Windscribe vs privat internettilgang


Windscribe VPN-tjeneste tilbyr utvilsomt en god verdi på funksjonen for brukere med lavere budsjett. Det gir en billig årlig pris for relativt fremragende funksjoner. Privat Internett-tilgang derimot, kan betraktes som gjennomsnittlig med tanke på funksjonene og funksjonaliteten den tilbyr sammenlignet med prisen.

Til tross for at PIA er billigere sammenlignet med Windscribe VPN, kommer tjenesten til kort på tvers av en rekke viktige funksjoner. Dette er en av faktorene i tillegg til andre som denne Windscribe VPN vs Private Internet Access-gjennomgangen vil gjøre en sammenligning mellom de to.

Les våre fulle anmeldelser:

Windscribe gjennomgang

Privat gjennomgang av Internett-tilgang

Sikkerhet og personvern

Den første funksjonen som vi vurderer er sikkerheten og personvernet til brukerne. Kan Windscribe gå turen når det gjelder sikkerhetsfunksjoner eller vil PIA overgå den?

Windscribe tilbyr militær klasse AES 256-bit-kryptering, en brannmur som forhindrer lekkasjer fra DNS, IPv6 og WebRTC, og R.O.B.E.R.T-funksjonen som blant annet forhindrer sporing. Den støtter også portvideresending slik at brukere eksternt kan få tilgang til systemene sine. Nettleserutvidelsen har også en Adblocker som blokkerer tredjepartsannonser.

Privat Internett-tilgang bruker både AES-128-bit-kryptering og AES-256-bit-krypteringssifere. Der’støtter også OpenVPN og IKEv2 protokoller. En kill switch-funksjon er også tilgjengelig for å beskytte mot avbrudd i tilkoblingen.

Alt dette er standardfunksjoner som enhver seriøs VPN-tjenesteleverandør bør inkludere i standardpakken.

Avtalsbryteren for PIA når det gjelder personvern er USAs baserte beliggenhet. USA er en del av ‘Fem øyne’ landsgrupper som danner et sterkt nettverk for deling av etterretninger. I USA er myndighetsovervåking dessuten en stor ulempe i VPN-kretsene. Derfor, med tanke på online sikkerhet og personvern, gjør Windscribe en bedre jobb enn PIA.

Hastighet og ytelse

Dette er en annen viktig faktor i denne Windscribe vs PIA-gjennomgangen. Nedlastings- og opplastningshastigheter er noen av de viktigste drivstoffaspektene ved enhver vellykket VPN-tjeneste.

Windscribe forstår denne faktoren altfor godt og har derfor investert i 540+ servere spredt over mer enn 55 land. Disse tallene ser ut til å være nok fordi hastighetene er over giganter som NordVPN, TorGuard og ExpressVPN.

Når det gjelder privat internettilgang, vil sannsynligvis brukere med base i Asia, Sør-Amerika og Afrika oppleve lavere hastigheter sammenlignet med kollegene i Nord-Amerika og Europa. Dette skyldes det faktum at tjenesten har en ujevn serverdistribusjon i hele verden. Mer enn 3275 servere er konsentrert i Europa og Amerika, og fratar asiatiske og afrikanske brukere raskere hastigheter.

Imidlertid PIA’s hastigheter er fortsatt bra for en gjennomsnittlig VPN-tjeneste, men sammenlignet med Windscribe, der’Det er fortsatt mye rettferdighet som skal gjøres for at de to tjenestene skal samsvare.

Brukervennlighet og kundesupport

Både privat Internett-tilgang og Windscribe kan brukes på følgende plattformer:

  • Mac os
  • Windows
  • Android
  • iOS
  • Linux
  • rutere
  • Nettleserutvidelser som Chrome, Firefox og Opera

Når det gjelder brukervennlighet, tilbyr Windscribe et mer brukervennlig grensesnitt for alle støttede plattformer. Desktop-klienten tilbyr personaliserte innstillingsfunksjoner som hjelper brukere med å justere appen etter behov.

Når det gjelder støtte, er det ikke’t en dedikert supportagent til tross for at han har en chatbot-funksjon som kan håndtere mindre krevende spørsmål. Windscribe har et billettsystem der brukere kan sende inn ethvert supportproblem. Begge VPN-tjenestene ser ikke ut til å ha gjort mye med tanke på kundesupport.

Torrenting og P2P

Windscribe er mer torrentvennlig enn privat internettilgang på grunn av hastigheten. PIA har et stort antall servere konsentrert i Europa og Amerika, noe som gjør det ganske ugunstig når det kommer til torrenserhastigheter og peer-to-peer filoverføring.

Privat internettilgang gir likevel et sikkert torrenting- og fildelingsmiljø på grunn av sine robuste sikkerhetsfunksjoner.

For denne Windscribe vs Private Internet Access-gjennomgangen, bærer PIA dagen når det gjelder P2P-fildeling.

Fjern blokkering av Netflix og andre underholdningsplattformer

Netflix’s forsøk på å blokkere noe av innholdet på grunn av visse opphavsrettsproblemer er noe Windscribe-brukere ikke har’t må bekymre deg. Dette er fordi VPN-tjenesten tilbyr dedikerte servere kalt WindFlix US og WindFlix UK som fungerer perfekt med Netflix. Disse serverne krypterer ikke trafikken din, noe som gir deg høyere strømningshastigheter. Ikke bare gir Windscribe brukere Netflix-streaming av høy kvalitet, men tjenesten tilbyr også BBC iPlayer, NBC og Amazon Prime.

Privat Internett-tilgang derimot, er mindre vellykket på denne grensen siden den ikke gjør det’t fjerne blokkeringen av Netflix på noen steder som Storbritannia, Canada, Japan og Tyskland. Selv om det i flere andre land som USA og Nederland ser ut til å fungere sømløst.

Som et resultat gir Windscribe bedre muligheter for streaming av Netflix og andre underholdningsplattformer.

Bunnlinjen

Vi’har diskutert funksjoner som er viktige for VPN-brukere og veid begge disse VPN-tjenestene basert på disse aspektene. Sikkerhet er en og Windscribe kommer ut på grunn av det faktum at det ikke har noen loggføringspolitikk. Til tross for å være lokalisert i Canada; de ser ut til å ha beholdt retningslinjene uten logging.

Windscribe overgår også privat internettilgang når det kommer til støtte for Netflix og andre strømmetjenester. I tillegg er Windscribe bedre for P2P-fildeling og torrenting.

Når det gjelder brukervennlighet, bærer begge VPN-tjenestene dagen med støtte for multiplatformenheter. Imidlertid mangler de begge live chat-støtte og bruker et billettsystem.

Som et resultat av alle disse faktorene, fremstår Windscribe som det bedre valget mellom de to.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

64 − 62 =