VPN Terbaik untuk Iran pada tahun 2020


Sejak kelahirannya di ’90an, sekitar 90% orang Iran telah mendapat akses ke komputer dan internet. Malangnya, sekatan penapisan yang luas bermakna pengguna internet dihalang daripada mengakses kandungan yang berguna di seluruh dunia. Seawal tahun 2012, kira-kira sepertiga laman web di internet tidak dapat diakses oleh Iran, termasuk YouTube, Facebook, Twitter dan Google Plus.

Anda memerlukan Rangkaian Persendirian Maya (VPN) untuk membuka sekatan bukan sahaja laman web yang disebutkan di atas, tetapi juga Netflix, untuk melindungi data pada telefon pintar anda, dan menghentikan pendendaan. Perkhidmatan VPN berkualiti tinggi mengubah alamat IP anda kepada orang bukan Iran, memastikan bahawa aktiviti anda tidak’t secara perlahan atau disekat.

Jika awak’tinggal di Iran dan kerap mengakses kandungan dalam talian, anda akan menyedari keperluan berikut ketika datang untuk memilih VPN terbaik:

  • Keselamatan dalam talian adalah kebimbangan yang sangat nyata.
  • Ia’s penting untuk melindungi identiti dalam talian anda.
  • Perlindungan daripada serangan penggodam, malware, kecurian identiti dan banyak lagi, adalah penting.
  • VPN yang berkelajuan tinggi adalah penting.
  • Baik harga dan nilai untuk wang.
  • Terletak di luar 14 aliansi mata (sekumpulan pengawasan negara yang memantau akses internet.)

Inilah yang terbaik untuk pekerjaan ini.

Tiada masa untuk membaca? Berikut adalah VPN terbaik kami:

#PROVIDERMINIMUM PRICEMIN. PRICE1. NordVPN1.NordVPN ‣ $ 3.492. CyberGhost2.CyberGhost ‣ $ 2.753. Surfshark VPN3.Surfshark VPN ‣ $ 1,994. ExpressVPN4.ExpressVPN ‣ $ 8.325. PrivateVPN5.PrivateVPN ‣ $ 3.826. VyprVPN6.VyprVPN ‣ $ 2.57. PureVPN7.PureVPN ‣ $ 1.32

1. NordVPN

Logo perkhidmatan NordVPN Lawati NordVPN

NordVPN tidak dapat dinafikan sebagai VPN terbaik untuk penonton di Iran.

Lokasi: Panama
Harga: bermula pada $ 3.49 / bulan
ciri-ciri: keselamatan yang hebat, kelajuan, senarai pelayan, torrenting dan sokongan

Pada masa ini, NordVPN mengekalkan lebih daripada 5500 pelayan di 58 negara yang berlainan, dan ini sentiasa berkembang, membolehkan pengguna dapat mengakses sambungan cepat.

Para pelanggan boleh memanfaatkan pelayan khas untuk ciri privasi eksklusif seperti penyulitan berganda, bawang atas perutean VPN, dan perlindungan DDoS. Ia mungkin tidak ideal jika anda pengguna torrent, jadi pastikan anda boleh mendapatkan sambungan yang boleh dipercayai atau mendapatkan bayaran balik.

2. CyberGhost

Logo perkhidmatan CyberGhost Lawati CyberGhost

Lokasi: Romania
Harga: bermula pada $ 2.75 / bulan
ciri-ciri: keselamatan yang hebat, senarai pelayan, torrenting dan sokongan

CyberGhost mempunyai tandatangan 256 penyulitan AES ditambah dasar pembalakan kosong pada lalu lintas, setem masa, dan alamat IP, yang semuanya menyediakan lapisan tambahan keselamatan. Perlindungan bocor DNS dan suis bunuh bermakna identiti anda tidak dapat ditemui.

Sambungan pantas di seluruh dunia berkat rangkaian besar nod dan 6200+ pelayan di lebih 90 negara.

3. Surfshark VPN

Logo perkhidmatan Surfshark VPN Lawati Surfshark

Lokasi: Pulau British Virgin
Harga: bermula pada $ 1.99 / bulan
ciri-ciri: sambungan tanpa had, keselamatan yang hebat, mod stealth, sokongan yang mengerikan

Surfshark VPN adalah murah dan kuat, menawarkan sambungan serentak tanpa had setiap akaun. Perkhidmatan ini menggunakan enkripsi AES-256 yang tidak dapat dipecahkan, mempunyai suis bunuh yang kuat, dan ciri anti-penapisan berkuasa dalam bentuk Mod Penyamaran dan Tiada Mod Border.

Pendatang baharu yang relatif kepada ruang VPN mempunyai rangkaian 1000+ pelayan yang hebat di 60+ negara. Ini termasuk 3 negara di Timur Tengah.

4. ExpressVPN

Logo perkhidmatan ExpressVPN Lawati ExpressVPN

Lokasi: Pulau British Virgin
Harga: bermula pada $ 8.32 / bulan
ciri-ciri: keselamatan yang hebat, kelajuan, senarai pelayan, torrenting dan sokongan

ExpressVPN mempunyai perisian dan aplikas tersuai yang serasi dengan Windows, Mac, Linux, Android, dan iOS. ExpressVPN boleh didapati di 90+ ​​negara yang berbeza. Akses kepada pembayaran Netflix, Bitcoin, dan mengelakkan Great Firewall China!

Sambungan dengan VPN Express adalah sambungan cepat tidak kira di mana anda berada atau di mana anda memerlukan alamat IP maya. Penyulitan AES 256-bit menyediakan privasi. Dasar lalu lintas pembalakan sifar pada lalu lintas melindungi permintaan DNS dan alamat IP. Perlindungan kebocoran DNS dan suis bunuh dan ujian kelajuan terbina dalam memastikan kelajuan terpantas. Satu-satunya negatif sebenar - ia’s agak mahal dan tidak’t mempunyai mod siluman.

5. PrivateVPN

Logo perkhidmatan PrivateVPN Lawati PrivateVPN

Lokasi: Sweden
Harga: bermula pada $ 3.82 / bulan
ciri-ciri: Mengekalkan pelayan pantas dan akses yang baik kepada aliran Netflix.

Walaupun PrivateVPN tidak mempunyai beberapa ciri yang disediakan oleh VPN lain, ia masih mempunyai langkah keselamatan yang sangat kuat.

PrivateVPN sangat baik untuk aktiviti asas, harian, akses Netflix di seluruh dunia, akses Hulu, dan ciri mesra pengguna. Ia menawarkan kelajuan yang baik, tetapi aplikasi mudah alih tidak begitu menarik seperti dengan beberapa VPN, dan terdapat beberapa ciri tambahan.

6. VyprVPN

Logo perkhidmatan VyprVPN Lawati VyprVPN

Lokasi: Switzerland
Harga: bermula pada $ 2.5 / bulan
ciri-ciri: keselamatan yang hebat, senarai pelayan, kelajuan, dan sokongan

VyprVPN memiliki dan mengendalikan 700+ pelayan di 70+ negara yang berbeza, yang bermaksud bahawa pihak ketiga tidak pernah dibenarkan mengakses data peribadi anda - VyprVPN mengekalkan kawalan penuh semua perkakasan / perisian.

VPN ini menyediakan penyulitan AES 256-bit, perlindungan kebocoran DNS, suis bunuh automatik, dan dasar pembalakan kosong pada lalu lintas. Tandatangan “Teknologi chameleon” cloaks paket data dalam lapisan tambahan, memastikan bahawa metadata tetap tersembunyi. Dengan cara ini, pemeriksaan paket yang mendalam dilumpuhkan. VyprVPN boleh memecahkan dinding penapisan dengan mudah di China, Rusia, dan Iran. Akses Netflix sangat baik; Walau bagaimanapun, sering terdapat kelewatan dalam menyambung dan memutuskan sambungan kepada pelayan.

7. PureVPN

Logo perkhidmatan PureVPN Lawati PureVPN

Lokasi: Hong Kong
Harga: bermula pada $ 1.32 / bulan
ciri-ciri: Jika anda memerlukan perlindungan VPN dan ciri keselamatan dalam talian tambahan, PureVPN adalah penyelesaian yang ideal.

Tiada muat turun tambahan atau yuran langganan yang diperlukan untuk lapisan tambahan ini. Perlindungan virus, perisai malware, menyekat aplikasi, dan penapis tingkat DNS dibundel ke dalam langganan tunggal.

PureVPN mengekalkan rangkaian 2,000+ pelayan di 140+ negara di seluruh dunia. Keselamatan disediakan oleh penyulitan 256-bit dan dasar pembalakan kosong, perlindungan kebocoran DNS dan suis membunuh automatik menyempurnakan pakej.

Bolehkah saya menggunakan VPN percuma di Iran??


Ia’s penting untuk diperhatikan bahawa anda biasanya mendapatkan apa yang anda bayar ketika memilih untuk perkhidmatan VPN percuma. Syarikat-syarikat ini tidak boleh dipercayai dengan keselamatan dan identiti dalam talian anda.

Oleh kerana tiada wang yang berubah tangan dengan VPN jenis ini, penyedia menyimpan pelayan mereka dalam talian dengan pengiklanan - ini dimasukkan ke dalam penyemak imbas anda dan data dikumpulkan tanpa pengetahuan atau persetujuan anda. Kadang-kadang data ini dijual kepada pihak ketiga.

Pembekal VPN percuma sememangnya tidak dinasihatkan jika anda ingin mengekalkan privasi dan keselamatan internet anda.

Jika awak’semula di Iran, mana antara VPN ini yang pernah anda gunakan sebelum ini? Adakah kita terlepas sebarang VPN hebat untuk Iran? Beri tahu kami dalam ulasan di bawah.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 8 = 2