Google Cloud VPN: n yleiskatsaus


On vaikea kieltää, että Google on kasvanut huomattavasti siitä lähtien, kun se puhkesi näyttämölle 1900-luvun loppupuolella. Loppujen lopuksi se on siirtynyt pelkästään hakukoneesta tarjoamaan laajasti käytettyjä palveluita ja tuotteita, kuten YouTube ja Google Mail, yhden maailman lisäksi’suosituimmat mobiili käyttöjärjestelmät Android-muodossa. Niin se’on turvallista sanoa, että Google’Tuotteet ovat ottaneet maailman myrskyn parin viime vuosikymmenen aikana.

Kun Google Cloud Platform otettiin käyttöön vuonna 2008, tekniikan jättiläinen alkoi tarjota kokoelman laskentaresursseistaan ​​- asettamalla ne saataville julkisena pilvipalveluna, jota kansalaiset voisivat hyödyntää täysimääräisesti. Vuoteen 2017 mennessä Google oli tehnyt 22 vyöhykettä ja 8 uutisaluetta , joka laajensi alkuperäistä 18 vyöhykkeen tarjontaa 6 alueella. Tähän kuuluivat Oregon, Iowa, Belgia, Taiwan, Tokio ja Etelä-Carolina.

Yksi suosituimmista Google Cloud Platformin tarjoamista palveluista on epäilemättä Google Cloud VPN -palvelu - jonka avulla voit yhdistää tilojesi verkon Google Cloud Platformin Virtual Private Cloud (VPC) -verkkoon. Tämä käyttää turvallista IPsec VPN-tunnelointiprotokolla joka salaa kahden verkon välillä kulkevan liikenteen yhdellä yhdyskäytävällä, sitten toinen VPN-yhdyskäytävä purkaa sen.

Seuraavassa artikkelissa me’Haluan syventää sitä, mistä Google Cloud VPN on kyse ja kuinka se voi auttaa suojaamaan yksityisiä verkkoja ja kaikkia verkon kautta siirrettyjä tietoja. Joten anna ilman enempää huomautuksia’pääset siihen!

Mikä on Google Cloud VPN ja mitä se tekee?

Ennen kuin siirrymme Google Cloud VPN: n toimintaan, olisi aiheellista selittää tarkalleen, mikä se on ensin, eikö?! No, se on pohjimmiltaan palvelu, jonka avulla voit yhdistää nykyisen infrastruktuurisi laajalti käytettyyn Google Cloud Platformiin, joka tunnetaan muuten nimellä GCP.

Käyttämällä samaa infrastruktuuria, jota käytetään loppukäyttäjätuotteisiin, kuten YouTube ja Google-haku, Google Cloud Platform on kasvanut vahvuudeksi, koska sen avulla käyttäjäkunta voi hyötyä yli 50 palvelusta. Tähän sisältyy Google Cloud VPN: n lisäksi myös sellaisia ​​asioita kuin Tallennus ja tietokannat, verkottuminen ja identiteetti, hallinta- ja kehittämistyökalut, ja niin paljon muuta.

Jokaista Google Cloud Platform -ominaisuutta voidaan käyttää erikseen tai jopa yhdessä. Joten, jos sinä’Kun haluat käyttää Google Cloud VPN -palvelua yhdessä toisen palvelun kanssa, sinulla on mahdollisuus tehdä täsmälleen se, jos haluat.

Nyt kun sinä’olet oppinut vähän Google Cloud VPN: stä ja palvelusta, jota se pystyy tarjoamaan sinulle’Sinulla on aika selvittää tarkalleen kuinka se toimii ja kuinka se voi auttaa suojaamaan verkkoosi siirrettyjä tietoja. Tässä’kaikki mitä sinun tarvitsee tietää.

Kuinka Google Cloud VPN toimii?

Jos sinä’Jos haluat käyttää Google Cloud VPN -sovellusta, on joitain asioita, jotka sinun on oltava tietoinen etukäteen. Tämä huomioon ottaen seuraava osa sisältää kaikki olennaiset tiedot, jotka antavat sinulle syvemmän käsityksen siitä, mihin Google Cloud VPN pystyy, kun sinulla on kaikki tarvittava aloittamiseen.

Kun olet kirjautunut Google Cloud Platform -palveluun, sinulla on mahdollisuus hyödyntää kaikkia palvelun kautta saatavissa olevia resursseja. Google Cloud VPN on tietysti vain yksi käytettävissänne olevista palveluista - antaa sinun yhdistää yksityisen, paikan päällä olevan verkon suojattuihin resursseihin uskomattoman tehokkaalla ja turvallisella Google Cloud Platformilla.

Käyttö yli IPSec yhteys jaettua kädenpuristusta käyttämällä (joko IKEv1 tai IKEv2), Google Cloud VPN tukee sekä staattisia että dynaamisia reittejä, kun käytät Cloud Router -sovellusta. Tärkeää on kuitenkin muistaa, että Google Cloud VPN on vain reitittimen ja reitittimen VPN-yhteyksille, eikä asiakas-sivusto-yhteyksiä. Tämä on jotain, jonka tekisit, jos muodostat yhteyden laitteella, kuten tietokoneella tai tablet-laitteella.

Koko asennusprosessin tulisi olla suhteellisen yksinkertainen ja yksinkertainen kaikille, jotka ovat asiantuntijoita VPN-yhteyksien määrittämisessä. Jotta asiat voisivat olla käynnissä, sinun on suoritettava asetukset Google Cloud Platform -verkkokäyttöliittymässä. Kun olet tehnyt tarkalleen sen, pystyt yhdistämään olemassa olevan infrastruktuurisi suojattuun Google Cloud Platformiin Internetin välityksellä - hyödyntämällä täysimääräisesti todennettua ja salattua yhteyttä, joka pitää henkilökohtaiset tietosi aina turvassa..

Muista kuitenkin vain, että vaikka palveluntarjoajien välisiä VPN-palveluita tuetaan SLA: n 99%: n palvelun saatavuudella, tarvitset erillisen fyysisen tai virtuaalisen VPN-yhdyskäytävän asiakaspuolella. Joten muista tämä mielessä, ennen kuin yrität saada kaiken valmiiksi.

Lopulliset ajatukset

Joten, siellä se on! Tämä päättää kattava yleiskuvamme Google Cloud VPN: stä! Se’On selvää, että sen avulla voit suojata yksityisen verkon salatulla yhteydellä, varmistaen samalla, että kaikki verkon kautta siirretyt tiedot pidetään turvassa ja kaukana uteliaista silmistä..

Tämä on loistava valinta yrityksille, jotka pyrkivät estämään tietojensa luvattoman käytön, ja antaa sinun hyödyntää Google Cloud Platform (GCP) -resurssejasi kytkemällä ne yksityiseen verkkoosi VPN: n (Virtual Private Network) kautta. Mikä on VPN?.

Kaiken kaikkiaan se’On tärkeää muistaa, että sinun on tehtävä kaikki voitavasi pitääksesi henkilökohtaiset tietosi suojassa digitaaliaikana. Loppujen lopuksi ympäri maailmaa tapahtuu jatkuvasti lisääntyviä määriä verkkohyökkäyksiä. Joten jos et noudata tarvittavia varotoimia, saatat hyvinkin tulla uhri itse. Onneksi VPN on täydellinen ratkaisu, koska se ei vain suojaa tietojasi, se myös salaa verkkoliikennettä ja antaa sinun myös nauttia turvallisesta ja nimettömästä selaamisesta.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 55 = 58