VPN Terbaik untuk Chromebook pada tahun 2020


Untuk menggunakan sepenuhnya Chromebook anda dan jangan risau tentang potensi privasi dan ancaman keselamatan, anda mungkin ingin mempertimbangkan menggunakan VPN yang berkualiti untuk Chromebook.

Apa yang boleh dilakukan oleh VPN untuk Chromebook? Nah, jawapannya sangat mudah. Oleh kerana Chromebook adalah berasaskan awan, mereka boleh terdedah kepada serangan cyber. Menggunakan VPN menyelamatkan anda daripada mereka. Juga, VPN boleh membantu anda menyekat kandungan geo-terhad dan mengalirkan media kegemaran anda tanpa mengira negara anda’semula berdasarkan pada.

#PROVIDERMINIMUM PRICEMIN. PRICE1. NordVPN1.NordVPN ‣ $ 3.492. CyberGhost2.CyberGhost ‣ $ 2.753. Surfshark VPN3.Surfshark VPN ‣ $ 1,994. IPVanish4.IPVanish ‣ $ 6.495. ExpressVPN5.ExpressVPN ‣ $ 8.32

Berikut adalah 5 VPN terbaik untuk Chromebook yang boleh anda gunakan untuk melindungi privasi anda, mengamankan sambungan dalam talian anda dan mengakses keseluruhan web.

1. NordVPN

Logo perkhidmatan NordVPN Lawati NordVPN

NordVPN adalah antara VPN terbaik di sekeliling dan merupakan tanda aras bagi ramai. Ia menggunakan tahap tertinggi keselamatan bersama-sama dengan kelajuan, kebolehpercayaan, dan sejumlah tawaran langganan dengan harga yang cukup. Selain itu, VPN ini telah meningkatkan ciri keselamatan. Ciri-ciri ini secara amnya termasuk VPN berganda, double hop, suis bunuh, dan perlindungan kebocoran anti-DNS.

Jaringan ini selanjutnya mempunyai kira-kira 5500+ pelayan di lebih daripada 58 buah negara dan merupakan syarikat berpangkalan di Panama.

Tangkapan sebenar sistem operasi ini adalah hakikat bahawa ia serasi dengan setiap peranti dan platform di luar sana. Menggunakan VPN ini, kira-kira 6 sambungan setiap akaun boleh dibuat pada satu masa.

Di samping itu, NordVPN eksklusif mempunyai pilihan percubaan percuma selama 7 hari serta jaminan wang balik 30 hari.

2. CyberGhost

Logo perkhidmatan CyberGhost Lawati CyberGhost

Adakah anda sedang mencari VPN yang murah dan terjangkau? Jika ya, maka CyberGhost pastinya bernilai pembelian.

VPN ini menawarkan aplikasi yang menarik dan mudah digunakan bersama-sama dengan kelajuan tinggi dan penyulitan kuat untuk keselamatan siber. Ia juga mempunyai sambungan proksi percuma yang serasi dengan plugin pelanjutan Chrome dan Firefox.

Menggunakan VPN yang berpangkalan di Romania ini, seseorang boleh mengakses kira-kira 6200+ pelayan di sekitar 90 negara dengan 7 sambungan setiap akaun pada satu masa.

Di samping itu, CyberGhost juga menawarkan percubaan percuma selama 7 hari dan jaminan wang balik 45 hari.

3. Surfshark VPN

Logo perkhidmatan Surfshark VPN Lawati Surfshark VPN

Jika awak’mencari lagi pilihan yang mesra untuk dompet anda tetapi masih mendapat kerja yang dilakukan, Surfshark VPN pastinya pilihan padat.

Ia adalah perkhidmatan berasaskan British Virgin Islands yang menyediakan anda sambungan yang stabil, aplikasi mesra pengguna dan protokol terowong moden.

Menggunakan Surfshark anda boleh mengakses 1000+ pelayan di 60 negara dengan mudah. VPN ini juga mempunyai perlindungan suis dan perlindungan penyulitan dan penyebaran yang terkemuka di industri.

Anda boleh dengan mudah menetapkan sambungan VPN Surfshark dari Kedai Web Chrome dan terdapat juga aplikasi untuk peranti anda yang dijalankan pada platform Windows, Mac, Linux, iOS, Android dan Fire OS.

4. IPVanish

Logo perkhidmatan IPVanish Lawati IPVanish

IPVanish adalah rangkaian peribadi maya berasaskan AS dengan sokongan untuk penggunaan internet yang selamat. Ini, sebenarnya, adalah pilihan yang sangat baik jika anda mahu satu VPN untuk seluruh keluarga anda kerana ia mempunyai ruang untuk 10 sambungan setiap akaun pada satu masa.

VPN terus menawarkan sokongan P2P dan lebar jalur tanpa had dengan apl yang sangat mudah digunakan.

Tetapi adakah ia? Sudah tentu tidak! VPN ini menawarkan semua ini pada kelajuan yang hebat.

Tambahan pula, ia menggunakan penyulitan AES 256-bit peringkat tinggi dan banyak protokol termasuk OpenVPN, L2TP, dll..

IPVanish juga menawarkan jaminan wang balik selama 7 hari sekiranya ia tidak berlaku’nampaknya pilihan yang tepat untuk anda.

5. ExpressVPN

Logo perkhidmatan ExpressVPN Lawati ExpressVPN

ExpressVPN dengan lebih 3000+ pelayan di kira-kira 90 negara adalah pilihan yang sangat baik untuk pemula dan strim dalam talian kedua-duanya.

Rangkaian menggunakan ciri-ciri yang sangat mengagumkan seperti suis bunuh, perlindungan kebocoran DNS / IPv6, dll. Ia berjalan dengan lancar dan boleh digunakan untuk menyambung 3 peranti pada satu masa.

Di samping itu, VPN juga mempunyai jaminan wang balik 30 hari.

Pada akhirnya, terdapat beberapa VPN yang tersedia selain daripada yang ada dalam senarai ini. Walau bagaimanapun, sebab VPN spesifik ini telah menjadikannya (tidak seperti yang lain) adalah set ciri hebat mereka dan kadar kepuasan pelanggan yang tinggi.

Apakah itu VPN??

Rangkaian Peribadi Maya adalah aplikasi yang dibangunkan khusus untuk keselamatan dalam talian dan pencegahan ancaman privasi serta untuk mengakses internet dengan melangkau geo-blok. Dengan kata lain, apabila menggunakan VPN, anda secara amnya mempunyai semua data anda selamat. Sebenarnya, data peribadi anda disulitkan untuk menyelamatkan anda dari pihak ketiga dan penggodam yang berpotensi berbahaya.

Sebenarnya, data peribadi anda disulitkan untuk menyelamatkan anda dari pihak ketiga dan penggodam yang berpotensi berbahaya.

Selain itu, VPN ini membantu melindungi identiti anda dengan memalsukannya juga. Dengan cara ini, rangkaian peribadi maya pada dasarnya mampu membuat anda kelihatan tanpa nama di laman web yang anda lawati. Melakukannya menjadikan alamat IP anda (oleh itu, lokasi fizikal anda) tidak dapat dikesan. Ini juga membantu anda melawat tapak web yang tidak dapat anda akses di rantau anda.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 66 = 75