VPN Unlimited vs Windscribe VPN


Oversikt

VPN-bransjen er på et høyt nivå, noe som kan gjøre det ganske vanskelig å velge en VPN-løsning som fungerer for deg. Det er mange faktorer som må tas i betraktning, og i denne VPN Unlimited vs Windscribe-gjennomgangen dekker vi alle de viktigste faktorene.

Hovedmålet med en VPN er å skjule din sanne IP-adresse, samtidig som du gir sikkerhet og personvern for din personlige informasjon og data. Både Windscribe og VPN Unlimited tilbyr sine brukere avansert sikkerhet.

Begge fjerner blokkeringen av Netflix og lar deg torrent. Hvis dette er den viktigste faktoren for deg, vil Windscribe være det beste alternativet. VPN Unlimited har bare begrensede torrenting-evner.

Prisstrukturene for de to VPN-tjenestene er også på nivå med hverandre, men VPN Unlimited tilbyr sine brukere en levetidspakke, som alltid er en fiskig, men potensielt god avtale. Windscribe har en begrenset gratisversjon, som betyr at du kan teste farvannet før du abonnerer på noen av de tilgjengelige betalte planene. Windscribe og VPN Unlimited støtter de fleste enheter og begge grensesnittene er enkle og enkle å bruke.

Det gjorde vi ikke’t finner noen DNS- eller IP-lekkasjer når vi kjørte testene våre, så igjen er de topp mot hodet.

Etter å ha sett på alle faktorene for denne VPN Unlimited vs Windscribe-sammenligningen, anbefaler vi en av disse to VPN-tjenestene? Begge har mye fordeler, men de har også ulemper. Fortsett å lese denne VPN Unlimited vs Windscribe-sammenligningen for å se om en av disse VPN-ene kan være ditt neste personvernverktøy.

Sikkerhet og personvern

Windscribe støtter OpenVPN og IKEv2 og bruker AES-128-GCM-chiffer (for surfing av utvidelser) og AES-256 chiffer (for desktop-apper). Dette er et stort krypteringsnivå som selv de trengende brukere vil sette pris på.

VPN Unlimited bruker også Advanced Encryption Standard for å kryptere informasjonen din. De fleste VPN-er, inkludert begge utfordrerne i denne VPN Unlimited vs Windscribe-kampen, bruker allerede AES-256 - i denne forstand er de like.

VPN Unlimited har også KeepSolidWise stealth-protokollen. Denne geniale løsningen OpenVPN-modifisering gjør det mulig å omgå brannmurer som bruker Deep Packet Inspection. Det er spesielt bra for brukere i land som Kina, der VPN-bruk er sterkt begrenset.

Innloggingsprinsipper

Windscribe logger ikke brukerne sine’ data som er et klart pluss, men de er innenfor Five Eyes jurisdiksjon (land inkluderer Canada, Storbritannia, New Zealand USA og Australia). Windscribe er basert i Toronto, Canada.

På den annen side logger VPN Unlimited ganske mye data på brukerne. De har også base i et Five Eyes-land - i New York, USA. Derfor vinner Windscribe i denne kategorien.

Hastighet og ytelse

Windscribe demonstrerer store hastigheter på EU-serveren, den britiske serveren og den amerikanske serveren.

VPN Unlimited kan ha over 400 servere i 52 land, noe som fører til at en kan forvente at hastighetene er halvt anstendige, men det’er rundt gjennomsnittet. Selv om det ikke er’t den tregeste VPN vi har testet, det er bedre (og billigere) VPN-er hvis ytelse er det viktigste aspektet.

Når det gjelder hastighet, er Windscribe vs VPN Unlimited ikke engang i nærheten - førstnevnte er betydelig raskere.

Forryllende og streaming

VPN-er oppretter en sikker tunnel rundt den forrykende trafikken for å beskytte deg, men ikke alle tillater P2P-trafikk i utgangspunktet. Hvis det’s ditt mål for å abonnere på en VPN, vant en slik tjeneste’t gjør deg mye bra.

Windscribe tillater torrenting og tilbyr også opplæringsprogrammer for oppsett for forskjellige torrentklienter. VPN Unlimited har et mer komplisert syn på torrenting. Noen ganger “må avta tilkoblingshastigheter på grunn av torrenting” og tillater P2P-trafikk bare på noen servere.

Når du prøver å koble til Netflix via de normale Windscribe-serverne, vil du sannsynligvis bli skuffet, men det har de “Windflix” servere - spesielt for Netflix. Både de amerikanske og britiske Windflix-serverne fungerte uten problemer.

VPN Unlimited klarer å få tilgang til Netflix. Vi har testet serverne deres i USA og Canada, og det fungerte sømløst. Så hvis du vil ha en VPN rent for Netflix, vil begge disse VPN-tjenestene gjøre susen.

Apper og utvidelser

Både Windscribe og VPN Unlimited skryter av sine brukervennlige apper, og testene våre avslørte at begge VPN-tjenestene stemte for deres ord.

Windscribe-installasjonsfilen gjorde det ikke’Det tar lang tid å løpe, og nesten på kort tid var vi koblet til Dallas-serveren. Vi var ganske imponert generelt.

Vi ble like imponert over programvaren til VPN Unlimited. Det har et fint grensesnitt og er enkelt å lansere. Sidefeltet gir det enklere.

Men fordi Windscribe tilbyr apper for utrolig mange plattformer og dingser, tar Windscribe denne runden.

Priser

Windscribe tilbyr tre planer.

Den månedlige planen til $ 9,00 per måned, den årlige planen på $ 4.08 per måned.

Disse prisene er ganske gjennomsnittlige, men de tilbyr også en gratis plan. Du kan be om tilbakebetaling hvis du ikke er fornøyd med tjenesten deres, men du kan bare gjøre dette innen 3 dager etter abonnement, og du må bruke mindre enn 10 GB båndbredde i løpet av denne korte perioden.

VPN Unlimited tilbyr også tre abonnementsalternativer.

Ett måneders abonnement er per måned, årsabonnementet er $ 5,00 per måned og livstidsabonnementet er $ 199,99.

Ubegrenset levetidstilgang er definitivt et sterkt salgsargument. De don’t tilbyr en gratis tjeneste, men de tilbyr en 7-dagers pengene-tilbake-garanti, så hvis du ikke er fornøyd med tjenesten, kan du enkelt få pengene tilbake.

Kundeservice

Når du har spørsmål eller opplever problemer når du bruker VPN-tjenesten din, er kundesupport der for å hjelpe. Med en gang du’Når du har tegnet et abonnement og et problem dukker opp, vil du absolutt ønske ro i sjelen, og vite at du kan nå noen for å få hjelp.

Windscribe VPN har en chatbot, og selv om dette kan høres kjempebra ut, avslørte testen vår det “Garry,” Selv om du er rask, kunne det ikke’t virkelig svare på spørsmålene våre i detalj. Heldigvis det’er ikke den eneste måten å motta kundestøtte. Det er også en kunnskapsbase med vanlige spørsmål, installasjonsguider, et supportbillettsystem og et Reddit-forum.

VPN Unlimited har nå lagt til en live chat-funksjon, samt en e-postadresse og et billettsystem. De har også en kunnskapsbase med mye informasjon å bla gjennom. Der VPN Unlimited en gang vaklet, har de nå trappet opp. Vi må kalle dette en jevn kamp.

VPN Unlimited eller Windscribe VPN: hvilken er bedre?

Som du kan se av denne VPN Unlimited vs Windscribe-gjennomgangen, har begge disse VPN-ene noen positive attributter og noen få ulemper.

For å bruke begge deler, er det viktig å vite hvordan hvert verktøy kan hjelpe deg. For eksempel når det kommer til VPN Unlimited, er muligheten til å koble til fem enheter på en gang alltid hyggelig. Det samme er obfuskeringsserverne, DNS-lekkasjebeskyttelse og brukervennlige apper. Ikke så hyggelig er loggpolitikken og hastighetene den tilbyr.

Når det gjelder Windscribe, må vi gi dem kanten i denne sammenligningen. Det kan være en svak kant, men hvis vi måtte velge mellom dem, ville vi valgt Windscribe. Bedre lekkasjebeskyttelse, doble humle, ingen logger, annonseblokkering, kompatibilitet med mange plattformer og pålitelig Netflix-avblokkering, alt sammen for å lage en pen pakke.

Les våre fulle anmeldelser:

VPN Ubegrenset gjennomgang

Windscribe VPN Review

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

28 − 27 =