Avast SecureLine VPN vs privat internettilgang


Takket være internett kobles flere og flere mennesker over hele verden til hverandre via sosiale medier, spillere med flere spillere, bilder og deling av videoer og mer. Det er absolutt fantastisk, men bare hvis din personlige informasjon og reisen gjennom nettet ikke faller i gale hender.

En måte å være trygg og sikker på nettet er å bruke et virtuelt privat nettverk (VPN). Antall tilgjengelige VPN-er vokser, men ikke alle av dem har de samme funksjonene. Hvis du er ny i verden av VPN-er, hvordan velger du hvilken som passer for deg?

Vel, i denne gjennomgangen vil vi se nærmere på en som er veldig enkel for nybegynneren, Avast SecureLine VPN (Avast VPN), og en som kan passe til de som har budsjett, privat internettilgang (PIA). Vår sammenligning Avast VPN vs PIA-sammenligning fra head-to-head vil dekke en rekke viktige funksjoner som hjelper deg med å bestemme om noen av dem vil være riktig for deg.

Avast-merkenavnet har vært kjent og respektert i mange år som leverandør av antivirus- og malware-programvare, og gir det en liten fordel overfor PIA når det gjelder omdømme.

Mer nylig har dette tsjekkiske baserte selskapet lagt til sin cybersecurity produktlinje med lanseringen av Avast SecureLine VPN. Imidlertid ringer alarmklokkene allerede, siden det å være basert i Europa betyr at Avast VPN er underlagt den nye General Data Protection Regulation (GDPR) -politikken som har etablert stramme regler for datalagring.

Likevel, ved å være en del av et så prestisjefylt merke, forventer vi gode ting fra Avast VPN, spesielt med tanke på online sikkerhet.

PIA, derimot, er drevet fra USA, en av grunnleggerne av 5 Eyes overvåkningsalliansen, og beryktet et av de verste landene for online personvern. PIA lover kundene null logging og ingen lekkasjer, noe som automatisk fremmer det foran i dette løpet.

Selv om personvern og sikkerhet er av største viktighet, er det mange andre funksjoner du må vurdere når du velger VPN. Les videre for å finne ut mer i denne Avast Secureline VPN-versjonen mot privat Internett-tilgang.

Sikkerhet og personvern

Avast VPN tilbyr kryptering av militær kvalitet på 256 biter, samt Open VPN og IPSec-protokoller. Overraskende nok gjør det det ikke’t tilbyr kundene et større valg, men disse to protokollene er de beste for både hastighet og sikkerhet.

PIA tilbyr imidlertid 128-biters kryptering som standard, men lar brukerne tilpasse innstillingene sine ved å heve den til 256 biter om nødvendig. Protokoller som er tilgjengelige er Open VPN, IPSec / L2TP, PPTP og en Socks5-proxy.

Bare PIA har drepebryter - en stor ulempe for Avast.

Hastighet og ytelse

PIA kan skryte av rundt 3 533 servere, andre bare for NordVPN.

Imidlertid finnes de bare i 33 land, mest i Europa og Nord-Amerika. Siden tilkoblingshastigheten avhenger av avstanden til serveren, vil brukere i Europa og USA få den beste tjenesten. Videre er PIA en av de mest populære VPN-tjenestene, så overbefolkning av serverne er vanlig - igjen, noe som fører til lavere hastigheter.

I kontrast har Avast SecureLine VPN foreløpig bare 54 servere, selv om disse er imponerende spredt gjennom 34 land, inkludert Kina, Sør-Korea og Russland. Selskapet jobber hardt for å utvide servernettverket.

Brukeranmeldelser har generelt vært fornøyde med tilgjengelige hastigheter, men det har vært rapporter om at noen servere nesten ikke var mulig å koble seg til. Totalt sett vinner PIA over Avast for både hurtighet og ytelse.

Brukervennlighet og støtte

Både Avast og PIA har vanlige spørsmål på sine nettsteder, men tilbyr verken live chat eller e-postkontakt. Avast tilbyr imidlertid et døgnåpent telefonlinje og supportbillettsystem, mens PIA bare tilbyr en supportbillett hvis du har et problem som kan’t løses fra informasjonen om selvhjelp.

Når det gjelder brukervennlighet, er Avast sannsynligvis den enkleste VPN-en for en komplett nybegynner å bruke, og tilbyr et greit oppsett, i motsetning til PIA. Endelig en seier for Avast!

Torrenting og P2P

PIA er den klare vinneren her.

Hastigheter med begge VPN-leverandørene er akseptable, men PIA har mye bedre sikkerhetsfunksjoner, og siden torrenting skjer på egen risiko, er disse ekstra funksjonene ingen dårlige ting.

Avast SecureLine VPN tillater torrenting å skje, men bare på et begrenset antall servere. Når det gjelder PIA, selv om det er en rekke sikkerhetsfunksjoner, du’Jeg må også kjempe med blokkerte IP-adresser.

Fjern blokkering av Netflix og andre underholdningsplattformer

PIA fungerer bra for å fjerne blokkeringen av Netflix, forutsatt at du’er i den rette delen av verden. I dette tilfellet det’er best i de europeiske og nordamerikanske regionene, selv om noen forbindelser fremdeles er litt trege - Canada var en spesiell skuffelse.

Hvis du’igjen et annet sted, glem å få tilgang til Netflix.

Avast ser derimot ut til å takle Netflix bra, og gir brukerne god tilgjengelighet etter å ha overvunnet tidligere problemer på dette området.

Når det gjelder tilgang til andre geobegrensede nettsteder, fungerer Avast bra. Det er tilgang til slike som Kodi og Hulu, alt med gode hastigheter. Siden forbindelser som dette anses som ulovlige, er det imidlertid verdt å minne deg på Avast’loggføringspolitikk før du blir for fastlåst.

PIA er ikke bra for å få tilgang til geo-blokkerte nettsteder, selv om den får tilgang til Kodi og andre underholdningsplattformer. Den har også gode sikkerhetsfunksjoner hvis du bestemmer deg for å prøve dem ut.

Kina og andre begrensede land

Avast er en enkel VPN-tjeneste uten avanserte funksjoner for å omgå de sterke brannmurene i land som Kina. Avast leverer imidlertid dedikerte annonseblokker og IP-adresser til kundene sine.

I motsetning til Avast VPN, fungerer PIA VPN i Kina, men med flere begrensninger. VPN kobles til i noen deler av Kina; Imidlertid blir det vanskeligere og brukere anbefales å prøve med en L2TP-forbindelse for best mulig resultat.

Kompatibilitet og priser

Begge VPN-er er kompatible med en rekke enheter, inkludert Android, iOS, Mac, Linux og Windows.

Det er stor etterspørsel etter innholdsstrømming fra klienter, så PIA VPN gir brukerne ruterstøtte som DD-WRT, Merlin, Tomato, ASUSWRT og Lede. Avast VPN gir derimot ingen støtte for rutere til sine klienter. Tjenestene ser derfor ut til å være bare for mobil- og PC-brukere.

PIA har en tre-lags betalingsplan for sine brukere. Dette inkluderer et månedlig abonnement på $ 6,95, årlig til $ 5,99 / måned ($ 71,88 per år) og et toårig abonnement for $ 3,33 / måned.

Avast’prispolitikken avhenger av hvilke enhetsklienter ønsker å bruke, med lignende pakker som tilbys for hver. Tilgang til 5 enheter for 1 år er $ 79,99, for PC eller Mac $ 4,99 / måned og et kupp $ 1,66 for 1 år’s mobiltjeneste.

Avast Secureline VPN vs privat internettilgang: Hvilket er bedre?

Selv om begge VPN-ene har mye å gå for, så er det’s PIA som vinner dette slaget.

PIA fremstår som billigere og bedre. De er kjent for å tilby pålitelige og stabile tjenester, og gir en brukervennlig tjeneste som er noe Avast ikke helt kan konkurrere med.

Den virkelige testen av en VPN kommer ned på hvor anonym den gjør deg, og at Avast fører logger er et øyeblikkelig nei. PIA, derimot, gjør det ikke’t føre logger og inneholder en rekke sikkerhetsfunksjoner for bruk mens du torrenser og streamer.

Avast, med sine WebRTC-lekkasjer, mangel på en drepsbryter og dyre prislapper blekner ganske enkelt i sammenligning.

Pengene våre, og dine, skal være på PIA.

Les våre fulle anmeldelser:

Avast SecureLine VPN-gjennomgang

Privat gjennomgang av Internett-tilgang

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

99 − 89 =