VPN Terbaik untuk Australia pada tahun 2020


Dalam tahun-tahun kebelakangan ini, Australia telah bekerja keras untuk mengurangkan privasi warganya - alasan yang baik untuk menggunakan VPN. Bukan sahaja negara ini merupakan ahli pengasas bagi kesatuan pengawasan massa yang dikenali sebagai Lima Mata, tetapi ia juga semakin semakin sensitif.

Itu’kenapa kita’telah menghasilkan ranking perkhidmatan VPN terbaik untuk Australia berdasarkan kriteria berikut:

  • Mempunyai sekurang-kurangnya satu pelayan Down Under (yang berguna ketika anda seorang pengembara atau ekspatriat)
  • Menyediakan kelajuan sambungan cepat untuk pelayan di lokasi yang jauh
  • Memberi tahap keselamatan dan privasi yang besar, i.e., tiada dasar log dan perlindungan kebocoran

#PROVIDERMINIMUM PRICEMIN. PRICE1. NordVPN1.NordVPN ‣ $ 3.492. Surfshark VPN2.Surfshark VPN ‣ $ 1.993. CyberGhost3.CyberGhost ‣ $ 2.754. ExpressVPN4.ExpressVPN ‣ $ 8.325. PrivateVPN5.PrivateVPN ‣ $ 3.826. VyprVPN6.VyprVPN ‣ $ 2.57. TorGuard7.TorGuard ‣ $ 4.178. Akses Internet Persendirian8. Akses Internet Pribadi ‣ $ 3.33

Biarkan’s mengambil pandangan terperinci pada yang terbaik.

8 VPN Terbaik untuk Australia

1. NordVPN

Logo perkhidmatan NordVPN Lawati NordVPN

NordVPN boleh dikatakan VPN terbaik di Australia 2020. Ia mempunyai 5500+ pelayan di 58 negara di seluruh dunia. Ia juga menyediakan muat turun dan kelajuan muat naik yang cukup baik untuk pelbagai keperluan anda.

Ia’s mungkin untuk menggunakan VPN ini sehingga 6 peranti pada masa yang sama. NordVPN boleh nyahpasang Netflix, BBC iPlayer, Disney+, dan platform streaming media lain, serta tawaran pelayan P2P yang berdedikasi untuk torrenting. Ini adalah salah satu perkhidmatan yang paling selamat, di mana privasi dan identitas anda dilindungi oleh a dasar tidak ketat dan pelbagai ciri keselamatan.

Dengan itu berkesan 24/7 live chat sembang, isu teknikal dan lain-lain tidak akan dapat diselesaikan.

Tidak pasti yang rancangan harga untuk pergi? Menggunakan jaminan jaminan wang balik 30 hari untuk mencubanya!

2. Surfshark VPN

Logo perkhidmatan Surfshark VPN Lawati Surfshark

Walaupun perkhidmatan yang agak baru, Surfshark mempunyai ciri-ciri hebat yang cukup untuk mendarat di VPN terbaik untuk senarai Australia 2020. Ia’s juga yang berpusat di British Virgin Islands, yang bermaksud tidak ada undang-undang pengekalan data dan tidak ada gabungan dengan perikatan Empat Belas Mata.

VPN ini mempunyai 1000+ pelayan di 60+ negara dan merupakan salah satu pelanggan VPN terpantas. Gabungkan ini dengan Perlindungan IP dan DNS, protokol VPN terkini, dan pembalakan minimum, dan anda mempunyai diri anda dengan perkhidmatan yang selamat.

Surfshark sangat bagus untuk Netflix dan platform penstriman lain. Ia’s juga baik untuk torrenting, yang dibenarkan pada semua pelayan.

Jika dibandingkan dengan pembekal lain, perkhidmatan ini sangat murah - harga bermula dari $ 1.99 / bulan. Untuk ini, anda juga akan mendapat bilangan sambungan serentak yang tidak terhad.

3. CyberGhost

Logo perkhidmatan CyberGhost Lawati CyberGhost

CyberGhost VPN telah tamat 6200 pelayan di 90+ ​​negara, yang merupakan liputan besar bahagian-bahagian utama dan paling penting di planet ini. Ini menjadikan CyberGhost sebagai pesaing yang kuat untuk tajuk VPN terbaik di Australia.

Walaupun mungkin terdapat beberapa masalah DNS dan IP kebocoran pada masa lalu, perkhidmatan kini tidak mempunyai lubang untuk dibicarakan. CyberGhost mempunyai Perlindungan Kebocoran DNS dan IP, a suis bunuh automatik, dan pelbagai ciri keselamatan yang memastikan trafik internet anda dan anda selamat dan tanpa nama.

CyberGhost VPN boleh didapati di platform biasa dan juga menawarkan sambungan serentak sehingga 7 peranti. Nasib baik, ada a Jaminan wang balik 45 hari serta a Percubaan percuma 24 jam. Jadi, jika anda lebih suka memberikan perkhidmatan ini satu tembakan, anda boleh melakukannya tanpa kehilangan wang.

4. ExpressVPN

Logo perkhidmatan ExpressVPN Lawati ExpressVPN

ExpressVPN adalah VPN yang berkualiti dengan armada pelayan besar 3000+ pelayan tersebar di 90+ ​​negara di seluruh dunia.

Perkhidmatan ini datang dengan kelajuan yang hebat dan boleh dipercayai, yang benar-benar penting jika anda mahu menstrimkan rancangan TV HD dan filem dari perkhidmatan penstriman media geo-terhad seperti Netflix atau Hulu.

VPN ini telah membuktikan dengan contoh kehidupan sebenar yang mereka ambil tiada dasar log dengan serius. Tambahan pula, ia adalah yang berpusat di British Virgin Islands di mana undang-undang pengekalan data tidak mempunyai kuasa.

ExpressVPN juga menawarkan Perlindungan kebocoran DNS / IPv6, suis bunuh, dan pecahan terowong untuk memastikan anda tanpa nama dan berkesan di hadapan keselamatan. Oleh kerana perkhidmatan VPN ini juga dilengkapi dengan a Jaminan wang balik 30 hari, ia mungkin patut dicuba.

5. PrivateVPN

Logo perkhidmatan PrivateVPN Lawati PrivateVPN

Salah satu armada server VPN terkecil dengan 150+ pelayan di 60+ negara; Namun, PrivateVPN nampaknya meliputi lokasi yang paling penting dan memberikan anda kelajuan sambungan yang agak baik.

Perkhidmatan VPN ini mempunyai semua protokol terbaik yang tersedia, Perlindungan kebocoran IPv6, perlindungan kebocoran DNS, dan suis bunuh. Ia perlu bekerja dengan Netflix, Hulu, dan streamer media lain serta dengan pelanggan torrent seperti BitTorrent dan uTorrent. Dengan satu pelan, ia’s mungkin untuk digunakan 6 peranti.

Pelan harga adalah agak munasabah berbanding dengan apa yang anda dapatkan untuk mereka. Dua kelemahan yang perlu kita sebutkan, walaupun. Pertama, 24/7 sokongan sembang hidup bukanlah yang terbaik di pasaran. Kedua, perkhidmatan ini beroperasi di luar Sweden, yang bukan lokasi yang paling mesra privasi.

6. VyprVPN

Logo perkhidmatan VyprVPN Lawati VyprVPN

Salah satu penyedia VPN yang jarang ada yang sebenarnya memiliki dan menguruskan armada mereka sendiri, semua 700+ pelayan di 70+ negara, meninggalkan pihak ketiga daripada persamaan. Ini menjadikan perkhidmatannya lebih selamat dan peribadi. Sebagai tambahan kepada semua protokol standard dan ciri privasi, VyprVPN datang dengan sendiri Teknologi VPN bunglon (yang dibangunkan oleh Golden Frog), yang mana membantu mengelakkan penyekatan VPN dan throttling.

VyprVPN berpaling pada tahun lalu dan menjadi VPN tanpa log, yang bagus untuk privasi anda. Apa’s lebih, perkhidmatan itu berpusat di Switzerland, yang telah tiada undang-undang pengekalan data. Lebih baik lagi, ia mempunyai dasar tanpa log yang diaudit ditambah a percubaan 3 hari tanpa risiko.

7. TorGuard

Logo perkhidmatan TorGuard Lawati TorGuard

TorGuard praktikal mempunyai liputan di seluruh dunia dengan baik 3000 + pelayan VPN di 50+ negara dan semua ciri keselamatan dan privasi teratas. TorGuard juga merupakan VPN yang mengambilnya dasar log kosong ketat. Setakat ini ada hasn’tidak apa-apa apabila pembekal ini boleh berkongsi apa-apa data berguna atau peribadi yang boleh dikenalpasti dengan pihak berkuasa.

TorGuard VPN adalah salah satu daripada VPN terpantas pada tahun 2020, yang menghiburkan apabila anda mahu menstrimkan rancangan TV, filem, atau fail torrent besar yang disekat oleh geo yang disekat dengan budi bicara tertinggi dan tanpa nama. Sejak TorGuard menawarkan a Percubaan percuma 7 hari serta a Jaminan wang balik 7 hari, anda boleh mengujinya selama seminggu tanpa membayar satu sen.

VPN ini datang dengan harga pertengahan tetapi berita gembira adalah bahawa anda boleh memilih pilihan pembayaran anonim, seperti cryptocurrency.

8. Akses Internet Persendirian

Logo perkhidmatan akses Internet Persendirian Lawati Akses Internet Persendirian

Walaupun, Akses Internet Persendirian tidak memotongnya untuk menjadi perkhidmatan VPN terbaik untuk Australia. Pertama sekali, ia adalah berpangkalan di AS, yang mungkin adalah bidang kuasa yang paling teruk apabila ia datang kepada privasi; Walau bagaimanapun, PIA telah membuktikan betapa komitmen mereka apabila ia tidak mahu namanya disiarkan oleh pelanggan mereka.

PIA membanggakan 3200+ pelayan, tetapi satu-satunya masalah adalah bahawa ini diedarkan dalam hanya 30 negara atau lebih. Walaupun sesetengah kawasan di dunia dapat menikmati sambungan pantas, yang lain mungkin mengalami kerugian yang disebabkan oleh jarak fizikal dari pelayan.

Malangnya, ia’s tidak mungkin menggunakan PIA untuk Netflix tetapi anda mungkin bernasib baik dengan torrenting.

Kelemahan lain ialah pembekal ini tidak menyokong 24/7 sokongan sembang, yang boleh agak bermasalah sebagai perkhidmatan VPN’t biasanya berfungsi tanpa masalah. Walau bagaimanapun, anda mempunyai satu minggu untuk mengubah fikiran anda jika anda menggunakannya Jaminan wang balik 7 hari pilihan.

Kenapa menggunakan VPN di Australia

Australia’penyertaan dalam persekutuan Five Eyes bermakna pengawasan yang menyerang rakyat Australia yang hanya menjadi semakin buruk apabila Australia dilaksanakan undang pengekalan data mandatori tidak lama dahulu (2015). Undang-undang yang sangat privasi ini tidak memerlukan koleksi mesej teks, panggilan, dan data sambungan internet. Data ini boleh diakses oleh pihak berkuasa tanpa sebarang waran.

Gunakan VPN di Australia

Kami percaya bahawa fakta-fakta di atas sudah lebih daripada cukup untuk mencari dan menggunakan VPN terbaik untuk Australia 2020. Tetapi di sana’s lebih pada pinggan.

Ia adalah jenayah Down Under untuk menyalurkan bahan hak cipta walaupun ada’tidak banyak dilakukan terhadap pengguna BitTorrent, uTorrent, atau Vuze. Walau bagaimanapun, mahkamah persekutuan mengarahkan ISP (Penyedia Perkhidmatan Internet) ke blok laman jejari BitTorrent, seperti IsoHunt, ThePirateBay, Torrentz, dan TorrentHound dua tahun lalu. Tahun lepas, berpuluh-puluh laman torrent lain telah ditambahkan ke senarai yang disekat, jadi jumlah tapak torrent yang disekat telah mencapai 160.

Walaupun kami tidak berada di sini untuk menggalakkan bahan-bahan berhak cipta dengan cara apa pun - sama ada di bawah bawah atau di mana-mana tempat lain di dunia - mesti jelas bahawa jika anda berada di Australia, anda pasti memilih VPN terbaik yang mungkin untuk menghentikan persekutuan pengawasan global, kerajaan anda, penjenayah siber, ISP anda, dan lain-lain mata palsu dari mengintip anda.

Keselamatan dan privasi adalah hak asas anda. Sekiranya anda ingin melindungi diri anda, di sana’s tidak ada cara yang lebih baik hari ini kemudian memasang aplikasi VPN untuk semua platform (Windows, Mac OS, iOS, Android, dan router) yang anda ada.

VPN untuk dielakkan di Australia

Australia memperkenalkan undang-undang pengekalan data pada tahun 2015, yang bermaksud bahawa semua jenis data komunikasi (termasuk panggilan telefon dan aktiviti dalam talian) harus dilog dan disimpan oleh ISP selama dua tahun serta membuat log ini tersedia untuk pihak berkuasa tanpa waran. Seperti yang telah kami sebutkan juga, bahan yang dilindungi hak cipta juga menyalahi undang-undang di bawah - bukannya kami menyokong penggunaan yang terencat dengan cara ini.

Kini, yang dikatakan, hanya jelas bahawa kebanyakan perkhidmatan VPN adalah di luar persoalan di sini. Mengapa? Kerana perkhidmatan VPN yang dibayar juga boleh menuntut tiada log, tetapi masih log sambungan dan data lain yang dapat menyalahkan atau mengenal pasti anda dalam kes tertentu. Oleh itu, anda perlu memastikan bahawa anda mengelakkan VPN yang tidak mematuhi keperluan yang paling asas untuk VPN terbaik untuk Australia.

Kami mengesyorkan agar anda mengelakkan semua VPN percuma kerana mereka tidak cukup selamat untuk anda kerana mereka boleh log terlalu banyak data dan bahkan menjual atau berkongsi maklumat tersebut dengan pihak ketiga (pemasar) dan pihak berkuasa. Oleh itu, anda ingin menjauhkan diri daripada Hola VPN, VPN Gate, dan sebagainya. Satu-satunya VPN percuma yang kami boleh menasihati anda untuk mencuba adalah dalam VPN Terbaik kami untuk artikel Australia.

Anda juga ingin mengelakkan penyedia VPN premium yang terbukti berbohong mengenai log tidak mereka dan sebenarnya berkongsi log yang dikenal pasti secara peribadi dengan pihak berkuasa yang berakhir dengan teruk untuk pengguna yang berkenaan. Oleh itu, HideMyAss dan PureVPN pasti tidak berada dalam senarai peringkat VPN terbaik untuk Australia. Anda juga disarankan untuk menyebarkan VPN dari senarai anda yang mempunyai amalan data invasif, seperti Hotspot Shield VPN dan Betternet VPN.

Mudah-mudahan, maklumat di atas memberikan anda idea tentang apa yang perlu dicari apabila memilih penyedia supaya anda dapat menikmati VPN terbaik yang ditawarkan oleh Australia.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

48 − = 42