IPVanish vs privat internettilgang


Oversikt

IPVanish og privat internettilgang er begge topp 10 VPN-er med gyldige argumenter for og mot dem. Vi ser dem som noenlunde like store, men på ingen måte like. Her’s hvordan de stabler opp.

Sikkerhet & Anonymitet

På den måten er sikkerhetsinformasjonene til IPVanish og Private Internet Access sammenlignbare. Begge har sterk kryptering og tilbyr OpenVPN-sikkerhetsprotokollen, begge er registrert i USA, som ikke er den største vennen til personvern på verdensbasis. IPVanish og PIA hevder begge å ikke føre logger, og begge er testet i retten. Det er her vi ser hovedforskjellen mellom disse to VPN-ene. Informasjon fra IPVanish bidro til å dømme en person i USA, mens informasjon fra PIA var ubrukelig for rettshåndhevelse.

Tillit er en viktig faktor når du vurderer sikkerhet. Der’Det er ingen måte å vite hva som skjer i disse VPN-datacenters, derfor er situasjoner som disse ekstremt viktige. Privat internettilgang er det sikrere produktet.

Hastighet & Opptreden

IPVanish er bedre posisjonert for hastighet enn PIA. Selv om de har færre servere (1000+ sammenlignet med 3000+), er de spredt over mer av kloden (60+ land sammenlignet med 30+ land). Dette betyr at det er mer sannsynlig at IPVanish tilbyr et lignende ytelsesnivå på forskjellige steder. I tillegg eier og administrerer IPVanish alle serverne sine, slik at selskapet bak VPN kan optimalisere og oppnå mer med mindre. Som et resultat er IPVanish en av de raskeste VPN-ene på markedet, og PIA er i beste fall gjennomsnittlig.

Brukervennlighet

Appene til disse to VPN-ene er veldig forskjellige. Begge er enkle å bruke, selv om IPVanish gjør en bedre jobb med å forklare innstillingene sine. Der’Det er også mer å velge mellom, og dermed kan vi si at IPVanish gir brukeren mer kraft.

Når det gjelder støtte er vinneren mye mer oversiktlig. IPVanish har en live chat-funksjon, mens PIA ikke gjør det. Der’Det er også mye anekdotisk bevis som antyder at PIA-støtte ikke svarer og er utsatt for å gi standardiserte svar.

Den’s 1-1 i IPVanish vs PIA-kampen.

Torrenting og P2P

IPVanish og privat internettilgang er begge fine valg for torrenting. Du’Jeg får mer fart med førstnevnte, men vi vil føle oss mer sikre med sistnevnte.
Som sådan favoriserer vi PIA for spenning.

Netflix og Kina

Dette er områder hvor ingen av verktøyene er bra. Netflix har blokkert alle deres amerikanske servere, så du’Jeg må fortsette å se.

Når det gjelder Kina, er begge VPN-ene mer eller mindre like, og ingen av dem er gode. Den’er et løp mot regjeringen for VPN-leverandører i Kina. Det er mange forskjellige metoder den kinesiske regjeringen bruker for å gjøre livet vanskelig. De blokkerer server-IP-er, de DNS blokkerer nøkkelord, de bruker DPI for å drepe visse typer kryptert trafikk, og så videre. Både IPVanish og privat internettilgang har hatt problemer, og begge vil fungere sporadisk. Ingen vinner denne IPVanish vs PIA-runden!

kompatibilitet

IPVanish og PIA har tilpassede apper for alle hovedplattformene (Windows, Mac, iOS, Android, Linux), men IPVanish har i tillegg en Router-klient, samt en Windows Phone-app, en Chromebook-app og en Fire TV-app. Det gir kanten i dette området.

Priser

Privat internettilgang er en av de billigste VPN-ene på markedet - der’Det er ingen konkurranse her. Du kan få PIA for en måned ($ 6,95), 12 måneder ($ 5,99 / måned fakturert hver 12. måned), eller 24 måneder ($ 3,33 / måned fakturert hver 24. måned). IPVanish er litt dyrere: 1 måned ($ 10,00), 3 måneder ($ 8,99 i måneden fakturert hver tredje måned), eller 12 måneder ($ 6,49 fakturert hver 12. måned).

IPVanish vs privat internettilgang - noe som er bedre?

IPVanish VS privat Internett-tilgang slutter og vi er klare til å erklære vinneren.

Begge er gyldige valg, men her’s vår ta:

Den’er tydelig at IPVanish er det mer polerte produktet. Imidlertid, vi’er mer tilbøyelig til å stole på PIA’respekt for personvern. Også det’er litt billigere. Hvis du’du leter etter den raskeste, sikreste VPN - det er bedre valg der ute. Å finne en annen anstendig VPN hos PIA’Prisen kan være mye tøffere.

Les våre fulle anmeldelser:

IPVanish gjennomgang

PIA gjennomgang

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

88 + = 90