VPN Terbaik untuk Putlocker pada tahun 2020


Putlocker adalah salah satu daripada laman web penayangan filem paling popular di internet. Setelah tujuh tahun beroperasi, Putlocker telah mengumpulkan kira-kira 1.6 juta pelawat setiap hari dan kini berpangkat sebagai salah satu Alexa’s Top 250 laman web yang paling popular.

Hari ini, ia’lebih mudah daripada sebelumnya untuk menyiarkan filem dari Putlocker. Walau bagaimanapun, kita patut ambil perhatian bahawa disebabkan sifat laman web penstriman ini, anda hanya perlu mengakses Putlocker jika anda’lagi menggunakan perkhidmatan VPN yang berkualiti untuk melindungi diri anda.

Menggunakan VPN menjadikan alamat IP dan aktiviti anda tersembunyi semasa anda’semula dalam talian. Atas sebab itu, privasi harus selalu menjadi kebimbangan nombor satu ketika mencari VPN, terutama jika anda’merancang untuk menayangkan filem daripada Putlocker.

Berikut adalah beberapa faktor yang paling penting yang perlu anda lihat dalam VPN Putlocker yang berkualiti:

  • Keselamatan
  • Dasar tidak log
  • Kelajuan

Perkhidmatan Top 5 VPN untuk Putlocker

#PROVIDERMINIMUM PRICEMIN. PRICE1. NordVPN1.NordVPN ‣ $ 3.492. ExpressVPN2.ExpressVPN ‣ $ 8.323. Surfshark VPN3.Surfshark VPN ‣ $ 1,994. CyberGhost4.CyberGhost ‣ $ 2.755. VyprVPN5.VyprVPN ‣ $ 2.5

1. NordVPN

Logo perkhidmatan NordVPN Lawati NordVPN

NordVPN menjadikan Putlocker lebih selamat untuk digunakan. Itu’s kerana dengan NordVPN, tiada aktiviti anda yang pernah dijejaki atau dikongsi dengan mana-mana pihak ketiga. Polisi tanpa pembalakan yang merekaudit secara bebas meliputi segala-galanya dari cap waktu dan jalur lebar, melalui alamat IP dan lalu lintas. Ini harus menimbulkan kebimbangan mana-mana pihak berkuasa untuk mendapatkan data mereka dengan tenang semasa streaming pada Putlocker.

Di samping itu, NordVPN menjadi tuan rumah lebih daripada 5,300 pelayan di 58 negara yang berbeza, menjadikannya salah satu rangkaian VPN terbesar dalam industri. Semua ini, bersama-sama dengan ciri keselamatan canggih seperti suite penyekat iklan Cybersec terbina dalam dan sokongan VPN Double, menjadikan NordVPN salah satu VPN terbaik untuk Putlocker.

2. ExpressVPN

Logo perkhidmatan ExpressVPN Lawati ExpressVPN

ExpressVPN dikenali untuk menyediakan ciri-ciri keselamatan kedap air dan kelajuan tinggi oktana, menjadikannya pilihan yang sangat baik untuk Putlocker. Bukan itu sahaja - ExpressVPN adalah salah satu perkhidmatan VPN terbaik, tempoh.

Dengan ExpressVPN, anda mendapat akses kepada 3,000+ pelayan di 94 negara di seluruh dunia, membiarkan anda menonton aliran video berkualiti tinggi pada Putlocker tanpa perlu mengorbankan prestasi.

Setiap kali anda melawat Putlocker, ExpressVPN akan memastikan anda selamat dengan data anda yang dikunci melalui penyulitan AES 256-bit, serta dasar log-pembalakan mereka, yang merangkumi semua alamat IP, permintaan DNS, dan lalu lintas. Mereka juga menawarkan perlindungan kebocoran DNS dan suis membunuh secara automatik sekiranya tidak terputus secara tidak sengaja. Kedua-dua ciri-ciri ini penting apabila menggunakan Putlocker - kebocoran DNS atau IP tunggal yang boleh diambil untuk pihak ketiga untuk mengesan alamat IP anda.

Semua perkara yang dipertimbangkan, ExpressVPN berada di sana sebagai salah satu VPN teratas untuk Putlocker.

3. Surfshark VPN

Logo perkhidmatan Surfshark VPN Lawati Surfshark

Surfshark mungkin adalah VPN mesra bajet untuk Putlocker. Ia menawarkan sebahagian besar daripada apa yang anda’d meminta dalam Putlocker VPN, dan untuk harga yang lebih rendah pada itu. Dengan Surfshark, anda mendapat dasar tidak log masuk yang disahkan, ciri keselamatan dan privasi yang kukuh, meresapi semua pelayan, dan akses kepada Netflix.

Di samping itu, Surfshark mempunyai rangkaian 1,000+ pelayan di 60+ negara di seluruh dunia, memberikan anda banyak pilihan untuk pemantauan video Putlocker cepat dan selamat di mana pun anda’terletak semula.

Semua dalam semua, Surfshark adalah pilihan terbaik untuk Putlocker, terutamanya jika anda’semula pada anggaran yang ketat.

4. CyberGhost

Logo perkhidmatan CyberGhost Lawati CyberGhost

CyberGhost adalah satu lagi VPN yang sangat baik untuk Putlocker. CyberGhost menawarkan rangkaian besar-besaran lebih daripada 5,400 pelayan berkelajuan tinggi di 90+ ​​negara, aplikasi ringan, dan prestasi di atas rata-rata, yang semuanya menambah pengalaman streaming Putlocker yang lebih lancar.

CyberGhost juga meningkatkan keselamatan dalam talian anda dengan mudah. Ini bermakna anda selamat menonton filem kegemaran anda di Putlocker, menggunakan torrents, dan memotong sekatan geo tanpa kerumitan tinkering dengan tetapan VPN yang kompleks.

Apa’s lebih, CyberGhost benar-benar berpatutan dan mempunyai jaminan wang balik 45 hari untuk langganan lebih lama, yang merupakan satu lagi positif positif untuk pengguna Putlocker.

5. VyprVPN

Logo perkhidmatan VyprVPN Lawati VyprVPN

VyprVPN adalah hebat untuk menjaga nama tidak dikenali pada Putlocker. Walaupun perkhidmatan VPN menawarkan suite keselamatan yang hebat, protokol Bunglon proprietari adalah VyprVPN’ciri mesra Putlocker di sini. Ia berfungsi dengan mengambil lalu lintas VPN yang disulitkan dan terus bergegas, memastikan aktiviti anda di Putlocker berada di bawah radar.

Selain itu, VyprVPN membuktikan dedikasi mereka untuk privasi dengan semua ciri keselamatan tipikal anda yang lain. Perlindungan kebocoran DNS, dasar pembalakan sifar, suis bunuh automatik, serta penyulitan AES 256 pada semua data anda menjadikan VyprVPN VPN yang benar-benar selamat untuk Putlocker. Dan dengan lebih dari 700 pelayan milik sendiri di seluruh dunia, video streaming definisi tinggi dimenangi’t menjadi isu sama ada.

Soalan Lazim Putlocker

Adakah Putlocker haram?

Ya, menggunakan Putlocker adalah haram di negara tertentu.

Di negara-negara seperti AS dan UK, dan juga di kebanyakan negara anggota EU, kandungan cetak rompak adalah haram. Walaupun laman web Putlocker itu sendiri tidak’t memaparkan video berhak cipta, ia membolehkan pengguna mengakses video ini dengan memaut ke fail video yang dihoskan pada pelayan lain, yang dianggap tidak sah. Dan dengan begitu banyak Penyedia Perkhidmatan Internet dapat memantau semua pengguna mereka’ trafik dalam talian yang masuk dan keluar, video streaming Putlocker boleh membuat anda tertakluk kepada tindakan undang-undang daripada agensi penguatkuasaan hak cipta.

Dengan itu dikatakan, undang-undang hak cipta berbeza dari negara ke negara, yang bermaksud kesahihan Putlocker bergantung pada tempat tinggal anda. Oleh itu, sementara pengguna di lokasi tertentu boleh aliran dari Putlocker tanpa perlu risau tentang apa-apa kesan undang-undang, mereka yang tinggal di kebanyakan negara Barat cenderung menerima notis pelanggaran hak cipta dan juga denda.

Akibatnya, kita tidak akan’Jangan mengesyorkan melawat mana-mana laman web Putlocker dari negara-negara ini tanpa VPN berkualiti yang boleh menegakkan alamat IP anda dengan pasti.

Adakah Putlocker selamat?

Jika anda tidak’t ikuti peraturan keselamatan tertentu, Putlocker tidak selamat digunakan.

Pertama sekali, laman web Putlocker dibanjiri dengan skrin percikan yang menjengkelkan dan iklan pop timbul yang berbahaya. Kedua, video itu sendiri sering memaparkan pautan yang boleh membawa anda ke laman web yang dijangkiti malware. Untuk aliran selamat pada Putlocker, pastikan untuk:

  • Jangan muat turun apa-apa dari Putlocker ke peranti anda
  • Jangan sekali-kali klik iklan pop timbul
  • Gunakan VPN berkualiti tinggi
  • Gunakan perisian anti-malware

Dengan mengikuti saranan keselamatan mudah, umum ini, anda’anda boleh menonton video Putlocker tanpa perlu bimbang tentang IP anda yang dikesan oleh ISP anda atau peranti anda dijangkiti dengan kod berniat jahat.

Mengapa saya memerlukan VPN untuk Putlocker??

Bila kamu’menggunakan Putlocker, VPN berkualiti tinggi akan menghalang sesiapa sahaja - termasuk penyerang yang berpotensi dan juga Pembekal Perkhidmatan Internet (ISP) - daripada mengetahui di mana anda’semula menyambung ke. Apl VPN pada peranti anda menyulitkan semua maklumat yang bergerak di antaranya dan internet dan mengalihkan data tersebut melalui pelayan yang selamat di lokasi yang anda pilih.

Akibatnya, komunikasi anda dengan Putlocker boleh’t dilihat atau dipantau oleh pihak luar. Ini bermakna sesiapa yang melihat trafik dalam talian yang datang dari Putlocker, hanya akan melihat lalu lintas yang dikatakan kembali kepada pelayan VPN, dan dimenangi’t dapat memberitahu bahawa aliran video Putlocker sebenarnya ditakdirkan untuk peranti anda. Dan mereka boleh’t merampas atau mendakwa apa yang mereka boleh’t melihat. Oleh itu, menggunakan VPN adalah penting bagi mereka yang ingin kekal selamat semasa menstrimkan video dari Putlocker.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

55 − = 50