VyprVPN vs privat internettilgang


Uten tvil er det største salgsargumentet for privat internettilgang dets rimelig billige priser. Fra perspektivet til premium VPN-tjenester er imidlertid Privat Internett-tilgang litt overveldende. Bortsett fra en veldig begrenset støttekanal, er PIA også relativt treg.

Med sikkerhet har VyprVPN også sine feil, som vil bli trukket frem i denne gjennomgangen, men sikkerhetsnivået de tilbyr, samt plasseringen til deres utviklere, scoret noen ekstra poeng hos oss. La’s finne ut hvordan de to matcher mot hverandre.

Noe som er tryggere?

PIA’Sikkerhetsinformasjon er ganske bra. Du kan velge dine foretrukne krypteringsinnstillinger, fra AES-128 til AES-256, og til og med Blowfish, samt håndtrykk og godkjenningsstandard som brukes av programvaren. Den primære protokollen deres er OpenVPN, men du kan også bruke IKEv2 og L2TP for mobile enheter. I tillegg har Private Internet Access en nettverksdrepsbryter, en proxy-tjeneste du kan ansette ved hjelp av Firefox og Chrome-utvidelser, og en egen SOCKS5-proxy. Vi kunne ikke’ikke oppdage noen DNS eller WebRTC / IPv6 lekkasjer av noe slag når du bruker PIA, og det er heller ingen rapporter om slike brudd fra deres kunder.

På samme måte som Privat Internett-tilgang, tilbyr VyprVPN kryptering i form av en AES-256-chiffer med en RSA-2048-håndtrykk. Når det gjelder tunnelprotokoller, bruker programvaren deres også OpenVPN, L2TP / IPsec og den ikke-så sikre PPTP. Bortsett fra disse har de utviklet en proprietær protokoll med navnet Chameleon som et svar på statlige forsøk på å avskjære og blokkere VPN-trafikk ved hjelp av dyp pakkeinspeksjon (DPI). Kameleon er ganske flink til å kryptere metadataene dine, så vi ble solgt på det.

Sett fra deres beliggenhet, har vi en tendens til å stole på VyprVPN mer enn vi gjør Internett-tilgang. Om enn PIA’den tydelige ikke-loggføringspolitikken ble testet flere ganger og kom uskadd ut. De er fremdeles basert i USA, noe som bringer tankene til DMC, regjeringen så vel som bedriftsovervåking og den beryktede Five Eyes Alliance.

Alternativt er VyprVPN basert i Sveits, som ikke har noen lov om dataoppbevaring og ikke deltar i noen av øynene eller i relaterte etterretningsdelingsgrupper. Likevel, a “mindre ulempe” til Vypr’VPN er at de har en nulltoleransepolitikk overfor krav om overtredelse, noe som har ført til kontoer som har vært suspendert i det siste. Når det er sagt, bør deres nye retningslinjer for ikke-logging miste de som er redde for å sette opp en BitTorrent-klient.

Hvem skulle vinne i et løp?

Hvis du’lurer på hvem som ville vinne i et VyprVPN vs privat internettilgang-løp, du’er heldig. Vi satte dem begge på prøve, og resultatene var avslørende. Fordi de opprinnelige tilkoblingshastighetene var forskjellige i hvert tilfelle, vi’I tillegg inkluderer en prosentandel for hver måling. For en britisk server fikk VyprVPN oss 26 Mbps nedlasting med 21 Mbps opplasting (omtrent 53% og 50% av ikke-VPN-tilkoblingen), mens Private Internet Access kom med 110 Mbps dl med 231 Mbps opp (39% og 82% ).

For New York-servere presterte VyprVPN rimelig, med 27 Mbps nedlasting og bare sjenert for 3 Mbps opplasting (57% og 8%), mens Private Internet Access klarte 77 Mbps nedlasting med 57 Mbps opplasting (28% og 20% ​​tregere). I gjennomsnitt vil begge disse VPN-tjenestene gi deg lignende tilkoblingshastigheter i Storbritannia og USA, så vel som i mer eksterne servere som Tokyo eller Sydney. Dette kan i utgangspunktet slå deg like overraskende siden PIA sysselsetter over fire ganger antall servere som VyprVPN gjør.

Det hele er imidlertid fornuftig når du tenker på det faktum at VyprVPN har fordelen av å eie hver eneste nod i VPN-nettverket. Dette betyr at de direkte kan optimalisere maskinvarearkitekturen på hvert sted for å gi bedre hastigheter.

Fjern blokkering av geobegrensede medier som Netflix?

Med begge VPN-ene, vi’Vi har klart å fjerne blokkeringen av det amerikanske Netflix-biblioteket fra Europa i anstendige hastigheter. De to tjenestene ser imidlertid ut til å slite med svartelisteforsøk fra det største medie- og underholdningsselskapet. Mens Privat Internett-tilgang fikk oss inn i nederlandske Netflix, kunne VyprVPN ikke’t. Sistnevnte skled også forbi tyske grenser, men hastigheten vår var for lav til å kunne strømme noe. En bedre forbindelse kunne ha fått gjennom.

På våre forsøk kunne Privat Internett-tilgang ikke fjerne blokkering av britiske, kanadiske, japanske eller tyske Netflix, så deres arkitektur er sterkt målrettet av den amerikanske organisasjonen. Selv om VyprVPN foreløpig ikke er villige til å takle copyright-dilemmaet, kan politikken deres endres i mellomtiden, slik som allerede har skjedd med mange andre tjenester. Den gode nyheten er at PIA-utviklere er opptatt av å stadig fornye sitt nettverk av servere, slik at brukerne deres kan fjerne blokkering av Netflix og annet relatert geo-begrenset innhold.

Hvordan koster de seg med kundeservice?

En av de største ulempene til PIA’tilbudet er deres kundestøtte, eller rettere sagt mangelen på det. Mens privat Internett-tilgang har en kunnskapsdatabase hvor du kan finne nyheter og guider, samt et forum der du kan stille spørsmål,’s ingen live chat-alternativ. Billettsystemet deres er for tregt, så mye at en annen bruker på forumet definitivt vil svare raskere enn selskapet vil. Du trenger ikke’Jeg stoler ikke på oss siden Reddit og nettet er fylt med klager på denne VPN-en’s kundeservice.

VyprVPN forteller en annen historie. Instruksjonene, vanlige spørsmålene og feilsøkingsveiledningene på nettstedet deres er ganske omfattende og enkle å bla gjennom. Hvis det er’er noe du kan’Hvis du ikke kan håndtere alene, kan deres live chat 24/7 hjelpe deg med å komme til bunns i den. Dessverre for deres image, 24/7 ikke’t betyr bokstavelig talt når som helst. Da vi kom i kontakt, måtte vi vente litt tid på svar, så 24/7 betyr mest sannsynlig “i arbeidstiden” for dem. Likevel kunne vi etter hvert nå en representant, og problemstillingen vår ble håndtert på en profesjonell og betimelig måte.

Er de trygge for begrensede jurisdiksjoner som Kina, Nord-Korea eller Vietnam?

Den gode nyheten er at VyperVPN er en av de beste tjenestene du kan bruke for å få tilgang til begrenset innhold. Deres grunnleggende filosofi, så vel som det nåværende oppdraget, er å bidra til å lette ytringsfriheten og et digitalt medium der brukere kan beholde sin anonymitet. Vær forsiktig, siden noen DNS-lekkasjer ble rapportert av bestemte brukere, er registreringsprosessen ikke anonym, og du kan’t betale gjennom en anonym metode, for eksempel Bitcoin lommebøker.

PIA gir imidlertid ikke nok kryptering til å bli brukt bak Great Firewall of China, for eksempel. De har erkjent at tunnelprotokollene deres ikke er like effektive under slike forhold. Videre mangler privat internettilgang en stealth-prosess som kan omgå Deep Packet Inspection, slik at myndighetene vil kunne fortelle deg’bruker du en VPN, som kan være et enda større problem.

VyprVPN vs privat internettilgang: en fotofinish

Selv om en nær beslutning tar VyprVPN en liten fordel i sammenligningen vår. Fra vårt synspunkt, de ekstra par dollar du’sparer ved å bruke Privat Internett-tilgang er ikke verdt deres subpar-støtte, omfattende problemer med Netflix og mangel på komplekse sikkerhetsfunksjoner mot sensur på nettet.

Dette er ikke å si at VyprVPN ikke har sine feil, men at vi’d velg sistnevnte fremfor førstnevnte.

Anbefalte leser:

Privat gjennomgang av Internett-tilgang

VyprVPN anmeldelse

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

10 + = 20