kami seperti muat turun dan kelajuan muat naik yang baik tanpa kemungkinan gangguan yang mengganggu, seperti sambungan sambungan.

Terdapat lebih kurang 6 cara untuk menggunakan VPN percuma, dan jika anda’Semoga bertuah, pilihan 3 atas kami untuk Windows layak untuk semua ini dalam satu. Anda boleh menggunakan perkhidmatan percuma yang layak dan berkualiti tinggi:

 • Untuk menipu alamat IP anda, iaitu, lokasi
 • Untuk mengelakkan pengintipan ISP, penjenayah siber, dan kerajaan anda
 • Untuk melindungi data peribadi anda
 • Untuk menggunakan selamat hotspot WiFi awam
 • Untuk kekal tanpa nama di lebuh raya maya
 • Untuk mengakses kandungan web yang disekat geo

Tetapi sebelum anda tergesa-gesa untuk memasang dan menggunakan aplikasi percuma untuk Windows 10, 8.1, 8, atau 7, anda mungkin ingin mempertimbangkan mengapa ia bukan idea yang bagus dalam jangka masa panjang.

Mengapa VPN Percuma tidak begitu baik

Di sana’tidak ada yang salah atau buruk tentang mencuba perkhidmatan VPN berbayar secara percuma supaya anda boleh mempunyai pengalaman yang pertama berkaitan dengan kemudahan penggunaan, kelajuan (ingat bahawa versi percuma pada umumnya lebih perlahan), masa sambungan, jatuh mungkin, tahap keselamatan dan privasi, kebolehgunaan umum dan fleksibiliti. Dengan segala cara, cobalah perkhidmatan premium secara percuma atau gunakan jaminan pulangan wang 30 hari yang paling tawaran VPN terkemuka untuk memastikan anda memilih perkhidmatan terbaik dan paling kos efektif untuk keperluan anda..

Walau bagaimanapun, terdapat kekurangan yang jelas untuk menggunakan VPN percuma secara purata kerana kami cuba untuk terus menunjuk ini:

 • kelajuan perlahan atau tidak berguna
 • iklan pihak ketiga
 • mungkin malware dimasukkan
 • pembalakan dan penjualan data kepada pihak ketiga
 • kekurangan ciri dan kebolehubahsuaian
 • kebocoran IP / DNS / WebRTC yang mungkin
 • tiada sokongan untuk perkongsian fail P2P (torrenting), Netflix US / Netflix UK, dan Hulu

Dengan itu, kami juga tidak dapat mendakwa bahawa ratusan juta pengguna bebas membuat kesilapan besar dengan mendedahkan diri mereka kepada penjenayah siber, penggodam, ISP, dan kerajaan semasa mempercayai mereka’semula dilindungi. Ini semua berakar kepada apa yang anda mahukan untuk perkhidmatan VPN sedemikian. Pastikan keperluan anda sepadan dengan pilihan anda’s semua.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 2