PureVPN vs privat internettilgang


Oversikt

PureVPN og Private Internet Access (PIA) har få ting til felles foruten deres unike funksjoner.

PureVPN har snakk om sikkerhet, og har AES-256-CBC-kryptering som kjører med et RSA-2048-håndtrykk i tillegg til en SHA-1-hashautentisator. Den har Ozone-aktiverte servere som gir deg ekstra beskyttelse mot skadelig programvare og IPS eller IDS. De støttede tunneleringsprotokollene er Layer 2 Tunneling Protocol (L2TP), OpenVPN, Internet Protocol Security (IPSec), Internet Key Exchange versjon 2 (IKEv2) og Secure Socket Tunneling Protocol (SSTP). Bare for å nevne at PureVPN som standard bruker PPTP-protokollen.

Denne VPN har også delt tunnel, slik at brukerne kan bestemme hvilke apper som skal holde seg utenfor VPN-tunnelen. Dette hjelper brukere med å spare båndbredde. PureVPN har drepebryter, men det er angivelig feil. I det siste hadde det også problemer med lekkasjer av DNS, IPv6 og IPv4, og noen av serverne deres er virtuelle, noe som er en bekymring når de søker fullstendig personvern og anonymitet.

Sikkerhet

I 2017 var det en FBI-sak som involverte PureVPN, som kaster lys over hvordan VPN-ere kunne jukse på sine “ingen logger” eller “null logger” politikk. FBI hadde kontakt med PureVPN for å finne en cyber-stalker i USA som brukte VPN-tjenesten. På den positive fronten tilbyr PureVPN flere pålogginger ved å la opptil 5 enheter kobles til samtidig. Den har også vanvittige tilkoblingshastigheter som hjelper deg med å streame innhold på nettet og laste ned favorittvideoene og filmene dine. Til tross for underholdning, hvis du lurer på hva som er best når du sammenligner PureVPN vs privat internettilgang, bør sikkerhets- og ytelsesfunksjonene gi deg en klar linje mellom dem.

Virtuelle private nettverk er noen ganger forskjellige fra det vi ser på overflaten - de går over bord med løftene sine eller de kan’t motstå situasjoner som er utenfor deres kontroll. Regjeringer og etterretningsbyråer kan tvinge VPN-er til å handle mot deres abonnenters ønsker. Når det er sagt, la nå’s bytter til PIA, som står for Privat Internett-tilgang. VPN har både AES-256 og AES-128 kryptering. Dette er en flott ting for PIA fordi brukere kan veksle mellom de to krypteringstypene avhengig av deres behov.

Hastighet & Opptreden

Hvis du vil ha hastighet, kan AES-128 fungere bra fordi vi vet at jo mer kryptering en VPN har, desto lavere hastighet. Privat Internett-tilgang gir brukerne en sterk tunnelprotokoll, som er OpenVPN, men det gjør det ikke’t gir IKEv2 som er bedre på mobilversjoner. Når det gjelder sikkerhet, gjør ikke PIA det’Hvis du stopper der, går det også en ekstra kilometer å gi en nettverksdrepsbryter, en veldig viktig funksjon hvis du skal være anonym når du er online. Husk at en svak feil i VPN-tilkoblingen, med et øyeblikk, kan utsette deg. Kill-bryteren tar seg av det ved øyeblikkelig å stoppe forbindelsen din når forbindelsen din faller. I motsetning til PureVPN’s kill switch, men denne fungerer etter hensikten.

Mens rapporter indikerer at det ikke er det’t DNS-lekkasjer med PIA, det har vært tilfeller av WebRTC-lekkasjer, et problem sett med mange VPN-er. En bruker’s ekte IP kunne lett lekke via nettleseren’s WebRTC-funksjonalitet. I bunn og grunn kan vi si at PIA stort sett er gjennomsnittlig med tanke på hastighet og ytelse, samtidig som det er ganske sterkt innenfor områdene privatliv og sikkerhet.

Installasjon & nedlasting

Laste ned og installere PIA isn’t vanskelig. Når du går til nettstedet deres, vil du se “Kom i gang nå” knapp. Du må opprette en konto, foreta en betaling og laste ned appen for plattformen din. Installasjonen kjøres fra nettleseren eller nedlastningskatalogen på enheten din.

Laste ned og installere PureVPN isn’heller ikke hardt, du velger ganske enkelt prisplanen og betaler. Du laster ned PureVPN for plattformen din.

Brukervennlighet

PureVPN’brukergrensesnittet ser kanskje ikke profesjonelt ut, men interaktiviteten med brukerne er enkel. Når du starter klienten, logger du på kontoen din. Når du er logget inn, ser du forskjellige bruksmåter - for eksempel dedikert IP, fildeling eller P2P, sikkerhet og personvern, strøm eller internettfrihet.

PIA’klienten er ganske fin. I Innstillinger-menyen er det alternativer for skrivebordsvarsler, tilkobling etter land eller region og automatisk tilkobling ved lansering. Du kan også velge tilkoblingstype, for eksempel UDP / TCP. PIA MACE har en anti-tracker, ad-blocker og anti-malware-funksjon - disse verktøyene gir et ekstra beskyttelseslag. I de avanserte innstillingene kan brukere aktivere og deaktivere drepebryteren og lekkasjesikringen DNS / IPv6.

Apps & utvidelser

PIA-klienten støtter forskjellige plattformer, for eksempel Android, Linux, MacOS, Windows og iOS. VPN støtter nettleserutvidelser som Firefox og Chrome, som fungerer som PIA’s proxy-tjenester. Når du bruker disse tilleggsprogrammene, blir trafikken fra nettleserne kanalisert gjennom en HTTPS-proxy.

PureVPN fungerer med plattformer som Android, iOS, Windows, Mac OS, Android TV, rutere, Amazon Firestick TV og Android TV. Den støtter også Kodi-tillegg, Firefox og Chrome-utvidelser.

Netflix og andre underholdningsplattformer

PureVPN gir brukerne tilgang til Netflix og fjerner blokkering av geo-blokkert innhold. Du kan også bruke PureVPN med Kodi. Ved å bruke Kodi kan du streame medieinnhold fra TV-kanaler som iTV, BBC, HBO, Fox og ESPN.

PIA er derimot ikke kompatibel med disse strømmetjenestene og gjør det ikke’Det ser ut til å fungere med enten Netflix eller BBC iPlayer.

torrents & P2P-fildeling

Å få tilgang til P2P-nettsteder for å dele filer er et annet imponerende aspekt med PureVPN. Et tilbakeslag med PureVPN når det gjelder torrenting og P2P-fildeling er at brukere ikke har lov til å bruke servere på hovedsteder som Canada, Storbritannia og USA..

PIA er ikke’Det er dårlig med å torrenting, det har i det minste noen anstendige hastigheter for brukere i Amerika og Europa. Enda viktigere er det’t dele PureVPN’s sikkerhetsproblemer, som er veldig viktig å ta hensyn til når du torrenser.

PureVPN vs privat internettilgang: geodekning og bruk i Kina

PIA har et enormt antall servere, til sammen over 3 533 spredt over 30 land. Den har servere i Beijing og Shanghai, men siden Kina blokkerer OpenVPN-tunnel, kan abonnenter bli tvunget til å bruke alternative protokoller som L2TP / IPSec. PureVPN har over 2000 servere alle distribuert i 140 pluss land og ville være bra for brukere i Kina hvis det ikke hadde skjedd’t for den forferdelige sikkerhetssituasjonen.

Priser & Pengene tilbake-garanti

Privat internettilgang (PIA)

 • 1 måned - $ 6,95
 • 1 år - 71,88 dollar (5,99 dollar / måned)
 • 2 år - $ 83,87 ($ 3,33 / måned)
 • 7-dagers pengene-tilbake-garanti

PureVPN

 • 1 måned - $ 10,95
 • 1 år - $ 64,95 ($ 5,41 / måned)
 • 2 år - $ 84,95 ($ 3,54 / måned)
 • 31-dagers pengene-tilbake-garanti

PureVPN vs PIA: Fordeler og ulemper

Som med alle VPN er det det gode og det dårlige.

PIA Pros

 • *Veldig billig
 • Anstendig sikkerhetsinformasjon
 • Tillater torrents

PIA Cons

 • USA-baserte
 • Ikke ideell for Netflix
 • Problemer for brukere i Kina, spesielt når du bruker OpenVPN
 • Har færre servere utenfor USA og Europa

PureVPN Pros

 • Bred geografisk dekning av over 140 land
 • Ganske lave priser
 • Mange plattformer
 • Split Tunneling

PureVPN Ulemper

 • Bekymringer over IPv4 og IPv6 lekkasjer
 • Virtuelle serverplasseringer
 • Feilaktig drepebryter
 • Historie om samarbeid med rettshåndhevelse

Privat Internett-tilgang vs PureVPN: Wrap Up

Til tross for at PureVPN har sterk kryptering og gode hastigheter, mislykkes det i sikkerhetsavdelingen. Når det gjelder privat internettilgang, det’er ganske billig, og gir en solid tjeneste som skal passe de fleste brukere. Privat Internett-tilgang vinner denne!

PureVPN gjennomgang

PIA gjennomgang

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

49 + = 53