VPN Terbaik untuk Oman pada tahun 2020


Teluk Arab adalah rumah bagi banyak negara yang cantik, kebanyakannya, malangnya, melihatnya sebagai tugas mereka untuk menapis sebahagian besar internet. Oman tidak terkecuali.

Oleh itu, banyak pengguna internet di Oman telah beralih untuk mencari VPN terbaik untuk Oman untuk memintas beberapa penapisan berat yang ditekankan oleh kerajaan kepada rakyatnya.

Ini juga menimbulkan masalah untuk mengembara perniagaan orang yang mungkin perlu mengakses laman web terhad untuk tugas mereka. Ini menjadikan VPN terbaik untuk Oman agak sukar.

Nasib baik, kita’telah menyusun senarai calon berpotensi dan membandingkannya berdasarkan beberapa kriteria utama, seperti keselamatan, harga, dan bidang kuasa undang-undang. Jadi mari’mula kita lihat pilihan-pilihan di mana kita boleh menggunakan VPN terbaik untuk Oman.

Tiada masa untuk membaca? Berikut adalah VPN terbaik kami:

#PROVIDERMINIMUM PRICEMIN. PRICE1. NordVPN1.NordVPN ‣ $ 3.492. PrivateVPN2.PrivateVPN ‣ $ 3.823. VyprVPN3.VyprVPN ‣ $ 2.54. IPVanish4.IPVanish ‣ $ 6.495. ExpressVPN5.ExpressVPN ‣ $ 8.326. BulletVPN6.BulletVPN ‣ $ 7.497. PureVPN7.PureVPN ‣ $ 1.32

1. NordVPN

Logo perkhidmatan NordVPN Lawati NordVPN

Ini adalah penyelesaian VPN yang kukuh dan terkenal yang boleh didapati dengan harga yang sangat berpatutan. NordVPN mempunyai banyak tawaran dari segi keselamatan; menggunakan penyulitan AES-256 ke atas protokol OpenVPN, pada dasarnya membuat enkripsi tidak dapat dipecahkan.

Syarikat itu sendiri berpangkalan di Panama, yang merupakan tempat yang baik untuk ibu pejabat VPN, kerana ia meletakkan perkhidmatan mereka di luar bidang kuasa undang-undang yang buruk seperti AS atau UK. NordVPN mempunyai 5,100+ pelayan di 59 negara, yang membolehkan pelbagai pilihan untuk pelanggan mereka berhubung.

NordVPN juga menyekat kandungan Netflix yang terkunci di rantau ini, yang membolehkan pengguna menyiarkan rancangan kegemaran mereka yang mungkin tidak tersedia di kawasan mereka. Sejak Netflix telah merosakkan perkhidmatan VPN.

Syarikat ini mempunyai pelanggan yang tersedia untuk Windows, macOS, Android, iOS, dan Linux. Perkhidmatan ini membolehkan sehingga 6 sambungan serentak, memberikan pengguna keupayaan untuk melayari cara yang mereka mahu.

Langganan mereka bermula pada $ 11.95 sebulan untuk pelan bulanan, yang turun ke $ 6.99 sebulan untuk langganan 1 tahun. Pelan 2 tahun adalah $ 4.99 sebulan, dan di sana’s juga pelan 3 tahun untuk $ 3.49 sebulan.

2. PrivateVPN

Logo perkhidmatan PrivateVPN Lawati PrivateVPN

PrivateVPN adalah satu lagi pilihan yang baik untuk pengguna di Oman. Ini adalah yang berpusat di Sweden, malangnya, sebahagian daripada Perikatan Empat Mata. Penyulitan yang digunakan oleh perkhidmatan adalah AES-128-GCM, dengan pilihan untuk meningkatkan ke AES-256. Bersama-sama dengan sebilangan besar negara yang ditawarkan, ini harus lebih daripada cukup untuk pengguna dari Oman untuk menjelajah dengan selamat dan selesa.

Satu lagi perkara yang menarik mengenai VPN ini ialah ia membolehkan pengguna menyambung sehingga enam peranti serentak, yang memberikan anda banyak kebebasan apabila anda mahu menyahsekat penyemakan imbas anda di Oman. Di samping itu, syarikat itu menyediakan sokongan klien untuk Windows, macOS, Android, iOS, dan Linux, yang merupakan liputan peranti yang baik yang harus lebih daripada cukup bagi sesiapa mencari VPN terbaik untuk Oman.

Rancangan bermula pada $ 7.67 untuk satu bulan, naik $ 4.88 sebulan selama 3 bulan, dan $ 3.82 sebulan selama 13 bulan. Semua rancangan itu datang dengan jaminan wang balik 30 hari.

3. VyprVPN

Logo perkhidmatan VyprVPN Lawati VyprVPN

VyprVPN adalah VPN dengan prestasi dan keselamatan yang hebat. Baru-baru ini, pembekal ini membuat perubahan kepada dasar pembalakan tanpa 100%, dengan maklumat audit yang tersedia secara terbuka, yang jelas merupakan langkah maju yang maju ketika mempertimbangkan VPN terbaik untuk Oman.

Perkhidmatan ini menggunakan penyulitan bit AES-256 melalui protokol OpenVPN, dengan RSA dan SHA256 2048-bit. Keselamatan adalah fenomenal, dan VPN ini sangat popular di banyak negara di mana kandungan internet sangat ditapis, seperti Oman. Syarikat juga menguruskan pusat data sendiri, yang menambah keupayaan keselamatan yang mereka miliki.

Perkhidmatan ini juga berkesan untuk membuka kunci kandungan terkunci pada Netflix, yang merupakan tambahan besar memandangkan kelajuan dan keselamatan yang ada melalui VyprVPN.

VyprVPN tersedia untuk $ 5.00 sebulan, yang membolehkan 3 peranti. Mereka juga mempunyai pelan premium yang tersedia untuk $ 3.75 sebulan, yang memberikan anda 5 peranti, protokol Bunglon dan VyprVPN Cloud.

4. IPVanish

Logo perkhidmatan IPVanish Lawati IPVanish

VPN ini menggunakan penyulitan bit AES-256 gred tentera dan menawarkan pelbagai protokol, termasuk OpenVPN dan SOCKS5 (perkhidmatan memberikan pengguna proksi percuma). Mereka mempunyai pelayan di lebih dari 60 buah negara, menjadikan IPVanish agak kompetitif dari segi lokasi yang pengguna dapat berhubung.

Mereka adalah jenis terhad dari segi sokongan peranti, hanya menawarkan pelanggan khusus untuk Windows, Mac, iOS, dan platform Android. Walau bagaimanapun, mereka membenarkan pengguna untuk mengkonfigurasi sambungan untuk pelbagai platform lain termasuk Ubuntu.

Satu bulan perkhidmatan ini akan dikenakan biaya $ 10.00, yang cukup mudah. Membeli sepanjang tahun akan menurunkan ini kepada $ 8.99 sebulan. Semua rancangan itu datang dengan jaminan wang balik 7 hari.

Satu perkara yang perlu diingat pengguna semasa menggunakan IPVanish, bagaimanapun, adalah bahawa syarikat itu berpusat di Florida, yang menempatkan mereka dalam Lima Mata.

5. ExpressVPN

Logo perkhidmatan ExpressVPN Lawati ExpressVPN

Dijalankan oleh syarikat VPN yang dihormati di Kepulauan British Virgin, ExpressVPN membawa penyulitan AES-256 dan fungsi OpenVPN kepada pengguna di Oman. Perkhidmatan ini dianggap sebagai salah satu yang terbaik dalam industri, dengan prestasi dan keselamatan yang baik.

ExpressVPN mempunyai dasar tanpa pembalakan yang ketat, dan berpusat di British Virgin Islands, yang merupakan tempat yang baik untuk sebuah syarikat VPN. Terdapat aren’t mana-mana undang-undang yang membimbangkan atau bidang kuasa yang meluas untuk menjejaskan pengguna’ kepala. klien ExpressVPN itu sendiri adalah berkesan untuk perkara seperti membuka kunci Netflix, serta pelayaran dan pelayaran peribadi.

Mereka juga menawarkan pelbagai negara untuk disambungkan, yang sentiasa menjadi perkara yang baik untuk melihat ketika memikirkan VPN terbaik untuk Oman. Perkhidmatan itu sendiri hanya berharga kira-kira $ 8.32 / bulan, yang tidak murah, tetapi berbaloi.

6. BulletVPN

Logo perkhidmatan BulletVPN Lawati BulletVPN

BulletVPN adalah penyelesaian VPN yang agak baru yang berpusat di Estonia, dengan 30 pelayan tersebar di seluruh dunia. Estonia adalah salah satu daripada lokasi yang bebas daripada isu privasi yang melampau dan pakatan perisikan yang luas.

Malangnya, syarikat itu tidak’t menawarkan percubaan percuma perkhidmatan, jadi anda’Anda tidak akan dapat mengujinya untuk diri sendiri, tetapi ada jaminan jaminan wang selama 30 hari sekiranya anda mendapati diri anda menyesali pembelian.

BulletVPN menggunakan penyulitan bit AES-256 dengan RSA SHA-512 dan 4096 bit. Penyulitan super yang ketat adalah mengingati bahawa klien kelihatan mempunyai kesan minimum pada kelajuan sambungan. Perkhidmatan ini juga terbukti bebas dari kebocoran, yang merupakan tanda yang baik untuk pengguna yang mencari VPN terbaik untuk Oman.

Harga mereka berkisar dari $ 10.98 untuk satu bulan, hingga enam bulan untuk $ 9.16 sebulan, dan akhirnya, langganan 1 tahun untuk $ 7.49 sebulan. Semua rancangan mereka datang dengan jaminan wang balik 30 hari.

7. PureVPN

Logo perkhidmatan PureVPN Lawati PureVPN

Pertandingan yang berpangkalan di Hong Kong untuk VPN terbaik untuk Oman ditubuhkan pada tahun 2007 dan mempunyai pelbagai ciri keselamatan dan prestasi yang menjadikannya sesuai dengan keperluan pengguna di Oman.

Pertama, PureVPN menggunakan penyulitan bit AES-256 dengan pelbagai protokol yang disokong, termasuk OpenVPN, IKEv2, L2TP, dan PPTP. Mempunyai tahap keselamatan dan penyesuaian ini adalah plus yang pasti ketika datang ke VPN terbaik untuk Oman.

Hong Kong bukanlah sebahagian daripada mana-mana pakatan atau bidang kuasa yang samar-samar, sama ada, jadi anda boleh yakin bahawa terdapat sejumlah kepentingan kerajaan atau penguatkuasaan undang-undang terhad dalam data anda.

PureVPN’Pelan s bermula pada $ 10.95 sebulan selama satu bulan, turun $ 8.95 sebulan selama tiga bulan, dan hanya $ 5.81 sebulan untuk langganan satu tahun. Semua rancangan itu datang dengan jaminan wang balik 30 hari.

Jadi apakah VPN terbaik untuk Oman??

Ia boleh menjadi sukar untuk menentukan VPN yang paling tepat, walaupun anda membataskan kriteria agar sesuai dengan rantau tertentu. Katanya, terdapat pelbagai perkhidmatan VPN yang berkesan untuk bekerja di sekitar penapisan kerajaan yang luas dan menyekat di Oman. Semoga kajian ini memberi anda sedikit idea yang lebih baik tentang cara menentukan jika VPN khusus adalah tepat untuk negara anda.

Bergerak, mana antara perkhidmatan ini adalah VPN terbaik untuk Oman? Nah, kerana harga yang berpatutan, prestasi luar biasa, keselamatan yang sangat baik, dan reputasi yang diiktiraf NordVPN, kami’telah memilih mereka untuk nombor satu tempat VPN terbaik untuk Oman. PrivateVPN adalah pilihan kedua yang baik jika anda menginginkan sesuatu yang lebih murah.

Jika awak’semula di Oman, yang mana antara VPN ini yang anda gunakan sebelum ini? Adakah kita terlepas sebarang VPN yang hebat untuk Oman? Beri tahu kami dalam ulasan di bawah.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 42 = 50